Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο εκκλησίας με το WordPress

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο εκκλησίας με το WordPress

Όλες οι εκκλησίες χρειάζονται έναν χρήσιμο ιστότοπο, αλλά λίγες έχουν μεγάλο προϋπολογισμό. Τι να κάνει μια εκκλησία; Η αγαπημένη μου λύση είναι αυτή που έχω δει χιλιάδες εκκλησίες να αλλάζουν τα τελευταία δύο χρόνια – το WordPress. Είναι μια λύση χαμηλού κόστους (συχνά κάτω από 100 $ για να χτίσετε και 10 $ / μήνα για να φιλοξενήσετε) που είναι απλή στη χρήση αλλά αρκετά ευέλικτη για τις περισσότερες ανάγκες των εκκλησιών. Ένα μέλος του προσωπικού ή ένας εθελοντής μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί τον ιστότοπο χωρίς κωδικοποίηση ή σχεδιαστική ικανότητα. Μπορείτε ακόμη και να προσλάβετε έναν επαγγελματία και να εξοικονομήσετε χρήματα, επειδή το ίδιο το WordPress είναι δωρεάν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που προτείνω το WordPress σε εκκλησίες, ρίξτε μια ματιά παρακάτω!


Γιατί να χρησιμοποιήσετε το WordPress για τον ιστότοπο της εκκλησίας σας?

 • Το WordPress είναι δωρεάν χάρη σε πολλούς προγραμματιστές ιστού που εθελοντής ο χρόνος και η ικανότητά τους
 • Υπάρχει μια καλή επιλογή θεμάτων για εκκλησίες που δίνουν στον ιστότοπό σας την εμφάνιση που θέλετε
 • Ένα μέλος του προσωπικού ή ένας εθελοντής μπορεί να το κατασκευάσει ή μπορείτε να προσλάβετε κάποιον για να το κάνει για εσάς
 • Το WordPress διευκολύνει πολλούς χρήστες να διαχειρίζονται το περιεχόμενο του ιστότοπου
 • Δεν απαιτείται δεξιότητα κωδικοποίησης ή σχεδιασμού για τη δημιουργία ή την ενημέρωση ενός ιστότοπου WordPress
 • Υπάρχουν χιλιάδες προσθήκες για την προσθήκη επιπλέον δυνατοτήτων στον ιστότοπό σας
 • Η εκκλησία σας είναι κάτοχος του ιστότοπου επειδή είναι αυτο-φιλοξενούμενη (περισσότερα σε αυτό αργότερα)
 • Η εκκλησία σας μπορεί να κάνει οτιδήποτε με τον ιστότοπο επειδή το WordPress είναι ανοιχτού κώδικα

Τι είναι: Φιλοξενία, WordPress, Θέματα και προσθήκες

επιλέξτε-καλύτερη-φιλοξενία wordpress

Ακολουθεί ένα γρήγορο γλωσσάριο που εξηγεί τι πρέπει να κάνει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα καθώς προχωράμε.

Φιλοξενία

Η φιλοξενία είναι εκεί όπου ζει ο ιστότοπος της εκκλησίας σας στο Διαδίκτυο. το όνομά σας.com δείχνει τη φιλοξενία σας για να εξυπηρετεί τον ιστότοπό σας στους επισκέπτες. Μπορείτε να επιλέξετε ποιος πάροχος φιλοξενίας θα χρησιμοποιήσετε. Μια τυπική τιμή για τη φιλοξενία είναι 10 $ ανά μήνα. Το WPExplorer έχει κάποιες προτάσεις φιλοξενίας. Σκεφτείτε επίσης το DreamHost’s δωρεάν μη κερδοσκοπική φιλοξενία και Φιλοξενία κοπαδιών που είναι δωρεάν για εκκλησίες.

WordPress

Το WordPress είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS). Το εγκαθιστάτε στη φιλοξενία σας (παρόμοια με την εγκατάσταση ενός προγράμματος στον υπολογιστή σας) και στη συνέχεια συνδεθείτε στην περιοχή διαχειριστή για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και να διαχειριστείτε το περιεχόμενό σας. Λάβετε υπόψη ότι τα θέματα δεν μπορούν να εγκατασταθούν στην υπηρεσία WordPress.com εκτός από το ακριβό επιχειρηματικό τους σχέδιο. Συνιστώ να εγκαταστήσετε το WordPress σε έναν πιο τυπικό λογαριασμό φιλοξενίας. Διαβάστε το WordPress.com εναντίον WordPress.org για λεπτομέρειες.

