Πώς να ρυθμίσετε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους με WordPress & MemberPress

Πώς να ρυθμίσετε μια τοποθεσία μέλους με το MemberPress

Το MemberPress είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας WordPress σε έναν πλήρη ιστότοπο ιδιότητας μέλους. Αυτό το premium plugin είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση online συνδρομής. Αλλά είναι η σωστή λύση για εσάς?


Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει το MemberPress (μία από τις καλύτερες προσθήκες μέλους στο WordPress). Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε πώς να ρυθμίσουμε τα βασικά αυτής της προηγμένης προσθήκης και να μετατρέψουμε τον ιστότοπό σας WordPress σε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Χαρακτηριστικά του MemberPress

Μέλος Τύπου

Μέλος Τύπου είναι ένα premium plugin WordPress που λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα WordPress. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι σας επιτρέπει να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε ιστότοπο συνδρομής. Κρύβοντας περιεχόμενο και ρυθμίζοντας συνδρομές μέλους, μπορείτε να χρεώσετε τους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας.

Εύκολο στη ρύθμιση

Το MemberPress είναι διαισθητικό. Αυτό το καθιστά γρήγορο και εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση. Δημιουργήστε γρήγορα σχέδια συμμετοχής και φόρμες συνδρομής, ενσωματώστε τις πύλες πληρωμής της επιλογής σας, προσθέστε συνδέσμους εγγραφής και σύνδεσης στο μενού του ιστότοπού σας, δημιουργήστε ελκυστικούς πίνακες σύγκρισης και πολλά άλλα.

Ιδανικό για αρχάριους και προγραμματιστές

Το MemberPress λειτουργεί κατευθείαν από το κουτί, με μια απλή ρύθμιση που το καθιστά ιδανικό για αρχάριους. Ωστόσο, το MemberPress περιλαμβάνει επίσης μεγάλο αριθμό ενεργειών και φίλτρων. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους τους προχωρημένους χρήστες που θέλουν να προσαρμόσουν τον ιστότοπο συμμετοχής τους στις ακριβείς προδιαγραφές.

Σχέδια μελών

Το MemberPress σάς παρέχει πλήρη έλεγχο των σχεδίων συμμετοχής σας. Επιλέξτε την τιμή κάθε συνδρομής, προσθέστε προτιμήσεις χρέωσης και δημιουργήστε μια δοκιμαστική περίοδο, για να αναφέρετε μερικές επιλογές. Στη συνέχεια, δημιουργήστε κανόνες για απόκρυψη περιεχομένου και επιτρέψτε την εμφάνιση συγκεκριμένων τμημάτων περιεχομένου σε συγκεκριμένα σχέδια συμμετοχής.

Απρόσκοπτη ολοκλήρωση πύλης πληρωμής

Το MemberPress δέχεται πληρωμές ενσωματώνοντας όλα τα μεγάλα πάροχοι πύλης πληρωμής. Επιλέξτε από Paypal Standard, Pro ή Express Checkout, Stripe, Authorize.net ή πληρωμές εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερες από μία πύλες πληρωμής, εάν το επιθυμείτε.

Λεπτομερής τεκμηρίωση

Η τεκμηρίωση που παρέχεται με το MemberPress είναι διεξοδική, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό εκπαιδευτικού κειμένου και βίντεο. Έτσι, εάν κολλήσετε, μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα τον τρόπο σας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Το MemberPress διαθέτει μια σειρά από άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Όμορφοι πίνακες τιμολόγησης
  • Ενσωμάτωση email με όλους τους κύριους παρόχους μάρκετινγκ
  • Ενσωμάτωση με το BuddyPress
  • Περιεχόμενο που στάζει
  • Εκπτωτικά κουπόνια
  • Διαχείριση μελών
  • Αναφορές Analytics

Όπως μπορείτε να δείτε, το MemberPress προσφέρει μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών. Τώρα θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να ξεκινήσετε με το πρόσθετο MemberPress, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας WordPress σε έναν επιτυχημένο ιστότοπο συμμετοχής…

Πώς να εγκαταστήσετε το MemberPress WordPress Plugin

Για να ξεκινήσετε, αγοράστε το πρόσθετο MemberPress από τον ιστότοπο MemberPress. Στη συνέχεια, από τον λογαριασμό σας στο MemberPress, απλώς κατεβάστε την προσθήκη στον υπολογιστή σας.

