Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα σύνδεσης WordPress (και γιατί πρέπει)

Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης WordPress (και γιατί πρέπει)

Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε κάνει πολλή δουλειά για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress και να τον κάνετε να φαίνεται καλό στη διεπαφή. Ωστόσο, μπορεί να αγνοείτε μια κρίσιμη πτυχή: τη φόρμα σύνδεσής σας στο WordPress.


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προσαρμόσετε τη φόρμα σύνδεσής σας στο WordPress, όπως για να βελτιώσετε την ασφάλεια, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους λόγους θα πρέπει να είναι αρκετός για να σας πείσει να αποχωρήσετε από την προεπιλεγμένη οθόνη σύνδεσης WordPress. Αυτή η απλή αλλαγή είναι ένας εκπληκτικά εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε τα οφέλη από τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης φόρμας σύνδεσης στο WordPress. Στη συνέχεια, θα παρουσιάσουμε ορισμένα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε εύκολα αυτήν την εργασία, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις καλύτερες προσαρμοσμένες προσθήκες σελίδας σύνδεσης από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Ας αρχίσουμε!

Γιατί μια προσαρμοσμένη φόρμα σύνδεσης WordPress είναι επωφελής για τον ιστότοπό σας

Ως κάτοχος ιστότοπου WordPress, είστε σχεδόν σίγουρα εξοικειωμένοι με την προεπιλεγμένη φόρμα σύνδεσης WordPress. Είναι τέλεια λειτουργικό, αλλά γυμνά οστά στην εμφάνιση. Δείτε το έκθεμα Α:

Κύρια φόρμα σύνδεσης WordPress

Επίσης, δεν προσφέρει συγκεκριμένες λειτουργίες ασφαλείας για να κρατήσει τους χάκερ και άλλους ανεπιθύμητους εκτός της περιοχής διαχειριστή σας εκτός από τις βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας του WordPress (όπως ισχυροί κωδικοί πρόσβασης). Για αυτούς τους λόγους, η φόρμα σύνδεσής σας αξίζει τόσο μεγάλη προσοχή όσο οποιαδήποτε άλλη περιοχή του ιστότοπού σας.

Ακολουθούν μερικά από τα πλεονεκτήματα της προσαρμογής της φόρμας σύνδεσης στο WordPress:

 1. Καλύτερη ασφάλεια. Μπορείτε να προστατεύσετε τη σελίδα σύνδεσής σας για να ανακατευθύνετε τη φόρμα σύνδεσής σας σε μια μοναδική διεύθυνση URL, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο για τους εισβολείς να βρουν τη σελίδα σύνδεσής σας. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε ένα όριο στον αριθμό των φορών που ένα άτομο μπορεί να συνδεθεί ή ακόμη και να προσθέσει έλεγχο ταυτότητας πολλών παραγόντων.
 2. Συνοχή επωνυμίας. Η επέκταση της επωνυμίας σας στη φόρμα εισόδου σας επιτρέπει να διατηρήσετε τη συνέπεια με τον υπόλοιπο ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι χρήστες και τα μέλη της ομάδας σας να έχουν μια συνεκτική εμπειρία. Επιπλέον, εάν προσθέσετε κοινωνικές συνδέσεις στο WordPress, είναι ακόμη πιο εύκολο για τους αναγνώστες ή τα μέλη σας να συνδεθούν και να μοιραστούν το περιεχόμενό σας.
 3. Βελτιωμένη πλοήγηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα σύνδεσης για να παρέχετε επιπλέον πλοήγηση στους τελικούς χρήστες σας. Μπορείτε να συνδεθείτε σε προφίλ κοινωνικών μέσων ή ακόμη και να εμφανίσετε ειδικές προσφορές απευθείας στην οθόνη σύνδεσης.
 4. Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη φόρμα σύνδεσής σας για να μεταφέρετε τους τελικούς χρήστες σε οποιαδήποτε σελίδα που επιλέγετε, όπως μια προσαρμοσμένη σελίδα προφίλ ή μια εξειδικευμένη προώθηση ή μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα μηνύματα.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε με μια προσαρμοσμένη φόρμα σύνδεσης. Το πρώτο είναι όμως το πιο σημαντικό. Η ασφάλεια πρέπει πάντα να είναι πρωταρχικό στο μυαλό σας όταν αποφασίζετε για οποιαδήποτε αλλαγή στον ιστότοπό σας, και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να τον βελτιώσετε πολύ με λίγα απλά τσιμπήματα.

