SiteGround-prissättning (2020) Hur mycket kostar varje plan?

Granskning av SiteGround-priser (2020) Vilken är den bästa webbhotellplanen?

Det ser ut som att du är mycket intresserad av att registrera dig med SiteGround, varför du vill veta mer om dess prissättning och funktioner. Men kanske är du lite förvirrad och vill ha några råd om hur du väljer den bästa SiteGround-planen för din webbplats eller blogg.


Oroa dig inte! I den här recensionen kommer jag att leda dig genom SiteGround-prisinformationen och deras grunder för webbhotellplanen. Vi kommer också att jämföra var och en av SiteGround webbhotellplan noggrant med varandra för att se till att du får den bästa planen för din webbplats.

Hur mycket kostar SiteGround?

SiteGround är mycket mer än ett traditionellt webbhotellföretag med prislappen för deras webbhotellplaner från $ 3,95 per månad. Dessutom erbjuder de ett brett utbud av värdplaner och paket som är särskilt optimerade och välgjorda för WordPress, Magento, WooCommerce, Drupal, och Joomla-plattformen.

Varje kund kommer att ha olika värdkrav och budget, varför SiteGround har kommit med olika prisplattor, planer och funktioner med sina webbhotellprodukter och -tjänster. Detta säkerställer att de inte besviker någon av sina användare, vilket är det främsta skälet till att SiteGround betraktas som en mångsidig värd med prisvärda webbhotellplaner. Så låt oss täcka prissättningsmodellen för alla deras webbhotellplaner i detalj så att vi kan hjälpa dig att välja rätt plan för dina speciella krav även med tanke på din budget.

👉 SiteGround-delade värdplaner Pris [StartUp, GrowBig & GoGeek]

SiteGround har 3 delade värdplaner som är de billigaste och mest grundläggande webbhotellösningarna som din webbplats eller blogg kan få. Deras planer sträcker sig från $ 3,95 till $ 11,95 / månad vilket är ett rabatterat pris för din första inköpsperiod eftersom senare ordinarie priser tillämpas! Detta innebär att du måste förbinda dig till deras för att kunna dra nytta av SiteGrounds prismodell Ett, Två, eller Treåriga betalningsvillkor för att utnyttja Maximal besparing.

När det gäller delad hostingtjänst innehåller SiteGrounds prismodell 3 olika paket med olika abonnemangsbetalningar villkor:

SiteGround StartUp Plan = Erbjudandepris $ 3,95 / månad
(Priser regelbundet till $ 11.95 / month)
Siteground GrowBig-plan = Erbjudandepris 5,95 dollar / månad
(Priser regelbundet till $ 19.95 / month)
SiteGround GoGeek-plan = Erbjudandepris $ 11,95 / månad
(Priser regelbundet till $ 34.95 / month)

Priset för SiteGrounds delade webbhotellpaket kan variera något beroende på varaktigheten på ditt webbhotellabonnemang eftersom precis efter att din första period är slut kommer vanliga priser att tillämpas på ovan nämnda webbhotellplaner för SiteGround. Därför ökar SiteGrounds delade pris för abonnemang för hostingtjänster vid förnyelse till $ 11.95 / month för Börja, $ 19.95 / month för GrowBig, och $ 34.95 / month för GoGeek planen. Medan den vanliga prissättningen av SiteGround’s Cloud Hosting förblir densamma vid förnyelse och du kan också gå med det månatliga prenumerationsalternativet med detta service.

SiteGround-förnyelsekostnad och prisinformation

Här är en sammanfattad granskning och jämförelse av SiteGrounds prismodell inklusive deras förnyelsekostnader för var och en av deras webbhotellplaner som erbjuds av dem:

SiteGround-delad värdprisjämförelse (2020)
StartUp vs GrowBig vs GoGeek
Priser för SiteGround-planerBörjaGrowBigGoGeek
Inledande rabatterade priser
(För 12 månaders kontrakt)
$ 47,40
(12 x $ 3,95)
$ 71,40
(12 x $ 5,95)
$ 143,40
(12 x $ 11,95)
Inledande rabatterade priser
(För 24 månaders kontrakt)
$ 94,80
(24 x $ 3,95)
$ 142,80
(24 x $ 5,95)
$ 286,80
(24 x $ 11,95)
Inledande rabatterade priser
(För 36 månaders kontrakt)
$ 142,20
(36 x $ 3,95)
$ 214,20
(36 x $ 5,95)
$ 430,20
(36 x $ 11,95)
Prövningspris för en månad
(Första gången kontrakt)
$ 3.95
(+ $ 14,95 engångsinstallationsavgift)
$ 5.95
(+ $ 24,95 engångsuppgiftsavgift)
$ 11,95
(+ $ 24,95 engångsuppgiftsavgift)
Priser per månad för förnyelse$ 11,95$ 19.95$ 34,95
Månatlig prissättning rabatt
(För 12, 24 eller 36 månaders plan)
$ 8.00$ 14,00$ 23,00
Årligt domänregistreringspris$ 15,95$ 15,95$ 15,95
Återbetalningspolicy30 dagars SiteGround-prisgaranti
Siteground PRIS & MER DETALJER

NOTERA: Förnyelsepriset för högre SiteGround-värdplaner som Cloud-värd och Enterprise-värd förblir desamma som det initiala rabatterade erbjudandepriset erbjuds endast SiteGround Shared hosting-planer!

👉 Siteground Cloud Hosting planerar pris

Skalbarhet och prestanda är de väsentliga fördelarna med SiteGrounds molnhotellkonto eftersom du kan lägga till ytterligare resurser och förbättra kapaciteten och konfigurationen för din Cloud Server för ett extra pris (när det behövs).

SiteGround Cloud Hosting-pris med resursalternativ för autoskala server

SiteGround erbjuder fyra grundläggande paket för Cloud-serverhosting med priser som sträcker sig från $ 80 till $ 240 / månad och ger dig också möjligheten att skapa ditt helt eget Customized Cloud-paket med specialanpassade specifikationer och konfigurationer som kan kosta dig upp till en jättestor $ 2100 / month (krävs dock inte riktigt). Men i de flesta fall kommer SiteGrounds grundläggande molnhotellplaner att vara mer än tillräckliga för att hantera en växande webbplats med stor storlek.

Price SiteGround dedikerade server värdplaner Pris

Några stora webbplatser kan kräva enskilda serverhotellösningar, vilket är när SiteGrounds dedikerade servervärd är planen att välja. Med ett pris från och med $ 269 / month, SiteGround dedikerad serverhotelltjänst kan hantera massor av trafik med lätthet vilket ger dig en högpresterande webbhotellösning för din extremt populära webbplats.

NOTERA: SiteGround har nyligen avslutat sina dedikerade webbhotellplaner!

👉 SiteGround WordPress Hosting Planer Pris (hanteras)

SiteGround erbjuder värdplaner utformade och skräddarsydda för dina WordPress-projekt. Priserna för SiteGrounds WordPress-värdplaner (StartUp, GrowBig & GoGeek) är desamma som för deras priser för delad värdplan. Bortsett från de grundläggande delade serverfunktionerna kommer de att ha ett antal WordPress-fokuserade funktioner med dina webbplatser värd på SiteGrounds WordPress CMS-plattform och kommer att bli speciellt optimerade för bättre för snabbhet och supersnabbt WordPress-relaterat stöd.

👉 SiteGround WooCommerce Hosting Planer Pris för e-handelswebbplatser

SiteGround erbjuder också värdplaner utformade för att passa dina e-handelsprojekt med priserna samma som för deras delade värdplaner. Men SiteGround GoGeek-plan är bäst lämpad och speciellt konstruerad för att vara värd för e-handelsrelaterade webbplatser eftersom den innehåller ytterligare funktioner som eCommerce-rika med tillgängligheten för PCI-kompatibla servrar.

Price SiteGround Reseller Hosting Plans Price

Tidigare fungerade SiteGrounds återförsäljarhotelltjänst på ett annat sätt där du skulle köpa Credits (mer eller mindre motsvarar ett års värde av deras delade värdplan) som också kan säljas till andra kunder mot en månadsavgift.

