Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress στο Google Cloud

 1. 1. Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress στο Microsoft Azure
 2. 2. Αυτή τη στιγμή διαβάζει: Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress στο Google Cloud
 3. 3. Εγκαταστήστε το WordPress στο AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Εισαγωγή στο Cloud Computing με WordPress
 5. 5. Πώς να εγκαταστήσετε το WordPress στο DigitalOcean

Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο εγκατάστασης του WordPress ως εικόνας με ένα κλικ στο Google Cloud – της ίδιας της υποδομής cloud της Google. Μεταξύ των σημαντικότερων παρόχων cloud στην αγορά, η Google έχει μια από τις πιο ανταγωνιστικές πολιτικές τιμολόγησης σε σύγκριση με τις Υπηρεσίες Web Amazon και Microsoft Azure. Το δίκτυο cloud υποστηρίζεται από την υποδομή της Google που χειρίζεται πάνω από 40.000 ερωτήματα αναζήτησης ανά δευτερόλεπτο.


Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο WordPress είναι διαδεδομένη δημοτικότητα. Χάρη σε αυτόν ακριβώς τον λόγο, σχεδόν κάθε εταιρεία cloud computing παρέχει στους χρήστες της μια «εγκατάσταση με ένα κλικ» του WordPress. Μερικοί το αποκαλούν «εφαρμογή», ​​ενώ άλλοι το αποκαλούν «πρότυπο» ή «εικόνα». Καλέστε το ό, τι θέλετε – αλλά το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι η εγκατάσταση του WordPress στο σύννεφο απαιτεί μόνο μερικά κλικ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένα σημαντικό σημείο πριν ξεκινήσουμε. Εάν αυτό είναι δικό σας πρώτη φορά εγκαθιστώντας το WordPress στο cloud – δηλαδή από έναν πραγματικό πάροχο cloud, μην φιλοξενείτε αμέσως τον ιστότοπό σας. Σας προτείνω να δοκιμάσετε τα πάντα για τουλάχιστον 2-4 εβδομάδες πριν από τη μετεγκατάσταση του ιστολογίου ή του ιστοτόπου WordPress στο cloud.

ΓΙΑΤΙ? Οι πάροχοι cloud όπως το Google Cloud, το AWS και το Microsoft Azure έχουν περιορισμένη υποστήριξη μόνο για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Εάν αντιμετωπίσετε μια διένεξη προσθηκών ή κάποια προβλήματα φιλοξενίας ή κακόβουλου λογισμικού, θα πρέπει να το κάνετε λύσε το μόνοι σου.

Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση για εσάς. Μπορείς είτε:

 • Πηγαίνετε για έναν τρίτο πάροχο διαχείρισης cloud όπως το Cloudways (Δείτε την κριτική μας) ή
 • Πηγαίνετε για διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress όπως το WPEngine (εμείς στο WPExplorer χρησιμοποιούμε το WPEngine και το λατρεύουμε!)

Κάποιο τεχνικό τσάι

Υπάρχουν μερικοί βασικοί όροι που πρέπει να μάθουμε πριν ξεκινήσουμε με το σεμινάριο. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι να σας ενημερώσουμε για όλα τα διάφορα προϊόντα που προσφέρει το Google Cloud. Μόλις αναπτύξετε και ενδιαφέρεστε για κάτι που βλέπετε, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τις δικές σας εφαρμογές σε αυτές!

Εργα

οθόνη-google-cloud-wordpress-002-projectΠίνακας ελέγχου έργου

Οτιδήποτε και ό, τι θέλετε να κάνετε στο Google Cloud είναι κλειστό (ή ενθυλακωμένος) εντός ενός έργου. Μέσα σε ένα έργο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή να αναπτύξετε τα διάφορα υποπροϊόντα Το Google Cloud πρέπει να προσφέρει. Περιλαμβάνουν App Engine, Compute Engine, API Google, Google Cloud Storage, BigQuery ή εγκαθιστούν άμεσα μια προκατασκευασμένη λύση. (Περισσότερα για αυτό λίγο αργότερα)

Λογαριασμοί χρέωσης

Κάθε έργο που δημιουργείτε πρέπει να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό χρέωσης. Το Google Cloud σάς επιτρέπει την ευελιξία να έχετε πολλούς λογαριασμούς χρέωσης – καθένας από τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετική πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι η εφαρμογή του πληρώστε ως εσείς πολιτική του περιβάλλοντος υπολογιστικού νέφους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προπληρωμένη πιστωτική / μετρητή κάρτα στο λογαριασμό χρέωσής σας. Το δοκίμασα αυτό και ο λογαριασμός μου μαζί με όλα τα έργα που συνδέθηκαν ήταν προσωρινά αποκλείστηκε. Αφαίρεσα αμέσως την προπληρωμένη κάρτα και την άλλαξα σε έγκυρη πιστωτική κάρτα. Ο λογαριασμός ενεργοποιήθηκε εκ νέου μετά από μερικές εργάσιμες ημέρες.

google-cloud-wordpress-003-cloud-trial-300SERP για “Google Cloud Trial” από το Google.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Η Google προσφέρει προς το παρόν μια δοκιμαστική έκδοση 300 $ ο καθενας που εγγραφεί στο Google Cloud. Τώρα δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην δοκιμάσετε το Google Cloud χαχα!

