Πώς να λάβετε δωρεάν κρατήσεις στον ιστότοπό σας στο WordPress

Διαχείριση κρατήσεων & ραντεβού με το WordPress

Είτε διευθύνετε ένα εστιατόριο, διαθέτετε ενοικίαση διακοπών ή διαχειρίζεστε ένα χώρο, οι κρατήσεις αποτελούν τη ζωή της επιχείρησής σας. Οι πελάτες αναμένουν όλο και περισσότερο να μπορούν να κάνουν κρατήσεις και κρατήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά, ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία. Η συνεχής διαχείριση τηλεφώνων και η άμεση ανταπόκριση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ανέφικτη και απλώς ακατάλληλη για πολλές επιχειρήσεις.


Ένα ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν τη διαθεσιμότητά σας και να κάνουν κρατήσεις οποτεδήποτε, οπουδήποτε – και το WordPress διαθέτει πληθώρα εξαιρετικών προσθηκών για να καλύψει τις ανάγκες σας. Η σωστή επιλογή θα επιτρέψει στον ιστότοπό σας να εμφανίζει ενημερωμένα χρονοδιαγράμματα και διαθεσιμότητα, καθώς και κρατήσεις και κρατήσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να επιλέξετε τη σωστή προσθήκη κράτησης για τον ιστότοπό σας στο WordPress και, στη συνέχεια, θα προσφέρουμε μερικές προτάσεις ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας. Ας αρχίσουμε!

Κρατήσεις εστιατορίων

Με τόσα πολλά τραπέζια και χρονοθυρίδες διαθέσιμα στο εστιατόριό σας, ο χειρισμός των κρατήσεων μπορεί να γίνει αρκετά περίπλοκος. Ένα καλό πρόσθετο κράτησης WordPress δεν σας δίνει μόνο τα μέσα για να συνδεθείτε πιο εύκολα με τους πελάτες, αλλά επίσης προσφέρει ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης για κρατήσεις.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες κρατήσεων προσαρμοσμένες ειδικά για κρατήσεις σε εστιατόρια.

1. Ανοίξτε το Widget πίνακα

Άνοιγμα Widget πίνακα

ο Άνοιγμα Widget πίνακα Το plugin σας επιτρέπει να προσθέσετε φόρμες κράτησης OpenTable στον ιστότοπό σας. Ενώ εκεί είναι μια επίσημη προσθήκη, αυτή η εναλλακτική λύση παρέχει έναν απλοποιημένο σχεδιασμό και περισσότερες επιλογές.

Η βασική προσθήκη είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει επίσης μια επιλογή premium που ξεκινά από 37 $. Αυτό προσφέρει υποστήριξη για διεθνή εστιατόρια, τη δυνατότητα προσαρμογής του περιεχομένου πριν και μετά το widget για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) και πολλά άλλα.

2. Κρατήσεις εστιατορίων

Κρατήσεις εστιατορίων

Το δημοφιλές Κρατήσεις εστιατορίων Το plugin όχι μόνο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε online κρατήσεις, αλλά και να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το σύστημα κρατήσεων. Μια τακτοποιημένη λειτουργία σάς επιτρέπει να επιβεβαιώσετε ή να απορρίψετε κρατήσεις στέλνοντας προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις μέσω email, απευθείας από τον πίνακα ελέγχου της προσθήκης.

Η φόρμα κράτησης μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε σελίδα, δημοσίευση ή περιοχή widget. Έχει καθαρή και απλή εμφάνιση και είναι εύκολο στη χρήση. Υπάρχουν επίσης μια σειρά πρόσθετων επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων πεδίων και ενοποίησης MailChimp.

3. Κράτηση εστιατορίου ReDi

Κράτηση εστιατορίου ReDi

ο Κράτηση RedDi Restaurant Το plugin προσφέρει επίσης online κρατήσεις σε συνδυασμό με ένα σύστημα διαχείρισης κρατήσεων. Ένα ωραίο πρόσθετο χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να προβάλλετε τη σελίδα κράτησης σε πραγματικό χρόνο από tablet ή κινητή συσκευή κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας.

