Πώς να διαχειριστείτε το περιεχόμενο του WordPress με το Admin Columns Pro

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καθαρό και οργανωμένο περιβάλλον επεξεργασίας για να εργαστείτε, τότε Διαχειριστής Στήλες Pro ειναι για σενα. Η εκτέλεση ιστότοπου WordPress σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε συνεχώς μεγάλες ποσότητες περιεχομένου, είτε πρόκειται για αναρτήσεις ιστολογίου, σελίδες ή άλλους τύπους δημοσιεύσεων. Αυτό μπορεί να γίνει δύσκολο να διαχειριστεί και να επεξεργαστεί εύκολα.


Το Admin Columns Pro θα εμφανίζει ισχυρές στήλες που σας επιτρέπουν να ταξινομήσετε γρήγορα, να φιλτράρετε και να επεξεργαστείτε περιεχόμενο. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, να διατηρήσετε το περιεχόμενό σας καλά οργανωμένο και να σας επιτρέψει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες.

Σε αυτήν την κριτική Admin Columns Pro, θα συζητήσουμε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που προσφέρει αυτή η προσθήκη WordPress. Στη συνέχεια θα εξετάσουμε πώς να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε την προσθήκη και πώς να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα πιο σημαντικά εργαλεία της.

Χαρακτηριστικά Admin Columns Pro

Προσθήκη στηλών

Το Admin Columns Pro είναι ένα πρόσθετο πλούσιο σε χαρακτηριστικά που είναι γρήγορο και εύκολο να ρυθμιστεί και τελικά θα βελτιώσει την εμπειρία διαχειριστή WordPress. Μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερες από 160+ στήλες, που καλύπτουν όλους τους τύπους περιεχομένου, για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια επισκόπηση. Ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης θα σας επιτρέψει επίσης να οργανώσετε διατάξεις στήλης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα.

Μόλις δημιουργηθεί, το περιεχόμενο μπορεί να ταξινομηθεί και να φιλτραριστεί με βάση τα κριτήρια της επιλογής σας. Η ενσωματωμένη επεξεργασία σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε δεδομένα απευθείας από μια σελίδα επισκόπησης, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε μεμονωμένα κομμάτια περιεχομένου. Αυτό το καθιστά ιδανική λύση για όσους από εμάς θέλουμε να βελτιώσουμε τη διαδικασία τροποποίησης του περιεχομένου.

Τώρα λοιπόν γνωρίζουμε λίγο για το τι προσφέρει το Admin Columns Pro, ας ρίξουμε μια ματιά στη λειτουργικότητα αυτού του plugin WordPress με περισσότερες λεπτομέρειες…

Προσθέστε στήλες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Στήλες

Οι στήλες διαχειριστή σάς επιτρέπουν να προσθέτετε στήλες εύκολα και γρήγορα στις σελίδες επισκόπησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε ορισμένες πληροφορίες που περιέχονται στην ανάρτηση ή τη σελίδα. Και όλα χωρίς να χρειάζεται να τα ανοίξετε. Πάνω από 160 τύποι στηλών παρέχονται, το οποίο διαθέτει το Admin Columns Pro καλύπτει όλους τους τύπους περιεχομένου. Προσθέστε μια στήλη επιλεγμένης εικόνας, εμφανίστε όλες τις ετικέτες ανάρτησης σε μια στήλη ή στήλη ονόματος συγγραφέα.

Εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης

Μεταφορά και απόθεση

Η ευκολία χρήσης αυτής της προσθήκης είναι σίγουρα ένα από τα ανώτερα χαρακτηριστικά του. Το Admin Columns Pro ενσωματώνει μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, διευκολύνοντας την τακτοποίηση των στηλών σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε διατάξεις στηλών που έχουν νόημα για εσάς οργανώνοντας απλά κάνοντας κλικ και σύροντας στήλες. Χωρίς κωδικοποίηση, ακόμη και ένας ταπεινός αρχάριος θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αυτό το λογισμικό μέσα σε λίγα λεπτά.

Ταξινόμηση και φιλτράρισμα γρήγορα για να βρείτε το σωστό περιεχόμενο

Είδος

Το Admin Columns Pro κάνει γρήγορη ταξινόμηση των δεδομένων, βοηθώντας σας να οργανώσετε εύκολα το περιεχόμενό σας με τρόπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ταξινόμηση κατά μήκος ανάρτησης, μέσα, σχόλια ή χρήστες, μεταξύ πολλών άλλων επιλογών. Μόλις ταξινομήσετε τις στήλες σας, αυτά τα αποτελέσματα αποθηκεύονται αυτόματα ως προτίμησή σας, μέχρι να ταξινομήσετε ξανά.

