Πώς να προσθέσετε ενσωματωμένες διαφημίσεις περιεχομένου στο WordPress

Πώς να προσθέσετε ενσωματωμένες διαφημίσεις περιεχομένου στο WordPress

Οι αρχάριοι μπλόγκερ και οι διαδικτυακοί έμποροι κάνουν συχνά το λάθος να τοποθετούν διαφημίσεις σε κεφαλίδες και πλαϊνές μπάρες. Αν και αυτές οι τοποθεσίες μπορούν να αποδώσουν κάποια αξιοπρεπή αποτελέσματα, οι πλατφόρμες διαφήμισης συνήθως συνιστούν να μάθουν πώς να προσθέτουν ενσωματωμένες διαφημίσεις περιεχομένου στο WordPress. Μια ενσωματωμένη διαφήμιση εμφανίζεται στην ανάρτηση ή στο περιεχόμενο της σελίδας σας, οπότε ίσως ακριβώς κάτω από την πρώτη ή τη δεύτερη παράγραφο ή διασκορπισμένη σε μια ανάρτηση ιστολογίου για τη βελτίωση των μετατροπών.


Οι ενσωματωμένες διαφημίσεις μπορούν να θεωρηθούν κάπως αποσπασμένες για τους χρήστες, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να τις χρησιμοποιείτε με φειδώ και κάπου προς την κορυφή και το κάτω μέρος της ανάρτησης ή της σελίδας σας, για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε αρκετά κλικ.

Πώς προσθέτετε ενσωματωμένες διαφημίσεις περιεχομένου στο WordPress?

Αυτό ακούγεται σαν μια περίπλοκη εργασία, αφού η μετάβαση στο Google AdSense και η αντιγραφή του κώδικα με μη αυτόματο τρόπο σε κάθε μεμονωμένη ανάρτηση θα χρειαστεί για πάντα. Ίσως να μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό για ένα νεότερο, μικρότερο ιστολόγιο, αλλά τελικά, χρειάζεστε έναν τρόπο να τοποθετήσετε μια διαφήμιση σε κάθε ανάρτηση (σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία) χωρίς να χρειάζεται να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον κώδικα χειροκίνητα.

Ευτυχώς, πολλά πρόσθετα επιτρέπουν αυτήν τη λειτουργικότητα, τα περισσότερα από τα οποία αποκόπτουν την πλειονότητα της κωδικοποίησης που θα πρέπει να ολοκληρώσετε διαφορετικά. Υπάρχει ακόμη λίγη αντιγραφή κώδικα, από μέρη όπως το AdSense, αλλά δεν είναι κάτι περισσότερο από πέντε λεπτά. Για αυτό το σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο προσθήκης ενσωματωμένων διαφημίσεων περιεχομένου στο WordPress, θα κάνουμε την επίδειξη χρησιμοποιώντας το δίκτυο Google AdSense. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τη λήψη δυναμικών διαφημίσεων στον ιστότοπό σας και είναι γνωστός για την προβολή σχετικών διαφημίσεων.

1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό AdSense (ή οποιοσδήποτε άλλος λογαριασμός προσθήκης δικτύου)

Google Adsense για να προσθέσετε ενσωματωμένες διαφημίσεις περιεχομένου στο WordPress

Μεταβείτε στον ιστότοπο του AdSense και δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε με έναν από τους λογαριασμούς Google που δημιουργήσατε προηγουμένως. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε όλη τη διαδικασία του Google AdSense εδώ, αλλά έχουμε ένα εξαιρετικό άρθρο για τη σωστή διαμόρφωση του AdSense για το ιστολόγιό σας. Τούτου λεχθέντος, η διαδικασία συνεπάγεται κυρίως την ενεργοποίηση και την επαλήθευση του λογαριασμού σας, δημιουργώντας παράλληλα μεμονωμένες ενότητες διαφημίσεων ή μεταβαίνοντας στην ενότητα Αυτόματες διαφημίσεις για την πιο αποτελεσματική μέθοδο.

Μορφές Google Adsense

Μόλις δημιουργήσετε τις αυτόματες διαφημίσεις σας, παρέχει τον κωδικό που απαιτείται για δυναμικές διαφημίσεις βάσει του τι έχουν αναζητήσει οι χρήστες σας στο παρελθόν.

2. Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το Ad Inserter WordPress Plugin

Ad Inserter - Προσθήκη διαφημίσεων WordPress

Αρκετές προσθήκες είναι διαθέσιμες για την προσθήκη ενσωματωμένων διαφημίσεων περιεχομένου στο WordPress, αλλά ένα από τα πιο γεμάτα και εύχρηστα χαρακτηριστικά ονομάζεται Ad Inserter. Επομένως, εγκαταστήστε το Πρόσθετο Ad Inserter, τότε προχωρήστε και ενεργοποιήστε το. Οι περισσότερες από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι εντάξει, αλλά θα πρέπει να μπείτε και να καθορίσετε πώς και πού θα θέλατε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις.

3. Ορίστε μια διαφήμιση για εμφάνιση κάτω από την πρώτη παράγραφο σε κάθε δημοσίευση ιστολογίου

Για να βρείτε τις ρυθμίσεις προσθήκης Ad Inserter, μεταβείτε στο μενού του πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις> Εισαγωγή διαφημίσεων.

Τοποθέτηση Inline Διαφημίσεων Περιεχομένου στο WordPress

Αυτή η ενότητα φαίνεται να προκαλεί σύγχυση στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή μόλις το καταλάβετε. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα μάθετε ότι είναι μακράν η καλύτερη προσθήκη όσον αφορά την ευελιξία ή τις τοποθετήσεις διαφημίσεων.

Δημιουργία μπλοκ διαφημίσεων διαφημίσεων

Οι αριθμοί στο επάνω μέρος της ενότητας αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μπλοκ που μπορείτε να δημιουργήσετε για να προσθέσετε ενσωματωμένες διαφημίσεις περιεχομένου στο WordPress. Επομένως, εάν εμφανιζόμουν μια διαφήμιση μετά την πρώτη παράγραφο μιας ανάρτησης και μια άλλη διαφήμιση να εμφανίζεται ακριβώς πριν από την τελευταία παράγραφο, αυτές θα ήταν δύο ξεχωριστές ομάδες διαφημίσεων. Για αυτό το παράδειγμα, θα φτιάξουμε μόνο ένα.

Δημιουργήστε και προσαρμόστε διαφημίσεις Ad Inserter

Πάρτε τον κώδικα αυτόματης διαφήμισης ή τον κωδικό ενότητας διαφημίσεων από τη σελίδα σας στο Google AdSense και αντιγράψτε τον στο πρόχειρο σας. Συνήθως αυτός θα ήταν ο κώδικας που θα επικολλήσετε με μη αυτόματο τρόπο στο σώμα της σελίδας σας, αλλά με την προσθήκη Ad Inserter, πρέπει να το κάνετε μόνο μία φορά – στο Ad Block 1 ή όποιο από τα δύο θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Περιοχές εισαγωγής διαφημίσεων

Από προεπιλογή, η περιοχή Αυτόματης εισαγωγής έχει οριστεί σε απενεργοποιημένη, αλλά θέλετε να την προσαρμόσετε για να τοποθετήσετε τη διαφήμιση μετά από μια συγκεκριμένη παράγραφο, μεταξύ σχολίων ή οπουδήποτε το θεωρείτε κατάλληλο. Για αυτό το σεμινάριο, επιλέγουμε το Μετά την παράγραφο επιλογή.

Μόλις επιλέξετε το πεδίο After Paragraph, έχετε την επιλογή να πληκτρολογήσετε πόσες παραγράφους. Επομένως, αν θέλω να εμφανίζεται αυτή η συγκεκριμένη διαφήμιση μετά την πρώτη παράγραφο, θα πληκτρολογήσω τον αριθμό 1.

Ρυθμίσεις εισαγωγής διαφημίσεων

Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε μεμονωμένα διαφημίσεις σε κάθε ανάρτηση, έχετε αυτήν τη δυνατότητα στο παρακάτω αναπτυσσόμενο μενού. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι τα περισσότερα άτομα θα θέλουν οι διαφημίσεις να εμφανίζονται αυτόματα σε κάθε ανάρτηση. Σε αυτήν την περίπτωση, ορίστε την κενή επιλογή για να καταργήσετε τυχόν εξαιρέσεις ανάρτησης.

