45 nevjerojatnih WordPress blogova koje biste trebali slijediti

Najbolji WordPress blogovi koje biste trebali slijediti

Kao WordPress entuzijasta, uvijek želite biti u tijeku s najnovijim događajima u svijetu WordPressa i, u određenoj mjeri, web razvojem. Želite znati što čija o WordPressu to morate reći u bilo kojem trenutku. Želite ostati ispred krivulje; držite kartice na vijestima WordPressa, najnovijim tehnikama, hakirama, temama, dodacima i tome što već. A koji je bolji način da budete informirani i ažurirani od čitanja WordPress blogova?


U današnjem posluživanju predstavit ćemo vam više od 45 fenomenalnih WordPress blogera koje biste trebali znati. I svakako biste trebali pogledati njihove Twitter račune, pa nastavite i pritisnite taj gumb za praćenje. Pripremite se za zabavu.

1. WPExplorer

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPExplorer

Posjetite blog WPExplorer    Slijedite @WPExplorer

Ovdje sam možda malo pristran, ali činjenica ostaje činjenica; WPExplorer je bez ikakve sumnje jedan od najboljih WordPress blogova vani. Na WPExploreru ovdje možete naučiti upravo toliko.

Pitate se što je na izborniku? Od detaljnih vodiča, tema o temama i dodacima do savjeta i sjajnih vodiča s uputama, WPExplorer je jedan resurs koji želite označiti u ovom trenutku. Između sjajnih postova, objavljujemo i pokloni i ekskluzivne ponude koje vam mogu uštedjeti puno novca ��

2. Elegantne teme

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - elegantne teme

Posjetite blog Elegantne teme    Slijedite @elegantthemes

Blog Elegantne teme nudi nevjerojatne WordPress savjete, vodiče i ažuriranja o njihovim novim WordPress temama i dodacima. Na blogu se nalaze ugledni blogeri WordPressa, poput Kevina Muldoona, Brende Barron i Jacqueline Thomas,.

3. Chris Lema

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Chris Lema

Posjetite blog Chrisa Leme    Slijedite @chrislema

Ako niste nedavno počeli koristiti WordPress, vjerojatno ste čuli nešto ili dvije o Chrisu Lemu – blogeru na najvišem nivou WordPressa koji je pozvan da savjetuje što se sviđa WooThemes, iThemes, Reaktiv, WP101 i više. Blogovara o e-trgovini, freelancingu, članstvu, e-učenju i prezentaciji među ostalim temama vezanim za WordPress.

4. Postavljanje WP-a

Postavljanje WP-a

POSJETITE WPSETUP    SLIJEDITE @wp_setup

Tražite vodiče o instaliranju WordPress-a? Odabir hosting plana? Ili nešto drugo? WP Setup sadrži mnoštvo sjajnih članaka koji pokrivaju širok raspon tema korisnih bilo kojem novom WordPress korisniku za postavljanje svoje stranice.

5. WPLift

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPLift

Posjetite blog wplift    Slijedite @wplift

WPLift sadrži WordPress vodiče, vodiče i savjete nekih od najboljih WordPress blogera. Osim toga, imaju nekoliko odličnih ponuda za dizanje. Ovaj plus plus usredotočenost na korisnike početne razine čini WPLift odličnim blogom za praćenje znanja o WordPressu.

6. Pobjednik WP

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - InningWP

Posjetite WinningWP    Slijedite @WinningWP

WinningWP upravlja Brin Wilson i izvrstan je resurs za WordPress. Saznajte više o novim temama WordPressa, pogledajte neke preglede dodataka i naučite nove vještine uz korisne vodiče.

7. Konoba WP

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPtavern

Posjetite wptavern    Slijedite @wptavern

Osnovana 2009. godine Jeffom Chandlerom, WP Tavern objavljuje najnovije vijesti o WordPressu, hakere, teme i najave dodataka, među ostalim. Blogom upravljaju Jeff Chandler i Sarah Gooding. Blog se redovito ažurira najnovijim vijestima WordPressa.

8. WPEka

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPeka

Posjetite WPEka blog    Slijedite @wpekadotcom

Ne znam kako su došli do imena, ali sigurno će vam porasti nakon nekog vremena. Ali ime nije razlog što ga je WPEka uvrstila na ovaj popis; blog objavljuje sjajne postove mišljenja, teme o temama i dodacima i detaljne vodiče nekoliko puta tjedno.

