SiteGround-månadsplanbetalning (2020) Kan jag betala varje månad för SiteGround-värdplaner?


Några användare klagar över att SiteGround är något dyrare jämfört med några av de andra billigare delade värdarna av låg kvalitet. Det är därför de registrerar sig hos sådana patetiska värdföretag bara för att spara några öre, bara för att bli frustrerade och slutligen byta till en bättre värd. Jag tror emellertid verkligen att SiteGround-planerna är mycket överkomliga och att deras månatliga pris för var och en av deras värdplaner är helt motiverat av deras servicekvalitet, drifttid, hastighet och ofta klassificeras som Bäst rankade webbhotell!

NOTERA: Många webbhotellföretag erbjuder inga månatliga planer och väljer att följa de traditionella årliga värdplanerna.

Några av kunderna som vill registrera sig för en månatlig värdplan för SiteGround eftersom de tycker det är mer bekvämt och budgetvänligt jämfört med SiteGrounds årliga planer i förväg. I det här inlägget kommer jag att besvara några av de vanligaste frågorna om SiteGrunds månatliga planbetalning med en djupgående granskning, analys och fullständig uppdelning av månatliga webbhotellplankostnader och rabatt.

Erbjuder Siteground månatliga webbhotellplaner? Kan jag betala varje månad?

Ja, det finns Siteground månatliga planer som erbjuds som gör att du kan betala för dina Siteground-webbhotellbehov varje månad. Men jag måste säga er att SiteGrands månatliga plan är mer en testplan för dig att prova deras webbhotell. Tyvärr är det inte riktigt möjligt att ställa in en månatlig SiteGround-betalningsmodell om du vill använda deras Delade värdplaner eller WordPress-värdplaner men en sådan betalningsplan från månad till månad finns med Cloud hosting planer.

Dessa månatliga webbhotellplaner från SiteGround är till stor hjälp om du har begränsade kontanter i handen eller inte är säker på att investera i SiteGrands årliga värdplaner över deras månatliga planer. Men den huvudsakliga nackdelen med att gå för SiteGrounds månatliga plan är att du kommer att debiteras en summa av $ 14,95 (En engångsplan för aktiveringsplan) medan du registrerar dig med sin delade webbhotell och $ 24,95 (En engångsplan för aktiveringsplan) för högre delade värdplaner.

SiteGround månatliga och årliga faktureringscykler

Med SiteGround finns det i princip fyra olika faktureringscykler för värdplan som du kan välja utifrån dina behov, budget och långsiktiga planer:

1 månad (Faktureringscykel för en enda månad SiteGround-testplan)
12 månader (Årlig faktureringscykel för SiteGround-plan)
24 månader (Den tvååriga faktureringscykeln för SiteGround-planen)
36-månader (Treårig faktureringscykel för SiteGround-plan)

NOTERA: Längre faktureringsbetalningscykeln du bestämmer dig för, billigast blir din månadsplan med SiteGround eftersom månadsförnyelseplanen kostar mer.

Jag var säker på att jag kommer att hålla mina bloggar och webbplatser uppe ett tag plus att jag tänkte spara så mycket pengar som jag kunde, varför jag slutade betala för SiteGround’s 3-årsplan. Således gick jag inte för deras månatliga plan eller någon annan faktureringscykel och är mycket glad över att jag gjorde det eftersom jag är mycket nöjd med deras värdkvalitet och service. Jag skulle också rekommendera detsamma till dig också eller åtminstone betala för deras årliga planer och spara mer.

3-årig SiteGround GrowBig Hosting Plan (Special Black Friday Sale)

En sak som jag verkligen älskar med SiteGround-värd är att även om de inte har en fullständig månatlig plan (annat än deras Testplan), de har en 30-dagars MoneyBack-garanti som fungerar som en glasyr på kakan för att du ska testa deras månatliga eller årliga planer (riskfri).

Här är en detaljerad prissättningsanalys för månatliga, årliga, tvååriga och treåriga SiteGround-planer med fullständig kostnadsfördelning, rabatter och besparingar (beräknat från plan till plan).

�� Siteground StartUp Månads- och årsplan [Kostnadsdelning]

Sitegrounds månadsplan för deras StartUp-värdplan kostar endast $ 3.95 per månad plus att de till och med tar ut en extra avgift på $ 14,95 vilket bara är en engångsavgift för deras planaktivering. Därför är Siteground-planen totalt (Startmånadsavgift + Aktiveringsavgift) skulle vara $ 18,90. Efter den första månaden debiteras du senare 11,95 $ månad till månad men om du betalar för deras StartUp årliga eller högre varaktighet plan kan du spara stort!

