SiteGround-återbetalningspolicy och pengarna tillbaka-garanti (2020-guide): Hur avbryter du ditt SiteGround-värdkonto?

Contents

Vad handlar om SiteGrounds återbetalningspolicy?


SiteGround erbjuder sina värdkunder en återbetalningspolicy som är en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti (med alla deras delade värdplaner) och en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti (med alla deras molnhotellplaner). SiteGrunds pengar-tillbaka-garanti ger dig full ro i sinnet med deras webbhotell-relaterade tjänster som erbjuds dig eftersom det fungerar som ett exklusivt botemedel och försäkringsskydd som garanterar att deras tjänster uppfyller dina förväntningar.

SiteGrunds pengar-tillbaka-garanti täcker de första beställningarna för deras delade värdplaner och molntjänsttjänster. Dessutom täcker de flesta av de extra funktioner de erbjuder sina kunder. För initial period (när värdkontot med SiteGround är skapad och aktiverad), de emitterar sina kunder a full återbetalning till deras delade värdkonton och avbokning av tjänster (inom 30 dagar från dagen för aktivering av värdkonto). Detsamma gäller för SiteGrounds Cloud Hosting-konton som måste avbrytas inom 14 dagar efter aktiveringen av hostingkontot för att få full återbetalning.

Undantag, villkor och tillämpning för SiteGrounds återbetalningspolicy

Här är följande villkor, undantag och viktiga punkter som är tillämpliga på SiteGrounds pengar-tillbaka-garanti:

1. SiteGround tillämpar samma betalningsalternativ att utfärda återbetalning (används av kunden). Detta har ingenting att göra med förseningen i SiteGrounds återbetalningsprocess.
2. Begäran om avbokning av värdkontot bör bokföras via SiteGrords användarområde.
3. Inledande order för webbhotell-relaterade tjänster får endast täckas inom 30 dagar från den dag SiteGround aktiverar din tjänst. medan, order för förnyelse värd omfattas inte av deras återbetalningspolicy.
 4. Kundens underhåll hans värdkonto i överensstämmelse med SiteGrounds användarvillkor kan också leda till serviceupphängning, användningsbegränsningar eller icke-återbetalningsbar kontogivning.
 5. Det belopp som ingår i SiteGround plånbok är igen ej återbetalningsbar. Du kan dock använda den för att köpa webbhotellrelaterade tjänster eller förnyelser. SiteGround kan returnera vissa förbetalda avgifter som kredit till sin kund via deras plånbok och det tillgängliga beloppet i plånboken kommer att löpa ut om ett år.
 6. Återförsäljarpaket är kvalificerade för pengarna tillbaka endast om du helt avbryter det återköpta återförsäljarpaketet och därmed gäller SiteGround-återbetalningsgarantin inte individuell kontokontinering.
 7. SiteGround kan vägra att överföra sin kunds webbplats om webbplatsöverföringsprocessen behöver viss konfiguration från sin del som inte är kompatibel med deras servrar eller om den inser att fler resurser behövs än vanligt för att utföra den. I så fall kommer SiteGround att göra det återbetala webbplatsöverföringsavgifterna om det är kan inte överföra webbplatsen av sin kund.
 8. Betalade avgifter Domän namn inklusive Domänskydd (Domän-ID-skydd) av kunden är inte återbetalningsberättigad och kan komma att förfalla vid avbokningsprocessen för värdkontot (även om det upphävs från början på grund av vissa speciella SiteGround-kampanjer som äger rum under den perioden).
 9. Deras återbetalningsgaranti täcker inte Dedikerade webbhotellplaner (nu avbruten), betalt supporttjänst eller någon annan tjänster från tredje part.

Hur kan jag avbryta mitt SiteGround-värdkonto och få en återbetalning med 30-dagars pengarna tillbaka-garanti?

Begäran om annullering av konto behandlas av SiteGrounds supportteam direkt via ditt användarområde. Du kan följa vår Steg-för-steg-guide på SiteGrounds avbokning av värdkonto och deras återbetalningspolicy nedan:

�� Steg 1: Logga in på SiteGrounds användarområde och klicka på fliken Fakturering

�� Steg 2: Klicka sedan på Avbryt tjänster under Faktureringsnavigering

SiteGround kommer snart ta bort filerna av kundens webbhotellkonto från deras server inom en vecka efter avbokningen av kontot. Därför rekommenderar jag starkt att du får en säkerhetskopiering av ditt SiteGround-värdkonto och förvara en kopia av den med dig innan du ger din slutliga bekräftelse så att du eliminerar risken för att förlora dina filer.

�� Steg 3: Markera rutan bredvid ditt serviceabonnemang och klicka på Fortsätt med avbokning

Du navigeras till en sida som visar de tjänster du beställt med ditt SiteGround-konto (ditt prenumeration eller prenumerationslista). Om du har prenumererat på flera webbhotellrelaterade tjänster kommer de alla att listas på den här sidan (en under den andra). Du måste bara välja den prenumererade tjänsten du vill avbryta och sedan klicka på Fortsätt med avbokning knapp.

