Dragi dnevnik: Pismo iz WordCampa iz San Francisca

dragi dnevniče,


Ovo je bio moj prvi put da odem u WordCamp San Francisco. Čuo sam da je to „matično“ mjesto za WordCamps i nisam bio razočaran. Hodnici konferencijskog centra Mission Bay bili su glasni uz buku uzbuđenja i dobrog razgovora – tamo je bilo otprilike 800 WordPress kampera.!

Ali prije nego što započnem s WordCampom, dopustite mi da napravim sigurnosnu kopiju i kažem vam jedno o četvrtak navečer. Organizatori WordCampa (savjetnici?) Upriličili su prijem predavača Automattic uredi (ti uredi su fantastični, ali o tome više kasnije). Odmah po šišmišu upoznao sam Matta Mullenwega (maha!) I zahvalio mu što je stvorio proizvod koji mi omogućava da zarađujem za život. Izuzetno je zen i skroman. Ako ga nikada niste čuli kako govori, idite na naplatu Razgovor o stanju riječi 2013. Nakon što to završite, naravno.

U redu, sljedeće vam želim reći:

Sjednice

Ako ste ikada bili na WordCampu (dobro, naravno da niste – vi ste Dnevnik – ali šalite me) … pa, ludnica će morati birati između tri ili četiri fenomenalne sesije u jednom vremenskom terminu. Ovogodišnji kamp imao je samo dvije pjesme: jedna za Programeri i dizajneri a drugi za Korisnici i poduzetnici.

Vrijeme sam podijelio prilično ravnomjerno između dva, odbijajući se naprijed-natrag ovisno o temi sesije i povremeno želeći da mogu locirati (hvala bogu WordPress.tv gdje sesije žive)!

WordCamp sjednica

Sjednica Marka Jaquitha

Trag za programere / dizajnere bio je težak za tematske teme, poput internacionalizacije, nadahnjujućeg dizajna i savjeta za programere. Pjesma korisnika / poduzetnika nije bila ni za samo srce. Doznao sam za BuddyPress i MultiSite, savjete za rad na projektu sa non-technie partnerima i načine doprinosa WordPress zajednici (tema koja mi je bliska i draga!).

Možda se pitate zašto sam bio na prijemu za zvučnike … Pa, moram razgovarati o tome Suradnja i konkurencija. Evo sljedećeg: Budite lijepi, pomognite drugima da budete konkurentni i budite konkurentni na način da poboljšate proizvode svojim kupcima.

Ljudi

WordCamp prijatelji

Fotografija ljubaznošću od Raquel Landefeld

Sjednice su bile informativne i sve, ali prava čarolija WordCampa dogodila se u hodnicima i oko stolova za ručak. Toliko junaka kojima se divim u WordPress zajednici na JEDNOM LOKACIJI. Osim toga, toliko prijatelja koje nisam ni znala da želim upoznati, ali bila sam sretna da jesam.

Mali razgovor ovdje, veliki kotač razgovora tamo. Mislim, trebat će neko vrijeme da se obradi. Samo držeći uši otvorene, pokupio sam nekoliko sjajnih sitnica na alatima koje koristim (posebno za razvoj i implementaciju), procesu rada (trebao bih koristiti kontrolu verzija, GIT OFF My BACK) i stvari za koje nisam ni znao da što treba znati, poput filozofije o tome gdje se tema završava i čep počinje.

Ali Dnevniče, ovo nije bilo vrijeme da se samo muha po zidu i sluša. Marširao sam gore i predstavio se ljudima koje sam želio upoznati Pippin Williamson, Siobhan McKeown, i Morten Rand-Hendriksen. Čini se većim od života na mreži, ali u stvarnom su životu samo cool, prizemni ljudi.

Želite znati tajnu širenja vaše mreže? Pohađajte WordCamp!

Švaba

O, moj Bože, mogao bih napraviti cijelu garderobu od majica WordPressa! Bilo je najmanje osam različitih načina dodjele majica sponzora za WordCamp (većina njih je bilo domaćin tvrtki), kao i službeni WordCamp San Francisco tee. A naljepnice? Bilo je dovoljno za pokrivanje mog prijenosnog računala poput jedne velike naljepnice odbojnika za WordPress.

