Πώς να επιδιορθώσετε το σφάλμα εσωτερικού διακομιστή WordPress 500

Πώς να επιδιορθώσετε ένα σφάλμα εσωτερικού διακομιστή WordPress 500

Οι περισσότεροι από εμάς, είτε προγραμματιστές, σχεδιαστές ή ακόμη και τελικοί χρήστες έπρεπε να υπομείνουμε τουλάχιστον έναν στη ζωή μας. Δηλαδή, η επώδυνη διαδικασία για την απόκτηση σφάλματος εσωτερικού διακομιστή και την προσπάθεια διόρθωσής του. Πολλοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα – απλά θέλουν να το διορθώσουν. Αλλά αν δεν προσπαθήσετε να το καταλάβετε τουλάχιστον, είστε υποχρεωμένοι να υποφέρετε αυτή τη μοίρα πιο συχνά. Το σφάλμα εσωτερικού διακομιστή 500 είναι πολύ σημαντικό, καθώς σταματά εντελώς όλες τις διαδικασίες και μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Αν λοιπόν θέλουμε να το ξεφορτωθούμε, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε καλύτερα τι σημαίνει.


Σε αυτό το άρθρο θα καλύψω τα βασικά στοιχεία για το τι σημαίνει αυτό το σφάλμα, πώς μπορείτε να προσδιορίσετε το πρόβλημα και, φυσικά, πώς να το διορθώσετε. Αλλά πριν ξεκινήσω θέλω να σας καθοδηγήσω στα διάφορα σφάλματα http (site) που υπάρχουν και τι θα μπορούσαν ενδεχομένως να σημαίνουν. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να μεταβείτε στον τρόπο διόρθωσης του σφάλματος WordPress 500.

Κοινή κατάσταση HTTP και κωδικοί σφάλματος

Πρώτα πράγματα πρώτα – θα εξηγήσω τι πραγματικά σημαίνουν αυτά τα σφάλματα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια λίστα κατάστασης και σφάλματα για HTTP στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση για καλύτερη αντιμετώπιση μιας κατάστασης. Αυτά τα σφάλματα συνήθως χωρίζονται σε τύπους. Έτσι, για να συντομεύσουμε αυτό το ζήτημα, θα καλύψουμε τα πιο σημαντικά λάθη και τους κωδικούς κατάστασης πληροφοριών που θα βρείτε ενώ εργάζεστε με τον ιστότοπό σας WordPress.

100x Απόκριση (Κατάσταση)

Αυτός ο τύπος απόκρισης δίνεται απευθείας από τον διακομιστή ιστού. Ανάλογα με την εταιρεία φιλοξενίας σας, η απάντηση μπορεί να δοθεί είτε από Apache, nginx είτε από οποιονδήποτε άλλο διακομιστή ιστού που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Αυτός ο τύπος απόκρισης δεν σχετίζεται με σφάλματα. Χρησιμοποιούνται γενικά για να δείξουν ότι υπάρχει σύνδεση. Είναι κωδικοί απόκρισης κατάστασης στις συνδέσεις.

200x απόκριση (επιτυχία)

Οι επιτυχημένοι είναι αυτό που τους αποκαλώ. Αυτός ο τύπος απόκρισης δείχνει πάντα ένα επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι είτε ο διακομιστής έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία τη σύνδεση σε εσάς, ότι οι πόροι που ζητήθηκαν δόθηκαν σωστά ή ότι πραγματοποιήθηκε σύνδεση διακομιστή μεσολάβησης.

Ο πιο κοινός επιτυχημένος κώδικας είναι γνωστός ως 200 ΟΚ. Μπορείτε να δείτε παραδείγματα αυτού εάν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο δοκιμής ταχύτητας WordPress, ας πούμε στο Pingdom Tools και προσπαθείτε να μάθετε το FTTB (First time to byte). Η απάντηση 200 OK δίνεται πάντα στο πρώτο αίτημα που υποβλήθηκε.

