Το καλύτερο λογισμικό παραγωγής μολύβδου για το WordPress – OptinMonster Review & Guide

Οδηγός αναθεώρησης και ρύθμισης OptinMonster

Όταν εκτελείτε ένα επιτυχημένο ιστολόγιο ή μια διαδικτυακή επιχείρηση με το WordPress (ή με οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα για αυτό το θέμα), χρειάζεστε μια τακτική βάση αναγνωστών καθώς και μια συνεπή ροή νέων αναγνωστών για να μεγαλώσετε. Το SEO προχωρά πολύ για να βρει τον ιστότοπό σας στις μηχανές αναζήτησης, αλλά μόλις έχετε έναν νέο επισκέπτη στον ιστότοπό σας, θέλετε να τους κρατήσετε ξανά. Ένας από τους πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικούς τρόπους για να διατηρήσετε τους νέους αναγνώστες είναι η εφαρμογή λογισμικού παραγωγής μολύβδου για το WordPress. Σήμερα καλύπτουμε τον σκοπό του λογισμικού παραγωγής μολύβδου, καθώς και μια ματιά στο αγαπημένο μας – OptinMonster.


Τι είναι το λογισμικό παραγωγής μολύβδου?

ΕΝΑ οδηγω είναι ένας δυνητικός νέος συνδρομητής ή πελάτης. Δημιουργία μολύβδου είναι η διαδικασία απόκτησης του ενδιαφέροντος του πελάτη σε αυτό που έχετε να προσφέρετε. Και λογισμικό παραγωγής μολύβδου είναι το πρόγραμμα ή το πρόσθετο που σας βοηθά να καλλιεργήσετε και να συλλάβετε αυτούς τους δυνητικούς πελάτες.

Για το WordPress ειδικά το λογισμικό παραγωγής μολύβδου χρησιμοποιείται συνήθως για τη δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων, κυμαινόμενων γραμμών και in-line optins για την ανάπτυξη λιστών συνδρομών ενημερωτικών δελτίων Αυτές οι λίστες μπορούν στη συνέχεια να αξιοποιηθούν για να ενισχύσουν την αναγνωσιμότητα του ιστολογίου σας ή να προωθήσουν οποιαδήποτε αγαθά ή υπηρεσίες που προσφέρετε μέσω του ιστότοπού σας. Αυτό με τη σειρά του σάς βοηθά να μετατρέψετε τους επισκέπτες μιας φορά στον ιστότοπό σας WordPress σε επισκέπτες που επιστρέφουν.

Όσον αφορά τις επιλογές για τη δημιουργία μολύβδου, υπάρχει μια αρκετά ξεκάθαρη γραμμή για το τι πιστεύουν οι χρήστες – είτε τους αγαπάτε είτε τους μισείτε. Όμως, ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε για τα optins, δεν μπορείτε να αγνοήσετε το γεγονός ότι είναι πολύ αποτελεσματικά και έχουν τεκμηριωθεί ότι διπλασιάζουν και τριπλασιάζουν τα ποσοστά συνδρομής (και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη περισσότερο – όπως πώς Nikki, In Stitches χρησιμοποιήθηκαν opt-in για να αυξήσουν τους συνδρομητές κατά 1375%).

Το καλύτερο λογισμικό παραγωγής μολύβδου για το WordPress: OptinMonster

Λογισμικό παραγωγής μολύβδου OptinMonster για WordPress

Δοκιμάσαμε πολλά πρόσθετα και λύσεις συμμετοχής για το WordPress και εντυπωσιαζόμαστε πολύ από το OptinMonster και πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο λογισμικό παραγωγής μολύβδου που διατίθεται σήμερα. Με επιλογές προσαρμογής, ενσωματωμένες αναφορές και προηγμένες τεχνολογίες για παρακολούθηση πρόθεσης εξόδου και δοκιμές διαχωρισμού, θα πιέζεστε σκληρά για να βρείτε έναν αντίστοιχο δημιουργό συμμετοχής. Δίνουμε 5 αστέρια για ευκολία, αποτελεσματικότητα και σαφήνεια.

