Πώς να επιταχύνετε το WordPress: Ένας περιεκτικός οδηγός

Καλώς ορίσατε στον μοναδικό οδηγό που χρειάζεστε για να επιταχύνετε το WordPress. Έχουμε δημιουργήσει αυτόν τον βήμα προς βήμα οδηγό για να σκιαγραφήσουμε το καλύτερο εργαλείο και πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιταχύνετε το WordPress στον ιστότοπό σας.


Contents

Ένας οδηγός για αυτόν τον οδηγό

Έχουμε χωρίσει αυτόν τον οδηγό σε μερικές ενότητες, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο για εσάς να ακολουθήσετε ή να προχωρήσετε, αν διαβάζετε στη μέση.

 • Πρώτα απ ‘όλα, θα μιλήσουμε για Γιατί έχει σημασία ένας γρήγορος ιστότοπος. Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι έχετε διαβάσει αυτό τον τόνο φορές, αλλά παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει κάποιος που δεν το έχει κάνει – και αυτό είναι ακριβώς για εκείνο κάποιον!
 • Θα καλύψουμε επίσης το υποκείμενη τεχνολογία. Εμείς στο WPExplorer πιστεύουμε ότι η κατανόηση του λόγου πίσω από ένα πρόβλημα είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίλυσή του. Γι ‘αυτό στο παρελθόν, έχουμε γράψει οδηγούς όπως τον Οδηγό για αρχάριους για την εσωτερική λειτουργία του WordPress, ο οποίος προσπαθεί να δώσει μια βασική κατανόηση του πώς μερικές χιλιάδες γραμμές κώδικα μπορούν να τροφοδοτήσουν σχεδόν το 46% των ιστότοπων στο Διαδίκτυο. Αυτή η ενότητα ασχολείται με τους πρωταρχικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα και τη γενική σας απόδοση. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το κομμάτι, καθώς με κάθε παράγοντα, θα συζητήσουμε τις βέλτιστες πρακτικές.
 • Στη συνέχεια θα μιλήσουμε για επιδιορθώσεις απόδοσης και βελτιστοποίηση που ισχύει για θέματα και προσθήκες WordPress.
 • Για το υπόλοιπο του οδηγού, ομαδοποιήσαμε το διορθώσεις ανά κατηγορία όπως βελτιστοποίηση εικόνας, βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων και διορθώσεις ασφαλείας. Πιστεύουμε ότι αυτή η κατηγοριοποίηση θα σας βοηθούσε να κατανοήσετε και να κατανοήσετε πιο γρήγορα το επίκεντρο των επιδιορθώσεων – ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε και να τρέξετε σε χρόνο μηδέν.

Εντάξει, ας πάρουμε μια ανάσα! Ολοκληρώσαμε τον πρόλογο. Ας ξεκινήσουμε τώρα με τον πραγματικό οδηγό για την επιτάχυνση του WordPress.

Πίνακας περιεχομένων:

Ακολουθεί ένας γρήγορος πίνακας περιεχομένων για τις πραγματικές συμβουλές για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παραλείψετε ολόκληρη την ενότητα σχετικά με τη σημασία της ταχύτητας της σελίδας, να μετακινηθείτε γρήγορα προς τα κάτω σε οποιαδήποτε ενότητα αυτού του οδηγού ή ακόμη και να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε μια συγκεκριμένη ενότητα εάν θέλετε να επιστρέψετε αργότερα:

 • Γιατί έχει σημασία η ταχύτητα της σελίδας
 • Υπογραμμισμένη τεχνολογία
 • Εύκολες συμβουλές για την επιτάχυνση του WordPress
  • Ενεργοποίηση προσωρινής αποθήκευσης WordPress
  • Ενεργοποίηση συμπίεσης Gzip
  • Αναβαθμίστε τη μηχανή PHP
  • Επιλέξτε τη φιλοξενία σας με σύνεση
  • Επιλέξτε μια βέλτιστη τοποθεσία διακομιστή
  • Χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου
 • Η συσκευή πελάτη
  • Βελτιστοποιήστε την προβολή του κινητού σας
 • Επεκτάσεις WordPress: Θέματα και προσθήκες για την επιτάχυνση του WordPress
  • Επιλέξτε προσεκτικά το θέμα σας
  • Χρησιμοποιήστε τον σωστό αριθμό προσθηκών
  • Απαλλαγείτε από το Fluff
 • Βελτιστοποίηση εικόνας
  • Συρρίκνωση όλων των εικόνων
  • Αναβολή φόρτωσης εικόνας
  • Απενεργοποίηση Hotlinking εικόνας
  • Ορισμός μεγεθών εικόνας
 • Βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων
  • Βελτιστοποιήστε τη βάση δεδομένων του WordPress
  • Περιορίστε τις αναθεωρήσεις μετά
  • Αδειάστε τα σκουπίδια πιο συχνά
  • Εξασφαλίστε αποτελεσματικές κλήσεις βάσης δεδομένων
 • Διορθώσεις ασφαλείας
  • Αποτροπή Brute-Force Attacks
  • Εξάλειψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • συμπέρασμα

Εντάξει, ας πάρουμε μια ανάσα! Ολοκληρώσαμε τον πρόλογο. Ας ξεκινήσουμε τώρα με τον πραγματικό οδηγό για την επιτάχυνση του WordPress.

