Πώς να μετακινήσετε το ιστολόγιό σας από το WordPress.com στο WordPress.org

Πώς να μετακινήσετε το ιστολόγιό σας από το WordPress.com στο WordPress.org

Θέλετε να μετακινήσετε το ιστολόγιό σας από το WordPress.com σε ένα αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιο; Όπως πολλοί πριν από εσάς, πιθανότατα ξεκινήσατε την περιπέτειά σας στο WordPress με ένα ιστολόγιο example.wordpress.com. Με τον καιρό, ωστόσο, συνειδητοποιήσατε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά στο WordPress.com.


Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας διαφημίσεις, πρόσθετα ή ακόμη και να προσαρμόσετε το θέμα του WordPress στο σύνολό του. Ωχ, δεν μπορείτε καν να παρακολουθείτε την κυκλοφορία σας χωρίς να πληρώνετε. Ίσως θα θέλατε ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα, δηλαδή κάτι που δεν είναι υποτομέας. ξέρετε, έναν τομέα όπως το wpexplorer.com.

Ενώ το WordPress.com σας προσφέρει την ευκαιρία να αγοράσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα μεταξύ άλλων, θα πληρώσετε ένα ασφάλιστρο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ιστότοπό σας στο WordPress. Εκτός αν, φυσικά, πηγαίνετε με αυτό-φιλοξενούμενο WordPress (ας το πούμε WordPress.org), το οποίο μειώνει σημαντικά το κόστος και σας παρέχει δύναμη προσαρμογής που σας κάνει τρελό.

WordPress.com εναντίον WordPress.org

Δεν θα μπείτε στις πιο όμορφες λεπτομέρειες σήμερα, κυρίες και γιορτές, έχουμε ήδη κάνει αυτή την παράσταση. Και για να τραβήξετε – λόγω έλλειψης καλύτερης φράσης – αποκλείστε εισαγωγικά από την εν λόγω ανάρτηση:

Το WordPress.com είναι μια δωρεάν πλατφόρμα για τη δημιουργία ιστολογίου και ιστοτόπου με το WordPress. Διαχειρίζεται πλήρως η Automattic (οι δημιουργοί πίσω από το WordPress) και το καλύτερο από όλα είναι μια από τις ευκολότερες πλατφόρμες blogging στον ιστό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό, να επιλέξετε τον υποτομέα σας (παράδειγμα: yourwebsite.wordpress.com), να επιλέξετε ένα δωρεάν θέμα και να αρχίσετε να προσθέτετε το περιεχόμενό σας. – Κύλα

Κάθε φορά που ρωτάω οποιοδήποτε τυχαίο άτομο για το WordPress, το 95% των ερωτηθέντων πιστεύουν πάντα ότι μιλάω για το WordPress.com.

WordPress.org

Λοιπόν, υπάρχει μια άλλη γεύση του WordPress στο WordPress.org και εδώ πηγαίνουμε ξανά:

Το WordPress.org μπορεί να έχει το ίδιο όνομα και να χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με το WordPress.com, αλλά είναι μια εντελώς ξεχωριστή οντότητα από μόνη της. Αντί να διαχειρίζεστε τα πάντα από την Automattic, έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας. Το WordPress.org είναι η αυτο-φιλοξενούμενη έκδοση του WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο στο διαδίκτυο. Και ενώ εξακολουθεί να έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, είναι η προσωπική μας αγαπημένη μορφή του WordPress. – Κύλα

Με άλλα λόγια, ό, τι κρύβεται πίσω από το σκούρο μπλε κουμπί λήψης στο WordPress.org σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε οποιονδήποτε ιστότοπο κάτω από τον ήλιο. Ωχ. Έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας σε αντίθεση με το WordPress.com. Ανεβάζετε, κατεβάζετε και αποσυνδέετε ιστότοπους ό, τι θέλετε.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε όποιο θέμα θέλετε, επίσης και χιλιάδες πρόσθετα. Σχεδιάζετε τον ιστότοπό σας όσο θέλετε. Το WordPress.com έχει περιορισμένες δυνατότητες λειτουργικότητας και προσαρμογής, ειδικά αν έχετε έναν μικρό προϋπολογισμό.