Φίλτρο

Φιλτράρισμα δεδομένων στήλης είναι εξίσου απλό με τη διαλογή. Ένα αναπτυσσόμενο μενού σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση και να φιλτράρετε το περιεχόμενό σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές εάν θέλετε να δείτε μια ομάδα προϊόντων, αναρτήσεις από έναν συγκεκριμένο μήνα ή άρθρα που έχουν γραφτεί από έναν συγκεκριμένο συγγραφέα.

Εύκολη επεξεργασία απευθείας στη σελίδα επισκόπησης

Επεξεργασία

Η ευκολία επεξεργασίας δεδομένων στηλών είναι εκεί όπου το Admin Columns Pro μπαίνει στο στοιχείο του. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ενσωματωμένη δυνατότητα επεξεργασίας της προσθήκης σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε αναρτήσεις χωρίς να τις ανοίγετε. Ελέγξτε τις στήλες σας για να βρείτε διαφορές στο περιεχόμενό σας και, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε οποιοδήποτε από τα πεδία στην επισκόπηση. Αυτό όχι μόνο θα σας εξοικονομήσει χρόνο, αλλά θα βοηθήσει στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και συνεπούς περιεχομένου σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Ενσωμάτωση με άλλες προσθήκες WordPress

Ενσωματώσεις διαχειριστή Pro Columns Pro

Το Admin Columns Pro ενσωματώνεται με κάποια άλλα δημοφιλή πρόσθετα, όπως τα WooCommerce, bbPress και Yoast SEO, μεταξύ άλλων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τα δεδομένα από αυτές τις υποστηριζόμενες προσθήκες.

Για παράδειγμα, εάν εκτελείτε ένα κατάστημα WooCommerce, μπορείτε να εμφανίσετε στήλες που δείχνουν τις τιμές των προϊόντων, τις διαστάσεις κάθε αντικειμένου, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται σε απόθεμα και πολλά άλλα. Όχι μόνο τότε θα μπορείτε να βλέπετε γρήγορα βασικές πληροφορίες για όλα τα προϊόντα σας σε ένα μέρος, αλλά μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε αυτές τις πληροφορίες ενσωματωμένα, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε και να ενημερώσετε εύκολα τα δεδομένα σας στο WooCommerce.

Επιπλέον, το Τύποι εργαλείων πρόσθετο ενσωμάτωσης σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να προσθέσετε στήλες για προσαρμοσμένα πεδία και ταξινομίες που δημιουργήθηκαν με τους τύπους. Οι στήλες διαχειριστή αναγνωρίζουν αυτόματα τη ρύθμισή σας από τους τύπους, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τα προσαρμοσμένα πεδία με λίγα μόνο κλικ. Ομοίως, με Pods μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το Admin Columns Pro για να τροποποιήσετε τους τύπους δημοσιεύσεων για να εμφανίσετε οποιοδήποτε πεδίο τύπου ανάρτησης ως στήλη (όπως χρώματα, τοποθεσίες, τιμές κ.λπ.).

Άλλες δυνατότητες του Admins Columns Pro

Όπως μπορείτε να δείτε, το Admins Columns Pro έχει πολλά να προσφέρει. Παρόλο που έχουμε καλύψει τις περισσότερες από τις καλύτερες στιγμές, εδώ είναι μερικά πιο σημαντικά, αν και ίσως λιγότερο συναρπαστικά, χαρακτηριστικά…

  • Πολλαπλά σύνολα στηλών – Δημιουργήστε προσαρμοσμένες προβολές οθόνης και επιδιορθώστε προσαρμοσμένα σύνολα στηλών με βάση το ρόλο του χρήστη για τη διαχείριση αποτελεσματικών αναρτήσεων, σελίδων κ.λπ..
  • Οριζόντια κύλιση – Μην ανησυχείτε για μικρές οθόνες, απλώς ενεργοποιήστε την οριζόντια κύλιση από το μενού “Επιλογές οθόνης” για να κάνετε την πλοήγηση εύκολη.
  • Στήλες ταξινόμησης – Προσθέστε μια στήλη στην επισκόπηση της ταξινομίας σας για να δείτε περισσότερο περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε ένα προς ένα.
  • Εισαγωγή και εξαγωγή – Μεταφέρετε εύκολα τις ρυθμίσεις της στήλης σας σε έναν άλλο ιστότοπο ή χρησιμοποιήστε τις ως αντίγραφα ασφαλείας.
  • Στήλες πολλών ιστότοπων – Εάν διαθέτετε πολλούς ιστότοπους, τότε όλες οι στήλες χρηστών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χρήστες δικτύου.
  • Υποστήριξη – Διατίθεται το Admin Columns Pro εκτεταμένη τεκμηρίωση και μια ειδική ομάδα προγραμματιστών παρέχει άμεση υποστήριξη μέσω email.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Admin Columns Pro είναι γεμάτο με εντυπωσιακά και ισχυρά χαρακτηριστικά. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στον τρόπο λειτουργίας και λειτουργίας αυτού του πρόσθετου στον ιστότοπό σας στο WordPress…

Ξεκινήστε με το Admin Columns Pro

Το Admin Columns Pro είναι εξαιρετικά εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ξεκινήσετε γρήγορα και να χρησιμοποιήσετε τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες αυτού του πρόσθετου.

