Πώς να προσθέσετε ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας στο WordPress

Πώς να προσθέσετε ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας στο WordPress

Πριν από λίγα λεπτά, βρισκόμουν σε ζωντανή συνομιλία και έπαιρνα όλη τη βοήθεια που μπορούσα να βρω για ένα τεχνικό πρόβλημα που είχα με την απόσυρση που έκανα νωρίτερα. Ευτυχώς για τη δική σας, ο πάροχος υπηρεσιών μου ήταν ζωντανός (online) που σημαίνει ότι έλυσα το πρόβλημά μου και επέστρεψα στην επιχείρηση σε λιγότερο από 10 λεπτά. Τώρα, είμαι ένας πιο ευτυχισμένος συγγραφέας.


Αλλά τι σχέση έχει αυτό με εσάς; Η πρώτη παράγραφος είναι μια προσπάθεια να ρίξετε φως στο άμεσο όφελος που απολαμβάνετε όταν προσθέτετε ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας στο WordPress. Παρέχετε καλύτερη και ταχύτερη υποστήριξη με ζωντανή συνομιλία.

Σε αυτό το σύντομο σεμινάριο, καλύπτουμε:

 • Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ζωντανής συνομιλίας του WordPress
 • Πώς να προσθέσετε ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας στο WordPress
 • Μια γρήγορη λίστα προσθηκών ζωντανής συνομιλίας WordPress

Σε μία γραμμή, στοχεύουμε να σας εξοπλίσουμε με τις συμβουλές και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προσθέσετε λειτουργική ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας WordPress σε λίγα λεπτά. Εάν έχετε τα παπούτσια χορού σας, ας το tango mi amigo.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του WordPress Live Chat

Ας το κρατήσουμε απλό όπως ήταν.

Πλεονεκτήματα πρώτα

Η ρύθμιση της ζωντανής συνομιλίας του WordPress είναι εύκολη και φθηνή (αν όχι δωρεάν). Δεύτερον, μπορείτε να αντιστοιχίσετε την εφαρμογή συνομιλίας σας στον ιστότοπό σας. Κάποιος ανέφερε την ευκολία; Κοιτάξτε με αυτόν τον τρόπο, η ζωντανή συνομιλία είναι παντού. Γιατί; Ταχύτερη υποστήριξη σημαίνει ότι ο επισκέπτης δεν θα πρέπει να περιμένει.

Σας εξοικονομεί χρόνο επίσης. λιγότερες τηλεφωνικές κλήσεις και email. Είναι το Διαδίκτυο, η υποστήριξη είναι πολύ πιο εύκολη με τη ζωντανή συνομιλία. Σκεφτείτε μηδενικές διακοπές υπηρεσίας, που σημαίνει περισσότερα τσέντα. Και μην ξεχνάτε ότι ένας χειριστής συνομιλίας μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες.

Μπορείτε επίσης να αναθέσετε σε ζωντανή συνομιλία. Η ομάδα ταλέντων είναι εντυπωσιακή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρέχετε εύκολα χρυσή τυπική υποστήριξη σε ολόκληρο τον κόσμο όλο το 24ωρο.

Στοχευμένη ζωντανή συζήτηση

Μπορείτε να συλλέξετε αναλυτικά στοιχεία από την προσθήκη συνομιλίας σας. πληροφορίες που σας βοηθούν να προσφέρετε καλύτερη υποστήριξη.

Μπορείτε να προωθήσετε τα άλλα προϊόντα σας μέσω ζωντανής συνομιλίας, χάρη στο analytics. Τι θα λέγατε να σταματήσετε την προοπτική στο δρόμο τους με μια ενδιαφέρουσα συνομιλία; Βλέπετε, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να συλλέξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για οποιονδήποτε εκστρατεία μέσω email?

Πραγματικά ελέγχετε την προσθήκη συνομιλίας και μπορείτε να αποκλείσετε όποιον δεν συμμορφώνεται με τους κανονισμούς συνομιλίας σας. Επιπλέον, είναι πάντα διασκεδαστικό να συνομιλείτε με τους πελάτες σας, επειδή συλλέγετε πολλά σχόλια. Μπορείτε να κάμψετε τη συνομιλία WordPress με όποιον τρόπο θέλετε, γιατί δεν θα σπάσει.

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι μπορείτε να παρέχετε υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης στον κόσμο από οπουδήποτε οποτεδήποτε.

