Βελτιώστε τη διαχείριση ιστοτόπων WordPress με το να γίνετε χαλαρός (er)

Βελτιώστε τη διαχείριση ιστοτόπων WordPress με το Slack

Το WordPress είναι μια πολύ ευέλικτη και εύχρηστη πλατφόρμα, οπότε δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι προγραμματιστές στρέφονται σε αυτό για εργασία πελατών. Και λόγω της ευκολίας χρήσης, πολλοί επιχειρηματίες που αγαπούν τον εαυτό τους αγαπούν επίσης το WordPress.


Ο χρόνος είναι χρήμα είτε συμμετέχετε σε μια τεράστια εταιρεία σχεδιασμού είτε είστε μέλος μιας μικρής ομάδας που ξεκινά την πρώτη σας διαδικτυακή επιχείρηση. Όποτε μπορείτε να βελτιστοποιήσετε μια διαδικασία πρέπει, και ένα εργαλείο αποτελεσματικότητας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι Χαλαρότητα.

Τι είναι το Slack

Το Slack είναι ένας τρόπος για να συνδυάσετε όλες τις διαδικτυακές σας κοινότητες, οργανισμούς, ομάδες και λογαριασμούς πολυμέσων, ώστε να μπορείτε να συνεργαστείτε με την ομάδα σας από μία μόνο πηγή (αν και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να στείλετε μήνυμα σε άλλα μέλη της ομάδας σας). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα χωρίς να θυσιάσετε εργαλεία επικοινωνίας που χρησιμοποιείτε ήδη. Για να απλοποιήσετε τις πηγές δεδομένων σας απλώς προσθέστε τις στο λογαριασμό της ομάδας Slack μέσω εφαρμογών. Στη συνέχεια, όλα τα μέλη της ομάδας σας μπορούν να δουν όλες τις διαφορετικές αναρτήσεις και τα μέσα μέσω μιας ροής καναλιού.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαθέσιμων εφαρμογών για την ενσωμάτωση των αγαπημένων σας εργαλείων με το Slack. Απλώς ρίξτε μια ματιά στο Κατάλογος εφαρμογών Slack. Θα βρείτε ενσωματώσεις για δημοφιλείς μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ πλατφόρμες όπως το Twitter και το Dribbble για να σας στείλουμε τα πιο πρόσφατα tweets από / προς μια συγκεκριμένη λαβή ή για να δείτε φωτογραφίες Dribbble για έναν συγκεκριμένο όρο αναζήτησης. Υπάρχουν επίσης πολλές εφαρμογές για αναλυτικά εργαλεία για να παρακολουθείτε την απόδοση του Google Analytics στον ιστότοπό σας ή τις ειδοποιήσεις λειτουργίας του ιστότοπου Uptrend. Και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένες ενσωματώσεις (όπως το WordPress).

Slack για WordPress

WordPress & Slack

Το Slack και το WordPress είναι σαν το φυστικοβούτυρο και το ζελέ. Και τα δύο είναι τέλεια από μόνα τους, αλλά σίγουρα πάνε υπέροχα μαζί. Δεν μας πιστεύετε; Ακόμα και το Δημιουργήστε το WordPress Η ομάδα χρησιμοποιεί το Slack για να κάνει τις επικοινωνίες τους πιο αποτελεσματικές. Δεν είναι κακό να το δοκιμάσετε – και οι δωρεάν προσθήκες Slack για WordPress κάνουν την εφαρμογή γρήγορη και εύκολη.

Το Slack διευκολύνει τη ρύθμιση προσαρμοσμένων ειδοποιήσεων για συγκεκριμένα συμβάντα WordPress. Μόλις ενσωματωθεί, θα μπορείτε να δείτε ακριβώς πότε η ομάδα των συγγραφέων δημοσιεύει μια νέα ανάρτηση ιστολογίου ή πότε η ομάδα συντήρησης και ασφάλειας προωθεί μια ενημέρωση θέματος ή προσθήκης. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο ως διαχειριστής ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης (δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχετε κάθε πτυχή του ιστότοπού σας στο WordPress), ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην υπόλοιπη επιχείρησή σας.

