Προσθήκη χαρτών καταλόγου βάσει τοποθεσίας στο WordPress με το GeoDirectory

Το GeoDirectory είναι ένα νέο πρόσθετο που προσφέρει τη λειτουργικότητα του GeoTheme – το θέμα που προσθέτει έναν κατάλογο βάσει τοποθεσίας στον ιστότοπό σας – χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε το θέμα σας. Τώρα, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί οποιοδήποτε θέμα WordPress μπορεί να προσθέσει καταχωρίσεις καταλόγου στον ιστότοπό του μόνο εγκαθιστώντας και ρυθμίζοντας αυτήν την προσθήκη.


Αυτό ανοίγει τις πόρτες για προγραμματιστές που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες καταλόγου χωρίς να χρειάζεται να είναι περιστέρι στο μπροστινό μέρος του σχεδιασμού. Φυσικά, το πλήρωμα GeoDirectory θα παραλείψει αν δεν προσφέρει ένα θέμα που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τέλεια σε συνδυασμό με τη νέα προσθήκη τους. Ονομάζεται GeoDirectory Theme Framework και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε παιδικά θέματα που λειτουργούν με την προσθήκη. Αλλά προχωράω μπροστά μου.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι το GeoDirectory επαναφέρει τον έλεγχο στα χέρια των χρηστών που θέλουν να δημιουργήσουν τους ιστότοπους που θέλουν να δημιουργήσουν – με τις δυνατότητες που θέλουν να συμπεριλάβουν. Και αυτό το plugin το κάνει πολύ πιο εύκολο.

Χαρακτηριστικά προσθηκών

GeoDirectory

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη GeoDirectory – Ultimate Κατάλογος Επιχειρήσεων από τον Κατάλογο Plugin WordPress δωρεάν. Όπως με πολλά πρόσθετα όπως αυτό σήμερα, προσφέρει ένα βασικό επίπεδο λειτουργικότητας. Αλλά αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες ή προσαρμογή, θα πρέπει να αγοράσετε μερικά από τα premium πρόσθετα που είναι επίσης διαθέσιμα. Αλλά περισσότερα σε αυτά σε μια στιγμή.

Αρχικά, ας δούμε μερικές από τις δυνατότητες που είναι ενσωματωμένες στη δωρεάν έκδοση αυτού του πρόσθετου.

 • Συμβατότητα θεμάτων. Το GeoDirectory υπόσχεται να συνεργαστεί με σχεδόν οποιοδήποτε θέμα εκεί έξω.
 • 12 Widgets. Αυτά τα widget σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν κατάλογο μεταφοράς και απόθεσης χρησιμοποιώντας τη σελίδα ρυθμίσεων Widgets στον Πίνακα ελέγχου.
 • 6 Πρότυπα διεπαφής. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να μετατοπίζουν και να διαμορφώνουν τα τρέχοντα στοιχεία σχεδίασης. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν περαιτέρω, εάν έχετε την τεχνογνωσία.
 • Γάντζοι. Η προσθήκη περιλαμβάνει άγκιστρα, ώστε να μην χρειάζεται να παίζετε με τον κωδικό για την προσθήκη λίγο.
 • Ειδοποιήσεις. Περιγράφεται ως “τελευταίας τεχνολογίας”, οι ειδοποιήσεις GeoDirectory μπορούν να προσαρμοστούν από οποιονδήποτε είναι ο διαχειριστής του καταλόγου χρησιμοποιώντας σύντομους κωδικούς.
 • Εύκολος στη χρήση Πίνακας Ελέγχου. Η σελίδα ρυθμίσεων είναι απλή και απλή. Επιπλέον, όταν εγκαθίστανται πρόσθετα, επεκτείνουν τον πίνακα ελέγχου με απρόσκοπτο τρόπο.
 • Υψηλή σταθερότητα. Το GeoDirectory σχεδιάστηκε χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress. Είναι ασφαλές και ασφαλές.
 • Ισχυρές λίστες. Προσθέστε όσες λίστες στον κατάλογο θέλετε, χάρη στις ελαχιστοποιημένες συνδέσεις SQL. Μπορείτε να έχετε εκατομμύρια καταχωρίσεις χωρίς να μπλοκάρετε τον ιστότοπό σας.
 • Συμβατότητα προσθηκών. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί καλά με τα δημοφιλή πρόσθετα SEO, με ιδιαίτερη έμφαση στις δομές μόνιμων συνδέσμων. Λειτουργεί επίσης με το WPML, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν κατάλογο πολλαπλών γλωσσών.
 • Προσαρμογή φόρμας υποβολής. Προσθέστε νέα πεδία, αλλάξτε τη σειρά τους και βασικά κάντε ό, τι θέλετε για να ταιριάζει στις ανάγκες του καταλόγου που δημιουργείτε.
 • Υποβολές καταχώρησης διεπαφής. Οι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν καταχωρίσεις με ευκολία.
 • Επιλογές ταξινόμησης. Ταξινομήστε τις λίστες με διάφορους τρόπους.
 • Αναζήτηση καταλόγου. Επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζήτηση μόνο στις καταχωρίσεις καταλόγων και όχι στον ιστότοπό σας ως σύνολο.
 • Ακροαματικότητα. Οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν τις καταχωρίσεις σε ένα σύστημα 1-5 αστέρων και να προσφέρουν σχόλια.
 • Ολοκληρωμένη Κοινωνική Κοινή χρήση. Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας μπορούν να μοιράζονται εύκολα καταχωρίσεις στα κοινωνικά τους δίκτυα ή μέσω email.
 • Αγαπημένα. Επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν ορισμένες καταχωρίσεις ως αγαπημένα για πρόσβαση αργότερα.

