Kako je Totalna WordPress tema postala još sjajnija!

Ako pratite WPExplorer, do sada ste vjerojatno čuli za našu temu Total WordPress i zapravo ste već kupac! A ako niste, možda bi bilo dobro vrijeme da to provjerite i vidite što nedostajete. �� Ova tema postoji već od kraja prošle godine, a od izlaska sam izbacila mnoga ažuriranja sa ne samo ispravcima, već nova poboljšanja / značajke. U posljednjoj verziji 1.5 stvarno sam obnovio stvari, pa sam pomislio da ću napisati post kako bi trenutni kupci mogli pogledati sve novosti (izmjene mogu biti malo hromi) i naravno za one od vas koji razmišljaju o kupnji tema, nadam se da ću vas uvjeriti da konačno krenete u korak!


Prednja montaža

Vjerojatno najočekivanije ažuriranje je podrška za podršku uređivaču Visual Composera. Prednji uređivač je sjajan, ali uključivanje podrške u vašu temu koja ima prilagođene module (ukupno uključuje preko 20 prilagođenih modula za Visual Composer – portfeljna mreža, mrežna mreža, flekslider, trake s vješticama, karusel, rešetka slike … itd.) Može biti pomalo lukavo i dugotrajno. Neke teme (poput teme DT7) imaju ugrađene module, ali jednostavno čine malo “kvadrata” na prednjem uređivaču radi prilagođenih modula (gadno). Ako ćete proširiti front-editor, morate to učiniti na ispravan način! Svi prilagođeni moduli u temi Total mogu vidjeti u kompozitoru sučelja tačno kako će se prikazati na web stranici uživo kako biste stvarno mogli izraditi web mjesto pomoću drag and drop.

Primjer videozapisa

Ispod je brzi video uvod u funkciju uređivanja na prednjoj strani u temi Total koju nudi dodatak Visual Composer. To nikako nije nevjerojatan videozapis (usisavam snimanje ekrana), ali mislim da pruža barem razumijevanje kako stvari funkcioniraju i pokazuje vam kako je lako dodavati sadržaj na svoju web lokaciju.

Opcije optimizacije

U verziji 1.5 dodao sam novu karticu na ploči s opcijama teme kako biste mogli napraviti neke dodatne optimizacije za svoju temu bez potrebe dodavanja dodatnih funkcija / dodataka na web mjesto. Trenutačno nema puno opcija, ali dodavat ću s vremena na vrijeme više opcija.

Minificirani skripti

Sigurno postoji vani dodataka za minimiziranje skripti u vašoj temi, ali ponekad ti dodaci razbiju kod kada to automatski rade. Ponekad je vaš poslužitelj već dovoljno brz da dodavanje dodatnih dodataka nije potrebno, ali minimiziranje skripti tema može malo povećati brzinu stranice i rezultat uvida u google stranice. U posljednjem ažuriranju dodao sam datoteku style-min.css koja uključuje sve CSS (style.css, responzivni.css i woocommerce.css) u minificiranom obliku i datoteku total-min.js koja uključuje sve js dodatke (flexslider, caroufredsel, isotope… itd.) i init funkcije ovih skripti u minificiranom formatu.

Imajući ugrađenu mogućnost omogućuje vam da jednostavno isključite izmijenjene skripte i učitate standardne skripte u svrhu testiranja ili ako radije upotrebljavate dodatak treće strane.

Ukupno-optimizacija

Brži administrator

Ploča s opcijama tema ukupno je izrađena pomoću Redux okvir, što je po mom mišljenju najbolji okvir vani za stvaranje administracijskih ploča. Uključuje tona različitih vrsta opcija (odabir boja, tekst, odabir, radio, potvrdni okvir, odabir slike … itd.), Ali je vrlo lako proširiti i izmijeniti. Iako je okvir izvanredan, nekada je bio vrlo spor (5–7 sekundi učitavanja). Radeći zajedno s programerima okvira koji su uspjeli VELIKO povećati brzinu administracijske ploče pa će se učitati za manje od 3 sekunde! Čak i uz mnoštvo opcija koje su dostupne u Totalnoj temi. Tako sada možete brže uređivati ​​temu!

Ako niste čuli za Redux, trebali biste ih potpuno provjeriti (kliknite sliku ispod). To je vrlo moćan okvir i dobro ga podržavaju programeri. I ne zaboravite donirati ako trenutno koristite ili ćete koristiti Okvir u svojim projektima!

Redux-okvir

Vrste postu Grid Composer Modul

Tema Total uključuje mnoge napredne prilagođene module koji nisu uključeni u Visual Composer kao što su vrtići, klizači, rešetke, okviri ikona, oblačići, gumbi itd. U ovo posljednje ažuriranje uključujem novi modul mreže vrsta vrsta koji je veoma tražen tako da možete lako prikazati mrežu bilo koje ili više prilagođenih vrsta posta. Ovo je vrlo korisno za ljude koji žele kombinirati postove na blogu i portfelju ili jednostavno prikazati mrežu WooCommerce proizvoda ili prikazati mrežu objava iz prilagođenog tipa posta koji je dodan putem dodatka ili podređene teme.

Ukupna-post-tipa mreže

Što biste željeli vidjeti u budućim ažuriranjima?

Uvijek tražim načine za poboljšanje i proširenje teme Total, to je moja najprodavanija i najdraža tema do sad. Zapravo držim popis nadolazećih izmjena za sljedeću verziju u Totalnom dnevniku promjena, tako da korisnici mogu vidjeti da stalno radim na poboljšanju i ispravljanju grešaka. Ako imate prijedloge za buduća ažuriranja, volio bih ih čuti, samo mi ostavite komentar u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me