Τέλος πάντων, μη διστάσετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές στο WordPress.com έναντι του WordPress.org: Διαφορές, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα. Τώρα που ξεκαθαρίσαμε το λαιμό μας, τι θα λέγαμε για να τυλίξουμε τα μανίκια και να γλιστρήσουμε σε κάποιο WordPress; Για τον οδηγό, θα μετακινήσω αυτόν τον ιστότοπο του WordPress.com:

μετακίνηση ιστολογίου από wordpress..com στο wordpress.org

Σε αυτό το υπό κατασκευή αυτο-φιλοξενούμενο blog WordPress:

αυτο-φιλοξενούμενο blog wordpress πριν από την εισαγωγή-περιεχόμενο

Και, στη συνέχεια, προσαρμόστε το αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιο ώστε να μοιάζει με το ιστολόγιο WordPress.com. Στο τέλος της ημέρας, μετακινείτε με επιτυχία τον ιστότοπό σας από το WordPress.com στο WordPress.org, οπότε ενθαρρύνετε ��

Πώς να μετακινήσετε το ιστολόγιό σας από το WordPress.com στο WordPress.org

Το δωρεάν πρόγραμμα στο WordPress.com συνοδεύεται από δωρεάν φιλοξενία και υποτομέα, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε περιεχόμενο στα επόμενα 5 λεπτά. Ναι, ακριβώς έτσι.

Είναι μια διαφορετική ιστορία στο στρατόπεδο του WordPress.org. Θα πρέπει να αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού και ένα όνομα τομέα για να εκτελέσετε αυτό-φιλοξενούμενο WordPress.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress στον τοπικό σας υπολογιστή για να δοκιμάσετε τα νερά χωρίς να επιβαρυνθείτε με κόστος. Η τοπική ανάπτυξη είναι εξαιρετική, αλλά ο ιστότοπός σας δεν είναι διαθέσιμος στο Διαδίκτυο. Εκτός αν, φυσικά, χρησιμοποιείτε τη δωρεάν εφαρμογή Local by Flywheel WordPress Development.

Σχετική ανάγνωση:

 • Εγκατάσταση του WordPress σε Mac τοπικά με MAMP
 • Εγκατάσταση του WordPress σε Windows τοπικά με το WAMP
 • Εγκαταστήστε το WordPress στο Ubuntu τοπικά με LAMP
 • Local by Flywheel Review: Δημιουργήστε άμεσα τοπικά περιβάλλοντα WordPress (δωρεάν εργαλείο)

Το θέμα είναι ότι μπορείτε να μετακινήσετε το ιστολόγιό σας από το WordPress.com σε οποιαδήποτε παρουσία WordPress που φιλοξενείται από τον υπολογιστή σας ή από την προσφορά φιλοξενίας ιστοσελίδων σε υπολογιστή ή διακομιστές. Ας κουνηθούμε. Επί.

Βρείτε έναν κεντρικό υπολογιστή WordPress

φιλοξενία ονόματος

Τα παιδιά στην επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων σας προσφέρουν βασικά χώρο διακομιστή και λογισμικό (για τη δημιουργία και διαχείριση του ιστότοπού σας + email κ.λπ.) με επαναλαμβανόμενη χρέωση. Και πάλι, γιατί χρειάζεστε έναν οικοδεσπότη Ιστού; Όλα τα αρχεία που συνθέτουν το ιστολόγιό σας WordPress ζουν σε έναν διακομιστή, χωρίς τον οποίο ο ιστότοπός σας δεν είναι προσβάσιμος από τον κόσμο.

Στο WordPress.com, λαμβάνετε δωρεάν φιλοξενία (εκτός εάν έχετε φυσικά ένα premium πρόγραμμα), αλλά εδώ, πρέπει να αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας με οποιονδήποτε πάροχο φιλοξενίας θέλετε. Όμως, επειδή ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και οι ματιές θα κάνουν τρελά πράγματα μόνο για να σας κερδίσουν, συγκεντρώσαμε αυτήν την υπέροχη λίστα φιλοξενουμένων WordPress για να κάνουμε την επιλογή του καλύτερου ευκολότερη.

