Kualo pregled


15 Splošne ocene


AVG. KORIŠČENJE UPORABNIKA PROSTO

Lastnosti

Podpora

Izvedba

Cenitev

Prodaja bliskavice Hostinger

Cene, načrti in značilnosti Kualo – 2020

Ključne značilnosti

 • 99,9% garancija za nepravočasno
 • Brezplačna spletna stran Builder
 • Softaculous Web App Installer
 • Namenski podporni guruji 24/7
 • Brezplačna SSL potrdila
 • 30-dnevne varnostne kopije računa
 • 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Kualo Promos – do 90% OFF

Načrti gostovanja v skupni rabi

Ime načrtaOSVesoljePasovna širinaPloščaŠtevilo spletnih mestCena
SOLOLinux10 GBCPANELENORs.279
ZAČETILinux30 GBCPANELNEVERJETNORs.489
IZVEDBALinux50 GBCPANELNEVERJETNORs.699
Oglejte si primerjavo Shared Hosting

Namenski načrti gostovanja

Ime načrtaOSVesoljeCPUOvenJedroCena
DS1 UpravljavecLinux2x 1TBIntel Xeon E3-1230v316 GB3.3GHzRs.13818
DS2 UpravljavecLinux2x 2TBIntel Xeon E3-1270v532 GB3,6 GHzRs.13818
DS3 UpravljavecLinux2x 240GB2x Intel Xeon E5-2630v232 GB2.6GHzRs.13818
DS4 UpravljavecLinux2x 960GB2x Intel Xeon E5-2630v364 GB2,4 GHzRs.13818
CUSTOM UpravljanjeLinuxNeomejenoNeomejenoN / ARs.13818
DS1 Brez upravljanjaLinux2x 1TBIntel Xeon E3-1230v316 GB3.3GHzRs.6909
DS2 Brez upravljanjaLinux2x 2TBIntel Xeon E3-1270v532 GB3,6 GHzRs.6909
DS3 Brez upravljanjaLinux2x 240GB2x Intel Xeon E5-2630v232 GB2.6GHzRs.6909
DS4 Brez vodstvaLinux2x 960GB2x Intel Xeon E5-2630v364 GB2,4 GHzRs.6909
CUSTOM Brez vodstvaLinuxNeomejenoNeomejenoN / ARs.6909
Oglejte si primerjavo namenskega gostovanja

Načrti gostovanja v oblaku

Ime načrtaOSVesoljeCPUOvenPasovna širinaCena
Upravljalnik XSLinux20 GB1 GB5TBRs.2 094
MALO UpravljaniLinux40 GB2 GB5TBRs.5 901
SREDNJA UpravljaLinux70 GB4 GB5TBRs.8 685
VELIKO UpravljaniLinux90 GB8 GB5TBRs.11 477
Upravlja XLLinux140 GB16 GB5TBRs.15 663
XS Brez vodstvaLinux20 GB1 GB5TBRs.705
MALO Brez vodstvaLinux40 GB2 GB5TBRs.2 101
SREDNJE NeupravljanoLinux70 GB4 GB5TBRs.3 496
VELIKO Brez vodstvaLinux90 GB8 GB5TBRs.6 288
XL Brez vodstvaLinux140 GB16 GB5TBRs.10 474
Oglejte si primerjavo gostovanja v oblaku

Gostovalni načrti za preprodajalce

Ime načrtaOSVesoljePasovna širinaPloščaŠtevilo spletnih mestCena
MIKROLinux20 GBCPANEL10Rs.69
STARTERLinux100 GBCPANEL100Rs.69
PROLinuxNeomejenoCPANEL200Rs.69
Oglejte si primerjavo Reseller gostovanje

pregled podjetja

Kualo je vrhunski ponudnik spletnega gostovanja, ki se je izkazal tako po kakovosti storitev kot tudi po številu spletnih mest, ki jih gostuje na njegovem strežniku. Kualo’s strežnik domuje ogromno število 30000+ spletnih strani. Poleg tega jih povsod na internetu ocenjujejo zelo visoko tudi njihovi kupci. Med številnimi drugimi dejavniki, ki Kualo ločujejo od drugih spletnih gostiteljev, je zelo pomemben dejavnik storitev za stranke.

