Πώς να ρυθμίσετε το WordPress Caching με W3 Total Cache (W3TC)

 1. 1. Οδηγός για αρχάριους για την κατανόηση των εσωτερικών λειτουργιών του WordPress
 2. 2. Τι είναι το WordPress Caching και γιατί είναι σημαντικό?
 3. 3. Πώς λειτουργεί το WordPress Caching?
 4. 4. Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το WordPress Caching με WP Super Cache
 5. 5. Αυτή τη στιγμή διαβάζει: Πώς να ρυθμίσετε το WordPress Caching με W3 Total Cache (W3TC)
 6. 6. MaxCDN Review: Το καλύτερο CDN για WordPress?

Οι δύο πιο δημοφιλείς προσθήκες caching WordPress στον κόσμο είναι οι WP Super Cache και W3 Total Cache (W3TC). Αναπτύχθηκε από το CTO της Mashable, το W3 Total Cache είναι μακράν το πιο ευέλικτο διαθέσιμο caching plugin, που χρησιμοποιείται σε ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας όπως το Smashing Magazine, Mashable, MakeUseOf και Yoast. Αυτό το σεμινάριο είναι ένας οδηγός για αρχάριους για τη διαμόρφωση του W3 Total Cache. Συμβουλή: Το W3TC διαθέτει πληθώρα προηγμένων ρυθμίσεων, μερικές από τις οποίες δυσκολεύομαι να κατανοήσω. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με μια ρύθμιση, είναι καλύτερο να μην το χάσετε. Ας ξεκινήσουμε!


Εγκαταστήστε το W3 Total Cache

Εγκαταστήστε το W3 Total Cache

Για να εγκαταστήσετε το Πρόσθετο W3 Total Cache, ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου του WordPress, ακολουθούμενο από Προσθήκες> Προσθήκη νέου. Ψάχνω για “Συνολική προσωρινή μνήμη w3Και εγκαταστήστε το πρώτο αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μη αυτόματα το plugin και να το ανεβάσετε στο wp_content / plugins φάκελο μέσω FTP. Εάν είχατε εγκαταστήσει προηγουμένως μια άλλη προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης όπως το WP Super Cache, θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε πριν ενεργοποιήσετε το W3 Total Cache. Αυτό θα αποτρέψει τη διένεξη των δύο προσθηκών. Κατά κανόνα, μην διατηρείτε ενεργοποιημένες περισσότερες από μία προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης στο WordPress οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Διαμόρφωση συνολικής προσωρινής μνήμης W3 – Γενικές ρυθμίσεις

Το W3 Total Cache δημιουργεί μια νέα καταχώριση μενού με την ονομασία Performance in WordPress dashboard. Οι επιλογές που ψάχνουμε βρίσκονται κάτω Απόδοση> Γενικά. Θα παρατηρήσετε ότι αυτή η σελίδα έχει έναν συντριπτικό αριθμό ρυθμίσεων για μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης (και πολύ περισσότερα αν είστε σε προηγμένα πράγματα). Κάθε ρύθμιση τοποθετείται μέσα σε ένα κουτί – που ονομάζονται ενότητες. Έχω συζητήσει κάθε μία από αυτές τις ενότητες με σχετικά στιγμιότυπα οθόνης. Εάν κολλήσετε ή δεν είστε σίγουροι για μια συγκεκριμένη ρύθμιση, απλώς ακολουθήστε τα στιγμιότυπα οθόνης.

Γενική ενότητα γενικών ρυθμίσεων προσωρινής μνήμης W3

Η πρώτη ενότητα που θα βρείτε είναι Γενικός. Θα συνιστούσα να μην ενεργοποιήσετε όλες τις επιλογές προσωρινής αποθήκευσης χρησιμοποιώντας το πλαίσιο ελέγχου εναλλαγής. Ενδέχεται να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις που δεν απαιτούνται (ή ακόμη και υποστηρίζονται από) τον κεντρικό υπολογιστή σας – κάτι που θα καθυστερούσε κατά λάθος τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε γρήγορα όλες τις λειτουργικές μονάδες, αυτό το πλαίσιο ελέγχου εναλλαγής είναι βολικό! Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους όρους «προσωρινή μνήμη σελίδας» ή «προσωρινή μνήμη βάσης δεδομένων», θα συνιστούσα να διαβάσετε πώς λειτουργεί το WordPress Caching.

