Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του WordPress στο Cloud με BackWPup – Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Μιλάμε για τη σημασία της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ιστοτόπων στην πρόσφατη σειρά δημοσιεύσεων μου – Συχνά λάθη του WordPress για αποφυγή. Στην πραγματικότητα, το θέμα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας! Ωστόσο, πολλοί από εμάς είναι κάτω από την ψευδή εντύπωση ότι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός ιστότοπου WordPress είναι δύσκολη, ή ακόμη και χρονοβόρα. Στη σημερινή ανάρτηση, θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε αυτήν την έννοια.


Σήμερα θα μάθουμε πώς να διαμορφώσουμε το δωρεάν προσθήκη BackWPup προς την αυτομάτως δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress στο cloud. Μόλις τελειώσετε με αυτό το σεμινάριο, θα μπορείτε να προγραμματίσετε αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, σε οποιονδήποτε προορισμό μεταφόρτωσης μαζί με μια σειρά από επιλογές διαμόρφωσης. Δεν θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για τη διαμόρφωση ή τη συντήρηση αντιγράφων ασφαλείας – όλα αυτά θα γίνουν αυτόματα.

Επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε το Dropbox ως πάροχο cloud, καθώς είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν παρόχους αποθήκευσης cloud στον κλάδο. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε έναν πάροχο αποθήκευσης cloud επί πληρωμή, μπορείτε να δοκιμάσετε το Amazon AWS. Εάν δεν έχετε Λογαριασμός Dropbox, Θα σας συνιστούσα να αποκτήσετε ένα σήμερα. PS: Θα χρειαζόμαστε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε στο σεμινάριό μας.

Πώς να εγκαταστήσετε το BackWPup WordPress Plugin

εγκαταστήστε το πρόσθετο backwpup στο wordpress

Η εγκατάσταση της προσθήκης είναι μια βόλτα στο πάρκο. Απλώς μεταβείτε στο:

 • Πίνακας ελέγχου WordPress> Πρόσθετα> Προσθήκη νέου
 • Στο Πλαίσιο Αναζήτησης αναζήτησης, πληκτρολογήστε “BackWPup“. Το πρώτο αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι το πρόσθετο που ψάχνετε.
 • Απλώς κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ και μετά Θέτω εις ενέργειαν το πρόσθετο.

Ολοκληρώθηκε? Καλός. Τώρα ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Dropbox. Μπορείτε να κλείσετε την καρτέλα αν θέλετε. Σύντομα θα συνδέσουμε τον λογαριασμό Dropbox με την προσθήκη BackWPup.

Οι προκαταρκτικές

backwpup-hero1

Πρώτον, ελέγχουμε για μερικές εξαρτήσεις από τον διακομιστή, για να διασφαλίσουμε ότι η λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας πραγματοποιείται ομαλά.

 • Επισκεφτείτε τον πίνακα διαχείρισης του BackWPup κάτω από Πίνακας ελέγχου WP> BackWPup> Πίνακας ελέγχου.
 • Επιλέξτε Σημείο # 1 Ελέγξτε την εγκατάσταση.
 • Το BackWPup θα ελέγξει το περιβάλλον του διακομιστή φιλοξενίας σας για τυχόν συγκρούσεις ή μη ικανοποιημένες εξαρτήσεις.
 • Οι πληροφορίες που συλλέγονται θα εμφανίζονται στο Πληροφορίες καρτέλα στο Ρυθμίσεις πάνελ BackWPup. (Θα επανεξετάσουμε αυτήν την καρτέλα αργότερα για επιπλέον συντονισμό.)
 • Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν αναφέρονται προβλήματα.
 • Εάν, ωστόσο, ένα ζήτημα είναι βρέθηκε, (για παράδειγμα, η έκδοση cURL δεν βρέθηκε) θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο φιλοξενίας για να το διορθώσετε.
 • Μόλις τελειώσετε, πατήστε Αποθήκευσε τις αλλαγές.