Προϊόντα Google Cloud

Μιλήσαμε για τα διάφορα υποπροϊόντα Το Google Cloud πρέπει να προσφέρει. Ας ρίξουμε μια ματιά σε καθένα από αυτά.

Μηχανή εφαρμογών Google

google-cloud-wordpress-001-app-engineΜηχανή εφαρμογών Google

Τα περισσότερα λογισμικά δημιουργούνται χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο Γλώσσα και (προαιρετικά) με βάση ένα δομή. Ένα κλασικό παράδειγμα θα ήταν ένα εφαρμογή λίστας υποχρεώσεων, το οποίο βασίζεται σε JavaScript και βασίζεται στο πλαίσιο jQuery. Το jQuery, όπως μπορείτε να μαντέψετε, είναι ένα πλαίσιο για JavaScript, που είναι η γλώσσα.

Ομοίως, πολλές εφαρμογές γράφονται σε δημοφιλείς γλώσσες όπως Πύθων, Ιάβα και PHP. Κάθε μία από αυτές τις γλώσσες απαιτεί μια αρχική ρύθμιση στο κεντρικό σύστημα, προκειμένου να εκτελεστούν οι εφαρμογές που είναι γραμμένες σε αυτήν τη συγκεκριμένη γλώσσα. Για παράδειγμα, οι εφαρμογές που είναι γραμμένες σε Java απαιτούν την εγκατάσταση της εικονικής μηχανής Java (JVM) στο σύστημα προορισμού.

Το Google App Engine αναλαμβάνει αυτό το καθήκον. Εγκαθιστά και διαμορφώνει αυτές τις γλώσσες στην υποδομή cloud του, ώστε να μπορείτε απλά να ανεβάσετε τον κωδικό σας και να συνεχίσετε με τη διαδικασία ανάπτυξης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη ρύθμιση της γλώσσας ή την κλιμάκωση του συστήματος κεντρικού υπολογιστή για την εφαρμογή σας. Οι αλγόριθμοι εξισορρόπησης φορτίων του Google Cloud το φροντίζουν αυτόματα. Με το Google App Engine, απλά πρέπει να επιλέξετε ποια γλώσσα χρειάζεστε και να αναπτύξετε την εφαρμογή σας σε αυτήν.

Google Compute Engine

google-cloud-wordpress-003-υπολογιστής-μηχανήGoogle Compute Engine (GCE)

Το Google Compute Engine (GCE) είναι ένα άλλο όνομα για εικονικές μηχανές στο cloud. Κάθε VM αντιμετωπίζεται ως παρουσία GCE. Τα VM μπορούν να εκτελέσουν σχεδόν οποιοδήποτε λογισμικό θέλετε. Προσφέρει περισσότερη ευελιξία από το App Engine και προορίζεται για εξατομικευμένα περιβάλλοντα.

API της Google

google-cloud-wordpress-003-google-apiAPI της Google

Η Google διαθέτει πάνω από 100 API για το πλήθος των προϊόντων της. Αυτή η δυνατότητα cloud σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα API.

Cloud Storage

google-cloud-wordpress-003-google-cloud-storageGoogle Cloud Storage

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Cloud Storage σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλους όγκους μη δομημένων και ημι-δομημένων δεδομένων, που ονομάζονται σύνολα δεδομένων, με υψηλή διαθεσιμότητα (βασικά geeky όρους για εφαρμογές Big Data).

BigQuery

google-cloud-wordpress-003-google-big-queryGoogle BigQuery

Το BigQuery είναι η εφαρμογή της Google για μια γλώσσα κατάλληλη για την παράδοση μεγάλων δεδομένων. Αν και αυτό δεν σχετίζεται καν απομακρυσμένα με το σεμινάριό μας, είναι συναρπαστικό να πειραματιστούμε!

Προκατασκευασμένα πακέτα λογισμικού

google-cloud-wordpress-008-google-prebuilt-εφαρμογέςΛίστα εικόνων εγκατάστασης με ένα κλικ

Εκεί ξεκινά η διασκέδαση! Ξεχάστε όλους αυτούς τους περίπλοκους όρους. Η Google έχει συμμορφωθεί με μια λίστα με τα πιο δημοφιλή λογισμικά, πλαίσια και γλώσσες και τα έχει προσφέρει ως προ-κατασκευασμένα πακέτα λογισμικού. Μάντεψε?