Ενότητα προσωρινής μνήμης σελίδας

Συνολική προσωρινή μνήμη σελίδας προσωρινής αποθήκευσης W3

Η δεύτερη ενότητα που πρόκειται να διαμορφώσουμε είναι Προσωρινή μνήμη σελίδας. ο Μέθοδος προσωρινής μνήμης σελίδας εξαρτάται από το περιβάλλον φιλοξενίας σας. Εάν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο κεντρικό υπολογιστή, Δίσκος: Βελτιωμένος είναι η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε έναν αποκλειστικό ή εικονικό διακομιστή και έχετε APC (ή οποιαδήποτε άλλη μορφή Opcode caching εγκατεστημένη), θα πρέπει να ορίσετε την αντίστοιχη επιλογή.

Ελαχιστοποίηση ενότητας

W3 συνολική κρυφή μνήμη μονάδα ελαχιστοποίησης

ο Ελαχιστοποιήστε Το module συμπιέζει τα αρχεία CSS και JavaScript που χρησιμοποιεί το θέμα σας, αφαιρώντας περιττές γραμμές κώδικα, όπως σχόλια και κενά διαστήματα. Αυτό μειώνει το μέγεθος αρχείου κατά ~ 10% που οδηγεί σε έναν ταχύτερο ιστότοπο. Υπό Ελαχιστοποιήστε τη μέθοδο cache θα πρέπει να ορίσετε την κατάλληλη επιλογή βάσει του διακομιστή σας.

Άλλες ενότητες προσωρινής αποθήκευσης

Συνολική προσωρινή μνήμη αντικειμένου προσωρινής αποθήκευσης W3

Οι επόμενες δύο ενότητες είναι Προσωρινή μνήμη βάσης δεδομένων και Cache αντικειμένου. Ενεργοποιήστε το καθένα από αυτά και αλλάξτε τη μέθοδο προσωρινής αποθήκευσης στην καλύτερη προσαρμογή στο περιβάλλον φιλοξενίας σας – όπως ακριβώς κάνατε Προσωρινή μνήμη σελίδας και Ελαχιστοποιήστε.

Συνολική κρυφή μνήμη προγράμματος περιήγησης W3

Η τελευταία ενότητα που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε είναι Προσωρινή μνήμη προγράμματος περιήγησης. Μόλις τα ενεργοποιήσετε, κάντε κλικ στο Αποθηκεύστε όλες τις ρυθμίσεις. Αυτό πρέπει να το κάνει! Το W3 Total Cache είναι πλέον ενεργοποιημένο στον διακομιστή σας. Θα εξετάσουμε τώρα σε βάθος δύο συγκεκριμένες ενότητες – Προσωρινή μνήμη σελίδας και Προσωρινή μνήμη προγράμματος περιήγησης. Οι υπόλοιπες προεπιλεγμένες τιμές των ενοτήτων είναι εντάξει.

Ρυθμίσεις προσωρινής μνήμης σελίδας

w3 συνολικές ρυθμίσεις cache για προχωρημένους - προσωρινή μνήμη σελίδας

Μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις της προσωρινής μνήμης σελίδας στην ενότητα Απόδοση> Cache σελίδας. Οι ρυθμίσεις εδώ είναι αρκετά αυτονόητες. Έχω ενεργοποιήσει μερικά από αυτά – ειδικά Μην αποθηκεύετε κρυφές σελίδες για τους ακόλουθους ρόλους χρήστη. Αυτό διασφαλίζει ότι όταν ένας συγγραφέας επεξεργάζεται μια ανάρτηση, θα μπορεί να δει την πιο πρόσφατη έκδοση και όχι αυτήν από την προσωρινή μνήμη.

Προφόρτωση της προσωρινής μνήμης

w3 συνολικές προηγμένες ρυθμίσεις cache - προφόρτιση cache

Από προεπιλογή, το W3 Total Cache αποθηκεύει προσωρινά μια σελίδα όταν ζητείται για πρώτη φορά. Έχετε επίσης την επιλογή να προπαραγάγετε αντίγραφα όλων των δημοσιεύσεων / σελίδων. Με αυτόν τον τρόπο, ανεξάρτητα από το πότε ένας επισκέπτης ζητά μια σελίδα, η προσωρινή μνήμη είναι έτοιμη και η σελίδα προβάλλεται στον χαμηλότερο δυνατό χρόνο.