Με το Slack μπορείτε επίσης να ορίσετε συγκεκριμένες ροές ειδοποιήσεων για διαφορετικά μέλη της ομάδας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε επίσης να ρυθμίσετε την ενσωμάτωσή σας για να κάνετε ping στην ομάδα μάρκετινγκ σας όταν δημοσιεύεται μια ανάρτηση για να ξέρουν να εργάζονται στην κοινωνική προώθηση. Έτσι, ενώ ενισχύετε τη δική σας παραγωγικότητα, μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τις επικοινωνίες με ολόκληρη την ομάδα σας. Και επιπλέον εφαρμογές για κοινή χρήση αρχείων, ζωντανή συζήτηση, πίνακες και άλλα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την ομάδα σας να συνεργάζεται χωρίς περισπασμούς.

Δείτε γιατί ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το Slack για την ομάδα σας; Δεδομένου ότι δεν υπάρχει εφαρμογή WordPress (ακόμη τουλάχιστον όσο μπορούμε να δούμε) για τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Εφαρμογή εισερχόμενων Webhooks για να προσθέσετε τις ειδοποιήσεις σας στο WordPress. Θα σας δείξουμε πώς να κάνετε όλα αυτά σε λίγο. Προτού μπορέσουμε να το καταλάβουμε, θα χρειαστείτε πρώτα έναν λογαριασμό Slack!

Βήμα 1: Εγγραφή για έναν δωρεάν λογαριασμό Slack

Η εγγραφή είναι γρήγορη, εύκολη και ξεκινά από $ 0. Ο δωρεάν λογαριασμός σάς δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε 10 υπηρεσίες στην ομάδα Slack, να ελέγξετε τα τελευταία 10k μηνύματά σας, να προσθέσετε εύκολα το Slack στις συσκευές σας μέσω εφαρμογών (iOS, Android, Mac & Windows desktop) και να πραγματοποιείτε κλήσεις one-on-one ( αν και αυτό το τελευταίο βρίσκεται ακόμη σε δοκιμή beta).

Για τις περισσότερες ομάδες το δωρεάν επίπεδο θα λειτουργεί τέλεια. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε / θέλετε περισσότερα (όπως απεριόριστη ενοποίηση υπηρεσιών, αρχεία με δυνατότητα αναζήτησης, έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων κ.λπ.), οι λογαριασμοί χρηστών ξεκινούν με μόλις 6,67 $ / μήνα.

Για να ξεκινήσετε, πηγαίνετε στο Slack ιστότοπος, επιλέξτε ένα επίπεδο εξυπηρέτησης (και πάλι – ο δωρεάν λογαριασμός θα έχει πιθανώς το πιο νόημα για τις νέες ομάδες) και κάντε κλικ στο κουμπί για να Δημιουργήστε μια νέα ομάδα. Απλώς εισάγετε το email σας και κάντε κλικ στο επόμενο.

Slack Εγγραφή

Τώρα μπορείτε να δώσετε στην ομάδα σας ένα όνομα. Οτιδήποτε θέλετε – αν και είναι λογικό να επιλέξετε κάτι που σχετίζεται με το τι είναι η ομάδα σας.

Slack Team

Αφού επιλέξετε ένα όνομα ομάδας, θα έχετε την επιλογή να ορίσετε τη διεύθυνση ιστού Slack. Εάν το όνομα της ομάδας σας χρησιμοποιείται ήδη από άλλη ομάδα Slack, θα εμφανιστούν ορισμένες προτεινόμενες επιλογές. Διαλέξτε μία από τις επιλογές ή εισαγάγετε ένα διαφορετικό όνομα για να συνεχίσετε.