Το WordPress είναι ένα από αυτά!

Θυμάστε ότι συζητήσαμε ότι καθεμία από αυτές τις γλώσσες είναι εγκατεστημένη σε μια εικονική μηχανή (ή μια παρουσία του Compute Engine); Λοιπόν, το ίδιο ισχύει και εδώ. Κατά τη δημιουργία ή ένα πακέτο λογισμικού WordPress, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε μια εικονική μηχανή, το μέγεθος και την περιοχή της για να προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Το πακέτο λογισμικού είναι ουσιαστικά ένα σύνολο οδηγιών που εγκαθιστά το αντίστοιχο λογισμικό σε μια νέα εικονική μηχανή.

Εγκατάσταση του WordPress στο Google Cloud

Φάση 1: Εύρεση του τρόπου σας

google-cloud-wordpress-009-δημιουργήστε ένα νέο έργοΔημιουργήστε ένα νέο έργο

Βήμα 1: Πρώτον, πρέπει να το κάνετε δημιουργήστε ένα νέο έργο. Μπορείτε να επισκεφθείτε Κονσόλα Google Cloud για να ξεκινήσετε.

google-cloud-wordpress-010-προσθέστε λογαριασμό χρέωσηςΠροσθέστε έναν λογαριασμό χρέωσης

Βήμα 2: Προσθέστε έναν λογαριασμό χρέωσης στο έργο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το επιθυμητό κέντρο δεδομένων. Επί του παρόντος, το Google Cloud διαθέτει δύο μεγάλα κέντρα δεδομένων για Μηχανή εφαρμογών Google – ΗΠΑ και ΕΕ. Σε αυτό το σεμινάριο, έχω επιλέξει το κέντρο δεδομένων των ΗΠΑ. Επιλέξτε Δημιουργία για να συνεχίσετε.

google-cloud-wordpress-011-new project δημιουργήθηκε ειδοποίησηΟλοκληρώθηκε η δημιουργία νέου έργου (υποδεικνύεται με πράσινο σημάδι)

Βήμα 3: Τώρα, θα δημιουργηθεί ένα έργο. Μετά την ολοκλήρωση, θα λάβετε μια ειδοποίηση όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

google-cloud-wordpress-012-επιλέξτε προκατασκευασμένο πίνακα έργωνΕύρεση του Διαχειριστή ανάπτυξης

Βήμα 4: Τώρα πρέπει να βρούμε τη σελίδα που εμφανίζει τη λίστα των προ-κατασκευασμένων πακέτων λογισμικού, γνωστή και ως Διευθυντής ανάπτυξης. Μπορείτε να το κάνετε με τρεις τρόπους:

 • 4.1 – Από το μενού στα αριστερά, επιλέξτε Ανάπτυξη & Διαχείριση> Κάντε κλικ για Ανάπτυξη
 • 4.2 – Επιλέξτε το banner δίπλα στο # 2, όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης
 • 4.3 – Κάντε κλικ ΕΔΩ για WordPress για το Google Cloud

google-cloud-wordpress-013-επιλέξτε wordpressΤο WordPress ως αναπτυγμένη εικόνα με ένα κλικ

Βήμα 5: Μόλις φτάσετε στη σελίδα, θα δείτε μια τεράστια λίστα λογισμικού. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε WordPress (προς το παρόν). Μπορείτε να παίξετε με τους υπόλοιπους όσο θέλετε αργότερα! ��

Φάση 2 – Εγκατάσταση και διαμόρφωση του WordPress

google-cloud-wordpress-013-επιλέξτε wordpress 2

Βήμα 6: Εντάξει, οπότε τώρα βρήκατε επιτέλους την επιλογή εγκατάστασης του WordPress. Ώρα να σπάσει. Επιλέγω Παρατάσσω για να ξεκινήσει η διαδικασία.

παράμετροι εγκατάστασης google-cloud-wordpress-013-wordpressΠαράμετροι εγκατάστασης WordPress στο Google Cloud

Βήμα 7: Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα. Ας σκάψουμε. Ανατρέξτε το στιγμιότυπο οθόνης σε κάθε βήμα.