300x απόκριση (ανακατευθύνσεις)

Τα παιδιά ανακατεύθυνσης. Αυτοί οι κωδικοί αναφέρονται πάντα εάν ο συγκεκριμένος σύνδεσμος μεταβαίνει σε ανακατεύθυνση. 300 κωδικοί κατάστασης υποδεικνύουν μια επιτυχημένη ανακατεύθυνση και είναι επίσης, δεν θεωρείται σφάλμα.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ιστότοπο SSL (HTTPS) και ότι έχετε επίσης άμεση πρόσβαση σε HTTP (μη ασφαλές) και θέλετε να ανακατευθύνετε όλους στην έκδοση HTTPS του ιστότοπού σας. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια ανακατεύθυνση για όλα τα αιτήματα που προέρχονται από HTTP για μετάβαση στο HTTPS. Εάν προσπαθήσετε να εισέλθετε κατά λάθος στον ιστότοπό σας μέσω HTTP, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα λάβει μια απόκριση 300 που δείχνει μια ανακατεύθυνση στην έκδοση HTTPS.

Απλές συμβουλές WooCommerce: Ανακατευθύνσεις Yoast SEO για εξαντλημένα προϊόντα

Ένα άλλο κοινό παράδειγμα με το οποίο μπορείτε να εξοικειωθείτε είναι οι ανακατευθύνσεις επί τόπου για SEO. Ίσως έχετε καταργήσει παλιές αναρτήσεις ή σελίδες. Με τη βοήθεια ενός πρόσθετου όπως Yoast SEO Μπορείτε να ανακατευθύνετε 301 σε νεότερες, πιο σχετικές σελίδες. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια προσωρινή ανακατεύθυνση 307 εάν εργάζεστε σε μια ενημέρωση και θέλετε να κατευθύνετε τους χρήστες σε διαφορετική σελίδα για λίγο.

400x απόκριση (σφάλματα πελάτη)

Τα διάσημα λάθη του πελάτη. Αυτοί οι τύποι σφαλμάτων συνεπάγονται προβλήματα στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Συνήθως, δεν μπορεί να φορτώσει ένα συγκεκριμένο στοιχείο (το πιο γνωστό είναι το σφάλμα 404). Αυτά είναι κωδικοί σφάλματος που δεν θεωρούνται σοβαροί.

Το ίδιο σφάλμα θα μπορούσε να εμφανιστεί εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ανύπαρκτη εικόνα στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια ανακατεύθυνση 410 για να πείτε στις μηχανές αναζήτησης ότι το περιεχόμενο έχει αφαιρεθεί οριστικά ή ένα 451 εάν έχετε κάνει μια σελίδα μη διαθέσιμη για νομικούς λόγους (όπως ένα αίτημα DMCA).

500x Απόκριση (Σφάλματα διακομιστή)

Και τώρα φτάσαμε στον κύριο πρωταγωνιστή μας. Τα 500 λάθη. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτά είναι σημαντικά σφάλματα και σχετίζονται πάντα με τον ίδιο τον διακομιστή. Τα σφάλματα διακομιστή είναι σημαντικά επειδή μπορούν αποτελεσματικά δυστύχημα η ιστοσελίδα σου. Από αυτά τα σφάλματα, τα πιο σημαντικά είναι:

  • Μια υπηρεσία 503 δεν είναι διαθέσιμη
  • Ένα σφάλμα 502 κακό πύλη
  • Ένα σφάλμα εσωτερικού διακομιστή 500

Ας εξερευνήσουμε τα 3 από αυτά κατά σειρά σπουδαιότητας.

503 Υπηρεσία Μη Διαθέσιμη

Το λιγότερο σοβαρό είναι η υπηρεσία 503 μη διαθέσιμη. Εάν εμφανιστεί αυτό το σφάλμα, έχετε πρόβλημα πόρων στον διακομιστή ιστού. Σχεδόν όλη την ώρα εμφανίζεται πότε ο διακομιστής σας είναι υπερφορτωμένος. Με απλά λόγια, εάν δείτε αυτό το σφάλμα, γνωρίζετε το είναι προσωρινό και σχετίζεται άμεσα με υπερβολικό μποτιλιάρισμα και αυτό είναι υπερφόρτωση της CPU. Κάθε φορά που η CPU και ο ίδιος ο διακομιστής ιστού δεν μπορούν να επεξεργαστούν περισσότερες εισερχόμενες συνδέσεις επειδή έχει φτάσει σε 100% χρήση CPU, θα δείτε αυτό το αναδυόμενο σφάλμα.