Slack Web Διεύθυνση

Το επόμενο βήμα είναι να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία και το όνομα της ομάδας / διεύθυνση URL. Ελέγξτε ξανά ότι όλα φαίνονται καλά και πατήστε το κουμπί για να ολοκληρώσετε την ομάδα σας.

Slack Επιβεβαίωση

Τώρα μπορείτε να προσκαλέσετε την ομάδα σας (ή μπορείτε να κρατήσετε αυτό το βήμα έως ότου έχετε όλα όσα θέλετε).

Slack προσκλήσεις

Η ομάδα Slack έχει πλέον ρυθμιστεί! Η πρώτη οθόνη που θα δείτε θα είναι μια σελίδα καλωσορίσματος. Εάν είναι η πρώτη σας ισοπαλία χρησιμοποιώντας το Slack, κάντε κλικ στο κουμπί για να ξεκινήσετε το 1 λεπτό σεμινάριο που σας δείχνει πού να βρείτε όλες τις επιλογές σας.

Slack Tutorial

Προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, σας προτείνουμε να δημιουργήσετε μερικά βασικά κανάλια Slack που θα χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με την ομάδα σας. Τα κανάλια είναι ομαδικές ροές εντός της ομάδας σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να οργανώσετε τα Slack μηνύματά σας.

Με κανάλια μπορείτε να δημιουργήσετε δημόσιο τροφοδοσίες στις οποίες έχει πρόσβαση ολόκληρη η ομάδα σας (εξαιρετική για ενημερώσεις έργων, σημειώσεις συσκέψεων, κοινωνικά μέσα κ.λπ.) ιδιωτικός κανάλια για τον περιορισμό της διασποράς πληροφοριών (όπως ειδοποιήσεις Zendesk για την ομάδα υποστήριξής σας, αναφορές MailChimp ή Google Analytics για την ομάδα μάρκετινγκ σας ή ενημερώσεις WordPress για την ομάδα ιστού σας).

Slack κανάλια

Για να ενσωματώσετε το WordPress με το Slack θα πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε μια κρίσιμη εφαρμογή – Εισερχόμενα Webhooks. Αυτή η εφαρμογή απαιτείται για την εξαγωγή προσαρμοσμένων πληροφοριών από εξωτερικές πηγές (όπως το WordPress). Έτσι, από τον πίνακα ελέγχου Slack κάντε κλικ στο όνομα της ομάδας σας στην επάνω αριστερή γωνία και στη συνέχεια στην επιλογή για Εφαρμογές & Ενσωματώσεις.

Εφαρμογές Slack Install

Τώρα απλώς αναζητήστε “εισερχόμενα webhooks” και κάντε κλικ στην εφαρμογή με ροζ και γκρι τρίγωνο λογότυπο (δείτε παρακάτω). Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

Εφαρμογή Slack Incoming Webhooks

Επιλέξτε το κανάλι στο οποίο θέλετε να προωθήσετε τις ειδοποιήσεις του ιστότοπού σας στο WordPress και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί για να προσθέσετε την ενσωμάτωσή σας.

Slack εισερχόμενα κανάλια Webhooks

Αυτό θα δημιουργήσει πολλές επιλογές webhook, αλλά αυτό που θα χρειαστείτε αργότερα είναι το Διεύθυνση URL Webhook, που πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή.

URL αργών εισερχομένων Webhooks

Τώρα που έχετε όλα έτοιμα να ξεκινήσετε, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Slack για να διαχειριστείτε καλύτερα τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ο ευκολότερος τρόπος ενσωμάτωσης του Slack με το WordPress είναι φυσικά με ένα πρόσθετο.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε το Free Rock The Slackbot Plugin

Rock The Slackbot Δωρεάν WordPress Plugin

Για τους περισσότερους χρήστες το δωρεάν Rock the Slackbot plugin είναι μια καταπληκτική επιλογή. Το Slackbot είναι ο φιλικός μικρός βοηθός σας στο Slack για να σας βοηθήσει και την ομάδα σας να παραμείνετε σε επαφή. Με αυτό μπορείτε να αυτοματοποιήσετε μηνύματα προς εσάς και την ομάδα σας όποτε συμβαίνει κάτι στον ιστότοπό σας WordPress.