Χρήσιμα εργαλεία για τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης φόρμας σύνδεσης WordPress

Μέχρι τώρα, καταλαβαίνετε τους λόγους για τους οποίους ίσως θέλετε να τροποποιήσετε τη φόρμα σύνδεσης στο WordPress. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πρόσθετα που μπορούν να σας βοηθήσουν (επιπλέον, πολλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την προσαρμογή άλλων μορφών WordPress). Οι παρακάτω επιλογές είναι μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες, με άριστα σύνολα χαρακτηριστικών και φήμη για αξιοπιστία.

ProfilePress Εγγραφή χρήστη, Σύνδεση front-end & Προφίλ χρήστη WordPress Plugin

Εγγραφή χρήστη ProfilePress

Το ProfilePress είναι ένα εύχρηστο πρόσθετο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την προσαρμοσμένη σύνδεση στο WordPress, την εγγραφή, την επαναφορά κωδικού πρόσβασης και να επεξεργαστείτε φόρμες προφίλ. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προφίλ χρήστη front-end μοναδικά για κάθε χρήστη.

Δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε ξανά το τιμόνι δημιουργώντας τις φόρμες από το μηδέν και ασχολώντας με την επικύρωση, τον έλεγχο ταυτότητας και την εξουσιοδότηση από τον διακομιστή. Αφήστε το ProfilePress να χειριστεί όλα αυτά και πολλά περισσότερα για εσάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ProfilePress χρησιμοποιεί σύντομους κωδικούς. Έτσι, αντί να κωδικοποιείτε φόρμες σε HTML όπως θα κάνατε συνήθως, απλώς επικολλήστε σε έναν σύντομο κωδικό. Η ευελιξία των σύντομων κωδικών καθιστά δυνατή μια φόρμα σύνδεσης στην παρακάτω εικόνα.

ProfilePress ακόμη και αποστολή με όμορφα έτοιμα προς χρήση πρότυπα. Η χρήση αυτών των προκατασκευασμένων προτύπων είναι πολύ εύκολη. απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε το σύντομο πρότυπο σε μια σελίδα WordPress και μετά αποθηκεύστε. Προεπισκόπηση για να δείτε τη φόρμα ζωντανά. Πανεύκολο.

Το ProfilePress περιλαμβάνει επίσης πολλές άλλες συναρπαστικές δυνατότητες όπως: εποπτεία εγγεγραμμένων χρηστών, κοινωνική σύνδεση μέσω Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, GitHub & VK.com, είσοδος χρήστη χωρίς κωδικό πρόσβασης, ενσωμάτωση με BuddyPress, BbPress, MailChimp, CampaignMonitor, Polylang, Πολλαπλές τοποθεσίες κ.λπ..

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις φόρμες σύνδεσης, τις φόρμες εγγραφής και τις φόρμες επαναφοράς κωδικού πρόσβασης
 • Παρέχει ζωντανές προεπισκοπήσεις για να διευκολύνει τη διαδικασία σχεδιασμού
 • Σας επιτρέπει να ανακατευθύνετε τις συνδέσεις, τις εγγραφές και τις επαναφορές κωδικού πρόσβασης σε προσαρμοσμένες σελίδες
 • Προσφέρει Multisite Integration, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν νέους ιστότοπους μέσω μιας φόρμας εγγραφής front-end
 • Επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν είδωλα και παρέχει λειτουργίες μέτρησης και κοινωνικής δικτύωσης (premium έκδοση)

Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης Προσαρμογέας Δωρεάν WordPress Plugin

Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης Προσαρμογέας Δωρεάν WordPress Plugin

Αν ψάχνετε για έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να προσαρμόσετε τη φόρμα σύνδεσής σας στο WordPress, τότε το Customizer Page Login Customizer είναι μια εξαιρετική επιλογή. Χρησιμοποιεί το γνωστό ζωντανό Customizer με απλές επιλογές για την αλλαγή του λογότυπου, του φόντου, των paddings, των πεδίων φόρμας και του κουμπιού. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να προσθέσετε λίγο προσαρμοσμένο CSS για πιο σύνθετες αλλαγές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύχρηστες επιλογές σχεδίασης
 • Γνωστή διεπαφή Customizer
 • Προεπισκόπηση αλλαγών καθώς τις κάνετε

Διαχειριστής προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης Δωρεάν προσθήκη WordPress

Προσθήκη προσαρμοσμένης σελίδας σύνδεσης διαχειριστή

Το πρόσθετο Προσαρμογή σελίδας σύνδεσης WordPress καθιστά απλή την εξατομίκευση της φόρμας σύνδεσής σας έτσι ώστε να φαίνεται σωστή. Σας παρέχει τη δυνατότητα τροποποίησης χρωμάτων, προσθήκης εικόνας φόντου και ακόμη και δημιουργίας παρουσίασης φόντου. Εκτός από τις δυνατότητες προσαρμογής του, αυτό το πρόσθετο ανταποκρίνεται σε ιστότοπους για κινητά και ενσωματώνεται με τις Γραμματοσειρές Google.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει να ανακατευθύνετε τους χρήστες σε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL φόρμας σύνδεσης
 • Σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τη φόρμα σύνδεσής σας με χρώματα και μέσα φόντου
 • Περιλαμβάνει δυνατότητες σύνδεσης κοινωνικών μέσων