Z več kot 19-letnimi izkušnjami na trgu spletnega gostovanja, potem ko je bil leta 2000 ustanovljen kot ponudnik preprodajalcev spletnih gostovanj, si Kualo prizadeva za enega najbolj priznanih ponudnikov spletnega gostovanja. Zato je Kualo pravi veteran, ko gre za zagotavljanje vrhunske storitve, ki je hkrati zanesljiva in prijazna žepu..

Kualo trdi, da posluje s strastjo do spletnih mest. Ker knjige ne morete presoditi po njenem ovitku, se ne morete odločiti, ali je spletni strežnik dovolj dober za vaše spletno mesto ali ne, samo z ogledom njegovega pregleda. Da bi vas poenostavili, vam bomo podrobno predstavili storitve in značilnosti spletnega gostovanja Kualo.

Značilnosti Kualo

24/7/365 storitve za stranke

Kot smo že omenili, se Kualo loči od ostalih ponudnikov spletnega gostovanja, ko gre za njihovo storitev za stranke. Ta skupina strokovnjakov je postavila nove standarde pri zagotavljanju odlične podpore strankam, in to skozi celo leto. Kualo je vrstico dvignil visoko, ko gre za pomoč strankam pri njihovih poizvedbah, postopku nastavitve ali kakršnih koli drugih nalogah, za katere je potrebna strokovna pomoč. Stranke lahko uporabljajo klepetalnice v živo, ki jih ponuja Kualo, in izkoristijo dežurno pomoč za napredno vrsto gostovanja.

99,9% garancija za nepravočasno

Kualo ima 99,9-odstotno jamstvo za čas, kar sicer ni najboljše za panogo, a glede na to, kako zanesljiv je Kualo, je to sprejemljivo. Ta odstotek pomeni zgolj 45 minut v mesecu. Garancija za čas nadgradnje s strani Kuala je dokaj povprečna in ne predstavlja prelomnega, vendar naj ne bi povzročila drastičnih težav z uspešnostjo.

60 dni garancije za vračilo denarja

Kualo vam obljubi, da vam bo vrnil denar, ki ste ga plačali za njihovo storitev, potem ko vam ne bo zagotovil storitve na licu mesta, za katero ste zagotovljeni. V prvih 60 dneh lahko kot stranka Kuala zahtevate vračilo, če niste zadovoljni s storitvijo, ki jo je ponudil Kualo. Kualo vam bo povrnil vse stroške gostovanja. Vendar vam za storitve, kot so registracija, prenos in prenova in podaljšanje podaljška, varnostne storitve SiteLock, ne dajete garancije za vračilo denarja.

Zagotovitev zamrznitve cene

S Kualom’s funkcija Free Price, zagotovljeno vam je, da cene, ki jih plačujete za gostovanje, ostanejo stalne, dokler se odločite, da ostanete njihova stranka. Ta garancija velja za spletno gostovanje, gostovanje v oblaku VPS in namenske strežnike. Toda ta funkcija velja le za njihov redni cenik. Ne velja za popuste, ki ste jih morda imeli ob nakupu gostovanja od Kuala.

100% zelena

Kualo’s podatkovni centri se napajajo s 100-odstotno energijo za večkratno uporabo, zaradi česar je njihova storitev 100-odstotna. Družba Kualo je uspela posvetiti pozornost temu, da njihova storitev ne bo povzročila škode okolju. Uporabljajo energetsko učinkovita načela oblikovanja in tako zagotavljajo, da kotiček njihove službe ne postane drug vir emisij ogljika. Z uporabo storitev Kualo je lahko tudi vaša ekološka zavest zadovoljna.

Brezplačen prenos spletnega mesta in e-pošte

Če ste se odločili dati Kualo’S gostovanjem na poti lahko brezplačno prenesete svoja spletna mesta z drugih gostiteljev na strežnike Kualo. Ta postopek ni samo brezplačen, ampak tudi brez težav kot Kualo’s strokovnjaki za podporo vam je vedno na voljo. Vse e-poštne naslove lahko tudi premaknete iz drugega strežnika v Kualo’s, ne da bi stali dolarja.

