Πώς να παρακολουθείτε κοινωνικές μετρήσεις για ιστότοπους WordPress

Πώς να παρακολουθείτε κοινωνικές μετρήσεις για ιστότοπους WordPress

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εξετάσατε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μοιράζονται τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων; Μπορεί αρχικά να φαίνεται περίεργο να ανησυχείτε για το πόσοι άνθρωποι έγραψαν στο Twitter την τελευταία σας ανάρτηση. Ωστόσο, τέτοιες μετρήσεις και τάσεις σας δίνουν πληροφορίες για το πόσο δημοφιλής είναι ο ιστότοπός σας και ποιες σελίδες ή αναρτήσεις λειτουργούν. Ευτυχώς, είναι εύκολο να προσθέσετε και να παρακολουθήσετε κοινωνικές μετρήσεις για τον ιστότοπό σας στο WordPress.


Επειδή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια τόσο ισχυρή μέτρηση της αξιοπιστίας και της ικανότητας της μηχανής αναζήτησης, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να παρακολουθείτε τις κοινωνικές μετρήσεις για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Το πρώτο μέρος της παρακολούθησης των κοινωνικών μετρήσεων είναι να συγκεντρώσετε όλα τα γραφήματα και τα στατιστικά στοιχεία που συνδέονται με τις σελίδες κοινωνικών μέσων.

Στην ιδανική περίπτωση, θα έχετε πρόσβαση σε σημαντικές κοινωνικές μετρήσεις για το WordPress, όπως:

 • Φθάνω: συνολικές εντυπώσεις, αναφορές ή άλλες πηγές ορατότητας που ενδέχεται να έχουν οι αναρτήσεις σας (με ή χωρίς αφοσίωση)
 • Σύμπλεξη: μου αρέσει, σχόλια, retweets και τυχόν άλλες αλληλεπιδράσεις που έχει το κοινό σας με το περιεχόμενό σας
 • Μετατροπές: πόσα κλικ στις κοινωνικές αναρτήσεις σας οδηγούν στην ολοκλήρωση ενός στόχου (πωλήσεις καταστημάτων, συνδρομές σε ενημερωτικά δελτία κ.λπ.)
 • Κοινή χρήση φωνής: αυτό δείχνει πώς συγκρίνετε τον ανταγωνισμό σας και την επιρροή που έχετε

Αλλά αυτά είναι μόνο μερικά μεγάλα – υπάρχουν τόνοι άλλων μετρήσεων για παρακολούθηση, όπως αύξηση κοινού, απόδοση επένδυσης, κανάλια, χρόνοι απόκρισης, λέξεις-κλειδιά και άλλα ανάλογα με τους στόχους σας και τον τύπο δεδομένων που αναζητάτε. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές αξιόπιστες υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυτοματοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία για εσάς.

Σημείωση: Οι τιμές που αναφέρονται είναι από τις 4 Ιουνίου 2020, τη στιγμή της ενημέρωσης αυτής της ανάρτησης.

1. Βλάστηση κοινωνικών

Βλάστηση κοινωνικών

Βλάστηση του Social Analytics

Το Sprout Social διαφημίζεται ως ένας τρόπος για να προσεγγίσετε και να προσελκύσετε το κοινό σας με ενσωματωμένη διαχείριση και αναφορές all-in-on. Και δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε. Αυτή η premium υπηρεσία προσφέρει τόνους εξαιρετικών λειτουργιών για την παρακολούθηση κοινωνικών μετρήσεων για τον ιστότοπό σας στο WordPress με πολύ λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας. Με το Social Sprout μπορείτε να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προγραμματίσετε το πρόγραμμα δημοσίευσής σας, να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε την αφοσίωση μετά, να παρακολουθείτε αναλυτικά στοιχεία και ακόμη και να ενεργοποιείτε λειτουργίες ακρόασης για την προβολή λεπτομερών πληροφοριών κοινού (ηλικία, φύλο, συσκευή και άλλα).