Λήψη μέλους Press

Ανοίξτε τον ιστότοπό σας στο WordPress και επιλέξτε “Πρόσθετα> Προσθήκη νέου”.

Προσθήκη νέων προσθηκών

Κάντε κλικ στην επιλογή «Μεταφόρτωση προσθήκης> Επιλογή αρχείου» και επιλέξτε την προσθήκη μέλους Press από τα αποθηκευμένα αρχεία σας. Κάντε κλικ στην επιλογή «Εγκατάσταση προσθήκης> Ενεργοποίηση». Τώρα θα βρείτε ότι το “MemberPress” έχει προστεθεί στο μενού του πίνακα ελέγχου του WordPress.

Μενού MemberPress

Επιλέξτε «Μέλος τύπου> Ενεργοποίηση». Αυτό θα σας μεταφέρει στη «σελίδα ενεργοποίησης» όπου θα χρειαστεί να προσθέσετε το κλειδί ενεργοποίησης. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Ενεργοποίηση κλειδιού άδειας”.

Άδεια Τύπου Μέλους

Το πρόσθετο MemberPress είναι πλέον εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο.

Διαμορφώστε το πρόσθετο MemberPress

Το επόμενο βήμα είναι να διαμορφώσετε το πρόσθετο MemberPress. Στο μενού του WordPress, επιλέξτε «Μέλος Τύπος> Επιλογές». Εδώ μπορείτε να διαμορφώσετε την προσθήκη για να ταιριάζει στις ανάγκες του ιστότοπου μέλους του WordPress.

Καρτέλα Επιλογές

Υπάρχουν πολλές καρτέλες στη σελίδα «Επιλογές». Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο σημαντικά…

Σελίδες

Στην ενότητα “Σελίδες” μπορείτε να προσαρμόσετε τις βασικές σας σελίδες MemberPress. Οι «δεσμευμένες σελίδες» είναι βασικές σελίδες και πρέπει να οριστούν. Αυτές περιλαμβάνουν τη σελίδα “ευχαριστώ”, τη σελίδα “σύνδεση” και τη σελίδα “λογαριασμός”.

Σελίδες

Μπορείτε να επιλέξετε «Αυτόματη δημιουργία νέας σελίδας» εάν θέλετε το MemberPress να δημιουργεί αυτόματα τις σελίδες για εσάς. Διαφορετικά, μπορείτε να σχεδιάσετε και να επιλέξετε τις δικές σας σελίδες για χρήση από το αναπτυσσόμενο μενού.

Σελίδες 2

Μόλις πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες αλλαγές, επιλέξτε “Επιλογές ενημέρωσης”.

λογαριασμός

λογαριασμός

Η περιοχή “Λογαριασμοί” σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τις πληροφορίες των μελών. Εδώ μπορείτε να ορίσετε τις επιλογές που θέλετε για τους λογαριασμούς των χρηστών σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα μήνυμα καλωσορίσματος για μέλη, το οποίο θα εμφανίζεται στην κορυφή της σελίδας του λογαριασμού τους.

Πεδία

Πεδία

Η καρτέλα “Πεδία” θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πεδία για τη φόρμα εγγραφής και τη σελίδα λογαριασμών. Συλλέξτε πληροφορίες για τα μέλη σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της διεύθυνσης, του email σας, των γενεθλίων και πολλά άλλα.

Πληρωμές

Πληρωμές

Η καρτέλα “Πληρωμές” είναι όπου μπορείτε να προσθέσετε τις πύλες πληρωμής της επιλογής σας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το MemberPress μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλούς παρόχους πληρωμών. Απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο «+» και, στη συνέχεια, καθορίστε τις πύλες πληρωμής που θέλετε να προσθέσετε στον ιστότοπο συμμετοχής σας.