Θέματα

Τα θέματα ελέγχουν το σχεδιασμό ιστότοπων WordPress. Μπορεί να προτιμάτε ένα θέμα με μοντέρνα εμφάνιση όπως Εορτή ή ένα με μινιμαλιστικό στυλ όπως Μαρανάθα. Ορισμένα θέματα θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε πράγματα όπως χρώματα και γραμματοσειρές ώστε να ταιριάζουν με την εκκλησία σας. Προτείνω θέματα επί πληρωμή (που κυμαίνονται από περίπου 30 $ έως 130 $) επειδή συνήθως έχουν καλύτερο σχεδιασμό, περισσότερες δυνατότητες και περιλαμβάνουν υποστήριξη από τον κατασκευαστή. Παίρνετε γενικά αυτό που πληρώνετε.

Πρόσθετα

Οι προσθήκες είναι προαιρετικές και προσθέτουν λειτουργίες στο WordPress. Το ίδιο το WordPress σάς επιτρέπει να κάνετε βασικά πράγματα, όπως τη διαχείριση των σελίδων και του μενού σας, αφήνοντας παράλληλα πιο εξειδικευμένη λειτουργικότητα σε προσθήκες. Ένα πρόσθετο μπορεί να προσθέσει λειτουργίες όπως κηρύγματα, εκδηλώσεις, ενημερωτικά δελτία, φόρμες επικοινωνίας και ούτω καθεξής. Υπάρχουν 50.000+ προσθήκες και ορισμένα ειδικά για ιστότοπους εκκλησιών.

Φτιάξτε το μόνοι σας ή προσλάβετε έναν επαγγελματία?

κερδίζω χρήματα

Βλέπουμε δύο τύπους πελατών στο ChurchThemes.com: οι εκκλησίες χρησιμοποιούν τα θέματα WordPress μας να χτίσουν τους δικούς τους ιστότοπους και επαγγελματίες χρησιμοποιώντας τα θέματα μας για να χτίσουν ιστότοπους για τους πελάτες της εκκλησίας τους.

Προτείνω να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, επειδή είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να κάνουν και εξοικονομούν τα χρήματα της εκκλησίας σας. Θα είστε επίσης πιο άνετοι να διαχειριστείτε τον ιστότοπο και να διδάξετε σε άλλους να το κάνουν αφού έχετε την εμπειρία να τον κατασκευάσετε. Υπάρχουν πολλά θέματα εκεί έξω ειδικά για εκκλησίες, αν και δεν περιορίζεστε σε συγκεκριμένα θέματα εκκλησίας. Ένας καλός πάροχος θεμάτων θα έχει διεξοδική τεκμηρίωση και θα προσφέρει υποστήριξη για το προϊόν τους.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο προσλαμβάνοντας έναν επαγγελματία για να χτίσετε τον ιστότοπο της εκκλησίας σας αντί να το κάνετε μόνοι σας. Αυτό απαιτεί μεγαλύτερο προϋπολογισμό, αλλά εξακολουθεί να είναι συνήθως προσιτό κατά τη χρήση θέματος premade (έναντι ενός εντελώς προσαρμοσμένου θέματος που θα ήταν πολύ ακριβό).

Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις επιλογές.

Επιλογή 1: Δημιουργήστε τον δικό σας ιστότοπο με θέμα εκκλησίας (συνιστάται)

Θα σας δώσω μια καλύτερη ιδέα για το πώς μοιάζει η προτεινόμενη προσέγγισή μου περπατώντας σας μέσα από αυτήν.

Βήμα 1: Επιλέξτε ένα θέμα εκκλησίας

Εξετάστε αυτά τα πράγματα κατά την επιλογή ενός θέματος WordPress της εκκλησίας.


Σχέδιο
Θα θελήσετε κάτι που να ταιριάζει με την προσωπικότητα της εκκλησίας σας. Ορισμένα θέματα έχουν επιλογές προσαρμογής χρώματος, γραμματοσειράς και φόντου. Δοκιμάστε το demo του θέματος στο τηλέφωνό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι φιλικό προς κινητά και φορτώνει αρκετά γρήγορα. Η περιήγηση στον ιστό για κινητά είναι εξαιρετικά κοινή σήμερα.