Μπορείτε να το επιδιορθώσετε είτε μεταβαίνοντας σε έναν καλύτερο διακομιστή ιστού (για παράδειγμα από το Apache στο Nginx) είτε εφαρμόζοντας μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης WordPress στον ιστότοπό σας.

502 Bad Gateway

Αυτό το ονόμασα σφάλμα εσφαλμένης διαμόρφωσης. Αυτό το σφάλμα δεν εμφανίζεται χωρίς λόγο. Εάν έχετε ποτέ αυτό το σφάλμα, η πιο πιθανή αιτία είναι αυτό κάνατε κάτι και το κάνατε λάθος. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να τροποποιήσουν τη διαμόρφωση Apache και PHP ή όταν προσπαθούν να βελτιστοποιήσουν το nginx. Η κακή πύλη είναι ένα σφάλμα που συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν το PHP FPM (Fast Process Manager) χάσει τη σύνδεση. Είτε από το τσίμπημα των λανθασμένων ρυθμίσεων είτε επειδή η διαδικασία είχε διακοπεί. Αυτό οδηγεί τον διακομιστή ιστού να ανταποκριθεί με ένα κακή πύλη.

Ο ευκολότερος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα είναι να ελέγξετε ξανά τη διαμόρφωση PHP-FPM, καθώς αυτή είναι η πιο πιθανή αιτία για αυτό το σφάλμα. Αυτό συμβαίνει πιο συχνά από την πλευρά του Nginx από ό, τι στο Apache και σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει σε υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχονται από το cPanel ή το Plesk. Αυτά τα δύο τελευταία πάνελ έχουν διασφαλίσεις για την αποφυγή σφάλματος λανθασμένης διαμόρφωσης. Όμως, συμβαίνει πολύ συχνά όταν διαχειρίζεστε το δικό σας VPS.

Αναζητάτε περισσότερη βοήθεια με αυτό; Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο διόρθωσης ενός σφάλματος 502 bad gateway.

500 Εσωτερικό σφάλμα διακομιστή

Το μεγάλο κακό αγόρι των λαθών. Το 500 εσωτερικό σφάλμα διακομιστή είναι το χειρότερο από όλα, κυρίως επειδή είναι τέτοιο γενικό σφάλμα. Εάν δεν έχετε επαρκείς γνώσεις σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισής του, μπορεί να είναι πραγματικός πόνος καθώς μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Το σφάλμα 502 bad gateway ρίχνει επίσης τον ιστότοπό σας κάτω, αλλά είναι πιο εύκολο να διαγνώσετε και να το διορθώσετε. Όπως αναφέρθηκε, σχετίζεται σχεδόν πάντα με τη διαμόρφωση FPM.

Λόγοι για 500 εσωτερικό σφάλμα διακομιστή και πώς μπορεί να διορθωθεί

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε για ένα σφάλμα 500 είναι ότι μπορεί να προκληθεί από έναν αριθμό διαφορετικών παραγόντων που σχετίζονται σχεδόν πάντα με αποτυχίες στην εκτέλεση κώδικα. Αντί να προσπαθήσω να διαγνώσω τα πάντα ταυτόχρονα, θα σας δώσω μια λίστα σφαλμάτων ανά τύπο προβλήματος και τι κάνατε.

  • Μετεγκατάσταση παλαιότερου ιστότοπου σε νεότερη φιλοξενία
  • Ένα σφάλμα στο .htaccess σε μια διαμόρφωση apache
  • Ένα σφάλμα στην εκτέλεση κώδικα PHP

Υπάρχουν άλλες λιγότερο συχνές περιπτώσεις που μπορούν να προκαλέσουν σφάλμα εσωτερικού διακομιστή 500, αλλά για λόγους απλότητας και χρηστικότητας αυτού του άρθρου θα επικεντρωθώ σε αυτά τα τρία.

