Πώς να περιορίσετε το περιεχόμενο ανά μέλος στο WordPress

Θέλετε να περιορίσετε / περιορίσετε την πρόσβαση σε ορισμένα μέρη του ιστότοπού σας WordPress; Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να περιορίσετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας με βάση το ποιος συνδέεται στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας δημοφιλείς προσθήκες WordPress. Με άλλα λόγια πώς να ρυθμίσετε ένα ιδιότητα μέλους ιστοσελίδα στυλ με WordPress.


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη δημιουργία ενός ιστότοπου μέλους. Περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά,

 • Αναπτύξτε μια ισχυρή κοινότητα.
 • Αυξήστε την αφοσίωση και τη συνομιλία στον ιστότοπό σας.
 • Περιορίστε την πρόσβαση στο περιεχόμενό σας ανά επίπεδο μέλους.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στη δημιουργία ενός ιστότοπου συμμετοχής από το να περιορίσουμε την πρόσβαση στο περιεχόμενό σας, βάσει της ιδιότητας μέλους. Ωστόσο, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ιστότοπων που λειτουργούν σε μοντέλο συνδρομής ή συνδρομής. Το Wall Street Journal είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός ιστότοπου που λειτουργεί σε ένα μοντέλο συνδρομής. Μόλις εγγραφείτε στο αποκλειστικό περιεχόμενο του ιστότοπού τους, θεωρείται μέλος και παρέχεται πρόσβαση σε premium περιεχόμενο.

Ένας ιστότοπος ιδιότητας μέλους όχι μόνο βοηθά στην προώθηση της αίσθησης της κοινότητας μεταξύ των αναγνωστών, αλλά σας βοηθά επίσης να πουλήσετε και να δημιουργήσετε έσοδα από μέρος ή όλο το περιεχόμενό σας. Θα πρέπει να αποφασίσετε για το περιεχόμενο που θέλετε να δημιουργήσετε αποκλειστικά για μέλη που πληρώνουν, αυτό πρέπει να εξεταστεί κατά περίπτωση. Εξαρτάται επίσης πολύ από τον κλάδο στον οποίο ειδικεύεται ο ιστότοπός σας.

Το πιθανό κέρδος για τους αναγνώστες σας από τη συνδρομή πρέπει να είναι οικονομικά ποσοτικοποιήσιμο και αρκετά σημαντικό για να το καταστήσει αγοράσιμο. Οι άνθρωποι δεν θα αγοράσουν ποτέ το περιεχόμενό σας, εάν δεν το θεωρούν απολύτως απαραίτητο. Μερικές δύσκολες ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε,

 • Μπορώ να βρω δωρεάν αντίγραφο του περιεχομένου μου ή παρόμοιου περιεχομένου οπουδήποτε αλλού στον Ιστό ?
 • Το πιθανό κέρδος για τον χρήστη υπερβαίνει το κόστος αγοράς ?

Η πολύ υψηλή τιμή δεν θα οδηγήσει μόνο σε λιγότερες συνδρομές, αλλά θα έχετε πολύ ζεστό νερό, εάν δεν μπορείτε να αποδώσετε πραγματική αξία στους συνδρομητές σας. Εάν πιστεύετε ότι δεν θα έχετε πιθανότατα πολλά με την εισαγωγή ενός μοντέλου συνδρομής βάσει συνδρομής στον ιστότοπό σας, μπορείτε να ανταλλάξετε την προσβασιμότητα του περιεχομένου σας για κοινωνικές κοινοποιήσεις.