Ένα σημαντικό μέρος αυτής της προσθήκης είναι τα widget. Μπορείτε να τροποποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του καταλόγου που δημιουργείτε μέσω απλών αλλαγών μεταφοράς και απόθεσης στον Πίνακα ελέγχου κάτω Εμφάνιση> Widgets.

gd_widgets

Αυτά τα widget περιλαμβάνουν:

 • Ρυθμιστικό καταχώρησης. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια συρόμενη γκαλερί ορισμένων από τις αγαπημένες σας τοποθεσίες καταλόγου.
 • Δημοφιλής Κατηγορία Δημοσίευσης. Εμφανίζει τις δημοφιλείς κατηγορίες στον κατάλογό σας.
 • Δημοφιλής ανάρτηση. Εμφανίζει καταχωρίσεις σε πλέγμα ή διάταξη λίστας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τον αριθμό των λιστών που εμφανίζονται.
 • Σχετικές λίστες. Εμφανίζει καταχωρίσεις που μπορεί να σχετίζονται με την τρέχουσα που βλέπετε βάσει κατηγοριών ή ετικετών.
 • Google Map. Εμφανίστε έναν χάρτη Google στην αρχική σελίδα ή σε μεμονωμένες καταχωρίσεις. Αυτό είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστά widget που μπορούν να προσαρμοστούν για πλάτος, ύψος, τύπο χάρτη, επίπεδο ζουμ κ.λπ..
 • Αναζήτηση. Σας επιτρέπει να εισαγάγετε 2 πεδία αναζήτησης για «τι» και «πού» στον κατάλογό σας σε οποιαδήποτε περιοχή widget.
 • Κοινωνικά κουμπιά. Επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν κοινωνικά με λίστες στο Twitter, το Facebook και το Google+.
 • Google Feedburner. Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν εύκολα να εγγραφούν στη ροή του καταλόγου σας.
 • Σύνδεση. Σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα πλαίσιο σύνδεσης στην πλαϊνή γραμμή του καταλόγου για εύκολη πρόσβαση σε συνδέσμους για αγαπημένα, “Οι τοποθεσίες μου”, υποβολές καταλόγου και αποσύνδεση όταν ένας χρήστης έχει ήδη συνδεθεί.
 • Flickr. Σας επιτρέπει να εισαγάγετε φωτογραφίες Flickr χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό τους σε οποιαδήποτε περιοχή widget.

Όλες αυτές οι δυνατότητες και τα widget περιλαμβάνονται δωρεάν. Το βρίσκω αρκετά εντυπωσιακό. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα οι ανάγκες σας να επεκταθούν πέρα ​​από αυτό το σύνολο λειτουργιών.