Χαρακτηριστικά
Το WordPress σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες σελίδες (π.χ. Υπουργεία, Δήλωση Πίστης κ.λπ.), να εκτελείτε ένα blog και να δημοσιεύετε φωτογραφίες. Επιλέξτε ένα θέμα που ενσωματώνεται με προσθήκες για περιεχόμενο εκκλησίας, όπως κηρύγματα, εκδηλώσεις, τοποθεσίες και προφίλ ομάδων.


Χωρίς εφέ κλειδώματος
Αποφύγετε θέματα που δηλώνουν τους δικούς τους τύπους αναρτήσεων για περιεχόμενο όπως κηρύγματα και εκδηλώσεις (θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά περιεχόμενο κατά την εναλλαγή θεμάτων). Ορισμένες δυνατότητες περιεχομένου ανήκουν σε ένα πρόσθετο, γι ‘αυτό και ανέπτυξα το δωρεάν Περιεχόμενο Εκκλησίας plugin (υποστηρίζεται από θέματα από διαφορετικούς προγραμματιστές).


Υποστήριξη και τεκμηρίωση
Το WordPress είναι μια λύση μόνοι σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε μόνοι σας. Επιλέξτε έναν πάροχο θέματος που διαθέτει πλήρη τεκμηρίωση και που παρέχει υποστήριξη για το θέμα που πωλούν.


Πολιτική επιστροφής
Ορισμένοι πωλητές θέματος θα σας επιστρέψουν τα χρήματά σας εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν, γι ‘αυτό ελέγξτε την πολιτική επιστροφής χρημάτων. Νομίζω ότι κάθε πωλητής θεμάτων πρέπει παρέχει επιστροφές χρημάτων χωρίς ερωτήσεις.

Τα ακόλουθα θέματα και οι πάροχοι αποφεύγουν το αποτέλεσμα κλειδώματος χρησιμοποιώντας την προσθήκη Εκκλησιακού περιεχομένου. Πληρούν τις περισσότερες ή όλες τις συστάσεις μου.

 • ChurchThemes.com είναι το θεματικό μου κατάστημα. Είμαστε σε αυτό από το 2012.
 • OneChurch από το UpThemes χρησιμοποιεί την προσθήκη Church Content.
 • Συγχωρημένο θέμα από τον Justin Scheetz χρησιμοποιεί επίσης το πρόσθετο Church Content.
 • Σοφή Εκκλησία είναι ένα πλήρες θέμα με δυνατότητες για ζωντανή ροή.
 • Ξεκουραστικός είναι ένα δωρεάν, καλά κωδικοποιημένο θέμα διαθέσιμο στο WordPress.org.

Βήμα 2: Εγγραφείτε για φιλοξενία

Η ανέξοδη κοινόχρηστη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux είναι αρκετή για σχεδόν όλους τους ιστότοπους εκκλησιών. Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος φιλοξενίας και θα σας προσφέρει περίπου 10 $ ανά μήνα. Δείτε τις προτάσεις φιλοξενίας του WPExplorer (αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης WordPress με ένα κλικ). Να θυμάστε επίσης ότι έχει το DreamHost δωρεάν φιλοξενία για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς. Η εκκλησία σας μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις εάν έχει εγγραφεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501 (c) (3) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατά την εγγραφή σας για φιλοξενία θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το όνομα τομέα σας (δηλαδή. το όνομά σας.com) και παρέχετε πληροφορίες χρέωσης. Θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τον υπάρχοντα τομέα σας ή να δηλώσετε έναν νέο για εσάς (συνήθως περίπου $ 15 / έτος). Θα σας δοθεί πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας σας μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής διαδικασίας εγγραφής.

Ξεκινώντας με τη διαδικασία εγγραφής φιλοξενίας

Βήμα 3: Εγκαταστήστε το WordPress

Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα εγκατάστασης WordPress με ένα κλικ. Ο οικοδεσπότης σας θα χαρεί να σας κατευθύνει στην τοποθεσία αυτής της δυνατότητας, εάν χρειαστεί. Πολλοί κεντρικοί υπολογιστές έχουν την ευκολία της εγκατάστασης με ένα κλικ, αλλά αν δεν το κάνετε, μπορείτε να κάνετε μια τυπική εγκατάσταση του WordPress.