Γιατί έχει σημασία η ταχύτητα της σελίδας

Γιατί έχει σημασία η ταχύτητα της σελίδας

Θα προσπαθήσω να το κρατήσω σύντομο. Όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι αρέσουν σε έναν γρήγορο ιστότοπο. Ίσως έχετε επίσης ακούσει ότι η Google προτιμά σήμερα έναν γρήγορο ιστότοπο από έναν αργό – που σημαίνει ότι ένας ταχύτερος ιστότοπος αποδίδει καλύτερα αποτελέσματα SEO. Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη εξήγηση για αυτό, τα περισσότερα βίντεο και συνεντεύξεις τείνουν να δείχνουν αυτήν την εύλογη εξήγηση.

Οι άνθρωποι αναζητούν πράγματα για τα οποία χρειάζονται άμεσες απαντήσεις. Επομένως, μια κορυφαία επιτυχία πρέπει να φορτωθεί γρήγορα. Το Google απλά δεν μπορεί να βάλει έναν αργό ιστότοπο εκ των προτέρων, καθώς θα έκανε μια κακή εμπειρία αναζήτησης.

Φανταστείτε την πρώτη σελίδα σε ένα SERP Google να πάρει 10+ δευτερόλεπτα για φόρτωση – πιθανότατα θα εγκαταλείψετε τον ιστότοπο πριν από 5 δευτερόλεπτα.

Σπουδές έχουν δείξει ότι για κάθε επιπλέον δευτερόλεπτο που προστίθεται στον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας, χάνετε 7% μετατροπές, 11% προβολές σελίδας και συνολική μείωση 16% στην ικανοποίηση των πελατών. Κλαμπ όλα αυτά σε μία πρόταση παίρνετε αυτό –

Η μείωση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού σας κατά 1 δευτερόλεπτο θα μπορούσε να σας κερδίσει μια εύκολη αύξηση 7% στα κέρδη.

Ελπίζω να μπορέσουμε να σας πείσουμε γιατί αυτό θα πάμε. Ας ξεκινήσουμε με τον πραγματικό οδηγό για την επιτάχυνση του WordPress.

Υποκείμενη τεχνολογία

Τι κάνει έναν ιστότοπο αργό; Και γιατί θα πρέπει να επιταχύνετε το WordPress; Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση έγκειται σε πολλούς παράγοντες – τους πιο σημαντικούς από τους οποίους θα συζητήσουμε παρακάτω.

Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες

Αυτή η σύγκριση εξηγείται καλύτερα με μια αναλογία ζωγράφου / φωτογράφου. Για να υποστηρίξουμε το παράδειγμά μας, ας υποθέσουμε ότι καλείται και στους δύο να δείξουν μια φωτογραφία μιας γάτας. Ο ζωγράφος πρέπει πάντα να σχεδιάζει την εικόνα, ενώ ο φωτογράφος μπορεί απλά να σας δείξει τη φωτογραφία μιας γάτας που έκανε κλικ.

Ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει σε έναν διαγωνισμό «δείξτε μου μια εικόνα μιας γάτας ASAP»?

Είναι το ίδιο με τους στατικούς και δυναμικούς ιστότοπους. Σε στατικούς ιστότοπους, ο πόρος – ή η φωτογραφία της γάτας του φωτογράφου – είναι πάντα παρών. Πρέπει απλά να το ανοίξετε για να το δείτε.

Ωστόσο, στην περίπτωση ενός δυναμικού ιστότοπου, ο ιστότοπος πρέπει να δημιουργείται κάθε φορά που κάποιος θέλει να τον δει – παρόμοιο με τον ζωγράφο, ο οποίος πρέπει να ζωγραφίζει τη φωτογραφία μιας γάτας κάθε φορά! Αυτό σας λέει ότι οι στατικοί ιστότοποι είναι εγγενώς ταχύτεροι από τους δυναμικούς ιστότοπους.

Οι στατικοί ιστότοποι είναι εγγενώς ταχύτεροι από τους δυναμικούς ιστότοπους.

Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου – όπως το WordPress – εμπίπτει στην κατηγορία δυναμικών δημιουργών ιστότοπων. Είναι ένα λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία και τη συντήρηση ενός ιστότοπου με έναν πίνακα διαχείρισης για τη διαχείριση δραστηριοτήτων. Δραστηριότητες όπως προσθήκη νέας ανάρτησης, σελίδας κ.λπ..

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το WordPress από τους στατικούς ιστότοπους. Είναι μια καλή ανταλλαγή.

Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε διακομιστή βάσης δεδομένων (ένα παράδειγμα του οποίου είναι ο δημοφιλής διακομιστής MySQL) και τα αρχεία πολυμέσων (όπως εικόνες και έγγραφα) αποθηκεύονται στον ίδιο τον διακομιστή ιστού.

Από την άλλη πλευρά, οι δυναμικοί ιστότοποι αποτελούν ευλογία για την ανθρωπότητα. Φανταστείτε ότι πρέπει να διαχειρίζεστε 1000s δημοσιεύσεων, σελίδων, ετικετών, κατηγοριών και αρχείων πολυμέσων. Η διαχείρισή τους μεμονωμένα θα έκανε ένα άτομο τρελό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το WordPress από τους στατικούς ιστότοπους. Είναι μια καλή ανταλλαγή.