Πώς να δημιουργήσετε μια νέα προγραμματισμένη εργασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο BackWPup

backwpup-proc-01

Τώρα θα δημιουργήσουμε ένα νέο προγραμματισμένο αντίγραφο ασφαλείας με το BackWPup. Είναι εύκολο, το μόνο που πρέπει να κάνετε ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 • Προχωρήστε προς Πίνακας ελέγχου WP> BackWPup> Προσθήκη νέας εργασίας
 • Υπό Όνομα εργασίας, δώστε ένα νόημα όνομα στο οποίο μπορείτε αργότερα να αναφέρετε.
 • Έχουμε χρησιμοποιήσει First_Backup_Job_WPE εξερευνητής
 • ΑΣΕ το Εργασίες εργασίας μόνο καρτέλα, καθώς δεν θα χρειαζόμαστε τις μη ελεγμένες λειτουργίες
 • Υπό Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων, ορίστε το Όνομα αρχείου προς την backwpup_trial1_% Y-% m-% d_% H-% i-% s
 • Τέλος στο Προορισμός εργασίας καρτέλα, ελέγξτε Dropbox.
 • Μια νέα καρτέλα που ονομάζεται Προς: Dropbox θα πρέπει να εμφανίζεται στο επάνω μενού. Επιλέξτε το.

Σύνδεση Dropbox στο BackWPup Plugin

Τώρα είμαστε στο Προς: Dropbox καρτέλα, όπως περιγράφεται στο τελευταίο βήμα. Ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Dropbox, εάν δεν το έχετε κάνει.

connect-dropbpx-backwpup-1

Σύμφωνα με το Προς: Dropbox καρτέλα, ακολουθούμενο από Σύνδεση> Πρόσβαση στην εφαρμογή στο Dropbox, Κάνε κλικ στο Λήψη κωδικού ελέγχου εφαρμογής Dropbox κουμπί.

connect-dropbpx-backwpup-2

Αυτό ανοίγει μια νέα καρτέλα και ζητά άδεια. Κάντε κλικ στο Επιτρέπω και το Dropbox θα δημιουργήσει ένα περιορισμένη πρόσβαση έναν κωδικό για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι το πρόσθετο BackWPup θα έχει πρόσβαση μόνο στο Εφαρμογές / BackWPup φάκελο στο Dropbox σας. Αυτό είναι ένα ιδανικό λύση, καθώς η προσθήκη δεν θα χρειάζεται πρόσβαση στον πλήρη λογαριασμό σας στο Dropbox.

connect-dropbpx-backwpup-3

Αντιγράψτε-επικολλήστε τον κώδικα στο Πρόσβαση στην εφαρμογή στο Dropbox πεδίο.

connect-dropbpx-backwpup-4

Κάντε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές για να δοκιμάσετε την ολοκλήρωση.

connect-dropbpx-backwpup-5-επιτυχία

Μόλις τελειώσετε, θα πρέπει να λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης που να λέει “Έλεγχος ταυτότητας“. Αυτό ολοκληρώνει την ενσωμάτωσή μας στο Dropbox.

Εκτέλεση του αντιγράφου ασφαλείας για πρώτη φορά

Θα συνεχίσουμε τώρα με την εκτέλεση της εργασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να εκτελέσετε την εργασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με έναν από τους τέσσερις τρόπους:

 1. Εκκίνηση της εργασίας με μη αυτόματο τρόπο από τον πίνακα ελέγχου του WordPress
 2. Εκκίνηση της εργασίας από την καθορισμένη διεύθυνση URL
 3. Μέσω του WordPress CLI
 4. Προγραμματίζοντας την εργασία μέσω WordPress Cron

Οι δύο πρώτες επιλογές ταιριάζουν καλύτερα σε ολόκληρο το κοινό. Θα χρησιμοποιήσουμε τη μη αυτόματη μέθοδο για να εξαντλήσουμε την εφεδρική εργασία για πρώτη φορά.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας –

backwpup abackup πρόοδος cmd

Και αυτό με ένα ολοκληρωμένο αντίγραφο ασφαλείας –

backwpup-job-1η εκτέλεση

Μόλις τελειώσετε, θα πρέπει να δείτε το αρχείο να ανεβάζεται στο λογαριασμό σας στο Dropbox. Εάν το έχετε εγκαταστήσει όπως εγώ, θα βρείτε επίσης μια ειδοποίηση για επιτραπέζιο υπολογιστή.

