SiteGround Renewal Discount 2020 (Renewal Price 70% OFF)

SiteGround-förnyelseavgifter Pris Rabattkupong (2020)

Som nybörjebloggare vill du registrera dig hos en webbhotell med enastående kvalitet och du vill inte riktigt överskatta särskilt på ditt första eller två års webbhotell. Det är därför många letar efter en billig värd medan SiteGround är en prisvärd värd plus med fantastisk kundservice och prestanda. Jag håller med om att SiteGrounds förnyelsepris är ganska dyrt jämfört med det ursprungliga specialpriset.


Om du lyckas registrera dig med SiteGround i flera år får du maximal rabatt på ditt köp av värd av högsta kvalitet. Så läs om du vill veta mer om SiteGround-kupongkoder för förnyelse av rabattkuponger, kampanjavtal och mer.

SiteGround förnyelseprisökning

Ja, SiteGround ökade förnyelsepriserna för sin delade webbhotell inklusive WordPress-värdplaner vilket tyvärr kan öka din webbhotellkostnad med SiteGround, särskilt för förnyelser!

SiteGround webbhotell Förhöjning Prisökning

Tidigare var förnyelsekostnaderna för SiteGrounds StartUp, GrowBig och GoGeek-plan $ 9.95, $ 14,95, och $ 29,95 respektive! Nyligen på grund av höjningen av förnyelseavgifterna för SiteGround är de nya förnyelsesnivåerna för SiteGround StartUp, GrowBig och GoGeek-planen $ 11,95 (höjdes med $ 2), $ 19.95 (höjdes med $ 5), och $ 34,95 (höjdes med $ 5) respektive!

Är SiteGround webbhotellplan förnyelse värt priset?

Nästan varje webbhotell (inklusive SiteGround) följer det högre priset för förnyelsepris för att få fler kunder genom att visa upp det ursprungligen billigare rabatterade priset och senare debiterar de ordinarie pris utan rabatt (vid förnyelse). Du kan kolla ett sådant exempel där en bloggare på en populär Facebook-grupp är förvirrad över att förnya hans SiteGround StartUp-värdkonto.

Du kan också se flera andra användare som rekommenderar honom att bara hålla sig till SiteGround trots deras högre förnyelsetakt eftersom de tycker att SiteGround helt enkelt är det bästa i webbhotell..

Hur man får SiteGround-förnyelsekupongkupongkod för deras webbhotellplaner?

Du kan enkelt spara så mycket som $ 192 på SiteGrounds StartUp-delade värdplan, $ 336 på Sitegrounds Growbig-plan och 552 $ på SiteGrounds GoGeek-plan genom att registrera dig med deras 36-månaders prenumerationsplan.

36-månaders SiteGround GrowBig prisrabatt på planköp

NOTERA: SiteGround erbjuder inga rabattkupongkoder / kampanjkoder på deras priser för förnyelseshosting, men du kan fortfarande njuta av fördelen med SiteGrounds förnyelsepris med 24-månaders eller 36-månadersplan prenumeration.

Hur kan du få billiga SiteGround-förnyelser när deras förnyelsepriser är dyra?

Innan vi ens pratar om SiteGrands förnyelsebort och prissättning, låt oss ta reda på varför SiteGround är så populärt och varför människor älskar dem och inte får andra tankar när de förnyar sin webbhotelltjänst.

Glöm priset för förnyelse, SiteGround är rankad som värd nummer 1!

Låt oss nu ta reda på hur exakt du kan spara pengar utan några webbhotell-erbjudanden eller rabatter för SiteGround-förnyelse koder.

�� METOD-1: Köp den årliga webbhotellplanen för SiteGround och senare förnyas i 24 månader

SiteGround StartUp 12-månaders prisrabatt

Om du köper SiteGround’s StartUp 12-månaders delad / WordPress-värdpaket kommer det att kosta dig …
3,95 $ x 12 månader = 47,40 dollar
(Inledande SiteGround StartUp-konto rabatterat pris)

Senare, om du förnyar samma värdplan för ytterligare 24 månader, kommer det att kosta dig …
11,95 $ x 24 månader = 286,80 $
(Vanligt SiteGround StartUp-kontopris utan rabatt)

TOTAL KOSTNAD: ($ 47,40 + $ 286,80) = 334,20 $
(I 36 månader med SiteGround StartUp Hosting Plan)

NOTERA: SiteGround-domänregistreringsavgifter = $ 15.95 / år med liknande förnyelsepriser.