Πρώτα απ ‘όλα, το OptinMonster είναι απίστευτα εύχρηστος. Οι προγραμματιστές έχουν καταβάλει σαφώς πολλή σκέψη και προσπάθεια για τη δημιουργία μιας διαισθητικής διεπαφής για τη δημιουργία optins. Ο δημιουργός ζωντανής συμμετοχής διαθέτει εύχρηστα εργαλεία επιλογής χρωμάτων, μορφές κειμένου, αναπτυσσόμενα προγράμματα επιλογής δράσης και άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν δεν είστε ο ίδιος προγραμματιστής, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες και πλούσιες δυνατότητες συμμετοχής χωρίς να πληκτρολογήσετε ούτε μία γραμμή κώδικα.

Το OptinMonster είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικό. Ο σκοπός των εντύπων συμμετοχής είναι να αναπτύξετε τις λίστες σας και με την ποικιλία των στυλ, των μορφών και των επιλογών συμμετοχής μπορείτε να δημιουργήσετε μια φόρμα που μετατρέπεται με την αναγνωσιμότητα σας. Υπάρχουν πρόσθετες δυνατότητες για ενεργοποίηση κύλισης, πρόθεση εξόδου, κλειδωμένο περιεχόμενο, εγκατάλειψη καλαθιού και άλλα. Με τόσες πολλές διαθέσιμες ρυθμίσεις μπορείτε να δημιουργήσετε opt-in για κάθε σενάριο για να καταγράψετε τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό δυνητικών πελατών.

Εκκαθάριση αναφορών είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό που κάνει το OptinMonster τόσο ισχυρό. Μπορείτε να δείτε και να συγκρίνετε την απόδοση των επιλογών σας (αριθμός επισκεπτών, μετατροπές και ποσοστό κλικ) από τον πίνακα ελέγχου OptinMonster. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε τις επιλογές σας με την παρακολούθηση του Google Analytics για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιος, τι, πότε και πού κάνουν κλικ οι χρήστες.

Συνδρομή OptinMonster

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να ξοδέψετε μετρητά αμέσως, μπορείτε να ξεκινήσετε με το OptinMonster για $ 0. Ακολουθεί ένα γρήγορο εισαγωγικό βίντεο εάν εξακολουθείτε να μην πωλείται:

Το OptinMonster προσφέρει επί του παρόντος εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς κίνδυνο 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε χωρίς να έχετε δεσμευτεί πλήρως. Επομένως, αν θέλετε να το δοκιμάσετε, συνεχίστε να διαβάζετε και ακολουθήστε τον εύκολο βήμα προς βήμα οδηγό για να ξεκινήσετε.

Πώς να ρυθμίσετε το OptinMonster για πρώτη φορά

Το OptinMonster είναι πολύ εύκολο στη χρήση και εκπληκτικά γρήγορο στην εγκατάσταση. Υπάρχουν μόνο μερικά βήματα και δεν θα σας πάρει περισσότερο από ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα για να δημιουργήσετε και να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την πρώτη σας επιλογή.

Δημιουργία λογαριασμού OptinMonster

Πρώτα πράγματα πρώτα – πρέπει να εγγραφείτε για ένα σχέδιο. Αυτό το μέρος θα διαρκέσει μόνο δύο λεπτά. Επομένως, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του OptinMonster, ελέγξτε τις 3 επιλογές πακέτου και επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει (αν και σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε την ετήσια τιμολόγηση, καθώς θα εξοικονομήσετε άμεσα ένα επιβλητικό 40%).