Θα πρέπει να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις προφόρτισης της προσωρινής μνήμης με βάση το περιβάλλον φιλοξενίας και το ποσό της κίνησης που λαμβάνει ο ιστότοπός σας.

 • Η κρυφή μνήμη Διάστημα ενημέρωσης επηρεάζει άμεσα τους πόρους του διακομιστή – χαμηλώστε το χρονικό διάστημα (δηλ. υψηλότερη τη συχνότητα), τόσο μεγαλύτερο είναι ο πόρος του διακομιστή που καταναλώνεται Τα άτομα σε κοινόχρηστους διακομιστές φιλοξενίας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά με αυτήν τη ρύθμιση. Ορίστε μια αρκετά υψηλή συχνότητα και ίσως απλώς αναστείλετε τον λογαριασμό σας λόγω κατάχρησης πόρων διακομιστή. Ένα ασφαλές διάστημα προφόρτωσης προσωρινής μνήμης είναι μία ώρα – δηλαδή 3600 δευτερόλεπτα.
 • Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Διεύθυνση URL χάρτη ιστότοπου, εγκαθιστώ Χάρτες ιστοτόπου Google XML. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και είναι στην πραγματικότητα ένα πρόσθετο που πρέπει να έχετε.
 • Τέλος, θέλετε να ενεργοποιήσετε την τελευταία επιλογή που θα ενεργοποιήσει μια λειτουργία προφόρτωσης προσωρινής μνήμης όταν δημοσιεύεται μια ανάρτηση / σελίδα.

Ρυθμίσεις προσωρινής μνήμης προγράμματος περιήγησης

w3 συνολικές ρυθμίσεις cache για προχωρημένους - προσωρινή μνήμη προγράμματος περιήγησης

Αυτό βρίσκεται κάτω Απόδοση> Πρόγραμμα περιήγησης. Η ιδέα είναι να αξιοποιήσετε τη συσκευή του επισκέπτη σας. Η ενεργοποίηση της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης θα έκανε τα στατικά αρχεία (όπως CSS, JavaScript και εικόνες) να προβάλλονται από την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης του επισκέπτη σας. Φυσικά, υπάρχει χρόνος λήξης που θα απέτρεπε τη χρήση παρωχημένων δεδομένων. Αυτό αφαιρεί ένα τεράστιο φορτίο από το διακομιστή, εξοικονομεί εύρος ζώνης και βελτιώνει σημαντικά τη συνολική απόδοση του ιστότοπού σας.

Είναι ζωντανό!

Πώς γνωρίζετε ότι το W3 Total Cache λειτουργεί πραγματικά; Λοιπόν, η σελίδα προσθηκών το λέει. Μπορείτε επίσης να δείτε τον πηγαίο κώδικα του ιστότοπού σας για να βρείτε κάτι τέτοιο:

εργασίες προσωρινής αποθήκευσης

Συγκριτική απόδοση επιδόσεων C3 Wache

ταχύμετρο

Περίμενα 1 ώρα μετά την ενεργοποίηση της προσωρινής αποθήκευσης και αξιολόγησα την απόδοση του ιστότοπου χρησιμοποιώντας το GTmetrix. Αυτό δεν έχει καμία προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης:

πριν από την προσωρινή αποθήκευση

Αυτή είναι μία ώρα μετά τη διαμόρφωση του W3 Total Cache:

w3 συνολικά αποτελέσματα συγκριτικής αξιολόγησης προσωρινής μνήμης

Παρατηρήστε τη διαφορά; Αύξηση 3% και 5% στην Ταχύτητα σελίδας και YSlow Grade. Ωραία, σωστά; Τώρα φανταστείτε χιλιάδες άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας καθημερινά – φανταστείτε τον αριθμό των κύκλων CPU (φανταστικός όρος για τη χρήση πόρων) που θα εξοικονομήσετε. Η προσωρινή αποθήκευση όχι μόνο μειώνει το μέγεθος της σελίδας, αλλά βελτιώνει επίσης τη συνολική απόδοση του ιστότοπου που ανοίγει το δρόμο για μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Αντιμετώπιση προβλημάτων W3 Total Cache

Αντιμετώπιση προβλημάτων συνολικής προσωρινής μνήμης w3

Ίσως παρατηρήσετε ότι ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπού σας αυξήθηκε μετά την εγκατάσταση του W3 Total Cache. Είναι ακόμη δυνατό; Φυσικά είναι! Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα πολύ κοινό λάθος για αρχάριους. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από αυτό:

 • Ο πιο πιθανός λόγος είναι ότι έχετε πραγματοποιήσει το σημείο αναφοράς του ιστότοπου κατά την προφόρτωση της προσωρινής μνήμης. Η δημιουργία της προσωρινής μνήμης καταναλώνει σημαντικούς πόρους διακομιστή. Φανταστείτε το αίτημά σας επιπλέον – φυσικά ο ιστότοπός σας θα καθυστερούσε! Λύση: περιμένετε μια ώρα και δοκιμάστε ξανά – αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι διαφορετική.
 • Ένας άλλος κοινός λόγος είναι η επιλογή λανθασμένων μεθόδων προσωρινής αποθήκευσης. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από Προσωρινή αποθήκευση δίσκου περιλαμβάνει ορισμένο αριθμό δοκιμών A / B. Πρέπει να παίξετε με μερικές από αυτές τις ρυθμίσεις για να συμπιέσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 • Μερικές φορές σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή μπορεί να βρείτε APC ή κάποια άλλη επιλογή προσωρινής αποθήκευσης Opcode – και είναι πιθανό να το έχετε επιλέξει. Όχι! Επανέρχομαι ‘Δίσκος’ ή «Ενισχυμένος δίσκος». Ο λόγος είναι ότι αυτές οι ρυθμίσεις έχουν ρυθμιστεί για τη συνολική απόδοση του κοινόχρηστου διακομιστή – θυμηθείτε ότι δεν είστε το μόνο άτομο που το χρησιμοποιεί. Αυτές οι ρυθμίσεις ενδέχεται να μην λειτουργούν με το W3 Total Cache.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα και έχετε δοκιμάσει τις προεπιλεγμένες / προτεινόμενες τιμές, σας συνιστούμε να μεταβείτε στο WP Super Cache.

.Σφάλμα άδειας αρχείου htaccess

Ανάλογα με το περιβάλλον φιλοξενίας σας, ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα σφάλματος που δηλώνει ότι το αρχείο .htaccess δεν είναι εγγράψιμο. Αυτό σημαίνει ότι ο διακομιστής ιστού και / ή ο χειριστής PHP δεν έχει την απαιτούμενη άδεια για την τροποποίηση του αρχείου .htaccess. Υπάρχουν δύο λύσεις:

 • Αλλάζετε την άδεια του αρχείου .htaccess σε 775 μέσω FTP ή cPanel κ.λπ..
 • Μπορείτε να προσθέσετε μη αυτόματα τα δεδομένα στο αρχείο .htaccess

Πρέπει να επισημάνω ότι η δεύτερη μέθοδος είναι ασφαλέστερη και θεωρείται καλή πρακτική ασφάλειας.

Συμπέρασμα – Ποιο πρόσθετο πρέπει να χρησιμοποιήσω?

Προσθήκες WordPress Caching

Ίσως αναρωτιέστε ποιο plugin caching WordPress θα χρησιμοποιήσει. Μετά από όλα, έγραψα δύο ξεχωριστά σεμινάρια για να επιτύχω τον ίδιο στόχο. Πρέπει να πάτε για WP Super Cache ή W3 Total Cache; Λοιπόν, για να συντομεύσετε μια μεγάλη ιστορία – αν βρίσκεστε σε κοινόχρηστο διακομιστή και δεν θέλετε την ταλαιπωρία των δοκιμών A / B ή / και της αντιμετώπισης προβλημάτων, το WP Super Cache είναι πολύ πιο εύκολο να εφαρμοστεί. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε έναν εικονικό ή αποκλειστικό διακομιστή με εγκατεστημένη την προσωρινή μνήμη Opcode (όπως APC ή XCache) – και δεν θα με πειράζει κάποια επιπλέον εργασία, τότε το W3 Total Cache είναι για εσάς. Όταν διαμορφωθεί σωστά με προηγμένες μεθόδους, τα αποτελέσματα του W3TC είναι πολύ ανώτερα.

Αυτό ολοκληρώνει τη ρύθμιση των προσθηκών προσωρινής αποθήκευσης. Θα συζητήσω επίσης πώς να ρυθμίσετε ένα CDN με καθένα από αυτά τα πρόσθετα. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα δωρεάν CDN για WordPress και να μείνετε συντονισμένοι.

Ερώτηση χωρισμού: Ποια είναι η αγαπημένη σας προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης; Πόση διαφορά έκανε στην απόδοση του ιστότοπού σας; Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map