Βλάστηση κοινωνικών μετρήσεων αναφοράς κοινωνικής δικτύωσης

Οι ενσωματωμένες αναφορές κοινωνικών μέσων διευκολύνουν τη συλλογή και την ερμηνεία δεδομένων, την παρακολούθηση των στόχων σας και τη βελτιστοποίηση της στρατηγικής σας για τα κοινωνικά μέσα. Το Sprout Social προσφέρει επίσης εξειδικευμένες αναφορές για ομαδοποιημένους κοινωνικούς λογαριασμούς, μηνύματα με ετικέτες, ανταγωνιστές, πληρωμένες διαφημίσεις και ομάδες / εργασίες. Υπάρχει ακόμη και ένα προσαρμόσιμο εργαλείο δημιουργίας αναφορών, 150+ μετρήσεις, προηγμένο φιλτράρισμα και επιλογές σύγκρισης για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα κοινωνικά σας δεδομένα.

Συμβατές πλατφόρμες: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn
Τιμή: 99 $ ανά χρήστη ανά μήνα με έως και 5 κοινωνικά προφίλ

2. HootSuite

HootSuite

HootSuite Analytics

Στη συνέχεια στη λίστα μας βρίσκεται η πλατφόρμα διαχείρισης κοινωνικών μέσων της Hootsuite. Με επιλογές για τον προγραμματισμό αναρτήσεων, την επιμέλεια περιεχομένου, την παρακολούθηση της απόδοσης, τα αναλυτικά στοιχεία και ακόμη και τη διαχείριση της ομάδας, είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για κοινωνικές μετρήσεις. Το Hootsuite προσφέρει ακόμη και μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών που το καθιστά μια ιδιαίτερα εξαιρετική επιλογή αν θέλετε απλώς να δοκιμάσετε για πρώτη φορά την παρακολούθηση των μετρήσεών σας.

Κοινωνικές μετρήσεις αναφοράς Hootsuite

Τι περιλαμβάνει λοιπόν το Hootsuite; Μόλις συνδεθείτε με τους λογαριασμούς σας, θα μπορείτε να βλέπετε αναφορές για τις αναρτήσεις σας, την αφοσίωση, την απόδοση, τα χρονικά πλαίσια και άλλα. Με περισσότερες από 200 μετρήσεις για να διαλέξετε μπορείτε να προσαρμόσετε τις αναφορές σας ώστε να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη τη βελτιστοποίηση της στρατηγικής σας. Το Hootsuite ενσωματώνεται επίσης με άλλα εργαλεία μέτρησης κοινωνικής δικτύωσης όπως το Brandwatch, το Unmtric, το Weibo και άλλα για περαιτέρω ανάλυση ROI.

Συμβατές πλατφόρμες: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn
Τιμή: 29 $ ανά μήνα για έναν χρήστη με έως και 10 κοινωνικούς λογαριασμούς

3. SEMRush

SEMRush

Εργαλειοθήκη SEMRush Social Media

Το SEMrush περιλαμβάνει τόνους δυνατοτήτων για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για SEO, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου, της εντοπισμού θέσης, της ευφυΐας ανταγωνισμού, των backlinks, των analytics και ακόμη και μιας εργαλειοθήκης κοινωνικών μέσων. Ενώ η πλευρά του SEO είναι πολύ χρήσιμη, οι πρόσθετες μετρήσεις κοινωνικής δικτύωσης καθιστούν το SEMrush ακόμη πιο ελκυστικό εάν αναζητάτε μία υπηρεσία για να χειριστείτε και τις δύο πτυχές.

SEMrush Αναφορά κοινωνικών μετρήσεων

Με το κιτ εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης SEMrush μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με το Facebook, το Instagram και το Linkedin για να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας, να δημιουργήσετε διαφημίσεις, να ενισχύσετε δημοσιεύσεις και να παρακολουθείτε τους ανταγωνιστές σας. Επιπλέον, θα μπορείτε να δείτε διαισθητικές αναφορές που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιες δημοσιεύσεις βρίσκονται, πότε, εάν προσελκύουν το κοινό σας, δημιουργούν μετατροπές και άλλα. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε, το SEMrush προσφέρει ένα ολόκληρο φορτίο δυνατοτήτων βελτιστοποίησης SEO που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με τις κοινωνικές μετρήσεις για να τελειοποιήσετε περαιτέρω τις διαδικτυακές σας στρατηγικές μάρκετινγκ.