Brezplačni SSL

Kualo je eden redkih ponudnikov spletnega gostovanja, ki nudi brezplačno SSL potrdilo že iz osnovnega načrta. V primeru večine priljubljenih ponudnikov spletnih gostovanj morate izbrati napredne načrte, če želite izkoristiti brezplačno SSL potrdilo. In pridobitev brezplačnega SSL certifikata je zagotovo dobro, saj je pomemben in drag SSL certifikat.

Brezplačna namestitev aplikacij

Če vaše spletno mesto deluje na aplikacijah CMS, obstaja velika verjetnost, da se boste na koncu borili, da bi aplikacije zagnale vaše spletno mesto. Toda to je zmagalo’ne bo tako, če izberete Kualo gostovanje. Dobite namestitvenega programa za brezplačno aplikacijo, ki je skupaj z njihovimi načrti gostovanja, od koder lahko prenesete aplikacije, ki jih potrebujete za zagon vašega spletnega mesta.

Brezplačna domena z letnim načrtom

Nakup spletnega gostovanja od Kuala, ki vsako leto zaračuna gostovanje, ima svoje ugodnosti. Načrte ne boste dobili le po nižjih cenah, ampak tudi ob izbiri letnih načrtov dobite brezplačno ime domene. Imena domen so precej cenejša glede na izbrane razširitve, vendar je Kualo naredil korak naprej in vam jih s svojim letnim načrtom brezplačno dal. Brezplačna domena ne ceneje domen nizkega nivoja. Kualo brezplačno ponuja domene najvišje ravni, kot so .com, .net, org itd.

Orodje za upravljanje varnostnih kopij

Uporabniki lahko nastavijo in upravljajo varnostne kopije z orodjem Upravljalnik varnostnih kopij, ki je priložen Kualo Hostingu. Če so uporabniki pripravljeni na napredno varnostno kopiranje, se lahko odločijo za plačano storitev, ki se imenuje Code Guard. CodeGuard ponuja varnostno kopiranje, spremljanje in obnovo datotek v oblaku.

Kualo Services

Takoj ko obiščete Kualo’S spletnega mesta boste videli izjemno ponudbo storitev, ki jih ponuja Kualo. Kualo’s storitvami in ponudbami so domene, spletna mesta, spletno gostovanje, namenski strežniki, VPS, gostovanje po e-pošti in še več. Kualo’spletna stran je v ospredju Shared Hosting. To ne pomeni, da so specializirani samo za zagotavljanje skupnega gostovanja. Druge specializacije Kualo ne puščajo.

Skupno gostovanje

Kot smo že omenili, je Kualo prvak, ko gre za skupno gostovanje. Pravzaprav si je Kualo dal ime zase, saj je ponudil gostovanje z nizkimi stroški, ki je zanesljivo in od katerega bi lahko bil odvisen. Shared Hosting je razvrščen v 3 različne pakete, in sicer Solo, Startup in Performance. In cene se začnejo pri Rs. 279, vse do Rs.699. Načrt Solo je primeren za več spletnega mesta spletnega dnevnika, naslednja dva pa sta naprednejša načrta, namenjena zagonom in velikim spletnim mestom.

Vsako leto dobite na razpolago zanesljive in nezaželene e-poštne storitve ter ekipo strokovnjakov. Od Kuala dobite nadzorno ploščo cPanel s skupnim gostovanjem.

Poslovno gostovanje

Če vaše spletno mesto želi nekoliko več od tistega, kar je običajno na voljo v skupnem gostovanju, morate iti za Business hosting. Kualo ponuja izjemno hitro poslovno gostovanje, ki je visoko na zanesljivosti in varnosti. Če želite, da je moč namenskega gostovanja, vendar menite, da je plačilo več, kot ga potrebujete, je to prilagojeno gostovanje za vas. Ker Kualo’s poslovno gostovanje je pol-namensko in dobili boste svobodo in delovanje namenskih strežnikov po znatno nižjih cenah. Z do 50% popusta v prvem mesecu’Z računom lahko izkoristite Kualo Business Hosting po izklicni ceni Rs. 699.