Siteground har dock nyligen reviderat sin Reseller-värdstjänst och erbjuder för närvarande bara GoGeek-plan (prissatt till $ 11.95 / month) som deras återförsäljarhotellösningar för sina kunder.

Price SiteGround Enterprise Hosting Plan Pris

SiteGround Enterprise Hosting-tjänst är designad av dig (som kund) där du kan bestämma hur din webbplats måste värdas och vilka serverresurser du behöver för din webbplats med SiteGround som hanterar allt åt dig! På grund av dina anpassade krav finns det ingen angiven prislapp för SiteGround Enterprise planer eftersom den varierar beroende på antalet resurser som din webbplats kommer att använda och komplexiteten involverad.

Erbjuder SiteGround en månadsplan?

SiteGround-värd för månadsprispris + engångsavgift

Tyvärr erbjuder SiteGround inte faktureringsalternativ från månad till månad för sina värdtjänster för delade / WordPress men månadsvis fakturering är tillgängligt för deras Cloud-värdservrar.

Domänskydd, SSL-certifikat, SG-webbplatsskanner, dedikerad IP, domänöverföring, CDN och mer
Priser för tilläggstjänster för SiteGround

SiteGround-tilläggstjänster hänvisar till valfria förbättringsfunktioner för ditt nuvarande webbhotellkonto. De kan läggas till när som helst! Kanske när du registrerar dig med SiteGround eller till och med senare (om det behövs). Här är en snabb prissammanfattning av några av de populära extra tjänsterna som erbjuds av SiteGround utöver deras webbhotellplaner.

SiteGround Webbhotell Prislista för tilläggstjänster
SiteGround Addon-tjänsterSiteGround-prissättning
Domänskydd$ 1,00 per månad ($ 12,00 per år)
SG Site Scanner$ 1,65 per månad ($ 19,80 per år)
Låter kryptera Wildcard SSL-certifikat0,00 $ per år (gratis)
VALFRI: Premium SSL-certifikat av SiteGround kan kosta dig cirka $ 90,00 per år och mer
Dra och släpp webbplatsbyggare0,00 $ per år (gratis)
VALFRI: Pro-versionen av SiteGround webbplatsbyggare kan kosta dig cirka $ 7,42 per år och mer
Dedikerad IP$ 4,50 per månad
Du kan beställa så mycket som 10 dedikerade IP-adresser för SiteGround’s Cloud-värdplan
SiteGround privat DNS99,00 $ per år
Cloudflare CDN0,00 $ per år (gratis)
VALFRI: SiteGrounds Cloudflare Plus-plan kan kosta dig cirka $ 11,95 per månad, vilket fortfarande är mindre än Cloudflares Pro-konto som kostar $ 20 per månad
Domänöverföring15,95 $ (engångsavgift)
VALFRI: Du kan snabbt överföra ditt domännamn från andra webbhotellleverantörer till SiteGround så att du kan hantera ditt domän- och webbhotell från ett ställe. Du debiteras en engångsavgift på $ 15,95
Webbplatsmigrering0,00 $ (gratis)
VALFRI: Du kan migrera din webbplats gratis med alla webbhotellplaner för SiteGround utom SiteGrounds StartUp-plan som inte inkluderar GRATIS webbplatsöverföringsfunktion. Du kan dock fortfarande använda SiteGround’s Free Site Migrator-plugin medan deras betalda webbplatsöverföringstjänst kostar $ 30.

Är SiteGround webbhotellplaner prisvärda?

Nästan alla webbhotellleverantörer annonserar lägre månadspris (en smart marknadsföringsgimmick), men de flesta av dem fakturerar dig inte riktigt från månad till månad. De visar dig normalt sett ett rabatterat erbjudande som är mycket lägre än deras faktiska pris. Dessutom skulle de hamna fakturera dig årligen eller till och med för flera år samtidigt i vissa fall. För att vara ärlig, tycker jag också denna praxis ganska irriterande! Men då är den här typen av prissättningsstrategi för vanligt för webbhotell att det inte ens är värt att kämpa för!

