Ο ευκολότερος τρόπος για να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας στο WordPress

Θέλατε ποτέ να ξεκινήσετε από την αρχή, με μια καθαρή πλάκα; Ίσως δοκιμάζετε ένα νέο θέμα σε έναν ιστότοπο σταδιοποίησης. Ή ίσως δοκιμάζετε τη συμβατότητα μερικών προσθηκών στο δικό σας sandbox. Αυτό είναι όταν ίσως θέλετε να επαναφέρετε τη βάση δεδομένων του WordPress.


Σε αυτές τις περιπτώσεις, πιθανότατα εισάγετε ή δημιουργείτε δείγματα δεδομένων για δοκιμή και αφού ολοκληρώσετε τη δοκιμή, πιθανότατα θα θέλετε να το απαλλαγείτε. Θα μπορούσατε απλά να διαγράψετε τα δεδομένα σιγά σιγά χειροκίνητα, αλλά αυτό διαρκεί για πάντα. Ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Προηγμένη προσθήκη επαναφοράς WordPress για να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας όπως ήταν όταν ξεκινήσατε σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πώς να επαναφέρετε τη βάση δεδομένων του WordPress

Προηγμένη προσθήκη επαναφοράς WordPress

Ο ευκολότερος τρόπος που βρήκαμε για γρήγορη επαναφορά της βάσης δεδομένων WordPress είναι με δωρεάν Προηγμένη προσθήκη επαναφοράς WordPress. Αυτή η προσθήκη καθαρίζει τους χρήστες, τις αναρτήσεις ιστολογίου, τα προϊόντα καταστήματος, τα στοιχεία χαρτοφυλακίου ή οτιδήποτε άλλο έχετε προσθέσει στην εγκατάσταση του WordPress μαζί με όλα τα συνοδευτικά αρχεία πολυμέσων, σχόλια, ταξινομίες, βαθμολογίες κ.λπ. Δεν διαγράφει τα εγκατεστημένα θέματα σας και πρόσθετα – απλώς θα τα απενεργοποιήσετε (οπότε μην ανησυχείτε).

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση αυτής της προσθήκης σε περιβάλλοντα δοκιμών όπου πρέπει συνεχώς να ξεκινήσετε από την αρχή. Το χρησιμοποιούμε μόνοι μας όταν κάνουμε δοκιμές για το θέμα Total WordPress καθώς και για πολλές από τις κριτικές προσθηκών που βλέπετε στο ιστολόγιό μας. Ενώ η προσθήκη αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει multisite, κάνει φανταστική δουλειά σε μεμονωμένες εγκαταστάσεις και επιταχύνει πραγματικά τη διαδικασία δοκιμών και επανεξετάσεων.

Τώρα που γνωρίζετε τι κάνει το πρόσθετο Advanced Reset WordPress, μπορείτε να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας.

Βήμα 1: Εγκαταστήστε το Advanced WordPress Reset Plugin

Εγκαταστήστε το Advanced WordPress Reset Plugin

Αρχικά, συνδεθείτε στην εγκατάσταση του WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου. Αναζητήστε “επαναφορά βάσης δεδομένων” και αναζητήστε το Advanced WordPress Reset (θα πρέπει να είναι το πρώτο αποτέλεσμα). Κάντε κλικ στο κουμπί για να Εγκαθιστώ και μετά Θέτω εις ενέργειαν το πρόσθετο.

Βήμα 2: Επαναφέρετε τη βάση δεδομένων του WordPress

Επαναφέρετε τη βάση δεδομένων του WordPress

Μόλις ενεργοποιηθεί η προσθήκη θα προσθέσει ένα Προηγμένη επαναφορά WP επιλογή στην περιοχή Εργαλεία. Εδώ θα μπορείτε να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας.