Εάν έχει επαγγελματία, πρέπει να υπάρχει ένα μειονέκτημα. Ας παίξουμε λοιπόν.

Τα μειονεκτήματα

Εάν εγκαταστήσετε ζωντανή συνομιλία και δεν ενημερώσετε τους πελάτες σας για τη διαθεσιμότητά σας, θα θυμούνται πολύ όταν αναβάλλετε. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε για πάντα χωρίς ύπνο, να αναθέσετε σε τρίτους ή να είστε διαθέσιμοι.

Σημαίνει επίσης να δηλώσετε με σαφήνεια τις ώρες διαθεσιμότητας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια προσθήκη που αλλάζει τη ζωντανή συνομιλία σε μια φόρμα email για δημιουργία δυνητικών πελατών όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Και έχουμε εξαιρετικά καταχρηστικούς πελάτες να κλείνουν την υποστήριξη, αλλά τότε μπορείτε να απαγορεύσετε οποιονδήποτε βρωμίζει με τον Zohan δεν υπακούει στους κανόνες.

Αυτό είναι το καλύτερο που βρήκα και προσπάθησα. Γνωρίζετε άλλα μειονεκτήματα; Ενημέρωσέ μας.

Δεδομένου ότι η ζωντανή συνομιλία του WordPress είναι προφανής νικητής εδώ σήμερα, θα προσθέσουμε μια προσθήκη ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια βόλτα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε τη σύγκριση, είναι όλα δωρεάν.

Πώς να προσθέσετε ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας στο WordPress

plugin υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας wp

Εδώ, θα χρησιμοποιήσουμε το Πρόσθετο WP Live Chat Support από την WP-LiveChat και την εταιρεία. Έχουμε τόση εμπιστοσύνη σε αυτό το πρόσθετο και θα δείτε γιατί. Αυτό θα είναι διασκεδαστικό.

Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη WP Live Chat Support:

wp-live-chat-support-Welcome-οθόνη

Δύο κουμπιά δύο καρτέλες. Παράλειψη της Εισαγωγής, Υποστήριξης, Καλωσορίσματος και Συντελεστών με αυτήν τη σειρά. Η καρτέλα καλωσορίσματος έχει μερικές ωραίες λεπτομέρειες αν θέλετε να διαβάσετε. Τα παιδιά που αναφέρονται στην καρτέλα Credits καθιστούν σαφές ότι προσφέρουν υποστήριξη, οπότε μην κολλήσετε.

Στο κάτω μέρος της οθόνης καλωσορίσματος, κάντε κλικ στο “Ok! Ας ξεκινήσουμε “κουμπί και Voila! – έχετε μια ζωντανή συζήτηση για εσάς:

wp-live-chat-support-plugin-εγκατεστημένο

Ακριβώς έτσι, οι άνθρωποι μπορούν να συνομιλήσουν μαζί σας ζωντανά στον ιστότοπό σας στο WordPress. Το πρόσθετο υποστήριξης του WP Live Chat έχει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως δαχτυλίδια ειδοποιήσεων, μπιπ και άλλα.

Διαμορφώστε τη ζωντανή συνομιλία

Όπως βλέπετε σίγουρα, ο σύνδεσμος για την προσαρμογή της προσθήκης σας βρίσκεται ακριβώς εκεί στο προσκήνιο. Τι λέμε για να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από αυτόν τον σύνδεσμο. Κάντε κλικ στην τροποποίηση των ρυθμίσεων του πλαισίου συνομιλίας σας:

οθόνη ρυθμίσεων υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας wp

Ω καλά, κοίτα αυτό. Μοιάζει με μια εκτενή λίστα χαρακτηριστικών και είναι μόνο η δωρεάν έκδοση. Φυσικά, υπάρχει μια επαγγελματική έκδοση, με ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με το πλαίσιο συνομιλίας. Κάντε κλικ στο στοιχείο μενού του πλαισίου συνομιλίας:

wp ζωντανή συνομιλία υποστήριξη κουτί συνομιλίας ρυθμίσεις

Λοιπόν, καλά, καλά … τι έχουμε εδώ; Όλα όσα χρειάζεστε για να συνομιλήσετε με τις προοπτικές σας αμέσως. Περισσότερες λειτουργίες είναι κλειδωμένες στην επαγγελματική έκδοση. Τα επαγγελματικά σχέδια κοστίζουν μεταξύ $ 39 και $ 100 δολάρια. Είναι ένα απλό πράγμα. χωρίς επαναλαμβανόμενες πληρωμές, εκτός εάν ανανεώνετε την άδειά σας, την οποία κάνετε χειροκίνητα. Επιστροφή στις λειτουργίες, υπάρχουν πολλά να κάνουμε.