Τιμές OptinMonster 2016

Εάν είστε blogger τότε το Βασικός το σχέδιο είναι πιθανώς επαρκές για τις ανάγκες σας. Ίσως ακόμη και το Συν το σχέδιο θα λειτουργούσε επίσης αν θέλετε μερικές ακόμη επιλογές. Αλλά αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εκπληκτικές δυνατότητες του OptinMonster ή εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε αρκετούς ιστότοπους, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να Υπέρ σχέδιο. Είναι το πιο ακριβό, αλλά πραγματικά τι είναι 29 $ το μήνα για να έχετε πρόσβαση σε ισχυρές λειτουργίες, όπως βελτιστοποίηση συμμετοχής ειδικά για κινητά, προσαρμοσμένα αναδυόμενα παράθυρα ηλεκτρονικού εμπορίου, πρόσθετα εφέ CSS, τεχνολογία πρόθεσης εξόδου, αυτοματοποίηση συμπεριφοράς σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα.

Με την επιλογή του σχεδίου σας, απλώς ακολουθήστε την υπόλοιπη διαδικασία εγγραφής (email, όνομα, κωδικός πρόσβασης, πληρωμή κ.λπ.).

Δημιουργία και προσαρμογή της συμμετοχής σας

Σύνδεση λογαριασμού OptinMonster

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Θα πρέπει να δείτε μια παρόμοια οθόνη με την παραπάνω. Κάντε κλικ στο μεγάλο πράσινο κουμπί “Δημιουργία νέου Optin”.

Όνομα καμπάνιας OptinMonster

Το επόμενο βήμα είναι να δώσετε ένα όνομα στην καμπάνια σας και, στη συνέχεια, να προσθέσετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου όπου θα χρησιμοποιήσετε τη φόρμα συμμετοχής σας.

OptinMonster Προσθήκη ιστότοπου

Κάντε κλικ στον μπλε σύνδεσμο “Προσθήκη νέου ιστότοπου” για να ανοίξετε το παράθυρο του τρόπου, προσθέστε το ψευδώνυμο και τον τομέα του ιστότοπού σας και μετά αποθηκεύστε.

Επιλογή φόρμας OptinMonster Optin

Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε την πραγματική σας φόρμα συμμετοχής. Τα βασικά σχέδια θα έχουν πρόσβαση μόνο σε αναδυόμενα παράθυρα lightbox και τα σχέδια Plus περιλαμβάνουν lightbox, κυμαινόμενες μπάρες, πλευρικές γραμμές και επιλογές μετά / εντός γραμμής. Αλλά αν θέλετε επιλογές όπως το στιγμιότυπο παραπάνω, θα πρέπει να ακολουθήσετε το Pro σχέδιο. Αυτό προσθέτει επιπλέον επιλογές για στυλ επιλογής διαφανειών, κινητών και πλήρους οθόνης, καθώς και προσαρμοσμένο ηλεκτρονικό εμπόριο, κοινωνικά μέσα και έξυπνα αναδυόμενα παράθυρα Canvas. Απλώς επιλέξτε μια διάταξη και ένα πρότυπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (σημείωση: για τις επιλογές κινουμένων σχεδίων CSS πρέπει να επιλέξετε το πρότυπο Canvas). Για αυτόν τον οδηγό επιλέξαμε την επιλογή πλήρους οθόνης “Είσοδος”.

Προσαρμογές επιλογών OptinMonster

Μόλις επιλέξετε ένα στυλ, θα μεταφερθείτε σε ένα ζωντανό πρόγραμμα επεξεργασίας, όπου μπορείτε να αρχίσετε να προσαρμόζετε τη συμμετοχή σας. Τα σχέδια Basic και Plus προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά σχεδίασης, τα οποία περιλαμβάνουν το εύχρηστο OptinMonster σημείο & κάντε κλικ στο εργαλείο δημιουργίας προτύπων, έθιμο επιλογές γραμματοσειράς, προσαρμοσμένη υποστήριξη CSS και η επιλογή να προσθέσετε το δικό σας μήνυμα επιτυχίας και σελίδα επιβεβαίωσης. Με ένα πρόγραμμα Pro θα έχετε επίσης πρόσβαση Ναι / Όχι πρότυπα καθώς και η MonsterEffects τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια CSS σε διάφορα στοιχεία της επιλογής σας.