Ti načrti so kot nalašč za spletna mesta, ki zahtevajo več sokov in so vedno lačna več. Vašemu zasednemu in zahtevnemu spletnemu mestu nikoli ne bo zmanjkalo moči s temi načrti, ki so zasnovani za najhitrejšo možno hitrost in visoko zanesljivost.

Varnostne kopije so narejene enkrat na vsake 4 ure in vam omogočajo, da sami obnovite datoteke, baze podatkov in e-poštne račune neposredno na nadzorni plošči. Strežnike poganja LiteSpeed, kar ima za posledico neprimerljivo zmogljivost.

VPS v oblaku

Ena izmed izstopajočih ponudb v dolgi postavi Kuala’s storitvami Cloud VPS. Kualo ponuja bliskovito hiter, visoko prilagodljiv in na zahtevo oblak VPS. Izbirate lahko med cPanel cloud VPS, popolnoma upravljanim oblakom VPS in brez upravljanja oblak VPS. Nenadzorovan VPS v oblaku je najcenejši, saj se cene začnejo že pri zgolj Rs. 705 na mesec. Lahko postavite svoje zahteve in izkoristite tudi strežnike po meri s specifikacijami po svoji izbiri. To je zagotovo koristno, ko natančno poznate svoje zahteve in ne’ne bi radi zmanjkali sredstev ali ne’ne želite plačati za tisto, kar ne’ne zahtevam.

Tako kot katera koli druga vrsta gostovanja iz Kuala je tudi Cloud VPS podprt z neprimerljivo podporo strankam, brezplačnim prenosom spletnih strani in še več.

Namenski strežniki

Surova moč gole kovine loči Kualo’Od preostalih namenskih strežnikov in to je vrsta gostovanja, ki jo morate izbrati za svoje spletno lačno spletno mesto. Kualo’Namenski strežniki so najbolj primerni za izjemno zmogljivost in kar najbolje izkoristite moč cPanela in WHM.

Dobite vse funkcije, ki so na voljo z vsemi paketi, ki jih ponuja Kualo, na primer super prijazno podporo, brezplačen prenos spletnega mesta, brezplačno garancijsko nagrado skupaj s prenosom podatkov 5TB, vgrajeno filtriranje neželene pošte in garancijo za zamenjavo strojne opreme.

Gostovanje preprodajalcev

Kualo ponuja tudi gostovanje preprodajalcev v privlačnih paketih, ki se začnejo šele pri Rs.69 (prvi mesec). Izbirate lahko med 3 paketi, in sicer mikro, zaganjalnik, pro. Kualo’s gostovanje prodajalcev je idealna možnost za spletne oblikovalce in podjetnike, kjer lahko gostovanje kupcem pod vašo blagovno znamko proda po cenah po vaši izbiri. S preprodajalskim gostovanjem lahko zaslužite redni dohodek, če ga tako označite in ustvarite ime zase.

Ta vrsta gostovanja je malo vzdrževanja, saj lahko vedno rešite težave, s katerimi se srečujejo stranke, s pomočjo Kuala’vedno pripravljena namenska podporna ekipa. Tako kot druge vrste gostovanja, ki jih ponuja Kualo, tudi gostovanje preprodajalcev prihaja z 60-dnevno garancijo vračila denarja, 99,9-odstotno garancijo za produktivnost, in storitev lahko izkoristite brez kakršnih koli zapor, ki vam omogočajo, da zapustite čas, ko se počutite kot.

Zaključek

S svojim dolgim ​​seznamom storitev, ki jih ponujamo, ima Kualo paket za vse, ki potrebujejo spletno gostovanje. To, skupaj s številnimi drugimi lastnostmi, določa, kako hitro je Kualo prerasel v osrednje podjetje, saj ponuja široko paleto ponudb po zelo konkurenčnih cenah. Medtem ko je Kualo’storitev ne bi dobila deset na deset, za to poskrbi njihova strokovna ekipa. Zato Kualo’s storitev je vsekakor vredno poskusiti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map