Εάν έχετε ήδη φιλοξενία, ίσως θελήσετε να κάνετε μια νέα εγκατάσταση του WordPress σε έναν κατάλογο όπως yourname.com/new για να δημιουργήσετε τον νέο σας ιστότοπο, ενώ αφήνετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στο διαδίκτυο. Όταν τελειώσει, μπορείτε να το μετακινήσετε το όνομά σας.com χρησιμοποιώντας μια σειρά μεθόδων.

Εγκατάσταση του WordPress στο BlueHost

Βήμα 4: Εγκαταστήστε το θέμα σας

Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το θέμα της εκκλησίας σας στον νέο ιστότοπό σας στο WordPress. Ο πάροχος θεμάτων θα πρέπει να έχει οδηγίες που να είναι κάπως έτσι:

 1. Συνδεθείτε στην περιοχή διαχειριστή WordPress στο το όνομά σας.com/wp-admin
 2. Παω σε Εμφάνιση > Θέματα > Προσθεσε νεο > Μεταφόρτωση θέματος
 3. Επιλέξτε το αρχείο zip θέματος που κατεβάσατε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα
 4. Μετά την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Θέτω εις ενέργειαν

Ανεβάστε το αρχείο zip με θέμα WordPress

Το θέμα ή η τεκμηρίωση ενδέχεται να σας ζητήσουν να εγκαταστήσετε ένα ή δύο πρόσθετα (όπως για κηρύγματα και εκδηλώσεις) με παρόμοιο τρόπο. Πολλά θέματα περιλαμβάνουν επίσης περιεχόμενο εκκίνησης που μπορείτε να εισαγάγετε για να χρησιμοποιήσετε ως σταθερό σημείο εκκίνησης.

Βήμα 5: Προσαρμόστε την εμφάνιση του θέματος σας

Το WordPress έχει ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται Εξατομικευτής που υποστηρίζουν πολλά θέματα. Μπορείς να πας Εμφάνιση > Προσαρμόστε Στη συνέχεια, επιλέξτε επιλογές για χρώματα, γραμματοσειρές, εικόνα φόντου και ούτω καθεξής (ανάλογα με το τι παρέχει το θέμα). Εμφανίζεται μια ζωντανή προεπισκόπηση ενώ κάνετε τις προσαρμογές σας. Αυτό που είναι υπέροχο για θέματα που υποστηρίζουν αυτό είναι ότι δεν χρειάζεστε γραφιστική ή ικανότητα κωδικοποίησης για να κάνετε τον ιστότοπό σας να ταιριάζει με την επωνυμία της εκκλησίας σας. Και δεν χρειάζεται να πληρώσετε τα μεγάλα χρήματα σε έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης του Αποθηκεύτηκε Customizer του θέματος για να σας δώσει μια ιδέα για το τι είναι δυνατό.

Αποθηκευμένο θέμα ζωντανής προσαρμογής

Κοιτάξτε παρακάτω για να δείτε πώς το Εορτή Το θέμα μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να φαίνεται διαφορετικό. Αυτό δείχνει γιατί προτείνω η χρήση ενός θέματος να αξιοποιεί τη δυνατότητα Customizer του WordPress. Ένα ευέλικτο, εύκολο στην προσαρμογή θέμα WordPress καθιστά ευκολότερη την κατασκευή ενός ιστότοπου εκκλησίας.

Προσαρμογές θεμάτων Jubilee

Βήμα 6: Δημοσιεύστε το περιεχόμενό σας

Θα παρατηρήσετε αφού συνδεθείτε στην περιοχή διαχειριστή του WordPress ότι υπάρχει ένα μενού στα αριστερά για τη διαχείριση περιεχομένου και ρυθμίσεων. Το WordPress παρέχει τις δυνατότητες διαχείρισης περιεχομένου για τις σελίδες και τις αναρτήσεις (blog). Εάν το θέμα σας χρησιμοποιεί μια προσθήκη για άλλους τύπους περιεχομένου, ενδέχεται να δείτε στοιχεία μενού, όπως Κηρύγματα, Εκδηλώσεις, Άτομα και Τοποθεσίες.

