Πώς να δημοσιεύσετε μαρτυρίες στο WordPress για βελτιωμένα ποσοστά μετατροπής

Η δημοσίευση μαρτυριών πελατών ή πελατών στον ιστότοπό σας είναι ο τέλειος τρόπος χτίστε εμπιστοσύνη και εξουσία με το κοινό-στόχο σας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε την εμπειρία σας και μερικούς από τους πελάτες με τους οποίους έχετε συνεργαστεί.


Ωστόσο, ορισμένες μέθοδοι για τη δημοσίευση σχολίων πελατών είναι πιο αποτελεσματικές από άλλες, και κάνοντας το με τον σωστό τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε δραματικά τον αριθμό των επισκεπτών που γίνονται πελάτες ή πελάτες. Προηγουμένως έδειχνα τις μαρτυρίες των πελατών μου με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά μετά από κάποια έρευνα αποδείχθηκε ότι δεν τους έκανα τα περισσότερα από αυτά.

Για να μάθετε πώς επιλέξτε το το καλύτερο πρόσθετο μαρτυρίας του WordPress ή θέμα και παρουσιάστε τα με τον σωστό τρόπο για μέγιστο αποτέλεσμα, διαβάστε τον οδηγό μας για τη δημοσίευση μαρτυριών στο WordPress.

Παραδείγματα αποτελεσματικών χρήσεων μαρτυριών

Για να γνωρίζετε πώς μπορεί να είναι μια μαρτυρία όταν δημοσιεύεται στον ιστότοπό σας και για να σας δώσουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να τις ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας, ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα άλλων ιστότοπων που τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικά για να αποκτήσουν νέους πελάτες και πελάτες.

Testimonials StudioPress

Ο ιστότοπος του StudioPress κάνει εξαιρετική δουλειά για την τοποθέτηση πολλαπλών μαρτυριών σε περιορισμένο χώρο στην αρχική τους σελίδα.

Kirsti Hines

Η Kristi Hines χρησιμοποιεί μαρτυρίες από πελάτες υψηλού προφίλ αρχική σελίδα χαρτοφυλακίου freelance blogging για να μεταδώσει γρήγορα την αξιοπιστία της σε νέους επισκέπτες.

Πώς να αποκτήσετε μαρτυρίες

Κάθε φορά που ζητώ σχόλια από πελάτες για τη σελίδα των μαρτυριών μου, προσπαθώ να το κάνω όσο το δυνατόν πιο εύκολο για αυτούς. Συμπεριλαμβάνοντας παραδείγματα άλλων θετικών σχολίων που έχουν δοθεί στο αίτημα, δίνοντάς τους ένα πρότυπο για να ακολουθήσουν καθιστά τη δουλειά τους ευκολότερη.

Θα μπορούσατε ακόμη και να προσθέσετε μια ειδική φόρμα στον ιστότοπό σας, με σχετικές ερωτήσεις και πεδία που καθιστούν ακόμη πιο εύκολο για τους πελάτες σας να υποβάλουν την αξιολόγησή τους. Ορισμένες προσθήκες μαρτυρίας περιλαμβάνουν αυτήν τη δυνατότητα.

Η επικοινωνία με τους πελάτες σας μέσω των κοινωνικών μέσων μπορεί να διευκολύνει και πάλι να σας στείλουν μια μαρτυρία μεγέθους δαγκώματος την οποία μπορείτε να δημοσιεύσετε στον ιστότοπό σας και να τη συνδέσετε στο προφίλ τους για επιπλέον κοινωνική απόδειξη.

Συμβουλές για την εμφάνιση κριτικών πελατών

Τώρα που γνωρίζετε πώς να συλλέγετε μαρτυρίες από τους πελάτες και τους πελάτες σας, ακολουθούν μερικές συμβουλές για την προβολή τους στον ιστότοπό σας για μέγιστο αποτέλεσμα, με ορισμένους συνδέσμους για σχετικές μελέτες περιπτώσεων και αναφορές:

 • Προτεραιότητα στις μαρτυρίες από πελάτες υψηλού προφίλ σε σχέση με τα κανονικά
 • Δημοσιεύστε τα σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας, όχι μόνο σε μια ειδική σελίδα
 • Συμπεριλάβετε ένα λογότυπο ή κατά προτίμηση μια φωτογραφία του πελάτη
 • Οι μαρτυρίες βίντεο μπορούν να προκαλέσουν αύξηση μετατροπών κατά 25%
 • Προσθέστε έναν σύνδεσμο στην πηγή, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να το επαληθεύσουν
 • Συμπεριλάβετε συνδέσμους σε προφίλ κοινωνικών μέσων για επίδειξη κοινωνική απόδειξη
 • Όπου ενδείκνυται, συνδεθείτε σε μια σελίδα μελέτης περίπτωσης που αναλύει περαιτέρω το έργο

Ενώ ορισμένες μαρτυρίες είναι καλύτερες από καμία, αλλάζοντας τις ώστε να φαίνονται πιο αυθεντικές, ενώ περιλαμβάνει επίσης περιεχόμενο που ενισχύει τη μετατροπή, όπως φωτογραφίες και βίντεο, μπορεί να τα κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικά.

WordPress Testimonial Plugins

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές μαρτυρίες για το WordPress που καθιστούν πολύ εύκολη τη δημοσίευσή τους στον ιστότοπό σας με τέτοιο τρόπο βοηθήστε να πείσετε τους επισκέπτες να γίνουν πελάτες και πελάτες.

Μαρτυρίες Viavi WP

Πρόσθετο Viavi Testimonials

Από τις δωρεάν επιλογές, αυτό το πρόσθετο έχει το πιο ελκυστικά παρουσιασμένες μαρτυρίες. Το Viavi WP Testimonials κυκλοφόρησε πρόσφατα, οπότε κατάφερε να επιτύχει μόνο 30 λήψεις μέχρι στιγμής. Ωστόσο, φαίνεται να είναι πλήρως λειτουργικό και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Η επίπεδη σχεδίαση ανταποκρίνεται πλήρως και οι μαρτυρίες μπορούν είτε να παρατίθενται μαζί είτε εμφανίζεται χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιστικό. Υπάρχουν επίσης τρία στυλ και οκτώ έγχρωμα δέρματα για να διαλέξετε για την παρουσίαση των σχολίων.

Αποκτήστε μαρτυρίες Viavi WP

Μαρτυρίες από το WooThemes

Πρόσθετο WooThemes Testimonials

Αυτό το δωρεάν πρόσθετο μαρτυρίας προέρχεται από το WooThemes, αλλά θα χαρεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε θέμα. Αφού εισαγάγετε τις κριτικές από προηγούμενους πελάτες ως προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων, μπορείτε στη συνέχεια να τις εμφανίσετε στον ιστότοπό σας μέσω των συντομεύσεων, των widget ή απευθείας στα αρχεία προτύπων του θέματος. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν καθαρό και ασταθές σχέδιο που θα αναλάβει την εμφάνιση του θέματος τους, και όχι ένα που έχει τη δική του μορφή.

Λάβετε μαρτυρίες από το WooThemes

Βιτρίνα Μαρτυριών

Πρόσθετο βιτρίνας

Αυτή η επιλογή χαμηλού κόστους είναι γεμάτη με λειτουργίες για την εμφάνιση μαρτυριών, περιπτωσιολογικών μελετών και κριτικών στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτή η προσθήκη διευκολύνει την εμφάνιση πολλαπλών μαρτυριών σε περιορισμένο χώρο χάρη στο ενσωματωμένο ρυθμιστικό, εναλλακτικά μπορείτε να τις εμφανίσετε χρησιμοποιώντας διάταξη πλέγματος. Υπάρχουν επίσης περισσότερα από 15 επιλογές διάταξης και προσαρμογής για να επιλέξετε για να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας ταιριάζει με το στυλ του ιστότοπού σας. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να εμφανίζετε μαρτυρίες σε ένα σταθερό πλέγμα ή μέσα σε ένα ρυθμιστικό κύλισης.

Οι ίδιες οι μαρτυρίες φαίνονται υπέροχες, με δυνατότητα επιλογής πέντε επιδερμίδων. Κάθε δέρμα σας επιτρέπει να προσθέσετε μια μικρογραφία εικόνας του μαρτυρικού (αποδεικνύεται ότι ενισχύει περαιτέρω την αξιοπιστία της μαρτυρίας) και μια βαθμολογία με αστέρια στα πέντε. Τα δέρματα περιλαμβάνουν μαρτυρίες εισαγωγικών, μαρτυρίες ομιλίας και, προσωπικά αγαπημένα μου, μαρτυρίες κουτιού.

