Πώς να δημοσιεύσετε αναρτήσεις ιστολογίου WordPress μέσω email

Το blogging μπορεί να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό όταν ξέρετε ότι έχετε στη διάθεσή σας μερικές ωραίες επιλογές WordPress. Για παράδειγμα, ξέρατε ότι μπορείτε να συνθέσετε, να μορφοποιήσετε και να δημοσιεύσετε αναρτήσεις ιστολογίου WordPress απευθείας από το γραμματοκιβώτιό σας; Ω ναι, μπορείτε και είναι εύκολο πράγμα :).


Απλά φανταστείτε το ποσό της εργασίας που μπορείτε να επιτύχετε με αυτόν τον τρόπο; Σκεφτείτε το πλεονέκτημα ευελιξίας και χρησιμότητας που σας προσφέρει αυτή η επιλογή. Θέλω να πω, μπορείτε να δημοσιεύσετε από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα διαδικτύου, ανεξάρτητα από το εάν έχετε ή όχι Εφαρμογή WordPress για κινητά. Εάν είστε ενθουσιασμένοι, ας δούμε τους τρεις βασικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσετε αναρτήσεις ιστολογίου WordPress μέσω email:

 1. Δημοσίευση μέσω email στο Jetpack
 2. Σύνθετη ανάρτηση με ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (για ενδιάμεσους έως προχωρημένους χρήστες WordPress)
 3. Δημοσίευση WordPress μέσω προσθηκών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θα καλύψουμε αυτές τις μεθόδους μία προς μία, δίνοντάς σας όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να εκμεταλλευτείτε πλήρως την επιλογή WordPress μέσω email. Όλες αυτές οι μέθοδοι απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμών email και τη διαμόρφωση μερικών επιλογών, οπότε θα πρέπει να περάσετε υπέροχα. Ας ξεκινήσουμε με την ενότητα Post by Email στο Jetpack.

Δημοσίευση μέσω email στο Jetpack

JetPack Δημοσίευση μέσω email

Jetpack σας επιτρέπει να υπερφορτώσετε τον ιστότοπο του WordPress που σας φιλοξενεί, προσφέροντάς σας μερικές ωραίες δυνατότητες, όπως Δημοσίευση μέσω email. Πώς λοιπόν δημοσιεύετε μέσω email χρησιμοποιώντας το Jetpack; Προφανώς, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το Jetpack στον ιστότοπό σας στο WordPress (Σημείωση: δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα σε μια τοπική εγκατάσταση του WordPress από το JetPack, απλώς ένας φίλος αν ελπίζατε να το δοκιμάσετε στο localhost σας). Με το Jetpack εγκατεστημένο στην πλατφόρμα WordPress, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα: δημιουργία ειδικής διεύθυνσης email. Θα στείλετε όλες τις αναρτήσεις που θέλετε να δημοσιεύσετε σε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επομένως είναι σημαντικό να τη διατηρήσετε μυστικό. Άτομα (αναγνώστες χάκερ) με πρόσβαση σε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να δημοσιεύσουν αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας, κάτι που σίγουρα δεν θέλουμε.

JetPack Δημοσίευση μέσω email: Ενεργοποίηση λειτουργίας

Πώς δημιουργείτε αυτήν την ειδική διεύθυνση email στο Jetpack; Αυτό είναι το πιο εύκολο μέρος. Συνδέστε το Jetpack με τον λογαριασμό σας στο WordPress.com και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την ενότητα Post by Email στις ρυθμίσεις. Μετά από αυτό, μεταβείτε στο Χρήστες -> Το προφίλ σας στο μενού διαχειριστή και κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση ανάρτησης μέσω email. Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας κάνοντας κλικ Ανανέωση προφίλ στο κάτω μέρος της οθόνης.

JetPack Post By Email: Ενεργοποίηση ανά χρήστη

Αυτή η απλή διαδικασία σας εξοπλίζει με μια ειδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που, εάν έχετε ξεχάσει, πρέπει να παραμείνει γνωστή μόνο σε εσάς ή / και στους έμπιστους συγγραφείς σας.