�� METOD-2: Köp 3-års SiteGround-värdplan för maximal rabatt

SiteGround StartUp 36-månaders prisrabatt

Om du köper SiteGrounds 36-månaders StartUp-värdplan på en gång, skulle det kosta dig …
3,95 $ x 36 = $ 142,20
(Inledande SiteGround StartUp-konto rabatterat pris)

TOTALT RABATT: ($ 334,20 – $ 142,20) = 192,00 $

NOTERA: SiteGround-domänregistreringsavgift = $ 15.95 / år med liknande förnyelsepriser.

�� SiteGround GrowBig Renewal Discount

SiteGround GrowBig 36-månaders prisrabatt
1-års SiteGround GrowStora pris: 71,40 $
($ 5,95 / månad med den rabatt som tillämpades för de första 12 månaderna)
2-årig SiteGround GrowStora pris: $ 142,80
($ 5,95 / månad med den rabatt som tillämpades för de första 24 månaderna)
3-årig SiteGround GrowStora pris: 214,20 $
($ 5,95 / månad med den rabatt som tillämpades för de första 36 månaderna)
NOTERA: SiteGround-domänregistreringsavgifter = $ 15.95 / år med liknande förnyelsepriser.

�� SiteGround GoGeek Renewal Discount

SiteGround GoGeek 36-månaders prisrabatt
1-års SiteGround GoGeek Pris: $ 143,40
($ 11,95 / månad med den rabatt som tillämpades för de första 12 månaderna)
2-års SiteGround GoGeek Pris: 286,80 $
($ 11,95 / månad med den rabatt som tillämpades för de första 24 månaderna)
3-års SiteGround GoGeek-pris: 430,20 $
($ 11,95 / månad med den rabatt som tillämpades för de första 36 månaderna)
NOTERA: SiteGround-domänregistreringsavgifter = $ 15.95 / år med liknande förnyelsepriser.

SLUTSATS

Bekräftelse av betalningsbekräftelse på SiteGround

Så innan du väljer SiteGround eller något annat webbhotellföretag måste du först kontrollera deras prissättningspolicyer och rabatter. Jag rekommenderar dig starkt att öka din SiteGround-prenumerationsperiod till kanske 36 månader för att få maximal rabatt på sina webbhotellplaner.

SITEGROUND RENEWAL RABATT PRIS & COUPON CODE (FAQ)

Hur mycket kostar SiteGround Domain-förnyelse?

SiteGround-domännamnspriset börjar från 12,95 dollar per år med .com-domänkostnaden $ 15,95 per år. Förnyelseskostnaden för SiteGround-domäner är mer eller mindre likadan för populära och landsbaserade domännamn. Förnyelsekostnaderna för SiteGrounds specialdomäner är dock något dyrare.

Så här stänger jag av faktureringsalternativet för automatisk förnyelse för mina abonnemang på SiteGround-tjänster?

Som standard är alla delad värd och molnservervärd konton för SiteGround är inställda på faktureringsläget för automatisk förnyelse. Konton för SiteGround-kunder med över 12 månaders värd förnyas automatiskt cirka 15 dagar före utgångsdatumet.

Stäng av Faktureringsalternativ för automatisk förnyelse av webbplatsgränsen

Alternativet för automatisk förnyelse är Påslagen som standard bara för att göra faktureringsprocessen för SiteGround bekväm så att du verkligen inte missar något av dina SiteGround-betalningsdatum. Dessutom kan du undvika att tjänsten upphör att gälla eller eventuellt avbryta servicen (särskilt på grund av betalningen för missade / försenade avgifter).

NOTERA: Att avbryta SiteGrounds faktureringsläge för automatisk förnyelse innebär att de inte automatiskt kommer att kunna fakturera dig när din tjänst närmar sig utgången och därför kommer den inte att förnyas (såvida du inte gör det själv manuellt).