Το Testimonials Showcase σας επιτρέπει να ορίσετε τη διεύθυνση URL προορισμού των μαρτυριών σας, οπότε όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε μία από αυτές, μπορεί να μεταφερθεί στην επιθυμητή τοποθεσία σας – ιδανική για σύνδεση με πιο σε βάθος μελέτες περιπτώσεων για συγκεκριμένους πελάτες. Μπορείτε να εισαγάγετε μαρτυρίες σε οποιαδήποτε σελίδα χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κώδικα ή να τις τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε περιοχή widget χρησιμοποιώντας το ειδικό widget. Ως τελικό όφελος, τα μεταδεδομένα σχήματος προστίθενται αυτόματα στις μαρτυρίες – τον κώδικα που παρέχει πλούσια αποσπάσματα – έτσι οι βαθμολογίες με αστέρια από τις μαρτυρίες σας θα μπορούσαν επίσης να εμφανίζονται στα SERPs, κάτι που είναι εξαιρετικό για την ενίσχυση του CTR.

Αποκτήστε Βιτρίνα Μαρτυριών

Μαρτυρίες πελατών WP

Πρόσθετα πελατών WP

Αυτό το πρόσθετο είναι διαθέσιμο ως δωρεάν μπόνους με το ισχυρό πρόσθετο Rich Snippets (απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό “ΔΩΡΕΑΝ” στην καρτέλα προσθήκη / ανανέωση συνδρομών για να το πάρετε), ένα πρόσθετο που δημιουργήθηκε για να σας επιτρέπει δημοσιεύστε επαγγελματικές κριτικές στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Η προσθήκη WP Customer Testimonials περιλαμβάνει έναν σύντομο κωδικό για την εισαγωγή μιας φόρμας σε μία από τις αναρτήσεις ή τις σελίδες σας, ώστε να επιτρέπεται στους πελάτες και τους πελάτες να υποβάλλουν τις μαρτυρίες τους. Με αυτήν την προσθήκη έχετε μερικές επιλογές για την εμφάνιση των μαρτυριών σας με διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της δημοσίευσής τους ως widget.

Αυτή είναι μια αρκετά ευέλικτη επιλογή και αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε αναρτήσεις αναθεώρησης στον ιστότοπό σας, τότε μπορείτε να αποκτήσετε το πρόσθετο WP Customer Testimonials δωρεάν.

Λάβετε μαρτυρίες πελατών WP

Θέματα με μαρτυρική υποστήριξη

Όταν επεξεργάζεστε πώς θα παρουσιάσετε τις μαρτυρίες σας, μην ξεχάσετε να ελέγξετε το τρέχον θέμα του WordPress ή αυτό που έχετε παρακολουθήσει και να δείτε εάν περιλαμβάνει υποστήριξη για αυτά.

Συνολικό θέμα

Ορισμένα μοντέρνα θέματα WordPress περιλαμβάνουν υποστήριξη για την αποθήκευση μαρτυριών από πελάτες και πελάτες και στη συνέχεια την παρουσίασή τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στους επισκέπτες σας. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το δικό μας θέμα Συνολικής απόκρισης πολλαπλών χρήσεων WordPress. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης που δημιουργήθηκε ειδικά για τη δημοσίευση κριτικών και αξιολογήσεων από πελάτες και πελάτες. Αυτή η προσέγγιση καταργεί την ανάγκη αναζήτησης κατάλληλης προσθήκης και σας επιτρέπει να προσθέσετε μαρτυρίες στον ιστότοπό σας μόλις τεθεί σε λειτουργία.

Μάθετε περισσότερα για το σύνολο


Η δημοσίευση μαρτυριών στον ιστότοπό σας είναι ένας ισχυρός τρόπος αύξηση των ποσοστών μετατροπής, αν ο στόχος σας είναι να πουλήσετε περισσότερα προϊόντα, να εγγραφείτε περισσότεροι πελάτες ή να κάνετε κράτηση για περισσότερη δουλειά. Παρουσιάζοντάς τα με επαγγελματικό τρόπο και, στη συνέχεια, τα εμφανίζοντάς τα σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας, ειδικά στις σελίδες προορισμού και προϊόντων, μπορείτε να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών, λαμβάνοντας πίστωση για την εργασία σας. Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια από τις παραπάνω προσθήκες ή εάν έχετε άλλες προτάσεις που ενδέχεται να μας λείπουν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map