JetPack Δημοσίευση μέσω email: Προσαρμοσμένη διεύθυνση email

Έχοντας στη διάθεσή σας την ειδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ήρθε η ώρα να συνθέσετε, να μορφοποιήσετε και να στείλετε / δημοσιεύσετε το πρώτο σας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην σκάψετε τα μπουκάλια ακόμα, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.).

δημιουργία-a-post-via-email

Ενεργοποιήστε τον αγαπημένο σας πελάτη αλληλογραφίας (Λατρεύω το Gmail για επιχειρήσεις. Σας ευχαριστώ Google Apps) και αρχίστε να συνθέτετε την ανάρτηση ιστολογίου σας. Ο τίτλος της ανάρτησης ιστολογίου σας πηγαίνει στο θεματικό πεδίο του email σας και το περιεχόμενο της ανάρτησης περιλαμβάνεται στο κύριο μέρος του email σας – όπως και ένα τυπικό email. Φυσικά, μόλις ολοκληρώσουμε τη σύνθεση και τη μορφοποίηση της ανάρτησης, θα την στείλουμε στη συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργήσαμε νωρίτερα, οπότε αντιγράψτε την στο προς την πεδίο.

Μορφοποίηση της ανάρτησής σας από τον πελάτη του email σας

Μετά τη σύνθεση, μπορείτε να μορφοποιήσετε τις αναρτήσεις σας πριν από τη δημοσίευση, αλλά μόνο εάν ο πελάτης email σας υποστηρίζει μορφοποίηση HTML ή εμπλουτισμένου κειμένου. Εάν ο πελάτης email σας δεν υποστηρίζει εμπλουτισμένο κείμενο / HTML, θα πρέπει να στείλετε τις αναρτήσεις σας στο προσχέδια φάκελο και μορφοποίησή τους αργότερα, το οποίο, αν με ρωτήσετε, χάνει ολόκληρο τον σκοπό της δημοσίευσης αναρτήσεων ιστολογίου μέσω email. Καλό είναι ότι οι περισσότεροι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω διαδικτύου υποστηρίζουν μορφοποίηση HTML και εμπλουτισμένου κειμένου, οπότε θα πρέπει να καλυφθείτε από αυτήν την άποψη. Θα σας ενθαρρύνω να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό email με έναν πάροχο email μέσω διαδικτύου (π.χ. Gmail, Hotmail κ.λπ.) για τη φροντίδα της μορφοποίησης.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δυνατότητα “Δημοσίευση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου” θα αφαιρέσει κάποια από την προσαρμοσμένη μορφοποίησή σας, πράγμα που σημαίνει ότι οι αναρτήσεις σας θα φαίνονται ελαφρώς διαφορετικές από αυτές που έχετε στον πελάτη email σας. Ο γενικός κανόνας εδώ είναι να διατηρήσετε τη μορφοποίηση στο ελάχιστο ή να ακολουθήσετε μερικά από τα μαθήματα που έμαθα όταν έπαιξα με αυτήν τη δυνατότητα σε ένα δοκιμαστικό blog.

Μαθήματα που έμαθα

Αφού έστειλα την πρώτη μου δοκιμαστική ανάρτηση και περίμενα έως και δώδεκα (12) λεπτά (περισσότερα σχετικά με αυτό σε ένα δευτερόλεπτο), συνειδητοποίησα ότι το σύστημα Post by Email απογύμνωσε τις ενσωματωμένες εικόνες και συνημμένα, αλλά διατήρησε τολμηρόςπλάγια γραφή και όλους τους συνδέσμους. Έπρεπε να περιμένω περίπου δώδεκα (12) λεπτά, επειδή το WordPress.com έπρεπε να αποφασίσει τι να κάνει με το συνημμένο μου, το οποίο απορρίφθηκε λόγω μη έγκυρου τύπου αρχείου.

Είχα επισυνάψει ένα αρχείο κειμένου .LOG και το WordPress.com πρέπει να δυσκολευτεί προσπαθώντας να το επιλύσει. Αποφάσισα να δοκιμάσω διαφορετικούς τύπους αρχείων. Έτρεξα μια δεύτερη δοκιμαστική θέση και επισύναψα ένα έγγραφο MS Word και μια εικόνα .png. Αυτή τη φορά, πρόσθεσα την εικόνα από τον Ιστό (χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση URL ιστού) αντί να την προσθέσω απευθείας στο email.