Προγραμματισμός του WordPress Backup

Ο προγραμματισμός του αντιγράφου ασφαλείας πρέπει να γίνεται με προσοχή. Εάν βρίσκεστε σε κοινόχρηστο διακομιστή φιλοξενίας και προγραμματίσετε ένα έως πολλά αντίγραφα ασφαλείας, τότε είναι πιθανό να καταλήξετε να επισημάνετε για υπερβολική χρήση πόρων. Έχουμε προετοιμάσει ένα μικρό τραπέζι που συζητά πόσο συχνά πρέπει να προγραμματίζετε αντίγραφα ασφαλείας. Ας συνεχίσουμε με τα βήματα:

 • Παω σε Πίνακας ελέγχου WP> BackWPup> Εργασίες
 • Ανοίξτε την εφεδρική εργασία που δημιουργήσατε τελευταία, η οποία στην περίπτωσή μας ήταν First_Backup_Job_WPE εξερευνητής
 • Επίλεξε το Πρόγραμμα αυτί
 • Μεταβείτε στο Πρόγραμμα εργασίας> Έναρξη εργασίας και επιλέξτε το με το WordPress cron επιλογή

Τώρα ας διαμορφώσουμε τον προγραμματιστή. Θα χρησιμοποιήσουμε το βασικός τύπος προγραμματιστή και επιλέξτε ένα Καθημερινά εφεδρική συχνότητα ξεκινώντας από τα μεσάνυχτα.

χρονοδιακόπτης προγραμματισμού backwpup

Κτύπημα Αποθήκευσε τις αλλαγές για να ενημερώσετε με επιτυχία τον προγραμματιστή. Μόλις τελειώσει, αυτό είναι το δικό μας Θέσεις εργασίας πάνελ θα πρέπει να μοιάζει με –

προγραμματισμένη εργασία backwpup

Το έχετε κάνει amigo! Συγχαρητήρια!

Αυτό ολοκληρώνει το βασικό μας σεμινάριο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή απορίες ή προτάσεις σχετικά με το πώς να βελτιώσετε αυτό το σεμινάριο, δώστε μου μια κραυγή στο @Souravify ή ρωτήστε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τώρα που μάθαμε πώς να διαμορφώνουμε και να προγραμματίζουμε αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας του WordPress στο cloud, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές συμβουλές σχετικά με τα αντίγραφα ασφαλείας.

Παίζοντας με τις ρυθμίσεις BackWPup

Σε αυτήν την ενότητα, θα επισκεφτώ γρήγορα τις σύνθετες ρυθμίσεις της προσθήκης BackWPup. Αυτές είναι εξαιρετικές επιλογές που οι δημιουργοί του plugin είναι ενσωματωμένοι για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τα αντίγραφα ασφαλείας σας.

Η καρτέλα εργασιών

Για αρχάριους, θα ήθελα να συζητήσω τις διαθέσιμες επιλογές στο Θέσεις εργασίας κάτω από την καρτέλα BackWPup> Ρυθμίσεις.

backwpup-setting-02

Ρυθμίστε τη ρύθμιση εδώ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προσθήκη.

 • ο Μειώστε το φορτίο διακομιστή Η επιλογή είναι εξαιρετική για τον περιορισμό της χρήσης πόρων σε κοινόχρηστα περιβάλλοντα φιλοξενίας. Με αυτό, θα μπορείτε να προγραμματίζετε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας χωρίς σημαίες υπερβολικής χρήσης πόρων.
 • Μέγιστος χρόνος εκτέλεσης σεναρίου Η επιλογή πρέπει να διατηρηθεί στο 0, καθώς εξαρτάται από την ικανότητα επεξεργασίας του διακομιστή. Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι τα αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι επιτυχημένα, θα μπορούσατε να το ορίσετε σε μια πεπερασμένη τιμή για τον εντοπισμό σφαλμάτων.