Για να το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο για εσάς, εδώ είναι μια γρήγορη λίστα με τις αγαπημένες μας επιλογές φιλοξενίας σε διαφορετικά σημεία τιμών:

 1. WP Engine Managed WordPress Hosting: Κατά τη γνώμη μας, το WP Engine είναι η καλύτερη επιλογή φιλοξενίας εκεί έξω. Χρησιμοποιούμε και εμπιστευόμαστε για να φιλοξενήσουμε όλους τους ιστότοπους και τις θεματικές επιδείξεις του WordPress. Είναι γρήγορο, αξιόπιστο και ολόκληρη η ομάδα τους είναι χαρά να συνεργαστεί. Τα σχέδια ξεκινούν από 29 $ ανά μήνα (ακόμη λιγότερο όταν χρησιμοποιείτε τον κωδικό προσφοράς WP Engine για εξοικονόμηση 20%) και γνωρίζοντας ότι ο ιστότοπός σας είναι γρήγορος και ασφαλής αξίζει το κόστος!
 2. Cloudways Managed Cloud Hosting: Σούπερ γρήγορη φιλοξενία cloud που είναι γρήγορη ρύθμιση και εύκολη αναβάθμιση καθώς μεγαλώνει ο ιστότοπός σας. Ξεκινώντας από $ 7 το μήνα, υπάρχουν τόνοι διαφορετικών επιλογών φιλοξενίας cloud από το Cloudways, συμπεριλαμβανομένων των Digital Ocean, Amazon Web Service, Google Cloud και πολλά άλλα όλα με εύκολη εγκατάσταση WordPress 1 κλικ.
 3. Κοινή φιλοξενία Bluehost: Είστε νέοι στο WordPress; Δοκιμάζετε τα νερά με έναν νέο ιστότοπο; Η κοινόχρηστη φιλοξενία της Bluehost είναι μόλις 2,95 $ το μήνα με τον κωδικό προσφοράς Bluehost, καθιστώντας την μια προσιτή επιλογή φιλοξενίας από έναν γνωστό οικοδεσπότη.

Η δημιουργία λογαριασμού φιλοξενίας είναι τόσο εύκολη όσο η πίτα και θα πρέπει να γίνει σε λιγότερο από 5 λεπτά. Εντάξει, 10 λεπτά. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, είμαστε πάντα εδώ για εσάς.

Αποκτήστε ένα όνομα τομέα

Τώρα, χρειάζεστε μόνο ένα όνομα τομέα, με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες βρίσκουν τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. Εάν έχετε ήδη ένα όνομα τομέα, απλά πρέπει να το δείξετε στον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Ο οικοδεσπότης σας σας δείχνει πώς, οπότε μην ανησυχείτε. Μπορείτε ακόμη και να μετακινήσετε το ιστολόγιό σας στον δικό σας υποτομέα.

Εάν είστε καινούργιοισι, αγοράστε ένα όνομα τομέα που αντικατοπτρίζει τον ιστότοπό σας στο WordPress, αλλά αποφύγετε τη χρήση του όρου “WordPress” μέσα στο όνομα τομέα επειδή – πνευματικά δικαιώματα. Μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε τη συντομογραφία WP όσο θέλετε.

Παραδείγματα μεγάλων ονομάτων τομέα περιλαμβάνουν το WPExplorer.com, WebDesignLedger.com, και WPExplorer.com μεταξύ άλλων. Χρησιμοποιώ το Namecheap για τομείς.

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε το όνομα τομέα σας με τον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Ο οικοδεσπότης Ιστού σας δείχνει πώς να συνδέσετε τον τομέα σας με τον λογαριασμό φιλοξενίας σας, οπότε μην ιδρώνετε μια χάντρα. Είναι μια απλή διαδικασία, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν εξαπλωθούν οι αλλαγές.

Μόλις το όνομα τομέα σας συνδεθεί με τον λογαριασμό φιλοξενίας σας, είστε έτοιμοι για το συναρπαστικό μέρος: εγκατάσταση αυτο-φιλοξενούμενου WordPress.