1. Μετεγκατάσταση παλαιότερου ιστότοπου σε νεότερη φιλοξενία

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να εμφανιστεί αυτό το σφάλμα, αλλά σχεδόν πάντα φαίνεται να σχετίζεται με την έκδοση PHP που συνδέεται με τον διακομιστή ιστού σας. Οι νεότερες εκδόσεις PHP μπορούν να δημιουργήσουν ένα άμεσο σφάλμα εσωτερικού διακομιστή 500, εάν ο τρέχων ιστότοπος ή οι προσθήκες δεν υποστηρίζουν την τρέχουσα έκδοση.

Αυτό το σφάλμα είναι κλασικό για παράδειγμα, όταν μετεγκαθιστάτε τον ιστότοπό σας από μια μέτρια φιλοξενία με μια παλαιότερη έκδοση PHP σε μια νεότερη φιλοξενία που δέχεται μόνο τις νεότερες εκδόσεις (7.0 και νεότερες εκδόσεις). Εάν ο ιστότοπός σας δεν ενημερώθηκε πρόσφατα, μια παλιά προσθήκη ενδέχεται να προκαλεί πρόβλημα. Αυτό το αποκαλώ «σφάλμα εσωτερικού διακομιστή μετεγκατάστασης» επειδή συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν μετεγκαθιστάτε έναν ιστότοπο.

Λύση

Ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το τρομερό σφάλμα όταν προσπαθείτε τόσο σκληρά να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας WordPress σε νέα φιλοξενία είναι να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο του πρόσθετα και το θέμα του ιστότοπού σας. Αφού το κάνετε αυτό, παρακαλώ, διαγράψτε όλες τις προσθήκες από τον ιστότοπό σας και δοκιμάστε ξανά. Εάν το σφάλμα εξαφανιστεί, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι το σφάλμα δημιουργήθηκε από μια νεότερη έκδοση της PHP στη φιλοξενία σας που απλώς αρνείται να εκτελέσει κώδικα στην παλαιότερη προσθήκη σας. Μεταφορτώνοντας εκ νέου ένα πρόσθετο κάθε φορά, μπορείτε εύκολα να μάθετε ποια ήταν αυτή που προκαλούσε το πρόβλημα.

Αυτά τα σφάλματα εμφανίζονται σχεδόν πάντα κατά τη μετεγκατάσταση παλαιότερων ιστότοπων που εκτελούνται σε PHP 5.4 και 5.6 σε νεότερη φιλοξενία με PHP 7.0, 7.1 ή 7.2.

Το ίδιο ισχύει και για το θέμα σας. Δεδομένου ότι τα θέματα μπορούν και εφαρμόζουν επιπλέον κώδικα PHP στο functions.php, single και page.php αρχεία. Πιθανότατα ένα παλαιότερο θέμα χωρίς ενημερώσεις να καταστρέψει τον ιστότοπό σας μετά τη μετεγκατάσταση σε μια φιλοξενία με μια νεότερη έκδοση της PHP, αυτή η κατάσταση είναι ατυχής καθώς ο μόνος τρόπος για να το διορθώσετε είναι να αλλάξετε το θέμα και να αναδημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο.

2. Σφάλμα διαμόρφωσης .htaccess Apache

Ας υποθέσουμε ότι διαμορφώσατε μια προσθήκη και ξαφνικά όλα καταρρέουν. Εάν εμφανιστεί σφάλμα εσωτερικού διακομιστή 500 κατά τη διαμόρφωση, για παράδειγμα μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης ή οποιαδήποτε προσθήκη που σχετίζεται με βελτιστοποιήσεις, πρέπει να ελέγξετε αν η προσθήκη πρόσθεσε επιπλέον κώδικα στο αρχείο .htaccess.

Δεδομένου ότι το apache μπορεί να τροποποιηθεί σε πραγματικό χρόνο ρυθμίζοντας τις λειτουργίες στο αρχείο .htaccess (το οποίο είναι σχεδόν πάντα κρυμμένο) μια κακή διαμόρφωση μπορεί να καταστρέψει τον ιστότοπό σας.