Ρυθμίσεις εισαγωγής διαφημίσεων

Μπορείτε να γίνετε πολύ συγκεκριμένοι με την τοποθέτηση όταν προσθέτετε ενσωματωμένες διαφημίσεις περιεχομένου στο WordPress με αυτήν την προσθήκη. Υπάρχουν εργαλεία για εξαίρεση ευθυγράμμισης, στυλ και ανάρτησης. Μη διστάσετε να παίξετε με αυτό για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες. Αλλά προς το παρόν, αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος για να τοποθετήσετε μια ενσωματωμένη διαφήμιση στην ανάρτηση του WordPress.

Ακολουθούν οι τελικές ρυθμίσεις για την αποκάλυψη μιας διαφήμισης του Google AdSense κάτω από κάθε πρώτη παράγραφο στις αναρτήσεις μου στο WordPress:

Ολοκληρωμένο μπλοκ διαφήμισης Inserter

Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ στο Αποθήκευση όλων των ρυθμίσεων κουμπί πριν απομακρυνθείτε από τη σελίδα.

4. Αντιγράψτε τον κώδικα του AdSense στην κύρια περιοχή του ιστότοπού σας

Υπάρχει επίσης ένα κομμάτι κώδικα AdSense που πρέπει να τοποθετηθεί στο περιοχή του ιστότοπού σας. Αυτή η περιοχή βρίσκεται στο header.php αρχείο. Αναζητήστε το ετικέτα και τοποθετήστε τον απαιτούμενο κωδικό ακριβώς κάτω από αυτό, ακόμη και αν έχετε ήδη κάποια άλλα κομμάτια κώδικα κάτω από την ετικέτα. Αυτό ωθεί τα πάντα κάτω και δεν πρέπει να επηρεάζει τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.

Αντιγράψτε τον κώδικα Adsense

5. Δοκιμάστε τον Κώδικα στο Frontend του Ιστότοπού σας

Θα υποθέσω ότι έχετε ήδη δημοσιεύσει ορισμένες αναρτήσεις ιστολογίου στον ιστότοπό σας, αλλά αν όχι, προχωρήστε και κάντε μια δοκιμαστική ανάρτηση. Στη συνέχεια, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διασφαλίσετε ότι υπάρχουν αρκετές παράγραφοι στο άρθρο για να εμφανίζεται η διαφήμιση. Για αυτό το σεμινάριο, το μόνο που χρειάζομαι είναι δύο παράγραφοι, καθώς η προσθήκη αναγνωρίζει το πρώτο κλικ του πλήκτρου Enter ως το τέλος της πρώτης παραγράφου.

Προετοιμάστε αναρτήσεις ιστολογίου

Όπως μπορείτε να δείτε, το backend της ανάρτησής σας δεν θα εμφανίσει καμία από τις διαφημίσεις που εφαρμόσαμε. Ωστόσο, μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο Προεπισκόπηση ή Δημοσιεύω κουμπί για να δείτε πώς εμφανίζονται στο frontend. Η μπροστινή οθόνη χρειάζεται λίγη μορφοποίηση για να τις κάνει πιο ορατές και ελκυστικές, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μέσω του Ρυθμίσεις εισαγωγής διαφημίσεων σελίδα.

Προβολή διαφημίσεων Ad Inserter

Επιπλέον, υπάρχει μια ενότητα σε κάθε ανάρτηση που σας δίνει κάποια χειροκίνητη ισχύ επί των ενσωματωμένων διαφημίσεων. Επομένως, εάν προσθέσατε κάποιες εξαιρέσεις στο πρόσθετο Ad Inserter, ενδέχεται να έχετε ένα πλαίσιο ελέγχου για να καταργήσετε ή να συμπεριλάβετε μια διαφήμιση σε αυτήν τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ρυθμίσεις Ad Inserter: Εξαιρέσεις

Είστε έτοιμοι να προσθέσετε ενσωματωμένες διαφημίσεις περιεχομένου στο WordPress?

Ο στόχος με τις ενσωματωμένες διαφημίσεις περιεχομένου σας είναι να κάνετε τις διαφημίσεις να φαίνονται όσο πιο φυσικές γίνεται. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ πάνω τους και να μην ενοχλούνται από τη διαταραχή.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο προσθήκης ενσωματωμένων διαφημίσεων περιεχομένου στο WordPress, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map