Εγκαταστήστε το Self-Hosted WordPress

Εάν μόλις αγοράσατε έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστού για πρώτη φορά, πρέπει να είναι πραγματικά συναρπαστικό. Αστειεύομαι. Ας εγκαταστήσουμε το WordPress, οπότε πάρτε ένα ποτό ή οτιδήποτε άλλο και απλώς σιγοβράστε. Η πλειοψηφία των σύγχρονων οικοδεσποτών ιστού προσφέρει εγκατάσταση με ένα κλικ στο WordPress, πράγμα που σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ και να κάνετε κλικ σε ένα νέο ιστολόγιο WordPress.

Είναι σημαντικό να ελέγξετε αν το πλήθος επιλογών σας προσφέρει εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ, ειδικά αν δεν είστε τεχνολογικός τύπος. Πιστέψτε με το amigo, δεν θέλετε να χάσετε τα περιβάλλοντα των διακομιστών – είναι δυσάρεστο. Σαν να χαθείτε στο δάσος λίγο πριν το σούρουπο. Το ίδιο, η μη αυτόματη εγκατάσταση του WordPress είναι παιδικό παιχνίδι με το οδηγός εγκατάστασης από το WordPress.org.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το Namecheap cPanel (oh look, φιλοξενώ και εκεί), χρειάζεται μόνο να κάνω κλικ στο Softaculous Apps Installer και να επιλέξω το WordPress από την εκτενή λίστα εφαρμογών.

softaculous-app-installer-namecheap

Εδώ είναι η οθόνη Softaculous με επιλεγμένο το WordPress:

Softaculous-wordpress-εγκατάσταση-πρώτα

Στη συνέχεια, επιλέξτε το όνομα τομέα σας, συμπληρώστε τις λεπτομέρειες και πατήστε το κουμπί εγκατάστασης:

Softaculous-wordpress-εγκατάσταση-δευτερόλεπτο

Η εγκατάσταση τελείωσε σε λίγο:

Έγινε εγκατάσταση softaculous-wordpress

Τώρα, εάν ανανεώσετε το όνομα τομέα σας, θα δείτε την προεπιλεγμένη εγκατάσταση του WordPress:

wordpress-org-default-εγκατάσταση-with-2017-θέμα

Το δικό σας αυτό-φιλοξενούμενο ιστολόγιο WordPress είναι ώριμο για προσαρμογή ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. Μπορείτε να συνδεθείτε και να κάνετε ό, τι θέλετε σε χαρακτηριστικό στυλ WordPress.

Συγκριτικά, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, ένα blog subdomain.wordpress.com δεν έχει τίποτα σε ένα αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιο όσον αφορά την προσαρμογή και τις δυνατότητες. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά.

Μετακίνηση του περιεχομένου σας

Τώρα που έχετε τον εαυτό σας φιλοξενούμενο ιστότοπο, μπορείτε να μετακινήσετε το περιεχόμενό σας από τον ιστότοπό σας στο WordPress.com.

Βήμα 1: Εξαγωγή περιεχομένου από το WordPress.com

Γεια σου, δες αυτό. Αυτό το μέρος εδώ, αυτό το μέρος είναι το πιο εύκολο σε αυτό το σεμινάριο. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα σε αυτό. απλώς εισαγάγετε το περιεχόμενό σας στο νέο ιστολόγιό σας. Διαλέξτε κάτι εδώ και ρίξτε το εκεί, ξέρετε, κάτι τέτοιο.

Εδώ είναι μερικά προαιρετικός πράγματα που ίσως θέλετε να ξεφύγετε:

 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να καταργήσετε σελίδες και αναρτήσεις που δεν θέλετε, επειδή η δυνατότητα εισαγωγής φέρνει όλες τις αναρτήσεις – πρόχειρα, κάδο απορριμμάτων και όλες.
 • Επίσης, καθαρίστε το αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιό σας για να αποφύγετε αντικρουόμενες εγγραφές.