NOTERA: Rabatterat pris på StartUp gäller endast för den första månaden när du går med SiteGrounds månadsplan (som är en testplan). Och samma sak gäller även SiteGrounds GrowBig och GoGeek månadsplan.

Prövningsplan för en månad » $ 3.95 En gång i månaden ” $ 24,95 (En engångsplan för inställningsavgift)
12-månadersplan » $ 3.95 En gång i månaden ” $ 47,40 Årlig (Ingen installationsavgift)
24-månadersplan » $ 3.95 En gång i månaden ” $ 94,80 Årlig (Ingen installationsavgift)
36-månadersplan » $ 3.95 En gång i månaden ” $ 142,20 Årlig (Ingen installationsavgift)
* Avgift för domänregistrering ingår inte *

�� Siteground GrowBig Månads- och årsplan [Kostnadsdelning]

Om du registrerar dig med SiteGrounds GrowBig-månadsplan kommer den totala kostnaden för den första månaden att vara $ 5.95 (Månadsplanavgift) plus $ 24,95 (En engångsplan för aktiveringsplan). Det totala antalet skulle vara $ 30,90 för Sitegrounds GrowBig Månadsplan och sedan vidare $ 19,95 månad till månad. Men om du betalar för deras GrowBig årliga eller högre varaktighetsplan kan du spara stort!

Prövningsplan för en månad » $ 5.95 En gång i månaden ” $ 24,95 (En engångsplan för inställningsavgift)
12-månadersplan » $ 5.95 En gång i månaden ” $ 71,40 Årlig (Ingen installationsavgift)
24-månadersplan » $ 5.95 En gång i månaden ” $ 142,80 Årlig (Ingen installationsavgift)
36-månadersplan » $ 5.95 En gång i månaden ” $ 214,20 Årlig (Ingen installationsavgift)
* Avgift för domänregistrering ingår inte *

�� Siteground GoGeek månads- och årsplan [Kostnadsdelning]

Om du registrerar dig med SiteGrounds GoGeek-månadsplan skulle det totala betalningsbeloppet för den första månaden vara $ 11,95 plus ungefär $ 24,95 (aktiveringsavgift för engångsplan). Således skulle totalbeloppet vara $ 36,90 SiteGround GoGeek månadsplan och 34,95 $ sedan på månad till månad. Men om du betalar för deras GoGeek årliga eller högre varaktighetsplan kan du spara stort!

Prövningsplan för en månad » $ 11,95 En gång i månaden ” $ 24,95 (En engångsplan för inställningsavgift)
12-månadersplan » $ 11,95 En gång i månaden ” $ 143,40 Årlig (Ingen installationsavgift)
24-månadersplan » $ 11,95 En gång i månaden ” $ 286,80 Årlig (Ingen installationsavgift)
36-månadersplan » $ 11,95 En gång i månaden ” $ 430,20 Årlig (Ingen installationsavgift)
* Avgift för domänregistrering ingår inte *

Har SiteGround Cloud Hosting & Enterprise Server Hosting någon betalningsplan från månad till månad?

Ja, SiteGround erbjuder månatliga betalningsplaner med deras molnhotelltjänst där deras planer prissätts till $ 80 / month (för deras inträdesmolnplan). Siteground s Dedikerade webbhotellplaner (brukade vara en månadsmodell för betalningsplan) har nyligen avbrutits medan du kan betala varje månad för deras Enterprise-värdplaner.

�� Slutsats: Är SiteGround månadsplan värd det? Bör du gå för det?

Mitt korta svar på denna fråga är ett stort nej! Vår detaljerade kostnadsanalys för månatliga, årliga, tvååriga och treåriga SiteGround-värdplaner som nämns ovan i vår recension kommer tydligt att låta dig veta hur mycket exakt du kan spara genom att välja årliga eller högre prenumerationsplaner för SiteGround under deras 1-månad Testplan.

Bortsett från allt annat är det bara den extra tillgängliga kundservice från SiteGround med någon av deras värdplaner som hjälper SiteGround att sticker ut från sina konkurrenter. Detta är det främsta skälet till att jag starkt rekommenderar SiteGround-värdplaner även om du letar efter en värd som erbjuder månatliga planer.

Vi hoppas att denna recension den Siteground månatlig webbhotellplanbetalning (2020) hjälpte dig! Jag skulle fortfarande rekommendera dig att registrera dig för den årliga värdplanen för SiteGround över deras månatliga plan som är mer en prövningsplan och inte riktigt en månad-till-månad fakturerad plan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me