Η χρήση του Slack με WordPress είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε πολλούς συντάκτες, ενημερώσεις στον ιστότοπό σας και ακόμη και SEO που συντρίβει 404 σφάλματα. Υπάρχουν ορισμένες ενέργειες ενεργοποίησης ειδοποιήσεων ενσωματωμένες στο Rock the Slackbot για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τι συμβαίνει, όπως:

 • Δημοσίευση, μη δημοσιευμένη, ενημερωμένη, διαγραμμένη ή απορριμμένη
 • Σφάλμα 404
 • Το στοιχείο μενού διαγράφηκε
 • Προστέθηκαν, επεξεργάστηκαν ή διαγράφηκαν μέσα
 • Ο χρήστης πρόσθεσε, εκχώρησε έναν νέο ρόλο ή διαγράφηκε
 • Διαθέσιμη ενημέρωση WordPress, θέματος ή προσθήκης ή εγκατεστημένη ενημέρωση

Επιπλέον, ο συγγραφέας προσθηκών εργάζεται επί του παρόντος για την προσθήκη ειδοποιήσεων για προσθήκες στοιχείων μενού, νέα σχόλια καθώς και για νέα εγκατάσταση και ενεργοποίηση θέματος και προσθηκών. Κάθε ειδοποίηση μπορεί να προσαρμοστεί για να ειδοποιεί ένα συγκεκριμένο κανάλι Slack ή να αποστέλλεται ως άμεσο μήνυμα στον λογαριασμό σας.

Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη από τον πίνακα ελέγχου WordPress κάτω Προσθήκες> Προσθήκη νέου. Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, μεταβείτε στο Εργαλεία> Ροκ το Slackbot και κάντε κλικ στο σύνδεσμο “ξεκινήστε αυτό το πάρτι”.

Ροκάρετε την εγκατάσταση Slackbot

Από εδώ προσθέστε το όνομα του webhook, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του webhook που δημιουργήσατε νωρίτερα με την εφαρμογή Εισερχόμενα Webhooks και, στη συνέχεια, ολοκληρώστε τις επιλογές για τις ειδοποιήσεις συμβάντων.

Ροκ το πρόγραμμα Slackbot

Μόλις τελειώσετε, αποθηκεύστε το webhook ή δημιουργήστε όσα άλλα χρειάζεστε. Εύκολο σωστό?

Βήμα 2 για προγραμματιστές: Εγκαταστήστε το Slack Free WordPress Plugin

Πρόσθετο δωρεάν Slack WordPress

Εάν είστε προγραμματιστής που ψάχνει κάτι προσαρμόσιμο ο δωρεάν Slack plugin για WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή. Από προεπιλογή, υπάρχουν μόνο μερικές ενσωματωμένες ειδοποιήσεις για την εγκατάσταση του WordPress: όταν μια ανάρτηση είναι έτοιμη για έλεγχο, πότε δημοσιεύεται μια ανάρτηση και όταν υπάρχει νέο σχόλιο. Αλλά η ομορφιά αυτής της προσθήκης δεν περιλαμβάνεται – είναι αυτό που μπορείτε να προσθέσετε με το φίλτρο slack_get_events.

Με το φίλτρο Slack plugin μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις για σχεδόν οποιεσδήποτε Δράση WordPress. Εάν θέλετε να μάθετε πότε ένας χρήστης επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασής του, το θέμα στον ιστότοπό σας αλλάζει ή εάν ένα σχόλιο απορρίπτεται είναι τόσο εύκολη η προσθήκη ενός νέου συμβάντος μέσω του φίλτρου.