9. WPKube

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPkube

Posjetite WPKube    Slijedite @wpkube

Devesh Sharma osnovao je WPKube još u lipnju 2014. godine kako bi “… pružio kvalitetne WordPress teme, dodatke, tutorijale, vijesti i modifikacije …” Dev, uspješan webmaster svakog prava, obavio je sjajan posao sa WPKube. Svaka dva dana objavljuje novi post. WPKube ima poznate WordPress blogere kao što su Joe, Ashley i Sourav Kundu.

10. Blog WPMU DEV

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - wpmudev

Posjetite wpmudev Blog    Slijedite @wpmudev

Sa svježe dizajniranim dizajnom, preko 360 000 članova i odjeljkom bloga koji sadrži neke od najboljih WordPress udžbenika, savjeta i savjeta na webu, WPMU DEV predstavlja resurs za WordPress za mnoge korisnike – iskusne ili druge. Teme na blogu vrte se oko WordPressa, WordPress Multisitea, BuddyPress-a i više iz WordPress zajednice.

11. BobWP

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - BobWP

Posjetite blog i podcast bobWP    Slijedite @bobWP

Bez obzira jeste li početnik ili napredni WordPress korisnik, uvijek možete nešto naučiti od Boba Dunna. On je nekako velika stvar, zato bolje obratite pažnju kad on izađe na pozornicu. Također možete pratiti njegov podcast za još više WordPress dobrote.

12. ManageWP blog

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - ManageWP

Posjetite blog sa upravljanjem    Slijedite @managewp

ManageWP vam omogućuje upravljanje s više WordPress web stranica s jedne nadzorne ploče, štedeći vam puno vremena i truda. Ne pokušavam vam povući nogu, stvarno je prikladno, pogotovo ako se borite za upravljanje web-lokacijama. Uz vrhunske pisce i programere poput Vladimira Prelovca, Charnita Fance i Brenda Barron, između ostalog, blog ManageWP dijeli udžbenike, savjete, recenzije, mišljenja, vijesti, poslovne savjete, teme i dodatke..

13. WP gradonačelnik

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPMayor

Posjetite wpmayor    Slijedite @wpmayor

Ako tražite najnovije i najnovije vijesti o WordPressu, članke, hakove i dodatke za dodavanje, samo nekoliko njih želite dodati WP Mayor na svoj popis za čitanje. Kao sada. Gradonačelnika WP-a održavaju gospodin i gospođa Jean Galea uz pomoć Marka Zahre, koji je slučajno Galein rođak. Ovo obiteljsko poduzeće ima nekoliko suradnika iz svih slojeva života, što sadržaju daje globalni (multikulturalni) osjećaj.

14. WPBeginner

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPBeginner

Posjetite wpbeginner    Slijedite @wpbeginner

S preko 130K WordPress korisnika, WPBeginner je vrhunski resurs za početnike WordPress-a. Nemojte me krivo shvatiti, na WPBeginner-u još uvijek možete puno naučiti čak i kao iskusni WordPress korisnik. Uostalom, učenje nikada ne prestaje tijekom života.

15. SitePoint

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - SitePoint

Posjetite Sitepoint za WordPress    Slijedite @sitepointdotcom

Od 1999. godine, SitePoint nadahnjuje nebrojene dizajnere na izradi visokokvalitetnih web stranica i web aplikacija. Osim što svakog tjedna objavljuju WordPress udžbenike i savjete koji nude vrhunske ladice, oni nude fantastične knjige i tečajeve koji se vrte oko HTML-a, CSS-a i JavaScript-a. Sadržaj na njihovom blogu stvara ogroman tim pisaca i programera.

16. CodeinWP

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - CodeInWP

Posjetite blog COdeinWP    Slijedite @codeinwp

Slikam poput Daniela Patakija, Toma Ewera (kunem se da me nije podmitio zbog spominjanja), Adeline Tuca i Karol K kao sebe, blog CodeinWP je dobro upravljana kolekcija najboljih WordPress tutorijala, trikova i savjeta , Postovi na CodeinWP-u su zaista sjajni i nećete ih htjeti propustiti!

17. WP Superstars

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPsuperstars

Posjetite WP SuperStars    Slijedite @WPSuperstars

WP Superstars više je stranica za recenziju nego blog. Bez obzira na to, oni izbacuju sjajne WordPress udžbenike i postove koji podjednako pomažu početnicima i profesionalcima. Dakle, ne dobivate samo sjajne kritike svojih omiljenih proizvoda WordPressa (tj. Tema, dodataka, hostinga itd.), Već i dobro istražene postove kako biste naučili sve što možete o WordPressu.