Στυλ

Θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα ή να συντονίσετε το πλαίσιο συνομιλίας για την επωνυμία σας; Είναι τόσο εύκολο, απλώς κατευθυνθείτε στην ενότητα στυλ και σχεδιάστε το περιεχόμενο της καρδιάς σας:

wp-live-chat-support-styling-οθόνη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να ερευνήσετε το κοινό σας με αυτήν την προσθήκη; Επιπλέον, μπορείτε:

 • Προσθέστε πράκτορες
 • Προσαρμόστε το offline μήνυμα σας
 • Εγκαταστήστε προσαρμοσμένο CSS ή JS
 • Χρησιμοποιήστε το REST API μέχρι να πέσετε κάτω
 • Αποκλεισμός επισκεπτών με διεύθυνση IP μόνο και μόνο επειδή μπορείτε
 • Ανακατευθύνετε τους χρήστες σε μια συγκεκριμένη σελίδα μετά τη λήξη της συνομιλίας
 • Προσθέστε συνδέσμους στη γνώση σας πριν ξεκινήσει η συνεδρία συνομιλίας
 • Και πολλά άλλα!

Στο τέλος της διαδικασίας εγκατάστασης, θα πρέπει να έχετε ένα κουμπί ζωντανής συνομιλίας όπως αυτό:

wp-live-chat-support-live-chat-box

Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στο κουμπί έναρξης για να ξεκινήσει μια συνεδρία συνομιλίας, λαμβάνετε μια ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων push, αλλά θα πρέπει πρώτα να προσθέσετε ειδοποιήσεις push στον ιστότοπό σας). Δείτε πώς φαίνεται ο πίνακας ελέγχου του διαχειριστή συνομιλίας:

wp-live-chat-support-admin-chat-dashboard

Και η συνεδρία συνομιλίας διαχειριστή μοιάζει με αυτό:

wp-live-chat-support-admin-chat-window

Ανάλυση

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να συλλέξετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τον χρήστη και ακόμη και να δείτε την εικόνα του εάν χρησιμοποιούν gravatar. Βλέπετε τις σελίδες στις οποίες βρίσκονται, από όπου ξεκίνησε η συνομιλία, διεύθυνση IP και πολλά άλλα ανάλογα με τα προσαρμοσμένα πεδία που ορίζετε.

Συνεδρία ζωντανής συνομιλίας από την οπτική γωνία ενός χρήστη:

wp-live-chat-support-live-chat-box-live

Μπορείτε ακόμη και να ενεργοποιήσετε τον Node Server για να αφαιρέσετε το φορτίο από την εκτέλεση πολλαπλών συνομιλιών από τον διακομιστή σας. Αυτό σημαίνει έναν γρήγορο ιστότοπο, ο οποίος είναι πάντα καλός.

Για μια δωρεάν προσθήκη ζωντανής συνομιλίας, το πρόσθετο WP Live Chat Support κερδίζει σε πολλές περιοχές, παρόλο που οι καλύτερες δυνατότητες είναι κλειδωμένες στην έκδοση Pro. Μεταξύ εσάς και εμένα, μου άρεσε αυτό το πρόσθετο και τώρα το χρησιμοποιώ. Τι γίνεται με εσένα?

Τιμητικές αναφορές

Ακολουθεί μια λίστα με άλλα plugins ζωντανής συνομιλίας του WordPress που αξίζει να αναφερθούν, επιλεγμένα με τυχαία σειρά:

Τελικές λέξεις

Η ζωντανή συζήτηση σάς βοηθά να ενισχύσετε την αφοσίωση των χρηστών στον ιστότοπό σας, γεγονός που οδηγεί σε καλύτερες μετατροπές. Απαιτείται λίγη συντήρηση, καθώς με μια εξαιρετική ομάδα, εργαλεία και χρόνο, μπορείτε να κερδίσετε πολλά στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.

Έχετε ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας στο WordPress; Ποια προσθήκη χρησιμοποιείτε; Εάν δεν έχετε ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας, ποια δικαιολογία έχετε για την αναστολή; Πείτε μας τις σκέψεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me