 • ο Όνομα ανάπτυξης μπορεί να περιέχει μόνο αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.
 • Σε Ζώνη, υπάρχουν τρεις μεγάλες ζώνες – ΗΠΑ, ΕΕ και Ασία. Σε αυτό το σεμινάριο έχω επιλέξει us-central1-f. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ζώνη θέλετε.
 • ο Τύπος μηχανήματος είναι άμεσα ανάλογη με την ποσότητα ενέργειας που χρειάζεστε. Για πειραματικούς σκοπούς, α n1-πρότυπο-1 το παράδειγμα της μηχανής. Διαθέτει 1 εικονική CPU (vCPU) και 3,7 GB RAM, κάτι που είναι αρκετό για να δοκιμάσετε το WordPress.
 • Έχω επιλέξει το Τύπος δίσκου όπως και Μόνιμος δίσκος SSD. Αυτό συμβαίνει επειδή οι SSD είναι 5 έως 10 φορές ταχύτεροι από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους.
 • Το λιγότερο Μέγεθος δίσκου είναι 10 GB, που είναι αρκετό.
 • ο Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο διαχειριστή πρέπει να εισαχθεί σωστά.
 • Ελεγξε το Εγκαταστήστε το phpMyAdmin και Ενεργοποίηση παρακολούθησης του Google Cloud επιλογές.
 • Αφήστε τις υπόλοιπες ρυθμίσεις ως έχουν.
 • Κάντε κλικ στο Αναπτύξτε το WordPress για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του WordPress.

ρύθμιση google-cloud-wordpress-013-wordpressDeployment Manager ρύθμιση του WordPress

Βήμα 8: Ο Διαχειριστής ανάπτυξης του Google Cloud θα δημιουργήσει τώρα την επιλεγμένη παρουσία και θα εγκαταστήσει το WordPress σε αυτό.

Η εγκατάσταση του google-cloud-wordpress-013-wordpress ολοκληρώθηκεΤα διαπιστευτήρια πρόσβασης δείχνουν μετά την εγκατάσταση

Βήμα 9: Το WordPress είναι πλέον εγκατεστημένο. Αλλά αυτό είναι μόνο το 70% της διαδικασίας. Τώρα έχουμε μπροστά μας τα ακόλουθα καθήκοντα:

 1. Σημειώστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή WordPress
 2. Σημειώστε τον κωδικό πρόσβασης MySQL και phpMyAdmin

Το google-cloud-wordpress-013-wordpress επιτρέπει την κυκλοφορία httpsΕπιτρέπεται η κυκλοφορία HTTP και HTTP

Φάση 3: Το σπίτι!

Βήμα 10: Τώρα πρέπει να επιτρέψουμε στην εξωτερική κίνηση HTTP και HTTPS να περάσει από τη διεύθυνση IP του διακομιστή WordPress. (Το Google Cloud το απενεργοποιεί από προεπιλογή για λόγους ασφαλείας). Με άλλα λόγια, θα πρέπει να προσθέσουμε έναν κανόνα τείχους προστασίας για την εκχωρημένη διεύθυνση IP.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στη διεύθυνση IP του διακομιστή που βρίσκεται κάτω από το εξωτερικό IP. Θα πρέπει να ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου. Επιλέγω και τα δυο Να επιτρέπεται η κυκλοφορία HTTP και HTTPS μέσω του διακομιστή σας. Κάντε κλικ στο Ισχύουν για να δεσμεύσετε τις αλλαγές.

google-cloud-wordpress-013-wordpress που ενημερώνει τους κανόνες τείχους προστασίαςΟι κανόνες του τείχους προστασίας ενημερώθηκαν με επιτυχία

Μόλις ενημερωθούν επιτυχώς οι κανόνες του τείχους προστασίας, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο WordPress από τη δεδομένη διεύθυνση IP.

ολοκληρώθηκε το google-cloud-wordpress-013-wordpressΤο WordPress σερβίρεται

συμπέρασμα

Αν έχετε παρατηρήσει, δεν έχουμε δει στιγμιότυπα οθόνης για τη διάσημη εγκατάσταση WordPress πέντε λεπτών – γνωρίζετε τη φάση διαμόρφωσης όπου ορίζετε το όνομα, το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης κ.λπ. των ιστότοπών σας.?

Λοιπόν, το Google Cloud’s ένα κλικ Το σενάριο ανάπτυξης WordPress εξαλείφει αυτά τα βήματα και τα διαμορφώνει με προεπιλεγμένες τιμές. Θα πρέπει να κατευθυνθείτε στις ρυθμίσεις του WordPress και να τις αλλάξετε τις επιθυμητές τιμές σας.

Δοκιμάστε το WordPress στο Google Cloud (300 $ δωρεάν διαδρομή)

Ελπίζω να απολαύσατε αυτό το σεμινάριο, όσο μου άρεσε να το γράφω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις, αφήστε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων ή tweet μου στο @souravify – Ευχαριστώ για την ανάγνωση! Χαρούμενα μονοπάτια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map