Η δεύτερη δοκιμαστική θέση εμφανίστηκε στο μου Οθόνη δημοσιεύσεων σχεδόν αμέσως. Αυτή τη φορά, η εικόνα δεν αφαιρέθηκε, αλλά τα συνημμένα δεν ήταν τόσο τυχερά. Περίμενα να εμφανίζονται τα συνημμένα στο τέλος της δοκιμαστικής θέσης, αλλά στη θέση τους, υπήρχαν δύο «συντομεύσεις», [επισυνάπτονται] και [επισυνάψεις2]. Είχα ενεργοποιήσει τις γκαλερί μου, οπότε μην πάει καν εκεί. Αργότερα βρήκα τα συνημμένα μου στο Βιβλιοθήκη πολυμέσων. Συγκρίνοντας τις δύο δοκιμαστικές θέσεις, αυτή ήταν κάποια πρόοδος!

Κύρια Takeaway:

 • Ορισμένοι τύποι αρχείων, όπως αρχεία που τελειώνουν με .LOG θα απορριφθούν αυτόματα και καθυστερούν την ανάρτησή σας για περίπου δέκα (10) έως δεκαπέντε (15) λεπτά
 • Τα συνημμένα αποστέλλονται κατευθείαν στο Βιβλιοθήκη πολυμέσων
 • Οι εικόνες θα εμφανίζονται στις αναρτήσεις σας μόνο εάν τις εισαγάγετε ως διευθύνσεις URL ιστού. Όλες οι εικόνες που προσθέτετε απευθείας στο σώμα του email σας θα αφαιρεθούν ή θα αγνοηθούν
 • Δεν ξέρω το κριτήριο που χρησιμοποιούν οι τύποι στο WordPress.com, αλλά ορισμένες από τις δοκιμαστικές δημοσιεύσεις μου στάλθηκαν στο προσχέδια φάκελος ενώ άλλοι δημοσιεύθηκαν αμέσως (συνέκρινα τα δύο και βρήκα το επόμενο σημείο μας)
 • Δημοσιεύονται καλά μορφοποιημένες δημοσιεύσεις αμέσως (αναρτήσεις με έγκυρες κατηγορίες, ετικέτες, συνημμένα και εικόνες URL ιστού)

Τώρα που μόλις ανακαλύψαμε ότι όλα τα συνημμένα αποστέλλονται στο Βιβλιοθήκη πολυμέσων, και όλες οι ενσωματωμένες εικόνες αγνοούνται, τι συμβαίνει σε άλλα πρόσθετα όπως η υπογραφή του email σας; Θα δημοσιευτεί στο ιστολόγιό σας παράλληλα με την ανάρτηση; Λοιπόν όχι. Το σύστημα Post by Email θα καταργήσει οποιαδήποτε υπογραφή email που χρησιμοποιεί το πρότυπο πρότυπο υπογραφής του διακεκομμένος χώρος (-). Επιπλέον, το σύστημα Post by Email θα απαλλαγεί από οτιδήποτε μετά το


ετικέτα.

Χρησιμοποιώντας Shortcodes για να προσαρμόσετε τις αναρτήσεις σας

JetPack Δημοσίευση μέσω email: Shortcodes

Είχα ένα μεγάλο ικανοποιητικό χαμόγελο (περισσότερο σαν χαμόγελο) στο πρόσωπό μου μετά από δοκιμή συντομεύσεων. Μετά από λίγο και χωρίς ιδρώτα, έμαθα ότι θα μπορούσατε να προσθέσετε κατηγορίες, ετικέτες, αποσπάσματα, γυμνοσάλιαγκες, δημοσκοπήσεις, να καθυστερήσετε τις αναρτήσεις σας για ώρες ή ημέρες και να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τα σχόλια μεταξύ άλλων. Ακολουθεί μια λίστα με τους διαθέσιμους συντομεύσεις:

 • [title Your Desired Post Title] – Ορίζει τον τίτλο της ανάρτησής σας σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στο πεδίο θέματος από την κινητή συσκευή σας
 • [κατηγορία a, b, c] – Προσθέτει κατηγορίες a, b και c στην ανάρτησή σας. Π.χ. [Κατηγορία Συνταγές, Πώς να] θα εκχωρήσει κατηγορίες Συνταγές και Οδηγίες για την ανάρτησή σας
 • [καθυστέρηση +1 ώρα] – Αυτός ο σύντομος κώδικας θα δώσει εντολή στο WordPress να δημοσιεύσει την ανάρτησή σας μετά από μία (1) ώρα. [καθυστέρηση +2 ημέρες] σημαίνει ότι η ανάρτησή σας θα δημοσιευτεί μετά από δύο ημέρες
 • [τέλος] – Τα πάντα μετά από αυτό το κακό αγόρι αγνοούνται. Βάλτε το στο τέλος της ανάρτησής σας με μια κενή γραμμή πάνω από αυτήν. Αυτός είναι ο μόνος σύντομος κωδικός που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού στο σώμα του email σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε οποιονδήποτε άλλο σύντομο κωδικό οπουδήποτε στο email σας, εκτός από το θεματικό πεδίο φυσικά ��
 • [ετικέτες a, b, c] – Προσθέτει ετικέτες a, b και c στην ανάρτησή σας
 • [απόσπασμα] Το απόσπασμά σας πηγαίνει εδώ… [/ απόσπασμα] – Αυτός ο σύντομος κώδικας προσθέτει ένα απόσπασμα στην ανάρτησή σας
 • [slug add-your-slug-here] – Προσθέτει ένα slug στην ανάρτησή σας. Ένας γυμνοσάλιαγκας είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης και SEO φιλικό URL της ανάρτησής σας
 • [σχόλια στο | απενεργοποίηση] – Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τα σχόλια
 • [nogallery] – Απενεργοποιεί τη συλλογή και εμφανίζει όλες τις εικόνες εν σειρά
 • [[slideshow]] – Μετατρέπει τη συλλογή σας σε προβολή διαφανειών
 • [περισσότερα] – Λειτουργεί ακριβώς όπως το περισσότερη ετικέτα
 • [poll] Κουίζ και απαντήσεις [/ poll] – Προσθέτει μια δημοσκόπηση Polldaddy
 • [nextpage] – Σας επιτρέπει να προσθέσετε σελιδοποίηση στην ανάρτηση του ιστολογίου σας
 • [δημοσιεύστε εκτός | yahoo | twitter | facebook] – Σας επιτρέπει να ορίσετε τις επιλογές δημοσιότητας. Για παράδειγμα, το [publicize off] απενεργοποιεί τη δυνατότητα δημοσιότητας για τη συγκεκριμένη ανάρτηση και το [publicize twitter] στέλνει ειδοποίηση μόνο στο λογαριασμό σας στο Twitter
 • [δημοσίευση κατάστασης | εκκρεμεί | προσχέδιο | ιδιωτικό] – Τι πιστεύετε ότι κάνει αυτό?

Σημείωση: Πρέπει να γράψετε όλους τους σύντομους κωδικούς με πεζά.

Δημοσίευση μέσω email στο Jetpack: Extras

Λίγο περισσότερο πρέπει να ξέρετε. Οι χρήστες με ρόλους διαχειριστή, συγγραφέα και επεξεργαστή μπορούν να δημοσιεύουν αναρτήσεις ιστολογίου WordPress αυτόματα στέλνοντας την ανάρτηση στην ειδική σας διεύθυνση email. Οι χρήστες με δικαιώματα συνεργάτη δεν μπορούν να δημοσιεύσουν αυτόματα στο ιστολόγιο. Όλες οι υποβολές τους θα είναι εκκρεμεί ανασκόπηση.  Επιπλέον, κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τη δική του μυστική διεύθυνση email. Όσο περισσότερο είναι πιο εύθυμος, σωστά; Χαχα.

Σύνθετη ανάρτηση με ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας; Σας αρέσει να κοιτάζετε κάτω από την κουκούλα; Αναζητάτε μια εναλλακτική μέθοδο δημοσίευσης των αναρτήσεων ιστολογίου WordPress μέσω email; Ίσως η ενότητα Post by Email Jetpack είναι κατεστραμμένη ή απλά δεν σας αρέσει το Jetpack, καθώς επιβραδύνει τον ιστότοπό σας. Ή ίσως, η απλότητα της επιλογής Jetpack δεν σας ενδιαφέρει. Αυτή η ενότητα είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε.