Εύκολες συμβουλές για την επιτάχυνση του WordPress

Τώρα για τις διορθώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εύκολες συμβουλές για να επιταχύνετε το WordPress σε μια ποικιλία κεντρικών υπολογιστών χωρίς κανένα πρόβλημα.

1. Ενεργοποιήστε το WordPress Caching

W3 Συνολική προσθήκη προσωρινής μνήμης

Η προσωρινή αποθήκευση στο WordPress είναι απλώς «αποθήκευση ενός αποτελέσματος για μελλοντική χρήση». WordPress παράγει μια ιστοσελίδα δυναμικά, κάθε φορά που ένας επισκέπτης ζητά μια σελίδα. Τι θα γινόταν αν επρόκειτο να αποθηκεύσετε μια τόσο δυναμικά δημιουργημένη σελίδα και να την εξυπηρετήσετε στον επόμενο επισκέπτη χωρίς να χρειάζεται να την δημιουργήσετε ξανά; Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα πολύ πιο γρήγορο χρόνο φόρτωσης σελίδας.

Αυτή η διαδικασία ονομάζεται προσωρινή αποθήκευση και το WordPress χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνική σε πολλά σημεία της εσωτερικής λειτουργίας του. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε το επίπεδο / το ποσό της προσωρινής αποθήκευσης άλλων διαδικασιών WordPress, χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης όπως το W3 Total Cache, το WP Super Cache ή Πύραυλος WP.

2. Ενεργοποιήστε τη συμπίεση Gzip

Αυτή είναι μια απλή τεχνική συμπίεσης που μειώνει το μέγεθος των προς μεταφορά δεδομένων – αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα. Τα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης που αναφέρονται παραπάνω θα σας επιτρέψουν να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση Gzip. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση Gzip στο Συνολική προσωρινή μνήμη W3 σύμφωνα με το Απόδοση> Αναζήτηση κρυφής μνήμης επιλογή.

3. Αναβαθμίστε τη μηχανή PHP

Το WordPress λειτουργεί με PHP, πράγμα που σημαίνει ότι βασίζεται στην PHP για να εκτελέσει τον κώδικά του για τη δημιουργία ιστοσελίδων. Η PHP είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα που εγκαθίσταται δίπλα σε διακομιστές ιστού. Η έκδοση του κινητήρα PHP παίζει τεράστιο ρόλο στον καθορισμό της απόδοσης του ιστότοπού σας στο WordPress.

Οι άνθρωποι στο Kinsta Managed Hosting πραγματοποίησε ένα σημείο αναφοράς των κινητήρων PHP στο WordPress 4.3.1 και αυτό βρήκαν:

Σημείο αναφοράς Kinsta PHP WP

Σημεία αναφοράς PHP στο WordPress 4.3.1. Πηγή: Kinsta.com

#Μηχανή PHPΣυναλλαγές / δευτερόλεπτο
1HHVM Repo Εξουσιοδοτημένο375.48
2HHVM357.69
3PHP 7306.24
4PHP 5.6.16106.45

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Αν συγκρίνετε PHP 7 και 5, θα δείτε μια τεράστια διαφορά – η PHP 7 είναι 187% – σχεδόν 2 φορές – γρηγορότερη από την PHP 5.

Η PHP 7 είναι 187% ταχύτερη από την PHP 5

Το HHVM είναι ένας κινητήρας PHP που αναπτύχθηκε από το Facebook. Μόνο λίγες ιστοσελίδες προσφέρουν αυτόν τον κινητήρα από τότε και συνήθως έρχεται με μια άκαμπτη τιμή. Ωστόσο, η PHP 7 είναι σχετικά απλή στην εφαρμογή. Οι περισσότεροι κοινόχρηστοι οικοδεσπότες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αναβάθμιση σε PHP 7.

Η αναβάθμιση έχει επίσης ένα ελαφρύ μειονέκτημα – μερικές παλιές, πολύ αναποτελεσματικές λειτουργίες έχουν καταργηθεί – που σημαίνει ότι δεν υποστηρίζονται πλέον. Εάν το θέμα του WordPress σας χρησιμοποιούσε τέτοιες λειτουργίες, ο κινητήρας PHP θα αντιμετώπιζε τυχαία σφάλματα.

Ωστόσο, τα περισσότερα καλύτερα θέματα WordPress δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε την έκδοση PHP για να επιταχύνετε το WordPress, πιθανότατα θα πρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα με μη αυτόματο τρόπο. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες του WordPress κάνουν προληπτικά αυτό για εσάς. Αυτό μας φέρνει στο επόμενο θέμα μας.

4. Επιλέξτε τη φιλοξενία σας με σύνεση

WP Engine: Premium Managed WordPress Hosting

Σχεδόν όλοι που διαβάζουν αυτό το άρθρο πιθανώς γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ ενός κοινόχρηστου κεντρικού υπολογιστή, ενός VPS και ενός αποκλειστικού κεντρικού υπολογιστή. Ας ρίξουμε μια ματιά στους νέους τύπους φιλοξενίας.