ΕίσοδοςΠροσθήκη προσαρμοσμένης σελίδας σύνδεσης Προσαρμογή δωρεάν WordPress Plugin

ΕίσοδοςΠροσαρμογήΠροσαρμοσμένη WordPress Σύνδεση Φόρμας προσαρμογής

Το LoginPress κάνει τη διαδικασία προσαρμογής της φόρμας σύνδεσης WordPress απλή και διαισθητική. Σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τη σελίδα σύνδεσης απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress και να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία και μηνύματα για τους χρήστες. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές λειτουργίες προσανατολισμένες στο σχεδιασμό που σας βοηθούν να ταιριάζει με την επωνυμία και το στυλ του υπόλοιπου ιστότοπού σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα λογότυπα και υπόβαθρα στη φόρμα σύνδεσής σας
 • Σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τα χρώματα των κουμπιών και άλλων στοιχείων
 • Παρέχει την επιλογή δημιουργίας προσαρμοσμένων σφαλμάτων και μηνυμάτων καλωσορίσματος

Branding λευκής ετικέτας για WordPress Premium WordPress Plugin

Επωνυμία λευκής ετικέτας για WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το premium πρόσθετο σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε όχι μόνο τη φόρμα σύνδεσής σας, αλλά και ολόκληρη την περιοχή διαχειριστή του WordPress. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το White Label Branding για το WordPress για να ελέγξετε τι βλέπει οποιοσδήποτε χρήστης με βάση τον εκχωρημένο ρόλο του, όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας ή το συγγραφέα και για να αποκρύψετε ορισμένες περιοχές, εάν είναι απαραίτητο. Αυτό δημιουργεί ένα πολύτιμο επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τον ιστότοπό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως την περιοχή διαχειριστή του WordPress με βάση τους ρόλους των χρηστών
 • Σας επιτρέπει να εφαρμόσετε προσαρμογή στη φόρμα σύνδεσης και στο πίσω μέρος, συμπεριλαμβανομένων λογότυπων, favicons, κεφαλίδων και υποσέλιδων
 • Προσφέρει έναν οπτικό επεξεργαστή CSS

Προσαρμοσμένη σύνδεση Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης Premium WordPress Plugin

Προσαρμοσμένη σύνδεση Προσθήκη προσαρμοσμένης σελίδας σύνδεσης

Πληροφορίες & λήψη

Η προσθήκη προσαρμοσμένης σύνδεσης διαθέτει έναν ενσωματωμένο διαχειριστή στυλ για τη φόρμα σύνδεσής σας και παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής. Σας επιτρέπει να προσθέσετε προαιρετικά γραφικά στοιχεία, ενώ μπορείτε να εξατομικεύσετε το φόντο, τις κεφαλίδες, τα κουμπιά και πολλά άλλα για την περιοχή σύνδεσής σας. Η προσθήκη είναι μέρος μιας ιδιότητας μέλους του iThemes, η οποία περιλαμβάνει υποστήριξη υψηλής ποιότητας και ένα φόρουμ κοινότητας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει έναν διαχειριστή στυλ που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε χρώματα, γραμματοσειρές και περιοχές widget
 • Προσφέρει προσαρμόσιμες φόρμες σύνδεσης, με επεξεργάσιμες κεφαλίδες, υποσέλιδα, κουμπιά και συνδέσμους
 • Σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και δύο περιοχές widget στη σελίδα σύνδεσης
 • Δώρο: Αυτό το πρόσθετο είναι διαθέσιμο ως μέρος του iTheme’s Plugin Suite, οπότε αν έχετε ήδη το πακέτο ή ενδιαφέρεστε για μερικές από τις άλλες εκπληκτικές προσθήκες του iTheme, αυτό θα μπορούσε να είναι μεγάλη

Πώς να προσαρμόσετε τη φόρμα σύνδεσής σας στο WordPress

Τώρα που έχετε δει μερικά από τα χρήσιμα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τη φόρμα σύνδεσης στο WordPress, δείτε μια γρήγορη ματιά στο πώς να το κάνετε. Φυσικά αυτά τα βήματα θα είναι διαφορετικά για καθένα από τα προαναφερθέντα πρόσθετα. Εάν επιλέξετε ένα πλούσιο σε λειτουργίες πρόσθετο με πολλές ρυθμίσεις και επιλογές, μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να ρυθμιστεί η φόρμα σύνδεσης στο WordPress, αλλά προς το παρόν θα σας δείξουμε μία από τις απλούστερες επιλογές.