Αυτή η δεύτερη μέθοδος δημοσίευσης αναρτήσεων μέσω email βασίζεται στη δυνατότητα ανάρτησης μέσω email που αποτελεί μέρος του πυρήνα του WordPress. Σύμφωνα με το WordPress Codex, αυτή η ενσωματωμένη λειτουργία “… έχει καταργηθεί και θα καταργηθεί σε μια επερχόμενη κυκλοφορία.” Δεν ξέρω πότε έκαναν αυτήν την ανακοίνωση, αλλά αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο πρέπει να αποδεχτείτε την επιλογή Jetpack ή να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ας διαμορφώσουμε διακομιστές αλληλογραφίας και ανοίξτε μερικές θύρες γιατί θα χρειαζόμαστε αυτές τις ρυθμίσεις όταν εργαζόμαστε με προσθήκες ��

Πρώτα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο web hosting και δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό email. Στην πλειονότητα των λογαριασμών φιλοξενίας ιστού, θα βρείτε αυτήν την επιλογή μεταβαίνοντας στο cPanel -> Λογαριασμοί email. Η δημιουργία ενός λογαριασμού email από μόνη της δεν θα σας βοηθήσει πολύ, πρέπει να τον προσθέσετε (τη διεύθυνση email) στον ιστότοπό σας WordPress. Οπλισμένοι με το νέο σας email, μεταβείτε στη διεύθυνση Ρυθμίσεις -> Γράφοντας και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Δημοσίευση μέσω email Ενότητα. Ήρθε η ώρα να διαμορφώσετε τον διακομιστή αλληλογραφίας σας.

wordpress-core-post-via-email

Εισαγάγετε τις λεπτομέρειες όπως φαίνεται παρακάτω:

 • Διακομιστής αλληλογραφίας: Εισαγάγετε το όνομα τομέα σας
 • Λιμάνι: 110
 • Ονομα σύνδεσης: Εισαγάγετε τη διεύθυνση email που δημιουργήσατε παραπάνω
 • Κωδικός πρόσβασης: Εισαγάγετε τον αντίστοιχο κωδικό πρόσβασης για την παραπάνω διεύθυνση email

Είσαι μαζί μου? Υπάρχει ένα ακόμη μικρό βήμα. Πρέπει να επισκεφθείτε www.yourdomain.com/installdir/wp-mail.php να αναλύσετε αναρτήσεις κάθε φορά που δημοσιεύετε χρησιμοποιώντας αυτόν τον λογαριασμό email.

Οπου:

 • yourdomain.com – το όνομα τομέα σας
 • installdir – τη διαδρομή προς την εγκατάσταση του WordPress. Παράλειψη (εξάλειψη) αυτό εάν το WordPress είναι εγκατεστημένο στο δημόσια_html ντοσιέ

Σημείωση: Κλήση wp-mail.php χειροκίνητα είναι δυσκίνητο, δεν συνιστάται και θα καταργηθεί σύντομα. Εδώ είναι μια εναλλακτική λύση. Προσθέστε τον ακόλουθο κώδικα στο αρχείο functions.php για έλεγχο email κάθε δεκαπέντε (15) λεπτά:

συνάρτηση retrieve_post_via_mail () {
ξεπλύνετε(); // Εμφανίστε τη σελίδα πριν ξεκινήσει η ανάκτηση αλληλογραφίας
εάν (get_transient ('retrieve_post_via_mail')) {
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ; // Η αλληλογραφία ελέγχθηκε πρόσφατα. μην ελέγξετε ξανά
} αλλιώς {// Το μήνυμα δεν έχει ελεγχθεί σε περισσότερο από 15 λεπτά
do_action ('wp-mail.php');
set_transient ('retrieve_post_via_mail', 1, 15 * MINUTE_IN_SECONDS); // ελέγξτε ξανά σε 15 λεπτά.
}
}
add_action ('shutdown', 'retrieve_post_via_mail');

Όλες οι αναρτήσεις που δημοσιεύετε χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο θα σταλούν απευθείας στο φάκελο πρόχειρων. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να δημοσιεύσετε αυτόματα αναρτήσεις χωρίς έγκριση διαχειριστή στις ρυθμίσεις του WordPress. Εναπόκειται σε σένα ;).