Βελτιστοποιημένη φιλοξενία WordPress – αυτά είναι όπως τα ανανεωμένα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας που έχουν ρυθμιστεί για το WordPress. Αυτό σημαίνει ότι το περιβάλλον διακομιστή είναι βελτιστοποιημένο και ιδανικό για τη φιλοξενία του WordPress. Ωστόσο, οι πόροι εξακολουθούν να είναι κοινόχρηστοι, πράγμα που σημαίνει ότι με πολλή κίνηση, ο ιστότοπος ενδέχεται να αποτύχει. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή φιλοξενίας για νέα ιστολόγια / ιστότοπους WordPress.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress – Αυτό είναι το απόλυτο καλύτερο της φιλοξενίας WordPress. Οι οικοδεσπότες όπως το WP Engine και το Flywheel φροντίζουν κάθε πτυχή της φιλοξενίας σας – από τη βελτιστοποίηση διακομιστή έως τη δημιουργία μιας λίστας μη επιτρεπόμενων προσθηκών, γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή φιλοξενίας WordPress. Χρησιμοποιήστε τον πιο προηγμένο συνδυασμό τεχνολογιών προσωρινής αποθήκευσης, κινητήρα PHP, διακομιστές ιστού, CDN, λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και πολλά άλλα εκπληκτικά πράγματα για να προσφέρετε την απόλυτη καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας – η οποία παραμένει σταθερή ακόμη και κατά τη διάρκεια της αύξησης της κυκλοφορίας. Αυτό είναι ιδανικό για ιστότοπους μεσαίας / υψηλής επισκεψιμότητας.

Φιλοξενία Cloud στο WordPress – υπάρχει ένα άλλο είδος φιλοξενίας που αξιοποιεί την υποδομή παρόχων cloud όπως το Amazon AWS, το Google Cloud και το Microsoft Azure για τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας στο WordPress θα φιλοξενείται στο cloud και το τμήμα εγκατάστασης / διαμόρφωσης θα γίνει από την εταιρεία. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με εμπειρία φιλοξενίας σύννεφων ή που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν. Το CloudWays είναι μια τέτοια εταιρεία που φιλοξενεί το WordPress στο AWS και στο Google Cloud. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το CloudWays για περισσότερες πληροφορίες.

Φυσικά, το κόστος αυτών των προγραμμάτων φιλοξενίας είναι μεταξύ 20 και 70% μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά αντίστοιχα, αλλά οι αποδόσεις είναι εξίσου εποικοδομητικές, καθώς οι επιπλέον δυνατότητες και οι πόροι προχωρούν πολύ προς τον στόχο σας για την επιτάχυνση του WordPress.

5. Επιλέξτε μια βέλτιστη θέση διακομιστή

Η φυσική τοποθεσία ενός διακομιστή παίζει σημαντικό ρόλο στο χρόνο φόρτωσης ενός ιστότοπου. Εάν οι περισσότεροι από τους επισκέπτες σας είναι από το Νιου Τζέρσεϋ, δεν θα ήταν λογικό να επιλέξετε τον διακομιστή σας σε ένα κέντρο δεδομένων στη Σιγκαπούρη, 9500 μίλια μακριά. Αν και αυτό δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά σε ένα αρχείο 1 GB. θα είχε τεράστιο αντίκτυπο σε 100 αρχεία σε 10MB το καθένα. Επομένως, επιλέξτε μια τοποθεσία διακομιστή πιο κοντά στο κοινό-στόχο σας.

6. Χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου

CDN: Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου

Ένα CDN είναι μια άμεση επέκταση της έννοιας τοποθεσίας διακομιστή. Στόχος του είναι να αναπαράγει τα δεδομένα του ιστότοπού σας WordPress (αρχεία πολυμέσων, αρχεία CSS και JS) σε πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι τοποθεσίες αναπαραγωγής ονομάζονται Σημεία παρουσίας του POP. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των POP, τόσο καλύτερο είναι το δίκτυο CDN. Συνιστούμε να ξεκινήσετε με ένα οικονομικά δωρεάν CDN πρώτα και, στη συνέχεια, να αναβαθμίσετε το πρόγραμμά σας εάν ή όταν χρειάζεστε περισσότερους πόρους.

Η συσκευή πελάτη

Σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν περισσότερες αναζητήσεις Google σε κινητές συσκευές από επιτραπέζιους υπολογιστές, είναι λογική η υπόθεση ότι ένα μεγάλο μέρος των χρηστών σας προέρχεται από κινητές συσκευές. Η αυξανόμενη σημασία των συσκευών πελατών οφείλεται στο γεγονός ότι οι προγραμματιστές ιστού αναβάλλουν μέρος του φορτίου επεξεργασίας στο πρόγραμμα περιήγησης του πελάτη.

Αυτό σημαίνει ότι όταν εργάζεστε για να επιταχύνετε το WordPress, η εμπειρία χρήστη του κινητού σας θα πρέπει να είναι εξίσου σημαντική με την επιφάνεια εργασίας. Το θέμα σας μπορεί να ανταποκρίνεται – αλλά λειτουργεί ομαλά στην προβολή για κινητά?