Email

Υπάρχει μια ποικιλία τύπων email που μπορείτε να στείλετε στα μέλη σας. Επιλέξτε την καρτέλα “Email”. Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε τους τύπους email που θα ταιριάζουν στον ιστότοπό σας στο WordPress.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κάντε κλικ στο «Επεξεργασία» για να προσαρμόσετε κάθε email. Στη συνέχεια, στείλτε ένα δοκιμαστικό email για να ελέγξετε ότι κάθε τύπος email είναι κατάλληλος και υψηλής ποιότητας. Εδώ μπορείτε επίσης να επιλέξετε τους τύπους email που θέλετε να λαμβάνει ο διαχειριστής.

Μόλις διαμορφώσετε τις “Επιλογές”, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του υπόλοιπου ιστότοπου του MemberPress.

Ρύθμιση σχεδίων συμμετοχής

Για ρύθμιση σχέδια συμμετοχής στον ιστότοπό σας, επιλέξτε “MemberPress> Memberships” από το μενού του WordPress. Κάντε κλικ στο «Προσθήκη νέου», που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας. Στη συνέχεια, δώστε ένα όνομα στο πρόγραμμα συμμετοχής σας (εδώ το έχω ονομάσει Premium).

Προσθήκη νέας συνδρομής Premium

Στην ενότητα “Όροι ιδιότητας μέλους”, στη δεξιά πλευρά της σελίδας, μπορείτε να επιλέξετε την τιμή του προγράμματος, είτε θέλετε να είναι μια εφάπαξ πληρωμή είτε μια επαναλαμβανόμενη πληρωμή, να προσθέσετε μια επιλογή δοκιμαστικής περιόδου και πολλά άλλα.

Όροι συμμετοχής

Περαιτέρω κάτω από τη σελίδα, μπορείτε να προσαρμόσετε την ενότητα “Επιλογές ιδιότητας μέλους”. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο στο κουμπί εγγραφής, να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα ευχαριστίας, να ορίσετε κανόνες για το ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στο πρόγραμμα συμμετοχής, καθώς και πολλά άλλα.

Επιλογές ιδιότητας μέλους

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις ρυθμίσεις σας, δημοσιεύστε τη σελίδα ιδιότητας μέλους. Στη συνέχεια, αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο WordPress για να προβάλετε τη σελίδα ή ανοίξτε την ανώνυμη σελίδα. Τώρα θα δείτε την προεπιλεγμένη φόρμα εγγραφής μέλους για το πρόγραμμα συμμετοχής που μόλις δημιουργήσατε.

Φόρμα εγγραφής

Εάν θέλετε να αλλάξετε τις σελίδες συνδρομής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πρότυπα σελίδας είναι διαθέσιμα στο θέμα σας. Απλώς επιλέξτε ένα «Προσαρμοσμένο πρότυπο σελίδας», που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του προγράμματος επεξεργασίας σας στη σελίδα συνδρομής στην οποία εργάζεστε.

Αφού δημιουργήσετε το πρώτο σας πρόγραμμα συμμετοχής, μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε περισσότερα κάνοντας απλώς κλικ στο “Προσθήκη νέου”. Χρησιμοποιήστε τον σύντομο κωδικό, που βρίσκεται στην ενότητα “Επιλογές ιδιότητας μέλους”, για να προσθέσετε τη φόρμα εγγραφής σε οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Δημιουργήστε κανόνες για τα σχέδια συμμετοχής σας

Μόλις δημιουργήσετε τα διαφορετικά σχέδια που χρειάζεστε για τον ιστότοπο συμμετοχής σας, πρέπει να το κάνετε ορίστε τους κανόνες για κάθε σχέδιο. Ο καθορισμός των κανόνων σάς επιτρέπει να αποκρύψετε περιεχόμενο από μη συνδρομητές και να επιλέξετε ποιοι τύποι περιεχομένου θα είναι διαθέσιμοι σε κάθε πρόγραμμα.

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε “MemberPress> Rules” από το μενού του WordPress. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Προσθήκη νέου”. Θα εμφανιστεί τώρα μια σελίδα «Προσθήκη νέου κανόνα».

Νέος κανόνας

Στην ενότητα “Επιλογές κανόνα” μπορείτε να επιλέξετε ποιο περιεχόμενο θέλετε να προστατεύσετε από μέλη που δεν πληρώνουν. Εδώ μπορείτε να αποκρύψετε όλο το περιεχόμενο, διαφορετικές αναρτήσεις, σελίδες, κατηγορίες περιεχομένου ή ετικέτες ή να επιλέξετε από πολλές άλλες επιλογές.