WordPress Post by Email Plugins

Και εδώ έρχονται τα πρόσθετα! Όλοι αγαπάμε τα πρόσθετα, έτσι δεν είναι; Ξέρετε, είναι εξαιρετικά χρήσιμα, εύκολα στην εγκατάσταση και διασκεδαστικά στη χρήση, ειδικά όταν δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε ένα εκατομμύριο και μία επιλογές. Η ανάρτηση μέσω προσθηκών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρήκα ότι όλα έχουν ένα κοινό κοινό: επιδιώκουν να αντικαταστήσουν τη λειτουργία «Post by Email» του WordPress που θα δαγκώσει τη σκόνη αργά ή γρήγορα. Η κύρια διαφορά είναι ότι κάθε ένα από αυτά τα πρόσθετα σας προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα όσον αφορά τη δημοσίευση αναρτήσεων μέσω email. Η δημοσίευση μέσω email δεν πρέπει να αποτελεί πρόκληση όταν χρησιμοποιείτε κάποια από τις παρακάτω προσθήκες.

Postie Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Postie Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Σύμφωνα με τον Wayne Allen, τον συγγραφέα προσθηκών, το Postie σάς δίνει τη δύναμη να δημοσιεύετε αναρτήσεις ιστολογίου μέσω email με πρόσθετες προηγμένες λειτουργίες που δεν θα βρείτε στην κύρια θέση του WordPress μέσω email. Με εντυπωσιακή βαθμολογία 4,3 / 5,0 και πάνω από 225 χιλ. Λήψεις, είναι ασφαλές να υποστηρίξουμε ότι η Postie αυξάνει την ορμή. Ή ίσως, οι άνθρωποι λατρεύουν αυτό το πρόσθετο επειδή σας προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε εικόνες και βίντεο μέσω email, να αφαιρέσετε αυτόματα τις υπογραφές email, να ορίσετε κατηγορίες και να κάνετε πολλά άλλα ωραία πράγματα. Η Postie υποστηρίζει POP3, IMAP και SSL.

Δημοσίευση μέσω email Δωρεάν WordPress Plugin

Δημοσιεύσεις μέσω email Δωρεάν WordPress Plugin

Αναπτύχθηκε από Κάτ Χάγκαν, Η δημοσίευση μέσω email έχει αξιοσημείωτη βαθμολογία 4,4 / 5,0 ενώ βρίσκεται ακόμη σε στάδιο beta. Η προσθήκη προσφέρει μερικές ωραίες δυνατότητες, όπως υποστήριξη για διακομιστές POP3 και IMAP, SSL, ώστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας να είναι ασφαλή, ασφάλεια βάσει PIN για αποθάρρυνση πλαστογράφησης email, πρόσβαση σε ενσωματωμένους ρόλους του WordPress, εκχώρηση ετικετών, κατηγοριών και προσαρμοσμένων ταξινομιών, λειτουργικότητα ahortcode, κ.λπ. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη, διαμορφώστε μερικές επιλογές (όπως κάναμε στην προηγούμενη ενότητα) και η εργασία σας ολοκληρώθηκε!

Μετά από ώρες που έψαχνα σκληρά, η αναζήτησή μου εμφανίστηκε μόνο αυτά τα δύο πρόσθετα και μια διαδικτυακή υπηρεσία που ονομάζεται Posterous που δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Δυσαρεστημένος πολύ; Μην είστε, χρειάζεστε μόνο ένα από τα πρόσθετα και θα είστε εντάξει.

Αυτή η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο σας…

Έχετε δημοσιεύσει ποτέ δημοσιεύσεις ιστολογίου WordPress μέσω email; Ποια είναι μερικά από τα μαθήματα που μάθατε; Γνωρίζετε κάποια άλλη ανάρτηση μέσω email plugins WordPress; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Χαρούμενη δημοσίευση!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me