Ο συγγραφέας αυτής της ελαφριάς προσθήκης προσφέρει επίσης επεκτάσεις για την ενσωμάτωση άλλων δημοφιλών προσθηκών με τη ρύθμιση ειδοποιήσεων Slack. Για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδοποιήσεις για EDD και WooCommerce διευκολύνετε την παρακολούθηση των παραγγελιών ή των πληρωμών σας. Και ο συγγραφέας δημιούργησε επίσης επεκτάσεις για Φόρμα επικοινωνίας 7 και Μορφές βαρύτητας για να σας ειδοποιήσουμε για νέες υποβολές.

Η εγκατάσταση είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη δωρεάν προσθήκη – μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου και αναζητήστε “slack”. Θα πρέπει να εμφανίζεται ως η πρώτη επιλογή. Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί κάντε κλικ στο νέο στοιχείο μενού για Slack> Προσθήκη νέου.

Ρύθμιση προσθηκών Slack

Από εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε τις ειδοποιήσεις σας δίνοντας ένα όνομα στην ενσωμάτωσή σας, επικολλώντας τη διεύθυνση URL του webhook και επιλέγοντας ένα κανάλι για το οποίο θέλετε να δημοσιεύσετε τις ειδοποιήσεις σας. Εάν προσθέσατε προσαρμοσμένα συμβάντα, θα πρέπει να εμφανίζονται στην ενότητα “Εκδηλώσεις για ειδοποίηση” μαζί με τις τρεις προεπιλεγμένες επιλογές. Απλώς φροντίστε να αποθηκεύσετε όταν τελειώσετε και θα είστε έτοιμοι να λαμβάνετε προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις απευθείας στα κανάλια Slack!

Προτεινόμενες εφαρμογές Slack για βελτιωμένη απόδοση

Κατάλογος εφαρμογών Slack

Εάν επιλέξατε έναν δωρεάν λογαριασμό Slack όπως αναφέραμε παραπάνω, περιορίζεστε σε 10 ενοποιήσεις υπηρεσιών για την ομάδα σας. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται σαν τόνος, αλλά είναι αρκετό να λειτουργεί αποτελεσματικά ο ιστότοπος WordPress ή η μικρή σας επιχείρηση. Ακολουθούν ορισμένες εφαρμογές από τον κατάλογο που σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη (εκτός από το απαιτούμενο Εισερχόμενα Webhooks εφαρμογή φυσικά).

Dropbox: Κάποια στιγμή θα χρειαστεί πιθανώς να μοιραστείτε έναν πόρο με την ομάδα σας. Το Dropbox είναι μια εξαιρετική επιλογή για κοινή χρήση πρόσβασης σε αρχεία με την ομάδα σας και με την ενσωμάτωση Slack μπορείτε εύκολα να εισάγετε αρχεία απευθείας από το Dropbox σε μηνύματα Slack στην ομάδα σας.

Github: Για τη διαχείριση ομαδικών έργων, μας αρέσει το Github (το χρησιμοποιούμε εδώ στο WPExplorer για πολλά έργα, καθώς και αιτήματα λειτουργιών θέματος και αναφορές σφαλμάτων) και η ενσωμάτωσή του με το Slack σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε ακριβώς πότε τα gits σας έχουν δεσμευτεί, να τραβήξετε αιτήματα ή να εκδώσετε δραστηριότητα από το δικό σας ομάδα.

Hootsuite ή Κελάδημα: Εάν έχετε όλους τους κοινωνικούς λογαριασμούς σας συμπυκνωμένους στο Hootsuite ή εάν βασίζεστε σε έναν μόνο ιστότοπο όπως το Twitter, η ενσωμάτωση με το Slack είναι μια καλή ιδέα να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν χάνει ένα μήνυμα. Ρυθμίστε την εφαρμογή σας για να κατευθύνει κοινωνικά μηνύματα σε ένα συγκεκριμένο κανάλι Slack, ώστε οι γκουρού των πολυμέσων σας να μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την προσέγγισή σας.

