ChemiCloud Pregled

ChemiCloud Cene, načrti in značilnosti – 2020

Ključne značilnosti

 • Brezplačno ime domene za življenje
 • 45 dni garancije za vračilo denarja
 • 24/7 brezstopenjska podpora
 • Brezplačno Šifriraj SSL
 • Lokalni ponudnik gostovanja v oblaku
 • Lokacije strežnikov po vsem svetu

Načrti gostovanja v skupni rabi

Ime načrtaOSVesoljePasovna širinaPloščaŠtevilo spletnih mestCena
Začetek spletnega gostovanjaLinux15 GB SSDNeomejenoCPANEL13,95 USD / mesec
Spletno gostovanje ProLinux25 GB SSDNeomejenoCPANELNeomejeno6,95 USD / mesečno
Turbo za spletno gostovanjeLinux35 GB SSDNeomejenoCPANELNeomejeno10,95 USD / mesec
Oglejte si primerjavo Shared Hosting

Gostovalni načrti VPS

Ime načrtaOSVesoljeCPUOvenJedroCena
ŽelezoLinux80 GB SSD2 CPU jedra4 GB79,95 USD / mesec
BronastaLinux160 GB4 CPU jedra8 GB119,95 USD / mesec
SrebrnaLinux320 GB6 jeder CPU-ja16 GB199,95 USD / mesečno
ZlatoLinux640 GB SSD8 jeder CPU-ja32 GB359,95 USD / mesec
Oglejte si primerjavo VPS gostovanja

Gostovalni načrti za preprodajalce

Ime načrtaOSVesoljePasovna širinaPloščaŠtevilo spletnih mestCena
ElektronaLinux25 GB SSD250 GBCPANELNeomejeno19,95 USD / mesečno
FuzijaLinux50 GB SSD500 GBCPANELNeomejeno34,95 USD / mesec
RazširitevLinux80 GB SSD800 GBCPANELNeomejeno50,95 USD / mesec
EvolucijaLinux100 GB SSD1000 GBCPANELNeomejeno64,95 USD / mesec
Oglejte si primerjavo Reseller gostovanje

pregled podjetja

ChemiCloud je ponudnik spletnega gostovanja, ki je znan po zagotavljanju najboljše storitve za stranke skupaj s hitrim, zanesljivim in varnim spletnim gostovanjem, ki temelji na oblačni platformi. ChemiCloud je eden najbolj ocenjenih ponudnikov spletnega gostovanja v panogi. Njihova povprečna ocena je več kot 90%, kar je neverjetno, saj večina strank na koncu dodeli zelo nizke ocene, tudi če obstaja kakšna majhna napaka pri storitvi katerega koli ponudnika.
Ta visoka ocena ne samo nakazuje, kako dobra je storitev ChemiCloud, ampak tudi zrcalo pomena, ki ga daje zadovoljstvo strank..

Pustiti’Spoznajte, ali je ChemiCloud najboljša možnost pri izbiri ustreznega ponudnika spletnega gostovanja za vaše spletno mesto.

Značilnosti ChemiCloud

Uporaba tehnologije v oblaku

Storitve v oblaku zdaj niso potrebne. In ne zanikati dejstva, da je Cloud Technology prihodnost in je prihodnost tu. Če vaše spletno mesto poganja strežnik v oblaku, bo vaše spletno mesto v prihodnosti pripravljeno in Cloud strežniki imajo veliko prednosti pred tradicionalnimi strežniki. In ChemiCloud’s samim imenom kriči na uporabo strežnikov v oblaku v njihovi storitvi. Podpora z močjo strežnikov v oblaku zagotovo pomaga pri hitrejšem, varnem in zelo dostopnem spletnem mestu. Ta tehnologija je ChemiCloudu omogočila tudi ponujanje paketov, ki segajo od zelo osnovnih do zelo naprednih funkcij.

Strežniki na osnovi SSD

Če izberete ChemiCloud, bo vaše spletno mesto gostilo strežnike, ki jih poganja SSD, ne glede na načrt, ki ga izberete. Shranjevanje na strežniku, ki temelji na SSD, pomeni malo ali nič zamude pri zelo hitrem dostopnem času. Vaše spletno mesto je tudi veliko varnejše od tistih, ki jih gostite na trdih strežnikih. In še eno dejstvo, da je za prevlado SSD-jev dodana večja obremenitev, saj so zelo varčni, zato porabijo manj virov.

24/7 Strokovna podpora

Podpora strankam je bila od nekdaj glavna prednostna naloga strank. Če sploh, to ni bilo nikoli več od tega, kako pomembna je zdaj podpora strankam. ChemiCloud je to dejstvo razumel in je dal veliko prednost zagotavljanju podpore strankam na strokovni ravni, zato je bil eden izmed visoko ocenjenih ponudnikov spletnega gostovanja po vsem svetu. Kadar koli lahko pokličete in udeležil se vas bo strokovni izvršni direktor za podporo strankam ChemiCloud in dobili boste odgovore na katero koli od vaših vprašanj ali dobili rešitev za katero koli od vaših težav.

99,9% Počasi

ChemiCloud ima 99,99-odstotno garancijo. Čeprav je 100-odstotno jamstvo za produkcijo na prvem mestu vedno odlično, pa 99,99% ni tako slabo. Še vedno velja za dovolj dobro v primerjavi z industrijskim standardom. Vaše spletno mesto bo delovalo 99,99% časa. Tako boste obiskovalcem ali strankam pomagali skoraj vsakič, ko boste dostopali do vašega spletnega mesta. Ta garancija za nadomestni čas v povprečju pomeni 21,92 minute odmora v mesecu.