Λύση

Ο τρόπος για να το διορθώσετε είναι είτε με την πρόσβαση στον ιστότοπό σας μέσω FTP και τροποποιώντας το αρχείο .htaccess είτε με άμεση επεξεργασία, ας πούμε με τον εξερευνητή αρχείων στο cPanel ή το Plesk.

Εάν δεν ξέρετε πώς να επαναφέρετε αυτό που έχει δημιουργήσει η προσθήκη και χρειάζεστε ξανά τον ιστότοπό σας, δημιουργήστε ένα αντίγραφο του υπάρχοντος περιεχομένου ως αρχείο κειμένου. Αποθηκεύστε το ως αντίγραφο ασφαλείας σας. Στη συνέχεια, αντικαταστήστε ολόκληρο το .htaccess με τον ακόλουθο κώδικα:

# ΑΡΧΙΚΗ WordPress

Ενεργοποίηση επανεγγραφής
Επανάληψη βάσης /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -Στ
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
Ξαναγράψτε τον κανόνα. /index.php [L]

# ΤΕΛΟΣ WordPress

Αυτό είναι το προεπιλεγμένο WordPress .htaccess αρχείο. Θα πρέπει να λειτουργεί με οποιονδήποτε ιστότοπο. Επομένως, εάν είστε απελπισμένοι και δεν ξέρετε ποιο μέρος θα αφαιρέσετε, απλώς αφαιρέστε τα πάντα και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα. Θα σας σώσει αμέσως. Μπορείτε αργότερα να καταργήσετε την προσθήκη ή να προσπαθήσετε να την διαμορφώσετε ξανά. Τώρα γνωρίζετε έναν τρόπο να σας σώσετε από αυτό το καταστροφικό σφάλμα. Τουλάχιστον αν σχετίζεται με .htaccess.

Εάν δεν γνωρίζετε εάν σχετίζεται με το .htaccess ή αυτό το σφάλμα άρχισε να εμφανίζεται χωρίς να αγγίζετε τυχόν προσθήκες, παίξτε το με ασφάλεια. Απλώς αντιγράψτε τα περιεχόμενα της .htaccess και αντιγράψτε τον παραπάνω κώδικα για να δοκιμάσετε και να διαγνώσετε. Εάν αυτό δεν το διορθώσει, αφήστε το .htaccess ως έχει και δοκιμάστε την επόμενη πρόταση.

3. Σφάλμα εκτέλεσης κώδικα PHP

Αυτοί οι τύποι σφαλμάτων είναι πιο συνηθισμένοι από ό, τι νομίζετε και συμβαίνουν συνήθως εάν μια προσθήκη εκτελεί μη έγκυρο κώδικα. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος εκτέλεσης μη έγκυρου κώδικα είναι όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε καταργημένες οδηγίες. Ίσως προσπαθείτε να εκτελέσετε μια παλιά προσθήκη που είχε σχεδιαστεί μόνο για να λειτουργεί με έως και PHP 5,4 ή 5,6 με PHP 7.0 ή νεότερες εκδόσεις. Καταργημένες και μη έγκυρες συναρτήσεις θα δημιουργήσει ένα εσωτερικό σφάλμα διακομιστή που μπορεί να διαγνωστεί μόνο από ενεργοποίηση της λειτουργίας εντοπισμού σφαλμάτων WP.

Ενεργοποίηση wp_debug

Η λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων WordPress θα σας δώσει εκτενείς λεπτομέρειες σχετικά με το σφάλμα που προκάλεσε η διακοπή της εκτέλεσης. Ο τρόπος που το ενεργοποιούμε είναι αλλάζοντας την τιμή από “False” σε “true” στο wp_debug μέσα στο αρχείο wp-config.php στον ριζικό φάκελο του ιστότοπού σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το Plesk ή το cPanel, μπορείτε να το κάνετε αλλάζοντας απλώς αυτήν την τιμή χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση αρχείων και την επεξεργασία wp-config.php. Μπορείτε επίσης να το ακολουθήσετε οδηγός εντοπισμού σφαλμάτων από το Blogvault για πιο λεπτομερή βήματα.