MailChimp: Εάν η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί το MailChimp για επικοινωνία με καταναλωτές, ίσως θελήσετε να το ενσωματώσετε στο Slack για να δείτε πότε κερδίζετε (ή χάνετε) έναν συνδρομητή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε πότε μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στις τεχνικές συμμετοχής σας.

Pingdom: Παρακολουθήστε τον χρόνο λειτουργίας και τον χρόνο διακοπής του ιστότοπού σας. Με την εφαρμογή Pingdom για Slack η ομάδα σας θα είναι η πρώτη που θα γνωρίζει πότε ενεργοποιείται μία από τις πολιτικές Pingdom.

Skype: Μείνετε συνδεδεμένοι με την ομάδα σας και ξεκινήστε ζωντανές συνομιλίες ή κλήσεις μέσω της εφαρμογής Skype για Slack. Αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος να καλέσετε μια αυτοσχέδια συνάντηση ή να μοιραστείτε σημαντικά νέα με ολόκληρη την ομάδα σας ταυτόχρονα.

Στάτσμποτ: Παρακολουθήστε τα αναλυτικά στοιχεία του ιστότοπού σας μέσω του Slack with Statsbot. Αυτό το χρήσιμο μικρό bot μπορεί να σας πει όλα σχετικά με τις μετρήσεις του ιστότοπού σας, καθώς ενσωματώνεται στο Google Analytics.

Wunderlist ή Τρέλλο: Επιλέξτε την προτίμησή σας από αυτά τα δύο (δεν χρειάζεται και τα δύο), αλλά η ύπαρξη λίστας υποχρεωτικών υποχρεώσεων για την ομάδα σας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Και οι δύο ενσωματώσεις εφαρμογών θα στέλνουν ειδοποιήσεις στο κανάλι Slack σας κατά την προσθήκη, την ενημέρωση ή την ολοκλήρωση στοιχείων που πρέπει να κάνετε, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιος κάνει αυτό που έχει γίνει.

Ζέντεσκ ή Βοήθεια (αν τα χρησιμοποιείτε): Εάν η ομάδα σας παρέχει υποστήριξη πελατών, ίσως αξίζει να εξετάσετε μία από αυτές τις εφαρμογές για να ενσωματώσετε το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων στον λογαριασμό σας Slack. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε νέα εισιτήρια καθώς και την αποτελεσματικότητα της ομάδας σας κατά την ενημέρωση και την απάντηση σε ανοιχτά.

Φυσικά ποιες εφαρμογές θα επιλέξετε εξαρτάται από τις ανάγκες της ομάδας σας. Ίσως να μην ανησυχείτε τόσο για τον χρόνο λειτουργίας σας όσο για την παράδοση των πακέτων (ναι – υπάρχει εφαρμογή παρακολούθησης γι’αυτό). Υπάρχουν εφαρμογές για σχεδόν όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε – hangouts Google, τιμολόγηση, παρακολούθηση στόχων, εφαρμογές εργασίας, χρονόμετρα, ημερολόγια, χρόνος λειτουργίας, χρηματιστήρια και άλλα. Οπότε ρίξτε μια ματιά στο πλήρες Κατάλογος εφαρμογών για να δείτε ποιοι άλλοι ιστότοποι ή διαδικασίες έχουν νόημα για την ενσωμάτωση της ομάδας σας με το Slack.

Προχωράμε μπροστά

Ας ελπίσουμε ότι θα δοκιμάσετε το Slack. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείτε τον ιστότοπο ή την επιχείρησή σας WordPress οργανωμένη και ομαλή. Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι δωρεάν, πραγματικά δεν υπάρχει καλός λόγος να μην το δοκιμάσετε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις σχετικά με το Slack για WordPress μη διστάσετε να ρωτήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ή εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Slack, θα θέλαμε να μάθουμε πώς σας άρεσε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο βελτιστοποίησης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map