Σημαντική σημείωση: Θυμηθείτε ότι αυτή η προσθήκη επαναφέρει ολόκληρο τον ιστότοπό σας, που σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες σας (εκτός από τον διαχειριστή), οι αναρτήσεις, οι σελίδες, το προσωπικό, το χαρτοφυλάκιο και οτιδήποτε άλλο θα διαγραφεί – γνωστός και ως για πάντα. Γι ‘αυτό το προτείνουμε όταν θέλετε μια νέα αρχή όπως σε περιβάλλον δοκιμών. Εάν θέλετε απλώς να καθαρίσετε την τρέχουσα εγκατάσταση του WordPress, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο όπως το Προηγμένο καθαριστικό βάσης δεδομένων (από τον ίδιο προγραμματιστή προσθηκών).

Απλώς πληκτρολογήστε τη λέξη “επαναφορά” για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε πραγματικά να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μεγάλο μπλε Επαναφορά βάσης δεδομένων κουμπί.

Βήμα 3: Ελέγξτε την καθαρή εγκατάσταση

Μετά την επαναφορά της βάσης δεδομένων του WordPress

Αφού επιβεβαιώσετε την επαναφορά σας, θα πρέπει να δείτε μια σημείωση ότι ήταν επιτυχής (ναι!). Τώρα, αν ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό σας, θα παρατηρήσετε ότι είναι σαν μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση.

Αποτέλεσμα επαναφοράς βάσης δεδομένων WordPress

Εάν κάνετε κλικ στο Δημοσιεύσεις θα δείτε ότι ο ιστότοπός σας έχει επιστρέψει στο αρχικό WordPress “Hello World!” προεπιλεγμένη ανάρτηση, πλήρης με δείγμα σχολίου. Και αν το ελέγξετε κάτω Σελίδες Η προεπιλεγμένη WordPress “Sample Page” θα πρέπει να επιστρέψει επίσης.

Απενεργοποιημένες προσθήκες μετά την επαναφορά

Ο ιστότοπός σας θα έχει επίσης επανέλθει στο τρέχον προεπιλεγμένο θέμα WordPress. Αλλά μην ανησυχείτε – όλα τα θέματα και οι προσθήκες σας θα πρέπει να είναι ακόμη εγκατεστημένα. Το Advanced WordPress Reset απλώς απενεργοποιεί τα (δείτε το παραπάνω στιγμιότυπο – όλες οι προσθήκες μας είναι ακόμα εκεί).

Πριν μετα

Και για να σας ρίξουμε μια ματιά, εδώ είναι η δοκιμή μας πριν και μετά τις φωτογραφίες.

Πριν από το Advanced WordPress Reset

Αυτός ήταν ο ιστότοπος δοκιμών μας πριν (πλήρης με δείγματα αναρτήσεων, ταξινομιών, εκδηλώσεων, μενού και άλλων).

Μετά το Advanced WordPress Reset

Και αυτό είναι το μετά αποτέλεσμα. Θα δείτε ότι το θέμα Mesa που χρησιμοποιούσαμε είναι πλέον απενεργοποιημένο και αντίθετα ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί το προεπιλεγμένο θέμα WordPress 2017.

Τυλίγοντας

Ορίστε! Ένας πλήρης οδηγός για την επαναφορά της εγκατάστασης του WordPress με το πρόσθετο Advanced WordPress Reset. Πραγματικά επιταχύνει τις δοκιμές εάν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων ή προγραμματιστής. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιείτε σε μία εγκατάσταση WordPress και θυμηθείτε ότι θα διαγράψει όλο το περιεχόμενό σας (όπως αναφέραμε προηγουμένως – αυτό είναι καλύτερο για δοκιμαστικά περιβάλλοντα, για ζωντανές τοποθεσίες όπου θέλετε να διατηρήσετε το περιεχόμενό σας) Προηγμένο καθαριστικό βάσης δεδομένων το plugin είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή) .

Έχετε έναν άλλο τρόπο για να επαναφέρετε το WordPress; Ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του τρόπου επαναφοράς της βάσης δεδομένων του WordPress; Ή σχετικά με τη χρήση του πρόσθετου Advanced Reset WordPress; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me