WordCamp San Francisco Swag

WordPress majice za tjedan dana vrijede Gledaj, mama, nema rublja!

Sljedeći put kad odem u kamp, ​​neću morati spakirati ni majice. Osim ako ga svi sponzori ne uključe i ne daju pokloni, u tom slučaju ću kupiti nove majice.

The After Party

Dva dana WordCampa i mozak mi je isprazan. Bio sam spreman za malo istraživanje i razvoj s mojim novim prijateljima iz kampa. Nakon završetka subotnjih sesija, svi su pozvani u sjajne nove automatske urede na Hawthorne St..

WordCamp After Party

Fotografija ljubaznošću od Naoko Takano

Razgovarajmo o automatskim uredima na trenutak – u prizemlju se nalazi dizajnerska kuhinja s potpuno opremljenom kuhinjom (hrana za pohranu!), Hladnjak opskrbljen sa svime potrebnim za napajanje pametnih umova, kupaonica koja se osjeća kao studio joge, muzej t majice s WordCamps-a i … nabavite ovo … zatvoreno parkirno mjesto!

Kao da nam jedan kat fantastičan nije dovoljan, i gore je gore Na drugom katu su gomile kauča i stolica koje se koriste za grupni radni prostor, puno mjesta za punjenje uređaja za punjenje i postava Rock Band-a za ludo zavijanje mikrofona. O da, i stol za tandem. I beskrajna opskrba Kokesa. Pazi, Matt, mogao bih se samo useliti.

Fotografija koja se koristi uz dopuštenje Jakija Levyja (http://www.flickr.com/photos/jackomo/9381307959/in/photostream/)

Fotografija ljubaznošću od Jaki Levy

Ok, natrag na zabavu. Puno otvorenog prostora za druženje, ples i igru ​​u bazenu. DJ je držao melodije pumpajući i, blagoslivljajući ih, konobari su održavali piće tekućim. Bilo je čak i WordPress cupcakesa za užinu. Sve u svemu, bio je sjajan trenutak da se dobre veze odvijaju u opuštenoj atmosferi.

Priča se da je bilo čak i POSLE nakon žurke na karaoke zglobu. WordCampers znaju kako se zabaviti.

Dan doprinosa!

Od 11 sati u subotu do 11 sati u nedjelju, automatički uredi pretvoreni su iz party zone u glavni radni prostor. Postavljene su desetine sklopivih tablica i izneseni su kante za proširenje (BINS!) Za smještaj gotovo 200 ljudi koji su se pojavili kako bi pomogli riješiti dio posla WordPress zajednice.

Dan suradnika programa WordCamp

Fotografija ljubaznošću od Naoko Takano

Ovo nije bio samo “hack” dan, radili su se različiti poslovi na WordPressu, poput odgovaranja na pitanja podrške, ažuriranja dokumentacije i popravljanja ulaznih karata. Ako ste bili okolo WordPress.org u subotu ste mogli primijetiti buku aktivnosti!

Svi su bili podijeljeni u manje ekipe i zaduženi su za određeno područje podrške. Bilo je cool vidjeti toliko različitih skupova vještina koji se zajedno koriste za napajanje WordPress zajednice. U slučaju da se pitate kako se možete uključiti, ovdje je primer.

Sljedeći put

Sve dobre stvari moraju se završiti, uključujući ovogodišnji WordCamp, ali to ne znači da zabava prestaje. Inspiriran sam i uzbuđen da isprobam stvari koje sam naučio i slijedim sa svojim novim prijateljima na mreži.

Ako želite pročitati još fenomenalnih priča iz WordCampa San Francisco, pogledajte ovu sjajnu zbirku članaka ili potražite #wcsf na Twitteru.

Još jedna stvar prije nego što se odjavim … Trebali biste znati da WordCamp San Francisco nije jedini WordCamp u svijetu – ove godine ih je već 74 u svijetu! Žličicu možete dobiti na WordCampu koji vam je najbliži upravo ovdje.  nadam se da ću te vidjeti uskoro!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me