Λοιπόν, ας συλλέξουμε το περιεχόμενό σας. Συνδεθείτε στο ιστολόγιο WordPress.com χρησιμοποιώντας το example.wordpress.com/wp-admin. Φυσικά, θέλετε να αντικαταστήσετε το τμήμα “παράδειγμα” στο παραπάνω URL με τον υποτομέα σας. Αυτό σας μεταφέρει κατευθείαν στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress:

wordpress-admin-dashboard-wordpresscom

Μεταβείτε στο Εργαλεία> Εξαγωγή (βρίσκεται στο κάτω μέρος του μενού) για πρόσβαση στην οθόνη εξαγωγής:

κουμπί εξαγωγής-οθόνης-έναρξης-εξαγωγής

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν δύο επιλογές εδώ – δωρεάν και επί πληρωμή. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε, εκτός εάν έχετε την τάση (κρατήστε μια οικογένεια ευτυχισμένη), οπότε ας πάμε με τη δωρεάν επιλογή για τους σκοπούς αυτού του οδηγού. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη εξαγωγής, το οποίο σας οδηγεί σε αυτήν την οθόνη:

λήψη-εξαγωγή-αρχείο-wordpresscom

Εδώ, επιλέξτε το περιεχόμενο που θέλετε να μετακινήσετε. Επέλεξα το “Όλο το περιεχόμενο” για να εξαγάγω τα πάντα. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Λήψη αρχείου εξαγωγής και αποθηκεύστε το αρχείο XML που προκύπτει στον υπολογιστή σας. Κάνεις μια χαρά. Έκανε και μερικά λάθη την πρώτη φορά. Το λάθος είναι ανθρώπινο.

Βήμα 2: Εισαγάγετε περιεχόμενο στο δικό σας φιλοξενούμενο ιστολόγιο

Πρώτα πράγματα πρώτα, εγκατάσταση και ενεργοποίηση Πρόσθετο WordPress Importer. Συνδεθείτε στο δικό σας φιλοξενούμενο ιστολόγιο WordPress και μεταβείτε στο Εργαλεία> Εισαγωγή:

οθόνη εισαγωγής αυτο-φιλοξενούμενου-wordpress blog

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα WordPress και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Εκτέλεση εισαγωγής (δείτε την παραπάνω εικόνα). Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε το αρχείο XML που λάβατε από το ιστολόγιο WordPress.com και πατήστε το Μεταφόρτωση αρχείου και εισαγωγή κουμπί:

μεταφόρτωση-αρχείο-και-εισαγωγή-οθόνη

Στην επόμενη οθόνη, εκχωρήστε το εισαγόμενο περιεχόμενο σε έναν υπάρχοντα συντάκτη στο δικό σας φιλοξενούμενο ιστολόγιο. Επιπλέον, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου “Λήψη και εισαγωγή συνημμένων αρχείων” για να εισαγάγετε τα πολυμέσα σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή:

ανάθεση-συγγραφέας-εισαγωγή-μέσα-οθόνη

Ο χρόνος που απαιτείται για την εισαγωγή εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το μέγεθος της μεταφόρτωσής σας. Είναι φυσικό ότι περισσότερο περιεχόμενο απαιτεί περισσότερο χρόνο για τη μεταφόρτωση, αλλά στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να δείτε αυτήν την οθόνη:

εισαγωγή-περιεχόμενο-σε-αυτο-φιλοξενούμενο-wordpress-complete

Τώρα, ας δούμε πώς μοιάζει το νέο μας περιεχόμενο στο ιστολόγιό μας που φιλοξενείται:

ολοκληρωμένη-εισαγωγή περιεχομένου ιστολογίου-εμφάνισης

Urrrgh! Αυτό είναι σίγουρα ένα απροσδόκητο θέαμα. Λοιπόν, έχουμε ένα διαφορετικό θέμα (η πιο βασική μορφή του πλαισίου θέματος Beans WordPress – διαβάστε περισσότερα για τα θεματικά πλαίσια WordPress). Ωστόσο, το μενού εκεί φαίνεται τρομερό. Φαίνεται ότι θα πέσει κάθε λεπτό τώρα.

Συνολικά, εισήγαγα με επιτυχία τις αναρτήσεις και τις σελίδες μου. Η ομορφιά της δυνατότητας εισαγωγής είναι ότι μπορείτε να εισαγάγετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των μέσων, των σχολίων, των κατηγοριών και των ετικετών. Δεν μπορείτε, ωστόσο, να εισαγάγετε προσθήκες, widget και θέματα από το WordPress.com.