18. Tematski šator

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - ThemeShaper

Posjetite ThemeShaper    Slijedite @ThemeShaper

Tko stoji iza bloga ThemeShaper WordPress koji je jednostavno previše strašan da bi se mogao oduprijeti? Ian Stewart, Caroline Moore, Daniel Robert i dvanaest (12) ostalih WordPress entuzijasta do kojih je stalo puno o WordPress temama. Odjeljak bloga je ogromna arhiva vijesti o WordPressu, savjeta, inspiracije, trikova, hakova, isječaka i detaljnih vodiča.

19. Moment

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Torque Mag

Posjetite magazin tOrgue    Slijedite @TheTorquemag

Donijeli su vam dečki koji stoje iza WPEngine-a, mnogima upravljanog hostinga za WordPress, Torque govori o vijestima, ažuriranjima i svim najnovijim događajima u WordPressu u svijetu. Osim vijesti, one imaju poslovne, zajedničke i razvojne kategorije koje blog čine bogatijim. Sadržaj stvaraju stručnjaci poput Shaun Quarton, John Stewart i Josh Pollock.

20. Tuče+

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Tuts +

Posjetite tUts + za WordPress    Slijedite @TutsPlus

Ne možemo objaviti post o najboljim blogovima za WordPress koji treba slijediti i ne spominjemo Tuts +, jedinstveni resurs pogodan za početnike i profesionalne WordPressers. Ako me oprostiš, inspiraciju sam tražio na Tutsu+ par bezbroj puta prije, i svaki put nisam bio razočaran.

21. Mačke koji kodiraju

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Mačke Koji kodiraju

Posjetite Mačke Tko je kod    Slijedite @catswhocode

Ugostiteljstvo više od 17 tisuća sljedbenika, Cats Who Code kurirao je Jean, 30-godišnji bloger sa sjedištem u Belgiji. To je ogromna arhiva fenomenalnih savjeta, hakova i WordPress tutorijala za WordPress. Jeanin rad predstavljen je na popularnim blogovima kao što su Smashing Magazine, WPHacks i Pro Blog Design.

22. WP Arena

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WP Arena

Posjetite WP Arena    Slijedite @wparena

WP Arena koristan je blog specijaliziran za recenzije, usporedbe i kolekcije. Također nude neke fantastične vodiče za popularne WordPress dodatke i jednostavne savjete koji bi bilo koji WordPress korisniku bili korisni (poput kako prilagoditi svoj blog tako da odgovara vašoj robnoj marki).

23. Elementor

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Elementor

Posjetite blog Elementor    Slijedite @elemntor

Sigurno ste čuli za Elementor – to je najbolji dodatak za izradu besplatnih stranica za WordPress. Ali jeste li znali da vode i blog? Pa jesu, i puni su sjajnih savjeta o tome kako izraditi bolju web stranicu uz pomoć Elementora, osim inspiracije i obrta web dizajna, freelancer intervjua i još mnogo toga.

24. 1stWebDesigner

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - 1stwebdesigner

Posjetite 1stWebDesigner    Slijedite @ 1stwebdesigner

1stWebDesigner bio je jedan od prvih (bez ikakvih namjera) blogova za WordPress koji je nadahnuo naše osnivače da pokrenu WPExplorer, pa su, naravno, morali biti uključeni na ovaj popis. stotine korisnih postova sa savjetima za web dizajn, cheatsheets, besplatnim resursima (teme, alati za Photoshop itd.), najboljim popisima i još mnogo toga što morate pročitati za sve dizajnere web stranica – ne samo za WordPress korisnike.

25. Woorkup

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - razmišljanje

Posjetite Woorkup    Slijedite @mywoorkup

Vodio ga Brian Jackson (ozbiljan WordPress i SEO guru), Woorkup je definitivno čvrst WordPress resurs. Ako nikada niste sigurni u dodatak ili tražite inspiraciju, pročitajte Brian-ov blog. Dijeli i savjete freelancera za vođenje tvrtke na temelju vlastitih osobnih iskustava i ima alat s preporučenim proizvodima koji će vam pomoći da započnete s radom..

26. WPShout

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPShout

Posjetite WPShout    Slijedite @WPShout

WPShout upravljaju Fred Meyer i David Hayes, a oni dosljedno pumpaju fantastične sadržaje poput tjednih vodiča, preporuka za resurse, savjeta za razvoj, sigurnosnih vodiča i još mnogo toga. Pratite ih na twitteru za redovna ažuriranja o tome što kopaju svaki tjedan.

27. Kinsta

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Kinsta

Posjetite blog Kinsta    Slijedite @kinsta

Ljudi navijaju za brz, pouzdan i siguran WordPress hosting Kinsta. Zašto? Jer oni stvarno znaju svoje stvari! I srećom po vas, to znanje redovno dijele putem svog bloga. Posjetite njihov blog da biste saznali više o dodacima, sigurnosti, poslovnim savjetima, bloganju i još mnogo toga.