Παρόλο που αυτή η προσθήκη είναι δωρεάν για λήψη, υπάρχει μηνιαία χρέωση περίπου 7 $. Το φθηνό του κόστος σημαίνει ότι θα μπορούσατε να το δοκιμάσετε για έναν ή δύο μήνες για να δείτε αν ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ραντεβού και κρατήσεις παρόχου υπηρεσιών

Ανεξάρτητα από την υπηρεσία που παρέχετε, η διαδικτυακή διαχείριση κρατήσεων προσφέρει μια γρήγορη και εύκολη λύση για τη σύνδεση των πελατών με τις υπηρεσίες σας. Μερικές φορές είναι απλώς άβολο για έναν πελάτη να σηκώσει το τηλέφωνο ή να περιμένει μια απάντηση μέσω email. Το να βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο να κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερη πιθανότητα οι πιθανοί πελάτες να ελέγξουν τους ανταγωνιστές σας.

Παρακάτω, προσφέρουμε τρεις από τις αγαπημένες μας δωρεάν προσθήκες – ας ρίξουμε μια ματιά!

1. Προγραμματιστής BirchPress

Ημερολόγιο κράτησης ραντεβού - Προγραμματιστής BirchPress

ο Προγραμματιστής BirchPress Το plugin προσφέρει μια εξαιρετική λύση για επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες. Οι φόρμες κράτησης μπορούν να ενσωματωθούν σε μια σελίδα ή μια ανάρτηση και μπορούν επίσης να βελτιστοποιηθούν για θέματα που ανταποκρίνονται.

Αυτό το πρόσθετο μπορεί να χειριστεί πολλαπλές τοποθεσίες, καθώς και πολλαπλές υπηρεσίες και υπηρεσίες. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε διάρκεια υπηρεσίας, ώρες γεμίσματος και τιμές. Η premium τιμή ξεκινά από 75 $.

2. Κράτηση πρόσθετου ραντεβού Ultra Pro

Πρόσθετα κράτησης Ultra Pro ραντεβού

Ενώ το Πρόσθετα κράτησης Ultra Pro ραντεβού αποδίδει παρόμοια με το BirchPress Scheduler, η διεπαφή είναι πολύ πιο αισθητικά ευχάριστη. Η διάταξη της διαδικασίας κράτησης τεσσάρων βημάτων είναι μοντέρνα και κομψή, ενώ παρέχει επίσης μια εύχρηστη φόρμα για τους πελάτες σας.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της προσθήκης είναι η ενσωμάτωση PayPal και η δυνατότητα επαναπρογραμματισμού ραντεβού. Η premium έκδοση ξεκινά από 39,97 $ και προσφέρει μερικές χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες, όπως ενσωμάτωση Stripe, συγχρονισμό Ημερολογίου Google και ευέλικτη τιμολόγηση.

3. Εύκολα ραντεβού

Εύκολα ραντεβού

ο Εύκολα ραντεβού Το plugin είναι μια άλλη εξαιρετική λύση για τη λήψη online κρατήσεων. Η φόρμα του μπροστινού άκρου είναι τακτοποιημένη και συμπαγής, ενώ το πίσω μέρος είναι αισθητικά ευχάριστο και εύκολο στη διαχείριση.

Η προσθήκη υποστηρίζει πολλές τοποθεσίες, υπηρεσίες και προσωπικό και σας επιτρέπει ακόμη και να δημιουργήσετε ξεχωριστά ημερολόγια για καθένα. Αυτή είναι μια από τις πιο εύκολες προσθήκες ραντεβού στη χρήση και συνιστάται ιδιαίτερα για άπειρους προγραμματιστές. Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν δημιουργείτε τον δικό σας ιστότοπο.