Επιλογές κανόνα

Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσετε πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο σε μέλη που έχουν αγοράσει συγκεκριμένα σχέδια. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση κανόνα” και, στη συνέχεια, δημιουργήστε όσους κανόνες είναι απαραίτητοι για να καλύψετε τους διαφορετικούς τύπους σχεδίων.

Προσθέστε έναν σύνδεσμο εγγραφής στο μενού του ιστότοπού σας

Μόλις ολοκληρωθούν όλα τα σχέδια συμμετοχής σας, θα πρέπει να προσθέσετε έναν σύνδεσμο εγγραφής στο μενού του ιστότοπού σας για να διευκολύνετε τους επισκέπτες σας να γίνουν συνδρομητές.

Επιλέξτε “Εμφάνιση> Μενού” στο μενού του WordPress ή ανοίξτε το “Προσαρμοστής> Μενού” στο μπροστινό άκρο του ιστότοπού σας. Εδώ θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει τώρα μια επιλογή «Συνδρομές». Επιλέξτε τα σχέδιά σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Προσθήκη στο μενού». Αλλάξτε την «Ετικέτα πλοήγησης» αν θέλετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Αποθήκευση μενού».

Μενού

Το μενού σας θα εμφανίζει πλέον συνδέσμους προς τα διάφορα προγράμματα συμμετοχής σας.

Προσθέστε έναν σύνδεσμο σύνδεσης στο μενού του ιστότοπου συμμετοχής σας

Σύνδεσμος σύνδεσης

Για να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σύνδεσης στο μενού του ιστότοπου συμμετοχής σας, το MemberPress συνιστά τη λήψη της δωρεάν προσθήκης WordPress Σύνδεση-αποσύνδεση BAW.

Μενού LoginLogout

Εγκαταστήστε αυτήν την προσθήκη στον ιστότοπό σας στο WordPress και, στη συνέχεια, ανοίξτε το «Εμφάνιση> Μενού». Τώρα θα βρείτε «Σύνδεσμοι σύνδεσης / αποσύνδεσης v1.3.3» στα στοιχεία του μενού σας. Επιλέξτε «σύνδεση / αποσύνδεση» και μετά «Προσθήκη στο μενού> Αποθήκευση μενού».

ΣύνδεσηLogout

Κάντε κλικ στο “MemberPress> Options” από το μενού του WordPress. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμός” και στην ενότητα “Σύνδεση και αποσύνδεση” επιλέξτε “Αναγκάστε το WordPress να χρησιμοποιήσει τη σελίδα σύνδεσης Μέλους τύπου”.

Δύναμη WordPress

Αυτό θα διασφαλίσει ότι το WordPress ανοίγει τη σελίδα σύνδεσης μέλους BAW plugin. Τα μέλη μπορούν τώρα να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στον ιστότοπό σας και να αποκτήσουν πρόσβαση στο premium περιεχόμενο που έχουν αγοράσει.

Τελικές σκέψεις στο MemberPress

Αυτό το προηγμένο plugin προσφέρει μια (σχεδόν) ατελείωτη λίστα χαρακτηριστικών, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε τύπο ιστότοπου μέλους. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε καλύψει μόνο τα βασικά για να ξεκινήσετε με το MemberPress. Ωστόσο, απλώς ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό ιστότοπο συνδρομής που θα αποκρύπτει περιεχόμενο από μη συνδρομητές, θα επιτρέπει στους επισκέπτες να εγγραφούν σε προγράμματα συμμετοχής και να δημιουργούν έσοδα για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτά τα πρώτα στάδια για να αποκτήσετε τη ρύθμιση της τοποθεσίας μέλους, μπορείτε στη συνέχεια να δημιουργήσετε ελκυστικούς πίνακες σύγκρισης, να προσθέσετε κουπόνια, να παρακολουθήσετε συναλλαγές και συνδρομές, να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών, να παρακολουθήσετε αναλυτικά στοιχεία και πολλά άλλα. Έτσι, αν θέλετε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη προσθήκη μέλους, τότε το MemberPress μπορεί να είναι το WordPress plugin για το έργο σας.

Το MemberPress ακούγεται σαν το καλύτερο πρόσθετο μέλους για εσάς; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me