Παρόλο που είστε εκκεντρικοί και μπορείτε να προσαρμόσετε το αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιό σας όπως θέλετε, θα, για αυτήν τη μελέτη, θα προσαρμόσουμε το αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιό μας ώστε να ταιριάζει με το ιστολόγιο WordPress.com.

Πώς να προσαρμόσετε το δικό σας φιλοξενούμενο ιστολόγιο

Επιλέξτε ένα θέμα WordPress

Το ιστολόγιο WordPress.com βασίζεται στο θέμα Something Fishy από το αποθετήριο WordPress. Το μόνο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να εγκαταστήσω και να ενεργοποιήσω το θέμα στο αυτο-φιλοξενούμενο blog. Απλώς πλοηγηθείτε στο Εμφάνιση> Θέματα και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη νέου στο επάνω μέρος.

Συνολικό θέμα WordPress

Εάν είστε στην αγορά για ένα premium θέμα, δεν μπορούμε να προτείνουμε το συνολικό θέμα αρκετά. Είναι ένα θέμα με τις κορυφαίες πωλήσεις για έναν λόγο – διαθέτει κάθε δυνατότητα που θα μπορούσατε να χρειαστείτε ενσωματωμένη. Το θέμα συνοδεύεται από μια προσαρμοσμένη εκτεταμένη έκδοση του δημιουργού σελίδων Visual Composer, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις σελίδας σε ένα jiffy, έναν απλό εισαγωγέα επίδειξης μπορείτε να έχετε αμέσως τον ιστότοπό σας να μοιάζει με οποιαδήποτε θεματική επίδειξη και premium ρυθμιστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κινούμενα ρυθμιστικά σε οποιαδήποτε σελίδα. Εάν αγοράσετε ένα premium θέμα όπως το Σύνολο θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το αρχείο zip με δυνατότητα εγκατάστασης.

Στη συνέχεια, ανεβάστε το θέμα σας ή πληκτρολογήστε το όνομα του θέματος σας (λειτουργεί μόνο αν το θέμα είναι διαθέσιμο στο δωρεάν αποθετήριο θεμάτων WordPress) στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε enter όπως φαίνεται παρακάτω:

μεταφόρτωση-ή-αναζήτηση-wordpress-θέμα-wordpress-org

Στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το θέμα σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο χρήσης ενός παιδικού θέματος WordPress εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές στο θέμα σας. Τώρα, ας δούμε πώς μοιάζει το αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιό μας:

αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιο μετά την εγκατάσταση του θέματος

Όχι κακό, μοιάζει σχεδόν με τον ιστότοπό μας στο WordPress.com, σωστά; Πρέπει απλώς να μετακινήσουμε μερικά πράγματα και να προσθέσουμε μερικά πρόσθετα για εκκίνηση. Απλώς συνδεθείτε ξανά στον γνωστό πίνακα ελέγχου διαχειριστή και αλλάξτε ό, τι θέλετε.

Για παράδειγμα, για να αλλάξω τον τίτλο του ιστότοπου, πρέπει απλώς να συνδεθώ στο δικό μου φιλοξενούμενο ιστολόγιο και να πλοηγηθώ στο Ρυθμίσεις> Γενικά. Για να προσαρμόσω το άσχημο άσχημο μενού μου, πρέπει απλώς να πλοηγηθώ στο Εμφάνιση> Μενού. Για να προσθέσω το widget About Me που είδατε στην πλευρική γραμμή, θα εγκαθιστούσα πρώτα ένα plugin οπτικού προγράμματος επεξεργασίας όπως Widget Black Studio TinyMCE και προσαρμόστε μακριά.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να προσαρμόσετε το νέο σας αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιο με όποιον τρόπο θέλετε, καθώς τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε τις προσθήκες WordPress και να κάνετε ό, τι θέλετε στα θέματα σας. Για παράδειγμα, έχω προσαρμόσει το αυτο-φιλοξενούμενο ιστολόγιό μου και κατέληξα με:

αυτο-φιλοξενούμενο blog wordpress-org-after-customization

Μοιάζει ακριβώς με το ιστολόγιό μας στο WordPress.com και μου πήρε λιγότερο από 5 λεπτά, γιατί πρέπει να τελειώσετε μέχρι τώρα.

