Pregled gostovanja


2 Splošna mnenja


AVG. KORIŠČENJE UPORABNIKA ODLIČNO

Lastnosti

Podpora

Izvedba

Cenitev

Prodaja bliskavice Hostinger

Cene, načrti in značilnosti Miss gostovanja – 2020

Ključne značilnosti

 • Strežniki v skupni rabi, Cloud VPS, Namenski, Resellerji
 • Gostovanje z najnižjimi cenami in brezplačni SSL
 • Več lokacij podatkovnega centra
 • 45 dni garancija vračila denarja
 • Miss Hosting Ponudbe-Upto 60% ponudb

pregled podjetja

Miss Hosting je podjetje za gostovanje, ki je razmeroma novo na trgu spletnega gostovanja. Čeprav je k njim pritegnila številne stranke, v industriji še vedno izvaja otroške korake. Kar pa jim omogoča, da so upravičeno dobri, je njihova vrhunska kakovostna storitev. Je del Miss Group in ima svoj sedež na Švedskem in pisarne v Veliki Britaniji, ZDA, Indiji, Kanadi, Mehiki itd. Miss Hosting deluje z majhno ekipo, ki jo sestavlja zelo strastno osebje, vendar storitve, ki jih ponujajo in kaj funkcije, ki so priložene njihovi storitvi, zaradi katere jih je vredno razmisliti? Naj vas sprehodimo skozi gospodično gostovanje’s funkcijami in storitvami.

Funkcije Miss gostovanja

24/7 Podpora strankam

Kot mnogi drugi ponudniki spletnega gostovanja tudi Miss Hosting ponuja 24-urno podporo strankam. Brezplačno telefonsko podporo najdete na njihovem spletnem mestu. Torej, lahko rečemo, da se vam ponuja tudi podpora po telefonu. V nasprotnem primeru lahko stopite v stik z ekipo Miss hosting preko pošte ali vstopnic. Če obiščete njihovo spletno mesto, je mogoče omeniti, da so omenili, da celo njihov ustanovitelj in izvršni direktor rešujeta vozovnice ponoči. To je zelo pohvalno in kaže, koliko predanosti je vloženo v zagotavljanje podpore strankam na strokovni ravni.

99,9% garancija za nepravočasno

Miss Hosting vam obljublja 99,9-odstotno podaljšanje časa. To ni nekaj, kar je zunaj sveta ali preveč navdušujoče. Ker smo videli ponudnike spletnega gostovanja, ki ponujajo 100-odstotno garancijo za čas. Ker je Miss Hosting še vedno v začetnih fazah, lahko domnevamo, da lahko sčasoma prinesejo nekaj izboljšav. 99,9% podaljška ustreza 43,49 minut izpadov. Kot rečeno, ni najboljše, kar lahko zahtevaš, a vseeno je nekaj, s čimer lahko živiš.

45 dni garancija vračila denarja

Daljša garancijska doba za vračilo denarja pomeni, da imate več časa za zaključek, ali nadaljujete z izbranim spletnim gostiteljem. In čeprav je zelo malo ponudnikov spletnega gostovanja, ki zagotavljajo vračilo denarja več kot 100 dni, povprečno trajanje garancije za vračilo denarja znaša 30 dni. Miss Hosting vam ponuja 45 dni garancije za vračilo denarja, kar je nadpovprečno. Izkušnje njihove storitve lahko pridobite 45 dni in veste o vseh vidikih ali dejavnikih v zvezi z gostovanjem, za katerega ste plačali.

Brezplačna spletna stran

Miss Hosting je Builder spletnega mesta vključil v brezplačno storitev z vsemi skupnimi načrti gostovanja. Če ste začetnik z manj ali sploh ne poznate kodiranja, je ta graditelj spletnih strani lahko izredno koristen. Obstaja nekaj ustvarjalcev spletnih mest, ki zahtevajo precej velik znesek za pomoč pri ustvarjanju spletnega mesta. Pridobitev brezplačnega ustvarjalca spletnih strani je vznemirljiv, saj ta ustvarjalec spletnih strani ponuja prilagodljive predloge, odzivne postavitve in vmesnik za urejanje z metodologijo povleci in spusti.

Neomejeno shranjevanje e-pošte

Danes imajo e-poštni računi ključno vlogo pri izboljšanju uporabniške izkušnje in zagotavljanju enostavnih komunikacijskih sredstev. Toda glede na vrsto in promet vašega spletnega mesta obstaja velika verjetnost, da vam bo zmanjkalo e-poštnega prostora, če vam je namenjen zelo omejen pomnilnik e-pošte. Če pa se odločite za Miss gostovanja, boste brez skrbi, saj boste dobili neomejeno hrambo e-pošte.

Neomejena pasovna širina

Tako kot pri vseh e-poštnih shrambah je tudi neomejena pasovna širina na voljo z vsemi načrti gostovanja v skupni rabi že od samega osnovnega načrta. Ko boste dobili neomejeno pasovno širino, vam ne bo treba skrbeti, da boste prestopili omejitev svojih virov, kadar koli se nenadoma poveča promet vašega spletnega mesta. Medtem ko je vaše spletno mesto brez povezave, ko se nenadoma poveča promet, je ena najslabših stvari, ki jo lahko doživite, saj izgubljate ogromno obstoječih in potencialnih strank / obiskovalcev.