Jag fastställde denna prissättningstruktur för SiteGround eller någon annan värd (för den sakens skull) bara för att min prissyngranskning av SiteGround skulle ha varit ofullständig och partisk om jag inte skulle ha nämnt detta till dig! Intressant nog är denna typ av prismodell för SiteGround och andra webbhotell mycket användbar också eftersom det minskar besväret med att betala fakturan på månadsbasis.

NOTERA: Att inte betala din räkning inom förfallodagen leder till att tjänsten upphör. Således har den årliga SiteGround-faktureringen fått dig täckt av att oavsiktligt förlora ditt värdkonto!

SiteGround Startup-kostnad kostar endast $ 47 per år

Om du bara planerar att vara värd för en enda webbplats genom att börja med SiteGround och du inte ens är säker på om din kontinuitet kan du få SiteGrounds StartUp-plan (precis som jag gjorde). Med den här nybörjarplanen för SiteGround skulle du bara faktureras 47 dollar per år för att få din webbplats värd med denna fenomenala värd. Nu är det fortfarande väldigt billigt! är inte den?

SiteGround-domänpriser och kostnad för skydd av domänskydd

DomännamnstilläggÅrlig registreringskostnad
.com Populär$ 15.95 / år
(Förnyelsepris $ 15,95 / år)
.netto Populär$ 17,95 / år
(Förnyelsepris $ 17,95 / år)
.org Populär$ 17,95 / år
(Förnyelsepris $ 17,95 / år)
.co$ 29,95 / år
(Förnyelsepris $ 29,95 / år)
.info$ 17,95 / år
(Förnyelsepris $ 17,95 / år)
.BIZ$ 17,95 / år
(Förnyelsepris $ 17,95 / år)
.klubb$ 14,95 / år
(Förnyelsepris $ 14,95 / år)
.xyz$ 12,95 / år
(Förnyelsepris $ 12,95 / år)
.guru$ 25,95 / år
(Förnyelsepris $ 25,95 / år)
.oss Förenta staterna$ 17,95 / år
(Förnyelsepris $ 17,95 / år)
.co.uk Storbritannien$ 19.95 / år
(Förnyelsepris $ 19,95 / år)
.eu Europa$ 14,95 / år
(Förnyelsepris $ 14,95 / år)
.ca kanada$ 19.95 / år
(Förnyelsepris $ 19,95 / år)
.com.au Australien$ 14,95 / år
(Förnyelsepris $ 14,95 / år)
.co.nz Nya Zeeland$ 29,95 / år
(Förnyelsepris $ 29,95 / år)
.i Indien$ 14,95 / år
(Förnyelsepris $ 14,95 / år)
.co.za Sydafrika$ 14,95 / år
(Förnyelsepris $ 14,95 / år)

Att aktivera SiteGrounds sekretess för domänskydd där dina data inte är offentligt tillgängliga kostar endast en extra kostnad $ 1 vardera månad.

Varför är SiteGround så dyrt eller är det billigare än andra webbhotell??

Vissa användare tycker att SiteGround är ganska dyrt och dyrare än konkurrenterna. Men faktum är att SiteGround inte är en billig prissatta värd som erbjuder billiga webbhotellprodukter utan istället prissätts deras planer så konkurrenskraftigt att du bara inte kommer att kunna hitta en bättre hanterad webbhotellleverantör till ett så bra pris.

Men deras förnyelsepriser är något på högre sida och du skulle i slutändan betala mer än vanligt. Det är därför jag rekommenderar SiteGround-kunder att åtminstone gå för en 1-års prenumerationsplan (2 till 3-års prenumerationsplan skulle vara ett bra beslut) för att få ett maximalt rabatterat pris med massiva besparingar garanterat i förväg.

Finns det någon återbetalningspolicy med SiteGround-värdplaner?