Συμβατές πλατφόρμες: Οι πληροφορίες διατίθενται μόνο για Facebook, Instagram και LinkedIn (άλλες λειτουργίες συμβατές και με Twitter, YouTube, Pinterest)
Τιμή: 99,95 $ ανά μήνα για ένα πρόγραμμα Pro, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση έως και 50 κοινωνικών προφίλ

Δείτε τις αναφορές σας

Τώρα ήρθε η ώρα να δείτε πώς αποδίδετε. Χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές μετρήσεις σας για να αναζητήσετε ποιες αναρτήσεις είναι οι πιο δημοφιλείς. Σημειώστε ποιες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων (Facebook, Twitter, Pinterest κ.λπ.) αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των μεριδίων για αυτήν την ανάρτηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσετε το περιεχόμενο είναι το πιο δημοφιλές. Στη συνέχεια, μπορείτε να διατυπώσετε μελλοντικές αναρτήσεις βάσει του τι είναι πιο πιθανό να απολαύσει και να μοιραστεί το κοινό σας και θα έχετε τη γνώση της κοινωνικής πλατφόρμας που είναι πιο χρήσιμη για τον ιστότοπό σας.

Τι γίνεται με το DIY?

Φυσικά μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Είναι απολύτως δυνατό να παρακολουθείτε με μη αυτόματο τρόπο τις αναρτήσεις, τα σχόλιά σας, τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως, την κοινή χρήση, τους ακόλουθους και άλλα. στην πραγματικότητα, Εξεταστής κοινωνικών μέσων έχει έναν εξαιρετικό οδηγό 10 βημάτων για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας υπολογιστικό φύλλο για να παρακολουθείτε όλες τις σημαντικές μετρήσεις. Αλλά αυτό είναι εντατικό και χρονοβόρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση ενός από τα προαναφερθέντα εργαλεία είναι αυτό που θα σας συνιστούσαμε εάν είστε σοβαροί για να παρακολουθείτε τις δικές σας κοινωνικές μετρήσεις.


Οι μετρήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι τόσο περίπλοκες όσο η διαχείριση των συνολικών στατιστικών ιστοτόπων σε κάτι όπως το Google Analytics. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα κοινωνικά μέσα διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στην αξιοπιστία και την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης, είναι συνετό να διατηρείτε ένα εργαλείο μέτρησης κοινωνικών μέσων στο οπλοστάσιό σας.

Κάθε μία από τις αναφερόμενες υπηρεσίες προσφέρει κοινωνικές μετρήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη στρατηγική κοινωνικών μέσων, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες σας (ή τον προϋπολογισμό) μπορείτε να επιλέξετε τη μία από την άλλη. Το Sprout Social προσφέρει τα περισσότερα όσον αφορά τα αναλυτικά στοιχεία και τις αναφορές (ειδικά αν κάνετε αναβάθμιση στο επαγγελματικό τους σχέδιο $ 150 / μήνα). Αλλά αν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, το Hootsuite με την προσιτή τιμολόγηση και τον πλούτο των δυνατοτήτων θα ήταν προτιμότερο. Ή αντ ‘αυτού, εάν θέλετε να παρακολουθείτε το SEO και το κοινωνικό σας με την υπηρεσία, τότε το SEMrush μπορεί να είναι πιο κατάλληλο.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης των μετρήσεων κοινωνικών μέσων για τον ιστότοπό σας στο WordPress, ρίξτε μια γραμμή στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Έχετε χρησιμοποιήσει άλλα εργαλεία ανάλυσης κοινωνικών μέσων για να παρακολουθείτε πόσο καλά αποδίδετε σε πλατφόρμες όπως το Facebook και το Twitter; Θα ήθελα πολύ να τα ακούσω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map