Om du är säker på att annulleringen av SiteGrands faktureringsläge för automatisk förnyelse för ditt abonnemang för värdplan kan gå till din SiteGround-användarområde »Fakturering» Faktureringsinställningar. Du måste sedan stänga av auto-förnyelseknappen (ligger precis bredvid tjänsten prenumeration).

Hur förnyar jag mitt SiteGround-värdkonto?

SiteGround Hosting-förnyelse

Varje SiteGround-tjänst kan förnyas enkelt och snabbt genom ditt SiteGround-användarområde och går till Fakturering och slutligen klicka på Förnya -knappen som motsvarar varje SiteGround-tjänst som du prenumererar.

Om SiteGround-förnyelsebetalningen lyckas får du omedelbart ett bekräftelsemail och om det misslyckas kommer de att kontakta dig via e-post för att begära ytterligare betalningsstöd för förnyelse på din del.

Om jag förnyar mitt webbhotellkonto för SiteGround redan innan det löper ut, när räknar förnyelsedatumet? Är det från dagen för förnyelse eller från utgångsdatumet?

När du förnyar ditt SiteGround-värdkonto spelar det ingen roll när (även om du förnyar den exakt på utgångsdagen eller några veckor / månader / dagar före utgångsdatumet), kontoförnyelsen räknas alltid från och med utgångsdatumet.

EXEMPEL: Om ditt SiteGround-konto löper ut den 31 augusti 2020 och du vill förnya det för ett år den 5 augusti 2020, kommer det nya utgångsdatumet för ditt SiteGround-konto att vara den 31 augusti 2021 och inte den 5 augusti 2021.

När kommer mitt SiteGround webbhotellkonto att fungera när jag betalar förnyelseavgifterna?

Om ditt SiteGround webbhotellkonto upphör att gälla, kommer de att återaktiveras omedelbart när du gör din SiteGround-förnyelse betalning.

Hur kan jag förnya mitt domännamn registrerat av SiteGround?

Du kan förnya ditt SiteGround-domännamn registrerat via SiteGround genom att gå till ditt SiteGround-användarområde »Mina konton» Domännamn.

Förnya din domän registrerad på SiteGround.com

Alla SiteGround-webbhotelltjänster inklusive domänerna är som standard inställda på fakturering av automatisk förnyelse, vilket innebär att SiteGround automatiskt kommer att försöka fakturera dig när din prenumerationsförnyelse betalas.

Annat än din webbhotell måste du tillåta om ditt domännamn registrerat med SiteGround har löpt ut upp till 24 timmar för att spridningsprocessen ska slutföras innan ditt SiteGround-domännamn återaktiveras och din webbplats kommer att fungera.

Dina domännamn registrerade med SiteGround som har gått ut på mer än 45 dagar ange automatiskt Ångerperiod där du inte kommer att kunna förnya dina domäner automatiskt. Du kan dock posta en biljett från din SiteGround-användarområde, och gå sedan till Stöd och slutligen, Fakturering avsnitt där SiteGround supportteam kommer att hjälpa du.

Hur vet jag när mitt SiteGround-webbhotellabonnemang ska förnyas?

Alla SiteGround-webbhotellkonton är som standard inställda på automatisk årlig förnyelseläge, främst för att det är en mycket bekvämare praxis där SiteGround-kunderna föredrar att deras webbhotellplaner ska förnyas på årsbasis. Därför behöver de inte oroa sig för deras kontos utgång och eventuella avbrott / uppsägning av tjänster.

De befintliga kunderna hos SiteGround får en frys på sina värdförnyelseavgifter och får också upp till 30% rabatt på de vanliga priserna under förnyelsetiden. Fleråriga förnyelser (mer än 1 år) är också tillgängliga för SiteGrounds delade värdkonton. Dessutom får SiteGround-kunder tidiga påminnelser om sin kommande webbhotellplan förnyelser.

Är en förnyelse för min primära SiteGround-domän inkluderad i mitt SiteGround-värdkontoförnyelse?

Förnyelseavgifterna för SiteGround-domännamn ingår inte i deras förnyelse av webbhotell. Det brukade vara fallet när tidigare SiteGround körde vissa speciella kampanjförsäljningar med Free Domain. De har dock för närvarande stoppat sådan försäljning och därför beräknas dina förnyelser för Siteground Domain separat förutom dina SiteGround webbhotellavgifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map