GoDaddy Pregled

Cene, načrti in značilnosti GoDaddy – 2020

Ključne značilnosti

  • Registrator domene 1 na svetu Godaddy
  • V skupni rabi, VPS, namenski strežniki
  • Z enim klikom namestite 125+ brezplačnih aplikacij
  • Nastavitev z enim klikom za registrirane domene GoDaddy
  • Zajamčeno 9,9-odstotno podaljšanje časa
  • Nagrajena tehnična podpora
  • Kuponi GoDaddy

Načrti gostovanja v skupni rabi

Ime načrtaOSVesoljePasovna širinaPloščaŠtevilo spletnih mestCena
ZaganjalnikLinux30 GBBrez merjenjaCPANEL1 spletna stranRs.99
GospodarstvoLinux100 GBNeomejenoCPANELNeomejenoRs.199
DeluxeLinuxNeomejenoNeomejenoCPANELNeomejenoRs 299
KončniLinuxNeomejenoNeomejenoCPANELNeomejenoRs.449
Oglejte si primerjavo Shared Hosting

Gostovalni načrti VPS

Ime načrtaOSVesoljeCPUOvenJedroCena
KosiloLinux40 GB1 CPU2 GB1,136 Rs
IzboljšajteLinux60 GB2 CPU4 GBR9.116
RastiLinux150 GB3 CPU6 GB2.404 Rs
RazširiLinux200 GB4 CPU8 GBRs.3379
Oglejte si primerjavo VPS gostovanja

Namenski načrti gostovanja

Ime načrtaOSVesoljeCPUOvenJedroCena
GospodarstvoLinux1 TB4 CPU4 GB3,1 GHzRs.4,719
VrednostLinux1,5 TB4 CPU8 GB3,1 GHzRs.6,759
DeluxeLinux2 TB4 CPU16 GB3,1 GHzRs, 8,119
KončniLinux2 TB4 CPU32 GB3,1 GHzRs.8,799
Oglejte si primerjavo namenskega gostovanja

Gostovalni načrti za preprodajalce

Ime načrtaOSVesoljePasovna širinaPloščaŠtevilo spletnih mestCena
IzboljšajteLinux90 GBNeomejenoCPANELNeomejenoR99.1999
RastiLinux120 GBNeomejenoCPANELNeomejeno2799 Rs
RazširiLinux150 GBNeomejenoCPANELNeomejeno2999 Rs
UstanovljenLinux240 GBNeomejenoCPANELNeomejeno4599 Rs
Oglejte si primerjavo Reseller gostovanje

pregled podjetja

GoDaddy je ime, ki prizadene vse’Misli, ko govorimo ‘Top gostovanje podjetje’. Prav je, da imamo v upravljanju več kot 18 milijonov strank po vsem svetu in 77M domenskih imen,

Bili so pionirji pri zadovoljevanju potreb najrazličnejših strank po vsem svetu, s svojimi najboljšimi v razredu spletnih rešitev. To je svet’s registrator domene. In biti številka ena ni lahka naloga in ostati na prvem mestu je veliko težje. Toda GoDaddy je to nalogo dosegel s svojim ogromnim trdim delom pri zagotavljanju svojim strankam vrhunske storitve.

GoDaddy je v ozadju številnih malih podjetij, ki so se spremenila v vrhunske blagovne znamke, tako da je ponudila najboljše spletno gostovanje v razredu po zelo ugodni ceni. Zgradil je zanesljivo infrastrukturo spletnega strežnika, osredotočeno na strežnike, ki temeljijo na uptime, Linux in Windows, neverjetno storitev za stranke in druge funkcije. In cene na torti so široka paleta načrtov, ki jih imajo.

Skupni načrti za spletno gostovanje

GoDaddy’s Skupni spletni načrti se začnejo že od 99 ur / mesečno in segajo do 499 / mesečno. Načrt zaganjalnika sicer ne’ne kupim vam brezplačne domene, GoDaddy’s Economy hosting načrt vam daje brezplačno ime domene, 100 GB prostora za shranjevanje, možnost gostovanja enega spletnega mesta, neomejen mesečni prenos podatkov in brezplačno poslovno e-pošto. Poimenovani kot ‘Najboljša vrednost’ načrt Deluxe poleg funkcij ekonomskega načrta ponuja neomejeno skladiščenje in neomejeno število domen. Začne se pri 339 / mesečno. Paket Ultimate ponuja vrhunsko orodje za upravljanje DNS, 2x zmogljivost obdelave in brezplačno SSL potrdilo za eno leto.

Načrti za gostovanje podjetij

To je morda za nekatere nov izraz. Pa naj’Poglejte, kaj je poslovno gostovanje po GoDaddyju. To je’je najboljše iz obeh svetov – ojačana moč navideznega zasebnega strežnika, vendar z enostavno uporabo nadzorne plošče, ki ne’t za delovanje ne potrebuješ diplome iz računalništva. GoDaddy predlaga te načrte ljudem s spletnim mestom za e-trgovino, tistim, ki bodo imeli velik promet in potrebujejo več sredstev. Če ti’iščete spletno gostovanje, ki je zelo hitro, podpira ogromno prometa, ki prihaja kadarkoli. GoDaddy’s poslovno gostovanje ima vire in podporo, da zadovolji vaše potrebe po gostovanju.