Μετά την επεξεργασία του αρχείου θα μπορείτε να δείτε το πραγματικό σφάλμα που δημιουργήθηκε που σταμάτησε την εκτέλεση. Το σφάλμα θα αναφέρει επίσης τη διαδρομή και το αρχείο όπου συνέβη αυτό, οπότε είναι εύκολο να μαντέψετε ποια προσθήκη το προκάλεσε. Με απενεργοποιώντας το μπορούμε να παραλείψουμε το σφάλμα και αργότερα να ενημερώσουμε την προσθήκη ή να την αφαιρέσουμε, ανάλογα με την κατάσταση.

Λύση

Η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων 500 εσωτερικών σφαλμάτων διακομιστή περιλαμβάνει παλαιότερες εκδόσεις θέματος ή προσθήκες. Αν αλλάξετε το θέμα σας σε οποιοδήποτε τυπικό θέμα WP, θα μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Η απενεργοποίηση των προσθηκών σε διένεξη θα επιστρέψει επίσης την πρόσβασή σας στον πίνακα ελέγχου. Εάν αντιμετωπίσετε μια κατάσταση στην οποία το θέμα σας είναι εκείνο που είναι υπεύθυνο για την παραβίαση του ιστότοπου, ο καλύτερος τρόπος για να το διορθώσετε είναι να δημιουργήσετε ένα αρχείο zip του εν λόγω θέματος από το φάκελο θεμάτων wp-content / θέματα / θέμα και στη συνέχεια να το διαγράψετε από τον ιστότοπό σας. Αυτό θα αφαιρέσει το σφάλμα, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να το ανεβάσετε ξανά και να το ενημερώσετε χωρίς να το ενεργοποιήσετε. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα με προσθήκες.

Οι πιο συνηθισμένες καταστάσεις για 500 εσωτερικά σφάλματα διακομιστή μπορεί να διορθωθεί με ενημέρωση. Σε περιπτώσεις όπου το εν λόγω πρόσθετο / θέμα δεν έχει διαθέσιμη ενημέρωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να μεταβείτε σε παλαιότερη έκδοση PHP. Αλλά ξέρετε ότι πρόκειται για μια βραχύβια λύση. Οι νεότερες εκδόσεις της PHP καθίστανται σταθερές και οι παλαιότερες εκδόσεις καταργούνται τακτικά. Αργά ή γρήγορα ο ιστότοπός σας σίγουρα θα σταματήσει να λειτουργεί. Η καλύτερη προσέγγιση θα είναι πάντα η ενημέρωση ή η αφαίρεση / αντικατάσταση των εν λόγω προσθηκών.

Να θυμάστε πάντα, είναι καλύτερο να αποτρέψετε και να ενημερώσετε παρά να προσπαθήσετε να κάνετε έλεγχο ζημιών αργότερα.

Συμπλήρωση του οδηγού μας για σφάλματα εσωτερικού διακομιστή WordPress 500

Ένα σφάλμα εσωτερικού διακομιστή WordPress 500 μπορεί να είναι πραγματικός πόνος. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορούν εύκολα να διαγνωστούν και να διορθωθούν απλώς αφαιρώντας / ενημερώνοντας τα αντικρουόμενα μέρη του ιστότοπού σας. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις όπου αυτά τα σφάλματα εμφανίζονται εκτός του κανόνα (για παράδειγμα, όταν αναπτύσσετε μια προσθήκη), αυτό υπερβαίνει τον σκοπό αυτού του άρθρου.

Για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές θα πρέπει να διορθώσετε το πρόβλημά σας. Θυμηθείτε ότι το wp-debug είναι ο καλύτερος φίλος σας και ακολουθείτε πάντα τα βήματα προσεκτικά. Θα επαναφέρετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο σε χρόνο μηδέν.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Ή συμβουλές για την αντιμετώπιση σφάλματος εσωτερικού διακομιστή WordPress 500; Ενημέρωσέ με!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me