Κρατήσεις Διαμονής

Είτε διαχειρίζεστε ένα ξενοδοχείο, διαχειρίζεστε ένα κρεβάτι και πρωινό, είτε διαθέτετε ενοικίαση διακοπών, οι online κρατήσεις μπορούν να εξαλείψουν μεγάλο μέρος του άγχους που συνεπάγεται η κράτηση. Για έναν πελάτη σε μια εντελώς διαφορετική ζώνη ώρας, η 24ωρη διαθεσιμότητα της διαδικτυακής διαδικασίας κράτησης είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν προσθήκες που διατίθενται για κρατήσεις διαδικτυακών καταλυμάτων:

1. Ημερολόγιο απλών κρατήσεων WP

Ημερολόγιο απλών κρατήσεων WP

ο Ημερολόγιο απλών κρατήσεων WP Το plugin κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Ενώ φαίνεται λίγο βασικό, είναι απλό στην εγκατάσταση και συνιστάται ιδιαίτερα για μη τεχνικούς χρήστες.

Η δωρεάν έκδοση προσφέρει μια εξαιρετική βασική λύση για τη λήψη κρατήσεων, αλλά εάν χρειάζεστε πολλά ημερολόγια, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην premium έκδοση. Αυτή η έκδοση προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του συγχρονισμού με ιστότοπους όπως η Booking.com και η Airbnb.

2. Ημερολόγιο κρατήσεων

Ημερολόγιο κρατήσεων

Ημερολόγιο κρατήσεων είναι ένα από αυτά τα πρόσθετα που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Αρχικά αναπτύχθηκε το 2009, επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα και να κάνουν γρήγορα μια κράτηση – και εξακολουθεί να κάνει αρκετά για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών χρηστών του WordPress.

Τα ανταποκρινόμενα σχέδια εμπρός και πίσω, σε συνδυασμό με μια κομψή προσαρμόσιμη εμφάνιση, δημιουργούν μια συνολική σταθερή λύση. Αν και αυτό το πρόσθετο σχεδιάστηκε για κράτηση καταλύματος, μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σε άλλες υπηρεσίες. Ενώ μια σειρά επιλογών που σχετίζονται με την επιλογή χρονικού διαστήματος δεν είναι διαθέσιμες στην δωρεάν έκδοση, μπορείτε να προσθέσετε αυτήν τη λειτουργικότητα αγοράζοντας την premium έκδοση, η οποία ξεκινά από αρκετά ακριβά 99 $.

3. Σύστημα ακριβούς κράτησης

Σύστημα ακριβούς κράτησης

Αν και αυτό δεν είναι το ευκολότερο στη χρήση, το Σύστημα ακριβούς κράτησης Το plugin προσφέρει πολύ πιο λεπτομερή διεπαφή από τις παραδοσιακές φόρμες κράτησης καταλυμάτων. Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλλάξουν το ημερολόγιο στη διεπαφή ώστε να εμφανίζουν πολλούς ή λιγότερους μήνες.

Το βασικό πακέτο είναι ενσωματωμένο στο PayPal και συμβατό με το WooCommerce και υπάρχουν επίσης πρόσθετα επί πληρωμή για άλλους παρόχους πληρωμών.

συμπέρασμα

Οι επιχειρήσεις κάνουν ήδη τόσα πολλά για να προσφέρουν μια εξαιρετική υπηρεσία που η λήψη κρατήσεων και κρατήσεων θα μπορούσε να καταλήξει σε μια τεράστια ταλαιπωρία. Τα διαδικτυακά συστήματα διαχείρισης κρατήσεων μπορούν να λύσουν τόσα πολλά προβλήματα, αλλά η εξεύρεση λύσης που ταιριάζει στη ροή εργασίας και την επιχείρησή σας θα μπορούσε να είναι ένας αγώνας.

Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές και τα πρόσθετα που προτείνουμε, θα πρέπει τώρα να μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας την ευελιξία των online κρατήσεων. Από την άποψή σας, θα μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις κρατήσεις πιο αποτελεσματικά. Για να ξεκινήσετε, απλώς επιλέξτε το πρόσθετο που ακούγεται κατάλληλο για την επιχείρησή σας και δοκιμάστε το!

Θα είναι ένα από αυτά τα πρόσθετα αναπόσπαστο στις ανάγκες της επιχείρησής σας; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me