Visst, du får 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för att ta SiteGround-värdetest och testa om de är bra eller inte. Om du bestämmer dig för att inte gå vidare med SiteGround kan du alltid begära en omedelbar avbokning inom denna tidsperiod på 30 dagar och du får tillbaka dina pengar från SiteGround utan frågor frågade!

Vilken SiteGround-plan ska du välja baserat på prissättningen?

Detta beror främst på din budget, din affärstyp och dina krav så att du kan välja rätt SiteGround-paket som bäst passar dina behov. Låt mig förenkla saker för dig genom att kategorisera SiteGround-värdstjänst baserat på deras prissättning så att du kan veta vilken plan som är värt att gå för:

1. För nybörjare och nybörjarwebbplatser? SiteGrounds startup- eller GrowBig-delad värdplan kommer att vara ett bra val varje dag.

2. För webbplatser för små företag? SiteGrounds start-, GrowBig- eller GoGeek-plan (allt skulle göras baserat på din budget) eftersom priserna på dessa värdplaner är billiga och bra för ditt företag.

3. För värd för flera domäner / webbplatser? SiteGrounds GrowBig- eller GoGeek-delade värdplaner är bra och de bästa.

4. För VPS som Hosting Service med avancerade funktioner inom din budget? SiteGround GoGeek-delad värdplan är rimligt prissatt och skulle vara den du bör gå för!

5. För WordPress-användare? Gå bara med någon av SiteGrords värdplan för WordPress (StartUp, GrowBig eller GoGeek planerar för WordPress-plattformen).

6. För webbhotell återförsäljarföretag, webbutvecklare & byråer? SiteGround’s Cloud Hosting eller Reseller hosting plan verkar helt rätt!

7. För ett framgångsrikt företag eller en webbplats som redan är populär? Välj SiteGrounds molntjänsttjänst.

8. För högtrafikgenererande webbplatser eller stora vinstgivande företag? SiteGround’s Cloud-värdservrar skulle vara ett utmärkt val för du!

Slutsats: Är SiteGround-värdplaner värda kostnaden?

Enligt SiteGround webbhotellplanpriser och betalningsvillkor är det tydligt att de inte är för dyra men faller under kategorin prisvärda webbhotellleverantör med utmärkt kundservice som enkelt kan passa alla typer av budgetar och behov. Dessutom är SiteGround ett av de sällsynta prisvärda webbhotellföretag som erbjuder Insane Speed, Solid Uptime och 24 × 7 Responsive Customer Support till en så låg prislapp. Därför är SiteGround-värdplaner perfekta och idealiska för följande typer av projekt:

Nybörjarbloggarar och webbplatser för småföretag
Webbdesigners, webbutvecklare, SEO-experter och byråer
Webbplatser värd & drivs av WordPress / Drupal / Joomla / Magento
Framgångsrika bloggar och webbplatser med hög trafik
Hanterat, säkert och rimligt värdkrav
Företag som kräver en professionell webbhotellleverantör
Högpresterande, snabba, hikfria SSD-värdbehov
Onlinebutiker och e-handelssajter med krav på PCI-kompatibel server
Professionals med behov av återförsäljarhosting

AVSLUTAR: Det bästa med SiteGround är att om ditt projekt / webbplats växer som galen, behöver du absolut inte oroa dig för att byta värd eftersom SiteGround redan har ett brett utbud av större webbhotellösningar som enkelt kan stödja din webbplats växande behov. Deras avancerade värdinfrastruktur kommer bekvämt att stödja din webbplats och hålla den igång utan att du personligen hänger dig åt det onödiga besväret att överföra din webbplats / projekt någon annanstans. Du kan använda SiteGround’s Cloud-värd (startpris $ 80 / month) eller till och med deras anpassade Enterprise-värdlösning (med en Anpassad offert).

Jag hoppas att du gillade vår recension om SiteGround-prissättning (2020) och vi tror verkligen att alla deras webbhotellplaner prissätts rimligt och gör dem till en säker-vinnare eftersom de kan matcha de växande behoven hos sina kunder och kan bekvämt matcha alla budgeter eller krav. Så redo att komma igång med SiteGround?

ELLER DU KAN INSTÄLLA …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me