Η πρώτη καρτέλα Ρύθμιση του προγράμματος επεξεργασίας περιλαμβάνει βασικές επιλογές για την καμπάνια σας, συμπεριλαμβανομένης της τυπικής διάρκειας και της διάρκειας των cookie επιτυχίας. Αυτά χρησιμοποιούνται για να προσδιορίσουν πότε οι αναγνώστες σας θα δουν ξανά την επιλογή σας αφού την δουν ή ολοκληρώσουν τη διαδικασία συμμετοχής. Εάν θέλετε να εμφανίζεται πάντα η συμμετοχή σας, ορίστε τα cookie σας σε 0.

Προσαρμογές στυλ OptinMonster Optin

Η επόμενη καρτέλα με την ετικέτα Optin είναι όπου θα βρείτε επιλογές προσαρμογής χρώματος και γραμματοσειράς, την επιλογή συμπερίληψης συνδέσμου προς την πολιτική απορρήτου σας και έναν προσαρμοσμένο επεξεργαστή CSS. Για να αλλάξετε το πραγματικό κείμενο που εμφανίζεται απλώς σημείο και κάντε κλικ. Καθώς αρχίζετε να επεξεργάζεστε το κείμενο, θα δείτε επίσης ένα μίνι πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου με βασικές επιλογές για διακόσμηση κειμένου και συνδέσμους, καθώς και επιλογές για προσθήκη emoticon και προσαρμοσμένων στυλ παραγράφων.

OptinMonster Ναι / Όχι Optin

Εάν αποφασίσετε για ένα πρόγραμμα Pro από το OptinMonster, τότε θα δείτε επίσης μια καρτέλα για προσθήκη στα κουμπιά Ναι / Όχι. Περιλαμβάνονται επιλογές για το στυλ κάθε κουμπιού και την προσθήκη ενεργειών όταν κάνουν κλικ οι αναγνώστες.

Μήνυμα επιτυχίας OptinMonster

Μεταβαίνοντας στην ενότητα Επιτυχία, μπορείτε να προσαρμόσετε τι συμβαίνει όταν ένας αναγνώστης επιλέξει επιτυχώς. Εάν αποφασίσετε να δείξετε ένα θέμα επιτυχίας, περιλαμβάνονται τρία στο Pro Plan.

Κανόνες εμφάνισης OptinMonster

Με την επιλογή σας πλήρως σχεδιασμένη και έτοιμη να ξεκινήσετε, πρέπει να ρυθμίσετε τους Κανόνες εμφάνισης. Αυτά καθορίζουν εάν και πότε εμφανίζεται η συμμετοχή σας στους αναγνώστες σας. Υπάρχουν πολλοί προεπιλεγμένοι κανόνες για τις καμπάνιες, αλλά έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σύνολο κανόνων, εάν το επιθυμείτε.

Έξοδος από πρόθεση είναι μια αποτελεσματική ρύθμιση επιλογής αποκλειστικά για τα μέλη του Pro. Με αυτήν τη ρύθμιση της καμπάνιας, η επιλογή σας θα ενεργοποιηθεί όταν το OptinMonster αντιληφθεί ότι ένας αναγνώστης θα εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να προσελκύσετε έναν μοναδικό επισκέπτη και να τους συνδέσετε να επιστρέψουν.

OptinMonster Προσθήκη παρόχου email

Η καρτέλα Ενσωματώσεις είναι σημαντική – από εδώ συνδέετε τη φόρμα συμμετοχής σας με τη λίστα email σας. Το OptinMonster ενσωματώνεται προς το παρόν με 24 διαφορετικούς παρόχους email (από το ActiveCampaign έως το Webhook). Απλώς επιλέξτε τον παροχέα σας και ακολουθήστε τις απαιτούμενες οδηγίες για την εγγραφή του λογαριασμού σας. Επιλέξαμε το MailChimp, το οποίο απαιτεί κλειδί API.

