Wix pregled

Cene, načrti in značilnosti Wix-a – 2020

Ključne značilnosti

  • Enostavno brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani
  • 500+ privlačnih predlog za pripravljenost
  • Premuim načrti za domeno po meri
  • Oblikovanje spletnih strani za prijazne odzive za mobilne naprave
  • Spletna trgovina – funkcije
  • Premuim Podpora strankam
  • 14 dnevno jamstvo za vračilo denarja

pregled podjetja

Kako dober je Wix Builder spletnih strani?

S pravim ustvarjalcem spletnih strani lahko sestavite poljubno spletno mesto in vas’Na koncu bom na spletišču, ki ga izberete. Wix.com je svet’je največji gradnik spletnih strani. Z ustanovitvijo leta 2006 ima več kot 110 milijonov uporabnikov po vsem svetu. Začetek kot preprosta platforma za gradnjo spletnih mest s povleci in spusti, zdaj je zelo napreden in izboljšan. Zelo uporaben je za ljudi brez naprednih tehničnih znanj ali kakršnega koli kodiranja. Wix je tak ustvarjalec spletnega mesta, ki vam bo pomagal ustvariti spletno mesto, ne da bi se zlomil, ne glede na to’ste samo začetnik ali profesionalec.

Z Wixom obstajata dva načina za ustvarjanje vašega spletnega mesta: Naj vam Wixova umetna oblikovalska inteligenca pripravi spletno mesto za vas ali ga oblikujete v celoti po svojem okusu z urejevalnikom Wix. Potem je tu še koda Wix, s katero lahko svojemu spletnemu mestu kadar koli dodate napredne funkcije.

Kako v nekaj minutah z Wixom ustvariti spletno mesto?

Najprej, ti’Vprašali vas bomo, kakšno spletno mesto imate’iščete ustvariti.

vrsta izdelave spletnega mesta v wixu

In potem ti’Vprašalo me bo še nekaj vprašanj, da lahko spletno mesto prilagodite glede na vaše potrebe.
Nato boste videli naslednje možnosti.

kako ustvariti svojo spletno stran v wixu

Wix urejevalnik:

Popolna svoboda oblikovanja je tisto, kar vam Wix obljublja z urejevalnikom Wix. Začnete lahko s prazno stranjo ali pa izberete katero koli predlogo iz zbirke predlog, ki vsebuje več kot 500 oblikovalskih predlog. Dodate lahko video ozadja, paralakse, animacije in drugo, ne da bi vam bilo treba skrbeti za katero koli kodo.

Wix umetna zasnova inteligence

Na podlagi vaših odgovorov na nekatera vprašanja bo Wix ADI takoj sestavil spletno mesto za vas. Zato je Wix ADI ustvarjanje spletnega mesta le nekaj klikov. Na voljo bo vaše spletno mesto z vsemi besedili in slikami, ki so potrebna za pripravo vašega spletnega mesta.

Izberete lahko katero koli od Wix’s dvema ustvarjalcema spletnih strani.

Kako ustvariti spletno mesto z urejevalnikom Wix?

Če se odločite za urejanje spletnega mesta, uporabite urejevalnik Wix, vse kar morate storiti kot postopek nastavitve, je izbrati poljubno predlogo, ki ustreza vašemu spletnemu mestu.’s potrebami.

izberi predlogo v wixu

Enkrat ti’Z izbiro predloge bo vaše spletno mesto ustvarjeno v skladu s predlogo, ki ste jo izbrali, nato pa vi’Poslani boste v urednik, ki vam daje popolno svobodo za urejanje spletnega mesta.

S tem urejevalnikom lahko dodatno prilagodite svoje spletno mesto. S pomočjo urejevalnika lahko omogočite ali onemogočite katero koli funkcijo.

Kako ustvariti spletno stran z Wix ADI?

Če izberete Wix ADI, vam bomo zastavili nekaj vprašanj in nato na podlagi vašega vložka Wix ADI z umetno inteligenco izbral edinstveno kombinacijo slogov in struktur iz milijard kombinacij.

Če na primer izberete spletno trgovino v prvem koraku, boste pozvani, da boste natančneje opredeljeni v tem, kakšno spletno trgovino imate’poskušate ustvariti:

Nadalje vam bo postavljeno še nekaj vprašanj, da bo lahko bolj natančno.

In moraš izbrati funkcijo po svoji izbiri. Odločite se lahko tudi za preskočitev teh metod in končni korak je, da morate izbrati vrsto sloga, ki ga imate radi.

In tema za vašo spletno stran je pripravljena, dobro prilagojena po vašem okusu.

Koda Wix

Z uporabo kode Wix lahko svojemu spletnemu mestu dodate dodatno vsebino po svoji izbiri z vsemi oblikovnimi značilnostmi urejevalnika Wix. Koda Wix je resnično koristna pri izdelavi spletnih aplikacij po meri in robustnih spletnih mest. Koda Wix vam daje privilegij za nastavitev lastnih zbirk baz podatkov, lahko dodate obrazce po meri. In vse, kar počnete, je združljivo s SEO.

Je brez Wix?

Potem ko vidite vse te dobre stvari, napisane o Wixu, se vam lahko pojavi vprašanje, ali je Wix brezplačen? Wix je brezplačen. Brezplačno lahko dobite veliko možnosti. Imate pa privilegij, da izberete Wix Premium, kjer lahko 1 leto izkoristite brezplačno gostovanje, povezavo z domeno, brezplačno domeno, Google Analytics, podporo za Premium, 500 MB in shrambo. Premium lahko greste z porabo ₹ 70 / mesec. Obstaja tudi 14 dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me