Brezplačno ime domene za življenje

Večina nas bo olajšana, ko bodo ponudili ime Free Domain skupaj s spletnim gostovanjem. Ker plačevanje tako spletnega gostovanja kot imena domene zagotovo lahko zažge luknjo v naših žepih. Včasih imajo imena domen višjo ceno kot pri spletnem gostovanju. Če kupite spletno gostovanje pri ChemiCloud-u, je to, da dobite ime domene za vse življenje. To pomeni, da vam za obnovo storitve ne bo treba plačevati istega imena domene, če si sami spletno gostovanje od ChemiCloud.

45 dni garancija vračila denarja

Številni ponudniki spletnih gostovanj ponujajo svoje storitve z določenim obdobjem garancije vračila denarja. Toda storitev ChemiCloud je na voljo z garancijo za vračilo denarja brez pogoja, kar pomeni, da boste imeli 45 dni v rokah, da doživite ChemiCloud storitev in se sami odločite, če se jih želite držati dlje časa. To bo storjeno brez težav in brez zastavljenih vprašanj.

Proste in brez težav migracije

Pustiti’s pravijo, da ste navdušeni nad tem, kar ChemiCloud ponuja na papirju in jim želite poskusiti, ne bo vam treba skrbeti, da boste morali vsebino in druge stvari, povezane z vašim spletnim mestom, prestaviti na strežnike ChemiCloud. Ponujajo brezplačno selitveno napravo, ki se tudi brez težav, saj imajo visoko strokovne tehnične strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri lažji migraciji vašega spletnega mesta, ne da bi pri tem zlomili znoj..

ChemiCloud Services

Spletno gostovanje

Kot je že omenjeno, da ChemiCloud ponuja svojo storitev na osnovi platforme Cloud, lahko spletno gostovanje presežete pričakovanja, kot to določa ChemiCloud, cene pa se začnejo pri 3,95 USD / mesečno. Ta paket z imenom Starter ima vse osnovne funkcije, ki jih potrebujete. Cene niso najboljše v panogi, vendar ne morete zahtevati več, saj že prejmete nekaj najboljših funkcij v razredu, kot so strežniki v oblaku kot standard. Če želite nekoliko napreden paket, lahko izberete načrt Pro, katerega cena je 6,95 dolarja na mesec. Če želite, lahko izberete načrt Turbo ‘vse pištole plamtijo’ vrsto zmogljivosti, ki je do 10X hitrejša. Ta paket je ceno 10,95 $ na mesec.

Gostovanje WordPress

Gostovanje WordPress, ki ga poganjajo ultra napredni strežniki, ki temeljijo na SSD, je na voljo s posebno WordPress podporo. Med ustvarjanjem spletnega mesta ali ko se boste po tem pojavili kakršni koli problemi, s to namensko podporo WordPressu ne boste imeli težav. Načrti imajo podobne cene kot načrtovanje spletnega gostovanja v oblaku. Cene se začnejo pri 3,95 dolarja na mesec. vse do 10,95 USD / mesec. Njihovi strežniki se nahajajo v Bangaloreju v Indiji, ki lahko znatno poveča hitrost vašega spletnega mesta z zmanjšanjem zamud..

VPS v oblaku

ChemiCloud ponuja zelo razširljiv VPS, ki temelji na tehnologiji v oblaku, po izklicni ceni 79,95 USD na mesec. Strežniki se nahajajo tudi v Bangaloreju, Indija. Cene segajo vse do 350 dolarjev na mesec. Vsi načrti so poimenovani po kovinah, kar kaže na robustnost strežnikov. ChemiCloud ponuja Cloud VPS v 4 različnih paketih, in sicer železo, bron, srebro in zlato. Dobite poseben naslov IP, brezplačno SSL potrdilo kot standard z vsemi štirimi paketi. Pomembna značilnost je, da ChemiCloud ponuja standardno 15-dnevno jamstvo vračila denarja za vse pakete, česar večina gostiteljev ne ponuja niti z najbolj naprednim paketom.

Gostovanje preprodajalcev

Če želite gostovanje pri preprodajalcih, ChemiCloud ponuja visokozmogljiv preprodajalec gostovanja v oblaku, ki je posebej zasnovan za spletne oblikovalce ali druge agencije. Izbirate lahko med štirimi različnimi načrti z imenom Electron, Fusion, Expansion in Evolution. Paket Electron je ceno 19,95 USD / mesec. ker je funkcija Evolution bogata s cenami pri 64,95 USD na mesec. V vseh 4 paketih lahko gostite neomejeno spletno mesto, vse štiri pakete pa poganja SSD. Dobite brezplačen SSL certifikat kot standard in na voljo so brezplačne dnevne varnostne kopije.

Zaključek

Čeprav ChemiCloud zagotovo nima zelo dolge ponudbe, se odlično znajde v svojih storitvah. Posvečeno gostovanje so namenili, a kljub temu so najboljši pri svojem početju. Njihovo storitev lahko izberete brez premisleka, razen če iščete osnovno tradicionalno spletno gostovanje po zelo poceni ceni, ki jo poganjajo trdi diski. Če izberete ChemiCloud, ste prepričani, da boste srečna stranka, zelo zadovoljna. Če imate še kakšno misel o izbiri ChemiCloud-a, lahko vseeno preizkusite njihovo storitev, saj imate 45 dni časa, da dobite denar nazaj, če ne želite nadaljevati s ChemiCloudom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map