7. Βελτιστοποιήστε την προβολή του κινητού σας

Πώς λειτουργεί σε παλαιότερη συσκευή; Ενώ η Apple ενδέχεται να λανσάρει ένα νέο iPhone κάθε Σεπτέμβριο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ένα 4χρονο iPad – λειτουργεί ο ιστότοπός σας καλά εκεί?

Ανάλυση χρήσης iPad

Ανάλυση χρήσης iPad. Πηγή: david-smith.org

Ίσως έχετε ακούσει έναν όρο «χαριτωμένη υποβάθμιση“. Αν και μπορεί να μην ισχύει για το WordPress, είναι καλό να έχουμε μια ιδέα. Βασικά σημαίνει την εξυπηρέτηση μιας απογυμνωμένης έκδοσης του ιστότοπού σας σε συσκευές που δεν μπορούν να χειριστούν τη βαριά, πλούσια σε χαρακτηριστικά έκδοση. Επιτρέπει στους χρήστες με παλιές / παλαιότερες συσκευές να βλέπουν το πιο σημαντικό κομμάτι περιεχομένου χωρίς τα “toppings”.

Ένα κλασικό παράδειγμα είναι το BJ Lazy Load προσθήκη που χρησιμοποιεί βιβλιοθήκες JavaScript για την εμφάνιση εικόνων μόνο όταν είναι ορατή στη θύρα προβολής. Εάν ένα πρόγραμμα περιήγησης δεν υποστηρίζει JS ή το έχει απενεργοποιήσει, το πρόσθετο υποβαθμίζεται με χαρά – δηλαδή σταματά την κύρια λειτουργία του και φορτώνει τις εικόνες κανονικά.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις προσθήκες βελτιστοποίησης για κινητά για να αποκτήσετε έναν ρευστό ιστότοπο για κινητά.

Επεκτάσεις WordPress: Θέματα και προσθήκες για την επιτάχυνση του WordPress

Η έννοια των θεμάτων και των προσθηκών συνέβαλε σημαντικά στη δημοτικότητα του WordPress ως CMS. Ενώ τα περισσότερα από τα δημοφιλή πρόσθετα και θέματα ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές ανάπτυξης, υπάρχουν ορισμένα που δεν το κάνουν. Ας συζητήσουμε μερικά παραδείγματα όπου οι πρακτικές ανάπτυξης επηρεάζουν την απόδοση του ιστότοπου WordPress.

8. Επιλέξτε το θέμα σας προσεκτικά

Συνολικό θετικό θέμα πολλαπλών χρήσεων WordPress

Το κορυφαίο σε πωλήσεις θέμα WordPress

Όταν πρόκειται για κορυφαία premium θέματα WordPress, πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά.

Πειρατικά θέματα; Με τίποτα. Δεν υπάρχει μυστικό ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα πειρατικό αντίγραφο της τελευταίας έκδοσης ενός θέματος με το καλύτερο βιβλίο Themeforest – μάλλον εύκολα να προσθέσω. Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα – υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ότι το πειρατικό θέμα έχει ενσωματωμένα κακόβουλα σενάρια, το οποίο είναι αόρατο ακόμη και για έναν προηγμένο χρήστη. Μόνο εκπαιδευμένοι προγραμματιστές με πολυετή εμπειρία μπορούν να εντοπίσουν τέτοια σενάρια. Τα κακόβουλα σενάρια έχουν σχεδιαστεί για να κλέβουν τα δεδομένα του πελάτη σας (πιστωτικές κάρτες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευθύνσεις κ.λπ.), να εισάγουν κακόβουλα αρχεία στους επισκέπτες σας και να χρησιμοποιούν τον διακομιστή σας για την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων. Προτού το καταλάβετε, έχετε απαγορευτεί από την Google και η φήμη και η αξιοπιστία σας έχουν πέσει.

Καλά σχεδιασμένα θέματα; Ναί. Πώς ορίζουμε ένα καλό θέμα; Είναι το σχέδιο; Η τυπογραφία; Ή είναι η ανταπόκριση; Η λίστα συνεχίζεται. Στην πραγματικότητα, ο σχεδιασμός είναι ένα πολύ υποκειμενικό θέμα. Κοινοποιεί την εικόνα της επωνυμίας σας στο κοινό. Το αφήνουμε αυτό κατά την κρίση σας.

Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την τεχνική πτυχή ενός καλά σχεδιασμένου θέματος. Θα έπρεπε:

 • Να είστε ελαφρύς – όσο μικρότερο είναι το θέμα, τόσο πιο γρήγορα φορτώνεται.
 • Έχετε λιγότερα αιτήματα – μικρότερος ο αριθμός των αιτούντων, γρηγορότερα φορτώνει ο ιστότοπος. Μειώνει επίσης την επίδραση της απόστασης μεταξύ διακομιστή και επισκέπτη.

Συγκρίναμε το θέμα Parallax Pro από το StudioPress και το δικό μας Total θέμα. Εδώ είναι ο αριθμός των αιτημάτων σε καθένα.