Dnevne varnostne kopije

Ker že vemo, kako pomembno je varnostno kopiranje, ste morda izgubili tudi svoje podatke, ker varnostnih kopij niste naredili. Lahko pa je uničujoče videti, da bo vse vaše trdo delo zaman. Razumevanje pomena varnostnih kopij ponuja Miss Hosting brezplačne dnevne samodejne varnostne kopije. In obljubljeno vam je, da se ta varnostna kopija obnovi, če pride do težave.

24/7/365 spremljanje strežnika

Vedno je dobro imeti svojo spletno stran na strežniku, ki ga stalno spremljamo. Miss Hosting’s strežniki spremljamo vsak dan, skozi vse leto. To zagotavlja, da je vaše spletno mesto skoraj ves čas bolj varno in dostopno. Nadzor nad strežnikom se lahko tudi izogne ​​resnim poškodbam, ki jih lahko povzročijo zaradi okvar strojne opreme ali kot take.

Brezplačno SSL potrdilo

Z vsakim načrtom spletnega gostovanja standardno dobite tudi brezplačen SSL certifikat. Osnovni in srednjeročni načrti so ponujeni s programom Let’s Šifrirajte SSL certifikat, medtem ko je načrt visokega cenovnega razreda na voljo s Comodo Standard SSL.

Gospodarske storitve gostovanja

Skupno gostovanje

Kot smo že omenili, je Miss Hosting relativno novo podjetje v industriji spletnih gostovanj. In namesto da bi takoj skočili na vse storitve, so se poskušali odlično odrezati v eni storitvi. Torej so na voljo do oznake in stojite od noga naprej do drugih vodilnih ponudnikov spletnega gostovanja, ko gre za skupno gostovanje. Izbirate lahko med tremi različnimi paketi gostovanja, ki jih lahko izbirate, poimenovani pa so Basic, Professional in Ultimate. Cene so od 0,99 dolarja, 1,99 dolarja, 2,99 dolarja na mesec. Upoštevajte, da te cene vključujejo posebne ponudbe v času pisanja. Gostovanje enega samega spletnega mesta v okviru osnovnega načrta in 10 spletnih strani v okviru programa Professional. Če želite gostovati neomejeno število spletnih strani pod istim računom gostovanja, boste morali plačati še malo več in si priskrbeti Ultimate paket.

Gostovanje preprodajalcev

Če želite ustanoviti svoje malo podjetje za spletno gostovanje, vendar si želite upravljanja težav s strežniki, lahko kupite Reseller Hosting pri Miss Host. Ponujajo nekaj neomejenih funkcij, kot so neomejeni računi, neomejeni računi e-pošte, neomejeno gostovane domene, neomejene baze podatkov MySQL in še več. Njihova posebna ponudba vam lahko prikaže račun preprodajalca za samo 25 dolarjev na mesec. Izbirate lahko med 3 različnimi paketi, ki se imenujejo Basic, Professional in Ultimate. Za te tri pakete prejmete 50 GB, 100 GB in 200 GB prostora za shranjevanje.

Strežnik VPS v oblaku

Če želite kupiti visoko zmogljiv VPS v oblaku, ima Miss Hosting tri različne pakete, med katerimi lahko izbirate. VPS v oblaku si lahko kupite za samo 16 dolarjev na mesec, najbolj napredni od treh pa stanejo 64 dolarjev na mesec.

Miss Hosting ponuja tudi Premium VPS pakete, cene pa se gibljejo med 80 in 250 dolarji na mesec. Te posebne cene so samo, če se odločite za račun 24 mesecev. RAM dosega od 12 GB, 16 GB in 32 GB. Za udobje dobite predano podporo in osebni stik.

Namenski strežnik

Čeprav je gospodična Hosting odlična v skupnem gostovanju, ne moremo odvzeti dejstva, da so se uveljavili tudi kot zanesljiv ponudnik namenskih strežnikov. Lahko kupite namenski strežnik v treh različnih konfiguracijah. In ti trije paketi so poimenovani Professional, Premium in Ultimate. Cene se gibljejo med 145 USD in 250 USD na mesec. Medtem ko vam paket Professional ponuja 4 GB RAM-a, s paketoma Premium in Ultimate dobite 8 GB in 16 GB RAM-a..

Gostovanje v Magentu

Če želite gostovati na spletnem mestu Magento, se lahko gostite na strežnikih v oblaku po meri Miss Hosting. Če se boste odločili za gostovanje svojega spletnega mesta z Miss Hosting, vam bomo ponudili 24-urno spremljanje svojega spletnega mesta. To je pomembna značilnost, saj so spletna mesta za spletno nakupovanje pogosteje tarča zlonamerne programske opreme in drugih neželene pošte. Tako ste prepričani, da je vaše spletno mesto za e-trgovino varno pred grožnjami, ki jih predstavljajo. Ker Miss Hosting ponuja gostovanje Magento na strežniku po meri, bo to zelo razširljivo. Lahko postavite svoje potrebe in pridobite gostovanje od Miss Hosting za vaše spletno mesto.

Zaključek

Roke navzdol, Miss Hosting je ena najboljših možnosti za začetnike, ki so pravkar začeli svoje spletno mesto, ali ljudi, ki imajo zelo osnovno spletno mesto. Čeprav se še ne bodo uveljavili kot sila, s katero bi se morali spoprijeti, so s svojo učinkovito storitvijo povzročili dovolj valov, da so postali vrhunski kandidat, ki ga je treba upoštevati, ko gre za potrebe vstopnega nivoja po spletnem gostovanju. Še vedno nas čaka dolga pot, če pomislimo na naprednejši VPS in namenski strežnik. So pa že znane po zagotavljanju zanesljivih storitev, zato lahko s službo Miss Hosting odpotujete brez pomislekov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map