Η καρτέλα “Δίκτυο”

backwpup-setting-04

ο Δίκτυο Η καρτέλα είναι μια άλλη ρύθμιση που θέλω να κάνω discus. Εάν η περιοχή διαχειριστή του ιστολογίου σας, δηλ. wp-διαχειριστής ο φάκελος προστατεύεται με Έλεγχος ταυτότητας HTTP μέσω .htaccess, τότε θα πρέπει να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης σε αυτήν την καρτέλα. Για παράδειγμα, τα σταγονίδια Cloud WordPress της DigitalOcean έχουν αυτήν τη δυνατότητα ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Ως εκ τούτου, τα στοιχεία σύνδεσης πρέπει να εισαχθούν για να λειτουργεί σωστά η προσθήκη.

Τι είναι το Διαφορικό αντίγραφο ασφαλείας και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσω?

Όταν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του ίδιου ιστότοπου ξανά και ξανά, α η πλειοψηφία των αρχείων παραμένουν αμετάβλητα. Στην πραγματικότητα, αυτά τα αρχεία αποδεικνύονται μεγάλα – αυτά που συμβάλλουν στο μεγαλύτερο μέρος του μεγέθους του αντιγράφου ασφαλείας. Σκεφτείτε αρχεία πολυμέσων όπως εικόνες και έγγραφα. Δεν αλλάζουν μετά τη μεταφόρτωση. Ονομάζονται στατικό περιεχόμενο.

Τι γίνεται αν μπορούσατε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο των αρχείων που κάνω αλλαγή? Τέτοια αρχεία περιλαμβάνουν νέα ή ενημερωμένα θέματα και προσθήκες, και φυσικά τη βάση δεδομένων του WordPress. Ευτυχώς οι προγραμματιστές έχουν μια έξυπνη λύση – λέγεται διαφορικό αντίγραφο ασφαλείας.

Με λίγα λόγια – εξοικονομεί χώρο

Σημαίνει δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μόνο εκείνα τα αρχεία που έχουν τροποποιηθεί από την τελευταία ώρα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι το μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας είναι σημαντικά μειωμένος. Ας το παραδεχτούμε – ο χώρος δεν είναι απεριόριστος, οπότε γιατί να μην βελτιστοποιήσετε τις ανάγκες αποθήκευσης?

Το διαφορικό Backup είναι διαθέσιμο στην premium έκδοση του plugin – BackWPup Pro, το οποίο ξεκινά από 75 $ για μια άδεια για μία τοποθεσία. Μπορείτε να δείτε μια ενδιαφέρουσα δωρεάν σύγκριση έναντι της προσθήκης στο MarketPress για να δείτε εάν πρέπει πραγματικά να κάνετε αναβάθμιση (αλλά μην ανησυχείτε – για τους περισσότερους bloggers, η δωρεάν έκδοση θα σας πάρει εντάξει).

Δοκιμάστε το BackWPup σήμερα

Με πάνω από 1,6 εκατομμύρια λήψη της δωρεάν έκδοσης στο αποθετήριο WordPress και 60.000 premium συνδρομητές, το BackWPup είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress στην αγορά. Δοκίμασε το!

Λήψη BackWPup

Πόσο συχνά πρέπει να δημιουργώ αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού μου στο WordPress?

Μια ερώτηση πολλοί από εμάς, ή μάλλον, πρέπει παρακαλώ. Στην ιδανική περίπτωση, η εφεδρική σας συχνότητα πρέπει να εξαρτάται από τρεις παράγοντες:

 • Συχνότητα δημοσίευσης
 • Ποσό επισκεψιμότητας που επιβλέπει ο ιστότοπός σας
 • Αριθμός σχολίων που δημοσιεύτηκαν
 • Περιβάλλον φιλοξενίας

Εάν δεν θέλετε να διαβάσετε τις ακόλουθες τρεις παραγράφους, διαβάστε γρήγορα τον πίνακα που έχω ετοιμάσει για εσάς.

Καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Εάν δημοσιεύσετε 3+ αναρτήσεις / εβδομάδα, επιβλέπετε μια μηνιαία επισκεψιμότητα 10.000+ μηνιαίων επισκεπτών και υποβάλετε μια σταθερή ροή σχολίων, θα πρέπει να προγραμματίσετε μια καθημερινά αντιγράφων ασφαλείας. Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό θα πρέπει επίσης να έχει το ίδιο. Για να εξοικονομήσετε χώρο, θα μπορούσατε επίσης να προγραμματίσετε ένα καθημερινό διαφορικό αντίγραφο ασφαλείας και ένα εβδομαδιαίο πλήρες αντίγραφο ασφαλείας.

Εβδομαδιαία και διμηνιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Εάν δημοσιεύετε 1-2 δημοσιεύσεις την εβδομάδα, επιβλέπετε μια μηνιαία κίνηση περίπου 5000 επισκεπτών, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ένα εβδομαδιαίος αντιγράφων ασφαλείας. Εάν το επιτρέπει ο χώρος, πάρτε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας ή μπορείτε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό αντίγραφο ασφαλείας κάθε δύο εβδομάδες. Εάν δημοσιεύετε περίπου 1-2 δημοσιεύσεις το μήνα, τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα εφεδρικό αντίγραφο κάθε δύο εβδομάδες,

Μηνιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι ιδανικό για έναν ιστότοπο χαρτοφυλακίου / προϊόντων, όπου ο όγκος του νέου περιεχομένου που δημιουργείται είναι αρκετά χαμηλός, δηλαδή το περιεχόμενο είναι κυρίως στατικού χαρακτήρα. Είναι ασφαλές να υποθέσετε ότι δεν θα ενεργοποιήσετε σχόλια στη σελίδα προορισμού του προϊόντος σας. Γιατί λοιπόν να λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας κάθε μέρα; Τα μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας ταιριάζουν καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης, θα συνιστούσα να λάβετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας αντί για ένα διαφορετικό.

 Αναρτήσεις ανά εβδομάδαΜηνιαία κίνησηΣχόλιαΠεριβάλλον φιλοξενίαςΣυχνότητα αντιγράφων ασφαλείας
3 ή περισσότερα10.000 ή υψηλότερα10+ την ημέραCloud, VPS ή Managed WordPress HostingΚαθημερινά (Διαφορική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας) και Εβδομαδιαία (Πλήρης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας)
1-2Έως 5.00010 ανά εβδομάδαCloud ή VPS ή Shared HostingΕβδομαδιαία ή δύο εβδομάδες (Διαφορική και πλήρης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αντίστοιχα)
1-2 το μήναΛιγότερο από 1.0001-2 ανά μήναΚοινή φιλοξενίαΜηνιαίο

Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο πίνακας προορίζεται μόνο για λόγους αναφοράς. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να βρείτε ένα εφεδρικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Εάν βρεθείτε να εξαντλείται, διαβάστε την επόμενη γραμμή! ��

PS: Μπορείτε να διαγράψετε με ασφάλεια αντίγραφα ασφαλείας που είναι παλαιότερα από τρεις μήνες.

Σε εσάς…

συμμετοχή του κοινού

Η συμμετοχή του κοινού είναι υπέροχο πράγμα και θα ήθελα να ευχαριστήσω ο καθένας από εσάς, που χρειάζονται το χρόνο και την προσπάθεια να δημοσιεύσουν ένα σχόλιο. Μια συζήτηση για το “backup του ιστότοπου” είναι κάτι όλα μπορούν να σχετίζονται με webmaster. Και πολλοί από αυτούς έχουν μια δική τους ιστορία. Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τα δικα σου ιστορία!

Εάν δεν διαθέτετε μία, ακολουθούν μερικές ερωτήσεις για να ξεγελάσετε το μυαλό σας – Έχετε δοκιμάσει το BackWPup; Ποια είναι η προτιμώμενη εφεδρική υπηρεσία σας; Χρησιμοποιείτε πληρωμένο; Πόσο συχνά εσείς αντιγράφων ασφαλείας? Πείτε μας τις σκέψεις σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map