ΘέμαΑριθμός αιτημάτωνΦόρτωση χρόνουΤέλος ΒαθμόςΑποτέλεσμα Pingdom
Parallax Pro191009 ms75Σύνδεσμος
Σύνολο21506 ms87Σύνδεσμος

Δοκιμή Γένεσης

Αποτέλεσμα αναφοράς για το θέμα Parallax Pro από το StudioPress

συνολική δοκιμασία θέματος

Αποτέλεσμα αναφοράς για το συνολικό θέμα από το WPExplorer

Το θέμα Total φιλοξενήθηκε στο εξαιρετικά γρήγορο περιβάλλον φιλοξενίας του WPEngine, το οποίο του έδωσε ένα 50% μικρότερος χρόνος φόρτωσης και 12 μονάδες υψηλότερα βαθμός απόδοσης.

Εργαλεία Εμπορίου

Θέμα Έλεγχος προσθήκης WordPress

 • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Pingdom για να μετρήσετε τον αριθμό αιτημάτων που χρησιμοποιεί το θέμα WordPress.
 • ο Έλεγχος θέματος Η προσθήκη μπορεί να επαληθεύσει εάν το ενεργό θέμα ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές.

9. Χρησιμοποιήστε τον σωστό αριθμό προσθηκών

Η σωστή προσθήκη μπορεί να επεκτείνει το σύνολο χαρακτηριστικών του WordPress σε απίστευτα ύψη. Από την άλλη πλευρά, πάρα πολλά πρόσθετα μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση. Σκεφτείτε το ως εγκατάσταση πάρα πολλών εφαρμογών στο τηλέφωνό σας. Εξαντλεί την μπαταρία πιο γρήγορα και επιβραδύνει το τηλέφωνό σας με την πάροδο του χρόνου.

 • Τα πρόσθετα όπως το Theme Check ή ένα πρόσθετο για την επαναφορά του WordPress χρησιμοποιούνται κατά καιρούς – τότε γιατί να τα διατηρήσετε ενεργοποιημένα για πάντα; Ενεργοποίηση – χρήση – απενεργοποίηση. Αυτό πρέπει να ακολουθούν οι λάτρεις της φιλοσοφίας της προσθήκης.
 • Η προσθήκη P3 Performance Profiler που έφτασε στη βασική λίστα προσθηκών WordPress, μετρά τον αντίκτυπο στην απόδοση των ενεργών προσθηκών στον ιστότοπό σας στο WordPress. Συνεχίστε να απενεργοποιείτε τις προσθήκες σας έως ότου φτάσετε σε ένα στάδιο όπου η απενεργοποίηση ακόμη και ένα μόνο πρόσθετο θα καταστρέψει ένα στοιχείο του ιστότοπού σας.

10. Απαλλαγείτε από το Fluff

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Έχουμε δει ότι πολλές από αυτές τις ιστοσελίδες εμφανίζονται υπερβολικά γεμάτες με πανέμορφα σχεδιαστικά στοιχεία. Αλλά οι άνθρωποι που είναι τακτικοί επισκέπτες γενικά δεν ενδιαφέρονται για αυτά τα πράγματα – και μερικές φορές μπορεί να είναι δυσάρεστο να βλέπουμε τα ίδια χρονοβόρα εφέ σχεδιασμού να συμβαίνουν ξανά και ξανά.

Από την άποψη της απόδοσης, αυτά τα εφέ σχεδίασης προσθέτουν τον αριθμό των σεναρίων που θα φορτωθούν μαζί με το θέμα – το οποίο με τη σειρά του, αυξάνει το χρόνο φόρτωσης.

Βελτιστοποίηση εικόνας

Ίσως έχετε διαβάσει για τη βελτιστοποίηση εικόνων για τον Ιστό – όπως τη συμπίεση ή την αποθήκευση ως προοδευτικά JPG. Kraken.io και TinyPNG είναι εξαιρετικά εργαλεία για το σκοπό αυτό. Αλλά μπορείτε να κάνετε περισσότερα.

11. Συρρίκνωση όλων των εικόνων

Συμπίεση εικόνας Smush

Τι γίνεται όμως με τους τόνους των εικόνων που έχουν ήδη φορτωθεί; Εκεί είναι χρήσιμα τα πρόσθετα βελτιστοποίησης εικόνας. Σαρώνουν και βελτιστοποιούν τη βιβλιοθήκη εικόνων σας και φροντίζουν για όλες τις μελλοντικές μεταφορτώσεις εικόνων – έτσι δεν χρειάζεται να τις κάνετε χειροκίνητα. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν Συμπίεση εικόνας Smush ή το EWWW Image Optimizer.

12. Αναβολή φόρτωσης εικόνας

Πρόσθετο BJ Lazy Load

Αναφέραμε το BJ Lazy Load plugin νωρίτερα σε αυτόν τον οδηγό. Μπορείτε να αναβάλλετε τη φόρτωση των εικόνων μόνο όταν είναι ορατές στη θύρα προβολής του θεατή. Με άλλα λόγια, η εικόνα θα αρχίσει να φορτώνεται μόνο όταν ο επισκέπτης κάνει κύλιση προς τα κάτω για να την δει. Αυτό έχει πολλά οφέλη:

 • Πρώτον, μειώνει τον αριθμό των αρχικών αιτημάτων – να αναβάλλει τις αιτήσεις εικόνας όταν χρειάζεται
 • Το μέγεθος της σελίδας μειώνεται, με αποτέλεσμα γρηγορότερο χρόνο φόρτωσης
 • Η αναβολή των εικόνων εξοικονομεί εύρος ζώνης τόσο για τον επισκέπτη όσο και για τον διακομιστή.