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τον τρόπο διαχείρισης του περιεχομένου ενός κηρύγματος χρησιμοποιώντας ένα θέμα που υποστηρίζει το Περιεχόμενο Εκκλησίας συνδέω. Παρατηρήστε ότι το μενού δεν έχει μόνο Σελίδες και Αναρτήσεις, αλλά και τύπους δημοσιεύσεων για περιεχόμενο προσανατολισμένο στην εκκλησία. Ο σύνδεσμος μενού “Επικοινωνία” προέρχεται από την προσθήκη φόρμας επικοινωνίας 7. Αυτά είναι όλα παραδείγματα πραγμάτων που πρέπει να προέρχονται από πρόσθετα και όχι από το ίδιο το θέμα, προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο κλειδώματος που αναφέρθηκε παραπάνω.

Εκδότης Κηρύγματος Εκκλησίας

Βήμα 7: Προετοιμαστείτε για εκκίνηση

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι έχετε φροντίσει πριν εξετάσετε τον ιστότοπό σας. Ανάγνωση Εννέα πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τη δημιουργία του ιστότοπού σας στο WordPress για γρήγορες συμβουλές σχετικά με την ασφάλεια, τα αντίγραφα ασφαλείας, τις ενημερώσεις, τις ρυθμίσεις, την πρόληψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων και τις μηχανές αναζήτησης.

Μετά από αυτό μπορείτε να ανακοινώσετε την κυκλοφορία του νέου σας ιστότοπου εκκλησίας με WordPress!

Επιλογή 2: Προσλάβετε έναν επαγγελματία για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με ένα θέμα εκκλησίας

Οι πάστορες, το προσωπικό και οι εθελοντές χτίζουν με επιτυχία το δικό τους ιστοσελίδες εκκλησιών με θέματα WordPress. Δεν έχουμε καμία ερώτηση εγγύηση επιστροφής χρημάτων στο ChurchThemes.com που έχει χρησιμοποιήσει μόνο ένα μικρό ποσοστό. Είμαι πεπεισμένος με βάση το χαμηλό ποσοστό επιστροφής χρημάτων και αυτό που ήμουν ακρόαση ότι το WordPress και ένα σταθερό θέμα που υποστηρίζει Customizer με λεπτομερή τεκμηρίωση και υποστήριξη είναι μια λύση που πολλές εκκλησίες μπορούν να χειριστούν.

Με αυτό είπε, είναι μια επιλογή να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσουμε. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι λύσεων WordPress για διαφορετικές ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας (εξοικονομήστε χρήματα και κερδίστε εμπειρία ή εξοικονομήστε χρόνο και κερδίστε ευκολία). Η πρόσληψη ενός επαγγελματία για τη χρήση ενός προκατασκευασμένου θέματος WordPress για εκκλησίες μπορεί να κοστίσει μερικές εκατοντάδες ή αρκετές χιλιάδες δολάρια. Η ανάπτυξη ενός πλήρως προσαρμοσμένου θέματος μόνο για τον ιστότοπό σας θα κοστίσει περισσότερο και δεν συνιστάται, επειδή δεν είναι οικονομικά αποδοτικό.

Ακολουθούν επαγγελματίες που εμπιστεύομαι για να βοηθήσω στη δημιουργία του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας ένα θέμα WordPress για την εκκλησία.

συμπέρασμα

Ελπίζω ότι αυτό σας έδωσε μια ιδέα για το τι εμπλέκεται στη δημιουργία ενός ιστότοπου εκκλησίας με το WordPress. Συνοψίζοντας, προτείνω να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, αλλά η ενοικίαση μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, σχεδόν σίγουρα θα εξοικονομήσετε χρήματα σε σχέση με άλλες λύσεις, επειδή το WordPress είναι δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επιλέξετε ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί για εκκλησίες, αποφεύγει το εφέ κλειδώματος, υποστηρίζει το Customizer και περιλαμβάνει λεπτομερή τεκμηρίωση με υποστήριξη από τον προγραμματιστή.

Σε εσάς και τις σκέψεις σας. Έχετε δημιουργήσει έναν ιστότοπο εκκλησιών με το WordPress; Μοιραστείτε την εμπειρία και τις συμβουλές σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map