MailChimp Λήψη κλειδιού API

Για να δημιουργήσετε ένα νέο κλειδί API MailChimp απλώς συνδεθείτε στον λογαριασμό σας MailChimp και μεταβείτε στο προφίλ σας. Από εδώ αιωρηθείτε στο Επιπλέον στοιχείο μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Κλειδιά API.

MailChimp Δημιουργία κλειδιού API

Τώρα απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία κλειδιού” για να δημιουργήσετε αμέσως το νέο σας κλειδί API. Αντιγράψτε το κλειδί API και επιστρέψτε στον επεξεργαστή συμμετοχής OptinMonster.

OptinMonster Προσθήκη κλειδιού MailChimp API

Επικολλήστε το κλειδί API και προσθέστε μια ετικέτα λογαριασμού (αυτό είναι μόνο για εσάς, οπότε δεν χρειάζεται να σκεφτείτε υπερβολικά). Μόλις επαληθευτεί ο λογαριασμός σας, θα δείτε ένα πρόσθετο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε τη Λίστα σας, μια επιλογή για ένα email καλωσορίσματος για νέους συνδρομητές και τη δυνατότητα ενεργοποίησης της επιβεβαίωσης διπλής συμμετοχής.

OptinMonster Google Analytics

Η τελευταία ενότητα στο πρόγραμμα επεξεργασίας συμμετοχής είναι να ενεργοποιήσετε το Analytics για τη φόρμα συμμετοχής σας. Από εδώ μπορείτε να προσθέσετε παρακολούθηση για να δείτε πώς μετατρέπεται η φόρμα σας, καθώς και όλες οι άλλες εκπληκτικές πληροφορίες που μπορεί να παρέχει η Google (όπως συμπεριφορά, απόκτηση κ.λπ.).

Μόλις τελειώσετε με όλες τις επιλογές συμμετοχής, αποθηκεύστε τη φόρμα σας.

Ενεργοποίηση και ενσωμάτωση της συμμετοχής σας

Με τη φόρμα συμμετοχής σας έτοιμη να ξεκινήσει, το μόνο που μένει είναι να ενεργοποιήσετε την καμπάνια σας και να ενσωματώσετε τη συμμετοχή σας στον ιστότοπό σας.

Εκστρατεία συνέχισης του OptinMonster

Για να ενεργοποιήσετε την καμπάνια σας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο στοιχείο μενού “Καμπάνια (Σε παύση)” στο επάνω μέρος της σελίδας. Κάντε κλικ για να συνεχίσετε την καμπάνια.

Εκστρατεία ενσωμάτωσης OptinMonster

Για HTML και άλλους ιστότοπους, το OptinMonster παρέχει κωδικούς ενσωμάτωσης που μπορούν να αντιγραφούν και να επικολληθούν, αλλά για το WordPress δεν απαιτείται κωδικός ενσωμάτωσης. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την προσθήκη OptinMonster WordPress.

Εγκαταστήστε το OptinMonster WordPress Plugin

Για να προσθέσετε την επιλογή σας με την προσθήκη, συνδεθείτε πρώτα στον πίνακα διαχείρισης του WordPress για τον ιστότοπο στον οποίο θέλετε να προσθέσετε την επιλογή σας (θα πρέπει να είναι η ίδια διεύθυνση URL ιστότοπου που προσθέσατε αρχικά κατά τη δημιουργία της συμμετοχής σας). Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα Πρόσθετα> Προσθήκη νέου και αναζητήστε το “OptinMonster”.