13. Απενεργοποίηση Hotlinking εικόνας

Θυμάστε freeloaders; Λοιπόν η hotlinking είναι σαν τη δωρεάν φόρτωση. Τα άτομα που κάνουν hotlink στον ιστότοπό σας απλώς επικολλούν τις διευθύνσεις URL στον ιστότοπό τους. Η εικόνα εμφανίζεται στο τέλος τους, αλλά το κόστος εύρους ζώνης βαρύνει εσάς.

Αυτή είναι μια διπλή απώλεια εκεί – πληρώνετε για το εύρος ζώνης και μην λαμβάνετε επισκέπτες σε αντάλλαγμα. Δείτε πώς μπορείτε να αποτρέψετε τη σύνδεση συνδέσμων εικόνων για να μπλοκάρετε τρίτα μέρη και με τη σειρά σας να επιταχύνετε το WordPress.

14. Ορίστε μεγέθη εικόνας

Το θέμα σας έχει ένα προκαθορισμένο μέγιστο πλάτος εικόνας για κάθε μέγεθος οθόνης. Είναι μάλλον αναποτελεσματικό να προβάλλετε εικόνες μεγαλύτερες από τη μέγιστη ανάλυση. Μπορείτε να ορίσετε με μη αυτόματο τρόπο πολλαπλά μεγέθη των εικόνων σας με το add_image_size () λειτουργία. Όταν φορτώνεται μια εικόνα, το WordPress θα δημιουργήσει πολλά αντίγραφα σε διαφορετικά μεγέθη – ένα για μικρογραφία, εικονίδια ανάρτησης κ.λπ..

Βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων

Όπως και οι εικόνες σας, είναι σημαντικό να βελτιστοποιήσετε τη βάση δεδομένων του ιστότοπού σας εάν θέλετε να επιταχύνετε το WordPress.

15. Βελτιστοποιήστε τη βάση δεδομένων του WordPress

Πρόσθετο WP Optimize WordPress

Με την πάροδο του χρόνου, ο ιστότοπός σας γεμίζει με μη απαραίτητα πράγματα. Όπως τα δεδομένα από τα διαγραμμένα μεταδεδομένα προσθηκών, τις προηγούμενες αλλαγές θέματος και τις αναθεωρήσεις μετά. Αυτό θα μπορούσε να αφήσει εκατοντάδες σειρές στη βάση δεδομένων χωρίς σύνδεση σε οποιοδήποτε στοιχείο. ο WP-Βελτιστοποίηση Το plugin κάνει αρκετά καλή δουλειά για τον καθαρισμό της βάσης δεδομένων WordPress από τέτοια περιττά στοιχεία (τα οποία με τη σειρά τους θα επιταχύνουν το WordPress στον ιστότοπό σας).

16. Περιορίστε τις αναθεωρήσεις μετά

Ενώ προτιμώ να χρησιμοποιώ το Microsoft Word ή τα Έγγραφα Google για τη σύνταξη άρθρων, πολλοί από εμάς προτιμούμε τον καλό επεξεργαστή WordPress Visual Visual. Το WordPress αποθηκεύει αυτόματα πολλές αναθεωρήσεις κάθε ανάρτησης, ώστε να μην χάνετε τη δουλειά σας όταν διακόπτεται το Διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτό έχει ένα μικρό μειονέκτημα.

Κάθε μεγάλη ανάρτηση είναι υποχρεωμένη να έχει πολλές αναθεωρήσεις. Αυτά συνεχίζουν να συσσωρεύονται και τελικά αυξάνει το μέγεθος της βάσης δεδομένων. Κατά ειρωνικό τρόπο, δεν θα χρειαστείτε αυτές τις αναθεωρήσεις μετά στο μέλλον. Επομένως, μπορείτε να περιορίσετε τις αναθεωρήσεις δημοσιεύσεων σε – ας πούμε 3 – και να εξοικονομήσετε χώρο στη βάση δεδομένων.

Για να περιορίσετε τις αναθεωρήσεις μετά, απλώς επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα στο wp-config.php αρχείο.

καθορισμός ('WP_POST_REVISIONS', 3);

17. Αδειάστε τα σκουπίδια πιο συχνά

Ενώ το WordPress αδειάζει τον κάδο απορριμμάτων κάθε 30 ημέρες, μπορείτε να ορίσετε το όριο εκκαθάρισης σε 7 ημέρες και να διατηρήσετε τη βάση δεδομένων σας ωραία και τσαλακωμένη. Και πάλι, επικολλήστε τον ακόλουθο κώδικα στο wp-config.php αρχείο:

καθορισμός ('EMPTY_TRASH_DAYS', 7);

18. Εξασφαλίστε αποτελεσματικές κλήσεις βάσης δεδομένων

Επεξεργασία ερωτημάτων Δωρεάν προσθήκη WordPress

Πρώτα απ ‘όλα, οι προγραμματιστές πρέπει να αποφεύγουν τα ανεπεξέργαστα ερωτήματα βάσης δεδομένων στο WordPress. Υπάρχουν πολλές λειτουργίες που έχετε στη διάθεσή σας για να μεταφέρετε τα πάντα, από αναρτήσεις έως σχόλια, προσαρμοσμένες ταξινομίες και μεταδεδομένα.