Επιπλέον σημειώσεις

Μετακινήσατε με επιτυχία το ιστολόγιό σας στο WordPress.com στο WordPress.org, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε πλέον το βασίλειο του ιστότοπού σας. Αξίζετε ένα στέμμα και ένα ποτό. Και ως βασιλιάς, η τιμή σας, οι ευθύνες σας αυξάνονται. Είστε υπεύθυνοι για εργασίες διαχείρισης ιστότοπων, όπως ασφάλεια, SEO, αντίγραφα ασφαλείας, ανεπιθύμητα μηνύματα κ.λπ..

Έχετε περισσότερα από απλά δωρεάν φιλοξενία και δωρεάν υποτομέα, αλλά τουλάχιστον σας βοήθησαν να περπατήσετε. Ωστόσο, κρατήστε τον λογαριασμό φιλοξενίας και το όνομα τομέα σας πληρωμένο για να διασφαλίσετε ότι το ιστολόγιό σας είναι συνδεδεμένο ανά πάσα στιγμή.

Εάν δεν ανανεώσετε το όνομα τομέα σας εγκαίρως, κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει. Κάποτε, έχασα έναν τομέα που έδειξε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης σε κάποιο γερμανικό χρηματιστή. Μάθετε από τα λάθη μου φίλε, μάθε. Αλλά μην φαίνεται τόσο λυπημένος, ήταν λάθος του ιστότοπου, δεν είχα ανακαλύψει το BuddyPress.

Ελέγξτε τους συνδέσμους και τις εικόνες

Αφού μετακινήσετε, βεβαιωθείτε ότι όλοι οι σύνδεσμοι και οι εικόνες σας λειτουργούν για να αποφύγετε το άσχημο πρόβλημα που είναι σπασμένοι σύνδεσμοι. Εάν ορισμένες από τις εικόνες σας είχαν μείνει πίσω, όπως συμβαίνει με τεράστιους ιστότοπους, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να το χρησιμοποιήσετε Teleporter εικόνας ή Αυτόματη μεταφόρτωση εικόνων.

Στη συνέχεια, υπάρχει και αυτό το άλλο ζήτημα της μετακίνησης υπαρχόντων συνδρομητών χωρίς να βλάψετε τα συναισθήματά τους. Η εισαγωγή σε αυτό-φιλοξενούμενο WordPress φέρνει τους συνδρομητές σας στο WordPress.com; Δυστυχώς όχι. Εδώ, χρειάζεστε μια ωραία προσθήκη γνωστή ως Jetpack.

Εγκαταστήστε πρώτα το Jetpack και μετά διαβάστε το αναλυτικός οδηγός για μετακίνηση συνδρομητών στο δικό σας φιλοξενούμενο ιστολόγιο WordPress.

Τι άλλο? Ω ναι, ενημερώστε τους χρήστες σας για τη μετακίνηση ή χρησιμοποιήστε το Υπηρεσία ανακατεύθυνσης ιστότοπου που κοστίζει 13 δολάρια το χρόνο. Χρειάζεστε μόνο τον πρώτο χρόνο.

Τελικές λέξεις

Η μεταφορά του ιστολογίου σας από το WordPress.com στο WordPress.org είναι εύκολη δουλειά. Απλώς κατεβάστε το αρχείο XML από το ιστολόγιό σας στο WordPress.com, ανεβάστε στο αυτό-φιλοξενούμενο ιστολόγιο, προσαρμόστε την εμφάνιση, κάντε λίγη καθαριότητα, ειδοποιήστε ή ανακατευθύνετε τους χρήστες και είστε χρυσοί.

Μετακινήσατε προηγουμένως ένα blog από το WordPress.com στο WordPress.org; Εάν ναι, τι μάθατε; Έχετε μια ερώτηση ή πρόταση?

Εάν αυτή η ανάρτηση δεν έχει ρίξει φως στην κατάστασή σας, μην διστάσετε να υποβάλετε την ερώτησή σας στα σχόλια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε ένα χέρι. Ευθυμίες και ό, τι καλύτερο καθώς (και μετά) κινείστε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map