Εγκαταστήστε την προσθήκη

Προσθήκη νέας προσθήκης

Πρώτα, αγοράστε την προσθήκη από το Admin Columns Pro και κατεβάστε το από το δικό σας Σελίδα λογαριασμών. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress και επιλέξτε “Πρόσθετα> Προσθήκη νέου”.

Κάντε κλικ στο «Μεταφόρτωση προσθήκης> Επιλογή αρχείου». Επιλέξτε το αρχείο zip Admin Columns Pro και επιλέξτε “Εγκατάσταση τώρα”.

Μενού Admin Columns Pro

Μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη, θα βρείτε ένα μενού στηλών διαχειριστή στην περιοχή “Ρυθμίσεις”.

Ενεργοποιήστε την Άδειά σας

Καρτέλα Ρυθμίσεις

Για να βεβαιωθείτε ότι η προσθήκη λαμβάνει αυτόματα ενημερώσεις, πρέπει να ενεργοποιήσετε την άδεια διαχειριστή στήλης Pro. Επιλέξτε “Ρυθμίσεις> Στήλες διαχειριστή”. Θα εμφανιστεί τώρα η οθόνη Ρυθμίσεις στηλών διαχειριστή. Επιλέξτε την καρτέλα “Ρυθμίσεις”.

Ενεργοποίηση άδειας

Στην ενότητα “Ενημερώσεις” εισαγάγετε τον κωδικό άδειας και κάντε κλικ στην επιλογή “Ενημέρωση άδειας”. Εάν δεν είστε βέβαιοι, η άδεια χρήσης σας βρίσκεται στη σελίδα του λογαριασμού σας.

Προσθήκη, κατάργηση και διαχείριση στηλών

Μόλις εγκατασταθεί η προσθήκη σας και ενεργοποιηθεί η άδεια, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δημιουργία στηλών. Το Admin Column Pro έχει μια πολύ διαισθητική διεπαφή που το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να προσθέσετε, να αφαιρέσετε και να διαχειριστείτε τις στήλες σας. Στην οθόνη Ρυθμίσεις στηλών διαχειριστών, επιλέξτε την καρτέλα “Στήλες διαχειριστή”.

Στήλες διαχειριστή

Στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο επιλέξτε σε ποια σελίδα επικάλυψης περιεχομένου θέλετε να προσθέσετε στήλες. Για αυτό το άρθρο έχω επιλέξει «Αναρτήσεις», επιτρέποντάς μου έτσι να προσθέσω στήλες στη σελίδα επικάλυψης των αναρτήσεων.

+ Στήλη

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “+ Στήλη” στο κάτω μέρος της σελίδας. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της στήλης που θέλετε να εμφανίσετε και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της, συμπεριλαμβανομένης της επισήμανσης της νέας στήλης και του προσδιορισμού του πλάτους της. Είναι σημαντικό, εδώ πρέπει να ενεργοποιήσετε την Εσωτερική επεξεργασία, ταξινόμηση και φιλτράρισμα. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλοι οι τύποι στηλών υποστηρίζουν και τις τρεις αυτές λειτουργίες, οπότε ενδέχεται να μην σας προσφερθεί η επιλογή ενεργοποίησης όλων.

Κατάργηση επεξεργασίας

Για να αφαιρέσετε ή να επεξεργαστείτε μια στήλη, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη γραμμή στηλών και, στη συνέχεια, επιλέξτε “κατάργηση” ή “επεξεργασία”.

Μεταφορά και απόθεση

Για να αλλάξετε τη σειρά εμφάνισης των στηλών, σύρετε και αποθέστε τις στήλες στις προτιμώμενες θέσεις σας.

Προβολή οθόνης δημοσιεύσεων

Όταν προσθέσετε και οργανώσετε όλες τις στήλες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση”. Τώρα επιλέξτε “Προβολή αναρτήσεων οθόνης” για να δείτε τις νέες στήλες σας σε δράση.