�� Steg 4: Under sidan om avbokningsbegäran Välj de fält som nämns nedan och klicka på Fortsätt med avbokning

Du måste nu nämna när du vill avbryta dina tjänster. Om du ännu inte är klar med SiteGrounds återbetalningsgaranti kan du välja Vid utgången så att du använder den pågående faktureringsperioden för att få tillbaka pengarnas värde.

Jag valde dock att gå med Omedelbart alternativ (säkrare och snabbare med minimal fördröjning). När du väljer något av dessa alternativ dyker upp en annan ruta nedan och ber dig om det faktiska skälet för att avbryta värdkontot. När du väljer dessa alternativ måste du klicka på Fortsätt med avbokning knapp.

NOTERA: Precis under Fortsätt med avbokning knappen du kan hitta SiteGround Hjälp där du kan kontakta SiteGround-supportspecialister (via Live chat eller Ring upp) om du behöver lite hjälp och inte är säker på att fortsätta!

�� Steg 5: SiteGround-konto Avbryt begäran bekräftelse genom att klicka på Fortsätt med avbokning

Ja, det var lite irriterande när de bad mig bekräfta om jag ville avbryta mitt konto eller inte. Klicka bara på Fortsätt med avbokning knappen här också!

�� Steg 6: Avbryt begäran av SiteGround-konto genom att klicka på knappen Fortsätt med avbokning

Slutligen kommer du fram till det sista steget i din annulleringsprocess för SiteGround-kontot där du nu kan se totala summan som återbetalas till dig. Du kan också välja om du vill att den ska återbetalas till din SiteGround plånbok (så att du kan använda den i köp av eller förlängning SiteGrounds andra webbhotellrelaterade tjänster) eller så vill du få tillbaka dina pengar till vad som helst betalningsmetod du hade tidigare använt.

Kom ihåg! Du är för närvarande vid den punkt där du inte vill återvända till SiteGround. Så, bara se till att din kompensationsbelopp är exakt vad du förväntade dig och du måste också välja Återbetalning alternativ under Välj en kompensationsmetod. Markera sedan kryssrutan som säger ”Jag förstår att bekräftelse av avbokningen kommer att resultera i omedelbar inaktivering av de tjänster som anges ovan” och du kan nu klicka på Bekräfta avbokning knapp.

�� Steg 7: Få bekräftelse på avbokning av konto från SiteGround

Nu, a bekräftelsemeddelande från SiteGround visas på din skärm och du bör få en Bekräftelsemail också!

Du kan hitta en länk för att förnya ditt avslutade konto (valfri) i Bekräftelsesmeddelande för SiteGround-användarområde liksom deras e-post bekräftelse.

OCH FÄRD! GOODBYE-SITEGROUND!!!

Hur du förnyar ditt avbrutna SiteGround-värdkonto efter processen för avbokning av konto (valfritt steg)

Om du vill skapa ett annullerat konto igen med SiteGround kan du klicka på länken Mina konton. Därifrån är ditt nästa steg att klicka på den grönfärgade Förnya -knappen och du är tillbaka in.

VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL SITEGROUND!

Hur lång tid tar SiteGround att avsluta mitt webbhotellkonto efter avbokningen? Är det omedelbart eller tar tid?

Detta beror faktiskt på om SiteGround-kunden begär omedelbar avbokning av värdkontot eller om de väljer att avsluta kontot vid utgången.

�� 1. Om du väljer SiteGrounds alternativ för omedelbar avbryt nu:

Om du väljer Omedelbart alternativet kommer ditt SiteGround-värdkonto att stängas av nästan omedelbart efter att du har fått bekräftelsen på din begäran om avbokning. Men SiteGround behåller fortfarande en kopia av ditt värdkonto hos dem för en max 7 dagar. Ditt värdkonto kommer att avslutas efter denna period och säkerhetskopian kommer också att raderas med det. Detta innebär att SiteGround inte kommer att behålla någon av dina filkopior på sina servrar när kontot har avslutats.

�� 2. Om du ber om SiteGround för avbokning vid utgången:

Om du väljer Avbokning vid utgång alternativet får ditt SiteGround-värdkonto avstängd inom 24 timmar efter utgångsdatumet. En kopia av ditt värdkonto kommer att förvaras på SiteGround-servrar även i detta fall för en max 7 dagar och kommer att raderas omedelbart efter att kontot har avslutats.

Slutlig start på SiteGround: s automatiska kontoavbrytningsprocess och återbetalningspolicy

Webbplatsens avboknings- och återbetalningsprocess för SiteGround är helt automatiserad, bekväm och den enklaste jag har gått igenom, trots antalet steg involverade. Hela avbokningsprocessen för SiteGround tar dig runt 10 minuter för att bli klar.

Jag rekommenderar starkt SiteGround-värdstjänst för deras rättvisa och transparenta 30-dagars återbetalningspolicy. Jag hoppas att vår guide om SiteGround MoneyBack-garanti och återbetalningspolicy (översyn av 2020) hjälpte dig. Jag föreslår också att du läser deras användarvillkor innan du registrerar dig eller så kan du till och med chatta med SiteGrounds supportteam för dygnet runt för att få mer användbar information om deras annulleringsprocess och återbetalningspolicy!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me