Načrti se začnejo s paketom Izstrelitev, ki se začne že pri 59 1159 / mesecu, ki zagotavlja 60 GB prostora za shranjevanje, 2 GB RAM-a, 1 CPU, neomejen promet, neomejeno število spletnih strani in baz podatkov, standardno SSL potrdilo. Nato je na voljo načrt za izboljšanje, ki načrtu za zagon doda 90 GB pomnilnika, 4 GB RAM-a, 2 procesorja in zažene se pri ₹ 1479 na mesec. Sledi mu načrt rasti, ki ga imenujemo ” ‘Najboljša vrednost’ paket v poslovnem gostovanju, ki ponuja 120 GB pomnilnika, 6 GB RAM-a, 3 procesorske enote poleg drugih funkcij prejšnjih paketov. In to je ugodno pri 1.919 € / mesečno. Potem je tu načrt Expand, katerega cena znaša 2559 / na mesec, ki ponuja 150 GB prostora za shranjevanje, 8 GB RAM-a, 4 procesorske enote poleg drugih funkcij drugih treh načrtov.

Gostovalne storitve VPS

Gostovalni načrti VPS se začnejo s paketom, imenovanim Launch, ponuja 1 CPU Core, 2 GB RAM, 40 GB prostora za shranjevanje in je ceno ₹ 1399 / mesec. Potem je tu še paket Enhance, ki je po ceni ₹ 2199 / mo, in ponuja 2 CPU jedra, 4 GB RAM-a, 60 GB prostora za shranjevanje. Paket za rast je ceno 99 2699 / mesec. 3 CPU jedra, 6 GB RAM-a, 150 GB prostora za shranjevanje. Načrt za Expand je najdražji, saj ₹ 3699 / mo ponuja 4 CPU jedra, 6 GB RAM-a, 150 GB prostora za shranjevanje.

Namenski strežniki

GoDaddy je to ceno’s namenskimi strežniki gostovanja zelo agresivno s paketom Economy, začenši s ₹ 4719 / mo, ki zagotavlja 4 CPU jedra pri 3,1 GHz, 4 GB pomnilnika, 1 TB shramba, neomejeno pasovno širino, 3 namenske IP-je, brezplačno 1-letno SSL potrdilo. Zraven je paket vrednosti, ki je priložen 8 GB pomnilnika, 1,5 TB prostora za shranjevanje in druge funkcije, ki so na voljo v ekonomskem načrtu. Ta načrt je ugoden po 6759 / na mesec. Sledi načrt Deluxe, ki ponuja 8 GB pomnilnika, 1,5 TB prostora za shranjevanje poleg drugih lastnosti prejšnjih paketov. In cena je 11 8119 / mo. Paket Ultimate, ki je najdražji, je ceno ₹ 8799 / mo, ponuja 32 GB pomnilnika in 2TB prostora za shranjevanje s preostankom dobrot, ki so na voljo v drugih treh paketih.

Imena domen:

GoDaddy ponuja imena domen po izklicni ceni ₹ 209 / mesec. Ponujajo dolg seznam imen domen, kot so .com, .co, .in, .life in še veliko več.

Spletna stran Builder

GoDaddy ima novega in naprednega ustvarjalca spletnih strani, ki pomaga vsaki osebi z najmanj ali ne znanjem kodiranja izdelati spletno stran po lastni izbiri. Na voljo je velika knjižnica profesionalnih slik, tako da bo na vašem spletnem mestu vedno slike, ki odražajo vaše podjetje ali strast. Lahko tudi naložite svoje slike. Prav tako ima vmesnik, s katerim lahko povlečete po slogu, kjer lahko spletno mesto oblikujete le v nekaj težavah. Prav tako vam daje privilegij mešanja in ujemanja, kjer ste lahko brez omejitev predlog in prilagodite vsak kotiček svojega spletnega mesta. Ta graditelj spletnega mesta dobite pri zastonj preskusna različica 14 dni, po tem pa boste morali plačati za to oblikovalce spletnega mesta.

Professional Business Email

GoDaddy ponuja tudi storitev poslovne e-pošte začetek pri ₹ 39 / mesecu, kjer boste prejeli 10 GB prostora za shranjevanje e-pošte na uporabnika, izkušnje brez oglasov, nagrajene nagrade, podpora 24/7. Z GoDaddyjem’s filtri za neželeno pošto in protivirusne filtre, ki vsak dan blokirajo več kot 300 milijonov neželenih, potencialno nevarnih e-poštnih sporočil. Te načrte zelo dobro podpirajo tudi pametni telefoni in tablični računalniki.

Lokalni spletni oblikovalci

GoDaddy ima tudi dolg seznam razvijalcev in agencij, ki jih lahko naredijo svoj delo oblikovanja in upravljanja spletnega mesta brez težav.

Zaključek:

GoDaddy ima resne konkurente za prvo mesto, poleg tega pa je dovolj prostora za izboljšave v smislu podpore strankam, podaljšanja cen itd. Če bo uspelo na teh vidikih, ni nič čudnega, da bo GoDaddy kraljeval kot kralj dlje časa..

Uporabniške ocene za GoDaddy si lahko ogledate tudi spodaj v razdelku ‘Mnenja uporabnikov’ odsek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me