Φίλτρο και ταξινόμηση στηλών

Αφού δημιουργήσετε τις στήλες που χρειάζεστε, μπορείτε να αρχίσετε να τις χρησιμοποιείτε για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε και να διαχειριστείτε το περιεχόμενό σας. Όπως συζητήθηκε νωρίτερα, η αναζήτηση του περιεχομένου σας χρησιμοποιώντας τα εργαλεία ταξινόμησης ή φιλτραρίσματος μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν θέλετε να βρείτε, να προβάλετε ή να επεξεργαστείτε συγκεκριμένα δεδομένα.

Ενεργοποίηση ταξινόμησης

Εάν θέλετε να ταξινομήσετε μια στήλη, ελέγξτε πρώτα ότι η ταξινόμηση είναι διαθέσιμη για αυτόν τον τύπο στήλης και ότι έχετε ενεργοποιήσει την «Ταξινόμηση» κατά τη ρύθμιση της στήλης. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη σελίδα επισκόπησης που περιέχει τις στήλες που θέλετε να ταξινομήσετε. Εδώ άνοιξα τη σελίδα Δημοσιεύσεις μου.

Ταξινόμηση καταμέτρησης λέξεων

Τοποθετώντας τον δείκτη του ποντικιού στον τίτλο της στήλης που θέλετε να ταξινομήσετε, θα εμφανιστεί το βέλος επιλογής ταξινόμησης. Απλώς κάντε κλικ στο βέλος και η στήλη σας θα ταξινομηθεί αυτόματα. Εδώ μπορείτε να δείτε ότι ταξινόμησα τις αναρτήσεις ιστολογίου από τη μεγαλύτερη έως τη μικρότερη μέτρηση λέξεων.

Επιλεγμένο φίλτρο εικόνας

Οι επιλογές φιλτραρίσματος για κάθε τύπο στήλης εμφανίζονται στο επάνω μέρος της σελίδας σε αναπτυσσόμενα πλαίσια. Για να φιλτράρετε μια στήλη, επιλέξτε από τις διαθέσιμες επιλογές φιλτραρίσματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Φίλτρο”. Εδώ έχω φιλτράρει αναρτήσεις ιστολογίου για να δείξω εκείνες που θα εμφανίσουν ακόμη μια επιλεγμένη εικόνα. Και πάλι, κατά το φιλτράρισμα, ελέγξτε πρώτα ότι ο τύπος στήλης υποστηρίζει φιλτράρισμα και έχει ενεργοποιηθεί.

Επεξεργασία στηλών

Εσωτερική επεξεργασία

Η επεξεργασία στηλών είναι εξίσου απλή με τη διαλογή και το φιλτράρισμα. Επιλέξτε “Ενσωματωμένη επεξεργασία” στο επάνω μέρος της σελίδας αναρτήσεων και τώρα θα σας επιτρέπεται να επεξεργάζεστε το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις επεξεργάσιμες στήλες.

Προσθήκη FI

Εδώ επεξεργάζομαι μια ανάρτηση ιστολογίου που χρειάζεται μια πρόσθετη εικόνα σε αυτήν. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο επεξεργασίας στη στήλη επιλεγμένων εικόνων μπορώ να επιλέξω και να επισυνάψω μια εικόνα στην ανάρτηση, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξω καθόλου την ανάρτηση.

Επεξεργασία FI

Επιλογές τιμολόγησης

Διαχειριστής Στήλες Pro είναι διαθέσιμο από μόλις 49 $. Αυτό το Προσωπικό Πρόγραμμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Admin Columns Pro σε έναν ιστότοπο και περιλαμβάνει ένα έτος ενημερώσεων και υποστήριξης. Τα σχέδια για επιχειρήσεις και προγραμματιστές είναι επίσης διαθέσιμα για μεγαλύτερες διαδικτυακές επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της αναβάθμισης σε ένα από αυτά από ένα προσωπικό σχέδιο είναι η χρήση σε πολλούς ιστότοπους καθώς και σε όλα τα προαναφερθέντα premium πρόσθετα τρίτων (Pods, Advanced custom Fields, WooCommerce κ.λπ.)

Είναι σημαντικό ότι το Admin Columns Pro προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60, οπότε αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την προσθήκη θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Αυτό δείχνει πόσο σίγουροι είναι οι Admin Columns Pro στο προϊόν τους.

Τελικές σκέψεις

Όπως βλέπετε, η χρήση του Admin Columns Pro για τη διαχείριση του περιεχομένου του WordPress είναι εξαιρετικά εύκολη και αποτελεσματική. Αυτή η προσθήκη προσφέρει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου, καθώς και τη δυνατότητα εξάλειψης σφαλμάτων σχολικών αγοριών, δημιουργώντας ένα επαγγελματικό, οργανωμένο και συνεπές ιστολόγιο.

Μάθετε περισσότερα για Διαχειριστής Στήλες Pro σήμερα. Και όπως πάντα, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή οτιδήποτε να προσθέσετε, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me