Ωστόσο, εάν ένας προγραμματιστής πρέπει Ερώτηση της βάσης δεδομένων, πρέπει να το κάνει χρησιμοποιώντας την κλάση WPDB, για μέγιστη απόδοση. Οι σύνθετες, εντατικές πόροι λειτουργίες όπως οι πίνακες που συνδέονται δεν πρέπει να γίνονται στη βάση δεδομένων, καθώς θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση. Σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε δύο ξεχωριστά αλλά πολύ πιο γρήγορα ερωτήματα.

Υπάρχουν τόνοι εργαλείων όπως Παρακολούθηση ερωτημάτων για να μάθετε εάν τα ερωτήματά σας είναι καλογραμμένα και για να δείτε όλα τα ερωτήματα να εκτελούνται κατά τη διάρκεια ενός αιτήματος. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ: Αυτή η προσθήκη είναι ΠΟΛΥ ένταση πόρων και από μόνη της μπορεί και πιθανότατα θα επιβραδύνει τον ιστότοπό σας, οπότε φροντίστε να ενεργοποιήσετε ΜΟΝΟ την προσθήκη κατά τη διάρκεια της δοκιμής και να την απενεργοποιήσετε όταν δεν κάνετε συγκεκριμένες δοκιμές. Θα πρέπει επίσης να εξετάζετε τα αποτελέσματα από την προσθήκη όταν κάνετε τους ελέγχους σας σε αντίθεση με τη δοκιμή ζωντανών χρόνων φόρτωσης, καθώς η προσθήκη θα επιβραδύνει τα πράγματα συνολικά στον ιστότοπο.

Διορθώσεις ασφαλείας

Οι τρεις διορθώσεις που περιγράφονται σε αυτήν την ενότητα έχουν ασφάλεια και επιπτώσεις στην απόδοση στον ιστότοπό σας όταν προσπαθείτε να επιταχύνετε το WordPress.

19. Αποτρέψτε τις επιθέσεις Brute-Force

Οι επιθέσεις μπορούν να προέρχονται από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Είναι καθήκον σας να διατηρείτε μια προστασία έναντι αυτών.

 • Οι εταιρείες καλής φιλοξενίας ήδη περιορίζουν τον αριθμό των αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης από έναν χρήστη. Για παράδειγμα, το WP Engine μπορεί να αναγνωρίσει πότε ένα bot προσπαθεί να συνδεθεί και θα επιστρέψει αυτόματα μια κενή απόκριση για να αποτρέψει μελλοντικές επιθέσεις.
 • All-In-One WordPress Security και Firewall plugin είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα ασφαλείας για WordPress με διάφορες δυνατότητες ασφαλείας για νέους και υπάρχοντες χρήστες. Η προσθήκη ασχολείται με πολλές ευπαθείς πτυχές του ιστότοπού σας και διασφαλίζει την αυστηρή ασφάλεια μεταξύ τους.

20. Εξάλειψη ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Το ανεπιθύμητο περιεχόμενο αποτελεί σημαντική ανησυχία για ιστότοπους. Το Spam υπερφορτώνει τη βάση δεδομένων του WordPress και μειώνει την αξιοπιστία σας ως webmaster. Πρέπει να εξαλειφθεί για πάντα. Ενώ υπάρχουν τόνοι υπέροχων προσθηκών, αυτές που ξεχωρίζουν είναι το Akismet και Anti-Spam Bee, μεταξύ άλλων.

συμπέρασμα

Παρόλο που είναι σημαντικό να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να αποκορύψετε την απόδοση – είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ταχύτητα δεν είναι το παν. Αν και σίγουρα αξίζει να ξοδέψετε χρήματα και να μειώσετε το χρόνο φόρτωσης από 5 δευτερόλεπτα σε 2 δευτερόλεπτα – δεν θα ήταν βέλτιστο να ξοδέψετε διπλάσιο ποσό για να μειώσετε περαιτέρω το χρόνο σε 1,8 δευτερόλεπτα.

Η ταχύτητα είναι σημαντική… αλλά δεν είναι τα πάντα!

Αντίθετα, αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα σε μια διαφημιστική καμπάνια. Ας μην ξεχνάμε – ο απώτερος στόχος της βελτίωσης της απόδοσης είναι να κερδίσουμε περισσότερες μετατροπές.

Αυτό ολοκληρώνει τον οδηγό μας για την επιτάχυνση του WordPress – σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τα kudos που φτάσατε μέχρι το τέλος! Όπως πάντα, αν αισθάνεστε ότι μια λύση ανήκει σε αυτήν τη λίστα – ενημερώστε μας και θα την έχουμε εκεί αμέσως. Αλλά προς το παρόν, ελπίζουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές που έχουμε αναφέρει για να επιταχύνετε το WordPress στους ιστότοπούς σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map