Premium πρόσθετα

Αυτό το πρόσθετο είναι ήδη αρκετά ισχυρό. Αλλά αν χρειάζεστε ακόμη περισσότερο Λειτουργικότητα έχετε μια μεγάλη γκάμα πρόσθετων για να διαλέξετε επίσης. Ακολουθεί μια γρήγορη συλλογή των επιλογών σας:

Γεγονότα GeoDirectory

 • Εκδηλώσεις. Προσθέστε συμβάντα στον κατάλογό σας με προτεραιότητα ημερομηνίας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν συμβάντα.
 • Τιμές και πληρωμές. Αυτό το πρόσθετο διευκολύνει τη δημιουργία εσόδων από τον κατάλογο που έχετε δημιουργήσει και περιλαμβάνει έναν διαχειριστή πληρωμών για εύκολη χρήση. Δημιουργήστε πακέτα τιμών και άλλα.
 • Προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιήστε αυτό το πρόσθετο για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.
 • Προχωρημένη Αναζήτηση. Αυτά τα φίλτρα επιτρέπουν στους χρήστες να ορίζουν αποτελέσματα αναζήτησης βάσει προσαρμοσμένων πεδίων.
 • Πολλαπλές τοποθεσίες. Αυτό το πρόσθετο επιτρέπει στους χρήστες να καθορίσουν τη θέση των καταχωρίσεών τους.
 • Σύμπλεγμα δείκτη. Συμπυκνώνει τους δείκτες στο χάρτη σε ομάδες όταν οι καταχωρίσεις είναι πυκνές για μια δεδομένη περιοχή.
 • MultiRatings και κριτικές. Επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν μεμονωμένες αξιολογήσεις και όχι μόνο μια συνολική βαθμολογία.
 • Αυτόματη συμπλήρωση αναζήτησης. Προσθέτει αυτόματη συμπλήρωση στην αναζήτηση καταλόγου.
 • Καταχωρίσεις αξιώσεων. Προσθέτει έναν σύνδεσμο πλευρικής γραμμής στις καταχωρίσεις καταχωρίσεων για να διευκολύνει την ταχύτερη επέκταση του καταλόγου σας.
 • Διπλότυπη ειδοποίηση Ajax. Αποτρέπει την προσθήκη διπλών λιστών στον κατάλογό σας.

Μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή για όλα τα πρόσθετα και τα θέματα στον ιστότοπο GeoDirectory ή μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα πρόσθετα από το θέμα Tailors.

Ρύθμιση και χρήση

Διαχειριστής GeoDirectory

Όσο πολλές δυνατότητες περιλαμβάνει αυτό το πρόσθετο εκτός κουτιού, είναι εκπληκτικά εύκολο στη χρήση. Αυτό πιθανότατα έχει να κάνει με τον διαισθητικό πίνακα διαχείρισης – όλα είναι ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι. Επιπλέον, συνοδεύεται από ορισμένα δείγματα δεδομένων για τη συμπλήρωση του ιστότοπού σας, κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο για να ρίξετε μια άμεση ματιά στον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες στο backend μεταφράζονται στο frontend. Ναι, θα πρέπει να επιστρέψετε και να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες αργότερα, αλλά το βρήκα πολύ χρήσιμο να καταλάβω πώς όλα λειτουργούν με έναν πρακτικό τρόπο.

Και η εμπειρία frontend είναι πραγματικά εξαιρετική και για τους χρήστες. Ο χάρτης της αρχικής σελίδας (εάν επιλέξετε να τον χρησιμοποιήσετε) είναι διαισθητικός και διαδραστικός. Οι λίστες είναι καθαρές και ακριβείς. Η αναζήτηση είναι ισχυρή και ακριβής. Εντυπωσιάστηκα από αυτό το πρόσθετο και πώς φαινόταν να εξηγεί και να προβλέπει κάθε λεπτομέρεια που θα περίμενε κανείς από έναν κατάλογο.

συμπέρασμα

Εάν αναζητάτε μια λύση με βάση την προσθήκη που σας επιτρέπει να προσθέσετε έναν κατάλογο στον ιστότοπό σας, δεν νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξετε πέρα ​​από το GeoDirectory. Καταργώντας τους περιορισμούς θέματος, αυτή η προσθήκη ανοίγει τις δυνατότητες των καταλόγων καταλόγων σε ένα πολύ ευρύτερο δημογραφικό. Θα ήθελα να πω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να το πετύχουν μόνο με τη δωρεάν έκδοση που είναι τόσο πλούσια σε χαρακτηριστικά. Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από τις καταχωρίσεις σας – ίσως να ζητήσετε από τους χρήστες να πληρώσουν για να παραθέσουν ένα συμβάν, ας πούμε – τα πρόσθετα premium θα είναι μια σοφή επένδυση.

Έχετε δοκιμάσει ακόμα το GeoDirectory; Εάν ναι, τι νομίζατε; Θα ήθελα πολύ να ακούσω για τις εμπειρίες σας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me