Εγκαταστήστε το πρόσθετο OptinMonster

Το πρώτο αποτέλεσμα θα πρέπει να έχει λίγο πράσινο τέρας. Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγκατάσταση τώρα» και μετά κάντε κλικ στο «Ενεργοποίηση».

Λογαριασμός OptinMonster Connect

Θα πρέπει να δείτε μια οθόνη καλωσορίσματος μετά την ενεργοποίηση της προσθήκης. Το επόμενο βήμα είναι να “Συνδεθείτε” στον λογαριασμό σας OptinMonster. Αφού κάνετε κλικ, θα πρέπει να μεταφερθείτε σε μια οθόνη για να εισαγάγετε τις πληροφορίες API OptinMonster. Για να το αποκτήσετε, θα πρέπει να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας OptinMonster.

OptinMonster Δημιουργία κλειδιού API

Μεταβείτε στον Πίνακα ελέγχου σας στο OptinMonster και μετά κάντε κλικ στην επιλογή “API”. Απλώς κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί για να δημιουργήσετε το όνομα χρήστη και το κλειδί API. Αντιγράψτε τα και επιστρέψτε στην οθόνη σύνδεσης της προσθήκης σας.

API αποθήκευσης OptinMonster

Επικολλήστε τις πληροφορίες API και αποθηκεύστε. Μόλις αποθηκευτεί θα πρέπει να δείτε μια επιλογή για τα Optins σας.

OptinMonster View Optins

Κάντε κλικ στην καρτέλα Optins για να δείτε τις φόρμες συμμετοχής που δημιουργήσατε στον ιστότοπο του OptinMonster. Θα δείτε ότι η συμμετοχή σας είναι “Απενεργοποιημένη” από προεπιλογή. Για να το ενεργοποιήσετε, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή και κάντε κλικ στην επιλογή “Επεξεργασία ρυθμίσεων εξόδου”.

Ρυθμίσεις εξόδου OptinMonster

Επιλέξτε το πλαίσιο για την πρώτη επιλογή “Ενεργοποίηση optin στον ιστότοπο”. Μπορείτε επίσης να περάσετε και να κάνετε άλλες επιλογές ρύθμισης για τη φόρτωση της συμμετοχής σε συγκεκριμένες σελίδες, κατηγορίες ή ετικέτες. Μόλις τελειώσετε κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης και η επιλογή σας θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και εύκολα ορατή στο μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας – αυτό είναι!

Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε και να δημιουργήσετε περισσότερες επιλογές συμμετοχής για δοκιμές split, να δημιουργήσετε διάφορα στυλ για χρήση σε διαφορετικές αναρτήσεις ή σελίδες προορισμού και να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε επιλογές με διαφορετικά κίνητρα (δωρεάν ebooks, αποκλειστικές προσφορές κ.λπ.). Γίνετε λοιπόν δημιουργικοί και αρχίστε να αναπτύσσετε τις λίστες σας!

Τυλίγοντας

Όπως μπορείτε να δείτε, το OptinMonster δεν είναι απλώς ένα απλό αναδυόμενο πρόσθετο – είναι ένα πλήρες λογισμικό παραγωγής μολύβδου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε το ιστολόγιό σας και την επιχείρησή σας. Σας δείξουμε πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε, οπότε όλα αυτά απομένουν αν μπορείτε να πάρετε μια ευκαιρία και να το δοκιμάσετε. Αμφιβάλλουμε πολύ ότι θα απογοητευτείτε και το OptinMonster είναι αρκετά σίγουρο για το προϊόν του ότι προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 χωρίς κίνδυνο.

Αποκτήστε το OptinMonster

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία μας με το OptinMonster, ή εάν έχετε οποιεσδήποτε συμβουλές ή προτάσεις σας, μη διστάσετε να μας αφήσετε ένα σχόλιο. Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ακούσουμε αν έχετε χρησιμοποιήσει επιτυχώς το OptinMonster για να αυξήσετε τους δυνητικούς πελάτες σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map