28. Colorlib

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Colorlib

Posjetite Colorlib    Slijedite @colorlib

Ako ste ikada pretraživali određenu nišu WordPress-a, poput “najbolje kreativne WordPress teme” ili “najbolje WordPress teme za male tvrtke”, vjerojatno ste prije vidjeli listu Colorlib. Ali to nije sve što njihov blog može ponuditi. Colorlib također nudi vodiče s dodacima, savjete za dizajn i čak neke besplatne teme koje možete koristiti na svojoj web stranici.

29. Narrowem

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Narrowem

Posjetite Narrowem    Slijedite @narrowthem

Narrowem je poznat po svojoj dubinskoj temi i dodacima i vodičima. Ako pokušavate odlučiti između tema (ili dodataka), trebali biste se uputiti na njihov blog kako biste vidjeli možete li usporediti značajke i funkcionalnosti. Ili pogledajte njihove studije slučaja da biste naučili iz primjera web dizajna iz stvarnog života.

30. Oblaci

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Cloudways

Posjetite blog Cloudways    Slijedite @Cloudways

Cloudways je sjajna opcija upravljanja hostingom u oblaku, ali oni su i sjajan blog koji možete pratiti. Iako nisu nužno usredotočene samo na WordPress, oni nude preglede tema, vodiče za postavljanje web mjesta i mnoštvo poslovnih savjeta (za GDPR, dizajn, e-trgovinu, itd.) Koje želite dodati na svoj popis za čitanje.

31. Yoast SEO

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Yoast SEO

Posjetite Yoast SEO    Slijedite @yoast

Nismo mogli ostaviti Yoast SEO s našeg popisa jer su stvarno najbolji u poslovanju kada je u pitanju optimizacija za tražilice. Slijedite njihov blog za najnovije WordPress SEO strategije, savjete na licu mjesta za SEO, vodiče za društvene mreže i ažuriranja dodataka (jer ako ne upotrebljavate njihov SEO dodatak, trebali biste biti).

32. Carrie Dils

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Carrie Dils

Posjetite blog Carrie Dils    Slijedite @cdils

Carrie Dils je stručnjakinja za WordPress, a njezini su postovi neprestano zadovoljstvo za čitanje. Prilično ste sigurni da ćete nešto naučiti – bilo da se radi o WordPressu, Genesisu, WooCommerceu ili nečem drugom. Ne zaboravite da pratite njezin Twitter – ona redovno tweeta i ovisno o danu koji im je smiješan.

33. Envato

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Envato

Posjetite Envato blog    Slijedite @envato

Kada razmišljate o Envato-u, vjerojatno odmah pomislite na premium teme, dodatke, slike itd. Ali Envato je uistinu intenzivirao njihov blog u posljednjih godinu dana. Dijele savjete i sažetke za gotovo svaku nišu, njihov je blog izvrstan izvor za freelancere koji rade na oglasima za rad s klijentima i majstore koji traže malo pomoći ili inspiracije.

34. Medijski hram

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Media Temple

Posjetite Blog Media Temple    Slijedite @mediatemple

Media Temple je još jedan sjajan domaćin s jednako spektakularnim blogom. S vremena na vrijeme se prijavite da biste saznali više o temama koje se tiču ​​potrošačkih svjetala, savjeta za optimizaciju hostinga, uređivača slika, vodiča za WordPress i još mnogo toga.

35. Anariel Dizajn

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Anariel Design

Posjetite Anariel Design    Slijedite @Ana_Segota

Anariel Design vodi nevjerojatna programerka Ana Segota. Pratite njezin blog kako biste pročitali jedan po jedan WordPress intervju, slijedite korisne vodiče (i video vodiče), naučite nove SEO savjete i još mnogo toga. Ona nudi i nekoliko prekrasnih premium tema koje nećete htjeti propustiti.

36. MonsterPost

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - MonsterPost

Posjetite MonsterPost    Slijedite @templatemonster

TemplateMonster je ogromno tržište s tisućama nevjerojatnih tema i predložaka za izbor, a njihov blog MonsterPost nudi tisuće korisnih članaka (plus besplatne e-knjige i teme za pokretanje). Oštrite svoje dizajnerske vještine, naučite jednostavne optimizacije sadržaja web mjesta, osmislite naš najbolji hosting za vas i još mnogo toga.