Βήμα 1: Εγκαταστήστε την προσθήκη φόρμας σύνδεσης

Εγκατάσταση προσθήκης προσαρμογής φόρμας σύνδεσης

Έτσι, για να ξεκινήσετε, επιλέξτε το plugin και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το και ενεργοποιήστε το. Εάν το πρόσθετο που σας αρέσει βρίσκεται στο αποθετήριο WordPress.org, μπορείτε να το βρείτε απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress κάτω Προσθήκες> Προσθήκη νέου χρησιμοποιώντας το πλαίσιο αναζήτησης. Για παράδειγμα, επιλέξαμε να πάμε με το Προσαρμοστής προσαρμοσμένης σελίδας σύνδεσης.

Εάν η προσθήκη σας προέρχεται από ιστότοπο τρίτου μέρους, θα θέλετε να πλοηγηθείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου αλλά, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Μεταφόρτωση προσθήκης”. Από εκεί ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ανεβάσετε το αρχείο zip του plugin σας και να το εγκαταστήσετε.

Βήμα 2: Εντοπίστε τις ρυθμίσεις φόρμας σύνδεσης

Ρυθμίσεις προσαρμογής φόρμας σύνδεσης

Με την προσθήκη σας εγκατεστημένη και ενεργή, πρέπει τώρα να προσπαθήσετε να βρείτε τη σελίδα ρυθμίσεων της προσθήκης. Για τον Προσαρμοστή Προσαρμοσμένης Σελίδας Σύνδεσης βρίσκονται παρακάτω Εμφάνιση> Προσαρμογέας σύνδεσης. Άλλες προσθήκες μπορούν να βρεθούν στην ενότητα Εργαλεία, Ρυθμίσεις ή ακόμα και κάτω από μια νέα καρτέλα μενού που έχει προστεθεί στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Βήμα 3: Ξεκινήστε να προσαρμόσετε τη φόρμα σύνδεσής σας στο WordPress

Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης Live Customizer

Μόλις βρείτε τις ρυθμίσεις σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δουλειά! Εάν έχετε επιλογές στη σελίδα ρυθμίσεων, αρχίστε να τις αλλάζετε. Για την προσθήκη προσαρμοσμένης προσαρμογής σελίδας σύνδεσης που χρησιμοποιούμε, θα πρέπει πρώτα να κάνετε κλικ στο κουμπί “Έναρξη προσαρμογής” που θα ανοίξει το WordPress Customizer.

Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης Επιλογές Live Customizer

Αυτή η συγκεκριμένη προσθήκη χρησιμοποιεί γνωστές επιλογές σχεδίασης για χρώματα, φόντο, επένδυση και άλλα.

Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης Στυλ ζωντανής προσαρμογής

Απλώς επεξεργαστείτε τις διαθέσιμες επιλογές για να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη φόρμα σύνδεσης WordPress.

Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης Live Customizer CSS

Ω, και αν θέλετε (ή θέλετε) να αλλάξετε κάτι που δεν είναι διαθέσιμο ως ενσωματωμένη επιλογή, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε λίγο προσαρμοσμένο CSS για να κάνετε το τσίμπημά σας. Η προσθήκη προσαρμοσμένης προσαρμοσμένης σελίδας σύνδεσης που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνει τον δικό της πίνακα CSS, αλλά υπάρχει μια ενότητα “Πρόσθετο CSS” στο προεπιλεγμένο WordPress Customizer που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google είναι συνήθως ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβετε πώς να γράψετε μερικές γραμμές CSS, αλλά αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε πάντα να δείτε εάν ο προγραμματιστής προσθηκών θα σας βοηθήσει.

Όταν τελειώσετε, μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε. Μετά από αυτό η νέα προσαρμοσμένη φόρμα σύνδεσης WordPress θα πρέπει να είναι σε λειτουργία!

συμπέρασμα

Όταν πρόκειται για τον ιστότοπό σας στο WordPress, θέλετε να δώσετε μεγάλη προσοχή στην τροποποίηση της περιοχής διαχειριστή σας, όπως κάνετε με τη διεπαφή. Η προσαρμογή της φόρμας σύνδεσής σας σάς βοηθά να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για την επωνυμία σας και μπορεί να προσφέρει αυξημένη ασφάλεια και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάσαμε πέντε προσθήκες που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα Φόρμα προσαρμοσμένης σύνδεσης WordPress για να ταιριάζει με τον ιστότοπό σας, αλλά ίσως χάσαμε το αγαπημένο σας. Υπάρχουν άλλες προσθήκες προσαρμοσμένης φόρμας σύνδεσης που πιστεύετε ότι αξίζει να δείτε; Ενημερώστε μας για τα παρακάτω στην ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map