37. WordPress.org

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WordPress.org

Posjetite vijesti WordPressa    Slijedite @WordPress

Naravno da smo na ovaj popis morali uključiti blog vijesti WordPressa. Budite u toku s osnovnim ažuriranjima programa WordPress, poboljšanjima značajki, događajima u zajednici i bilješkama programera.

38. WPBlog

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPBlog

Posjetite WPBlog    Slijedite @wpblogdottcom

WPBlog je još jedan blog o WordPressu na kojem možete dobiti informacije o WordPress trendovima ili istraživati ​​proizvod prije kupnje. Kućni savjeti, vodiči i recenzije za WordPress bilo je dobro mjesto koje ćete dodati na svoj popis za čitanje.

39. Pilić WP

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WP Chick

Posjetite WP Chick    Slijedite @kimdoyal

Kim Doyal je WordPress pro, koja dijeli tonove znanja na svom WP Chick blogu (iako ima i podcast koji svakako trebate platiti). Ona dijeli sjajne savjete o tome kako bolje voditi blog sa sjedištem u WordPressu ili posao.

40. Blog bogatih Tabora

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Rich Tabor

Posjetite Blog bogata Tabora    Slijedite @richard_tabor

Rich je zvjezdani WordPress programer (možda ste i vidjeli njegov posao na ThemeBeans) koji vodi i osobni blog. Odlično je mjesto za pronaći tona Gutenbergovih vodiča, WordCamp isticanja i mnoštvo savjeta za WordPress.

41. WPLeaders

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPLeaders

Posjetite WPLeaders    Slijedite @thewpleaders

WPLeaders je samostalno opisano središte podataka o WordPressu i morali bismo se složiti. Izradio Istiak Rayhan, WPLeaders je svakako još jedan sjajan resurs WordPress kolekcija koje možete dodati svojim oznakama. Što god tražili – bilo da je to dodatak Click to Tweet, kompatibilne Gutenbergove teme ili čak influenceri koje treba slijediti.

42. WPBuffs

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WPBuffs

Posjetite WPBuffs blog    Sljedeće @ THEWPBUFFS

Vjerovatno ste već čuli za WPBuffs. Oni nude pomoć na zahtjev za sve vrste prilagodbi WordPressa, sigurnost, ažuriranja i još mnogo toga. Ali možda ne znate da na svom blogu imaju i niz korisnih resursa poput webinara, vodiča, recenzija i sažetaka!

43. CollectiveRay

Blog CollectiveRay

POSJETITE KOLEKTIVNI RAJ    Sljedeće @CollectiveRay

Tražite savjete za WordPress, plus malo Joomle sa strane? Nastavite čitati blog Davida Attarda na CollectiveRay. Nakon više od 12 godina u web dizajnu, ovdje dijeli svoje znanje s drugim vlasnicima web stranica. CollectiveRay se specijalizirao za vodiče, hosting kritike i savjete za web dizajn za WordPress i još mnogo toga.

44. WebCreate.Me

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - WebCreate.Me

Posjetite WebCreate.me    Slijedite @webcreateme

Usmjeren prema malim poduzećima, WebCreate.Me je fantastičan resurs za održavanje glatka vašeg WordPress web mjesta. Dobijte savjete za autorsko kopiranje, dijeljenje društvenih mreža, zakazivanje, marketing putem e-pošte i još mnogo toga. Tražite li prilagođenu WordPress web stranicu? Ili SEO savjetovanje? I oni to rade – sve što trebate učiniti je potražiti ponudu.

45. Ma.tt

WordPress blogovi koje biste trebali slijediti - Ma.tt

Posjetite Ma.tt    Slijedite @photomatt

Posljednje, ali svakako ne najmanje bitno, možda biste željeli posjetiti osobni blog Matt Mullenweg. Često objavljuje uvide o WordPressu, poslovnim časopisima, intervjuima, automatskim vijestima i povremeno gleda razne WordCamps ili Meetups.

Za tebe …

WordPress i dalje raste svakim danom. Razvojni programeri i dalje nastavljaju s unosom koda i dodavanjem novih značajki povećavajući platformu izvan dosega mašte. Sada je snažan više nego ikad, a možemo samo očekivati ​​da će se ovaj trend povećati. Možete biti na vrhu svih promjena, vijesti i ažuriranja za WordPress slijedeći svoje omiljene blogove ili osobno doprinos projektu.

S ovom fino izrađenom popisom WordPress blogova, trebali biste imati na raspolaganju mnogo izbora. Očito je da postoje mnogi drugi WordPress blogovi, pa ako smo propustili vašu omiljenu, obavezno je spomenite u komentarima kako biste nastavili rasti popis. Osim toga, javite nam vaše misli i kako ide vaša 2018. godina. ciao!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me