Περιορισμός περιεχομένου ανά μέλος που χρησιμοποιεί κώδικα (δείτε τις προτάσεις προσθηκών παρακάτω)

Πριν μπείτε σε διάφορες προσθήκες που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, ας δούμε πρώτα κάποιον κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν είστε προγραμματιστής για να ελέγξετε αν για τον τρέχοντα τύπο χρήστη και να περιορίσετε ανάλογα (αφού είναι πολύ εύκολο!). Ρίξτε μια ματιά στα δύο αποσπάσματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την έμπνευσηg

// Παράδειγμα περιορισμού ολόκληρων σελίδων μόνο για συνδεδεμένους χρήστες
συνάρτηση wpex_restrict_page_to_logged_in_user () {

// Λάβετε καθολική ανάρτηση
καθολική ανάρτηση $;

// Αποτρέψτε την πρόσβαση στη σελίδα με αναγνωριστικό 2 και σε όλα τα παιδιά αυτής της σελίδας
$ page_id = 170;
αν (is_page () && ($ post-> post_parent == $ page_id || is_page ($ page_id))) {

// Ορίστε την ανακατεύθυνση σε true από προεπιλογή
$ redirect = true;

// Εάν συνδεθείτε, μην κάνετε ανακατεύθυνση
// Μπορείτε / πρέπει να κάνετε πρόσθετους ελέγχους εδώ με βάση τους ρόλους των χρηστών ή τη μετα-χρήστη
εάν (is_user_logged_in ()) {
$ redirect = false;
}


// Ανακατεύθυνση ατόμων χωρίς πρόσβαση στην αρχική σελίδα
εάν (ανακατεύθυνση $) {
wp_redirect (esc_url (home_url ('/')), 307);
}

}

}
add_action ('template_redirect', 'wpex_restrict_page_to_logged_in_user');
// Παράδειγμα περιορισμού συγκεκριμένου περιεχομένου ανά ρόλο χρήστη
$ current_user = wp_get_current_user ();
$ user_role = $ user-> ρόλοι; $ user-> ρόλοι [0]: false;

εάν ('συνδρομητής' == $ user_role) {
ηχώ «Εμφάνιση κάτι εδώ».
}

Εντάξει, τώρα που το έχουμε ξεπεράσει, ας δούμε μερικά προσθήκες που συμβάλλουν στον περιορισμό της πρόσβασης στο περιεχόμενό σας.

Περιορισμός περιεχομένου Pro για WordPress

Αρκετά πιθανώς το καλύτερο plugin όσον αφορά τον περιορισμό της πρόσβασης σε περιεχόμενο. Ο λόγος που προτείνω αυτό το πρόσθετο για πιθανώς περισσότερα πρόσθετα πλούσια σε χαρακτηριστικά είναι απλότητα. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες από τις αναρτήσεις / σελίδες σας ή τμήματα των σελίδων / αναρτήσεων σας είναι προσβάσιμες σε διαφορετικά επίπεδα μελών.

Πιπίν001

Όσον αφορά τα επίπεδα συνδρομής, μπορείτε να ορίσετε οποιονδήποτε αριθμό επιπέδων συνδρομής και να τους εκχωρήσετε διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης περιεχομένου. Αυτό σας επιτρέπει να εργαστείτε σε εύρος τιμών για διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης. Μόλις δημιουργήσετε διαφορετικά επίπεδα συνδρομής και επιτρέψετε τη δημόσια συνδρομή, ο μηχανισμός πληρωμής τίθεται σε λειτουργία. Και η προσθήκη λειτουργεί με Paypal, Stripe και Braintree.

Εκπτώσεις

Επιπλέον, η προσθήκη επιτρέπει τη δημιουργία εκπτώσεων και αναφέρει αποτελεσματικά τα κέρδη σας. Όσον αφορά τις εκπτώσεις, η προσθήκη παράγει έναν σύντομο κωδικό που ενεργοποιεί τις εκπτώσεις, αυτό διευκολύνει άλλους ιστότοπους να μοιράζονται τις εκπτώσεις σας, μιλώντας συγκεκριμένα ιστότοπους κουπονιών. Μπορείτε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο ποσοστό έκπτωσης και να ορίσετε επίσης την ημερομηνία λήξης στις εκπτώσεις. Εάν θέλετε, μπορείτε να ορίσετε ένα όριο στον αριθμό των φορών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός έκπτωσης.

Τα δεδομένα είναι ένα πολύ χρήσιμο πλεονέκτημα για οποιαδήποτε επιχείρηση, ειδικά για μια υπηρεσία ή ιστολόγιο που βασίζεται στον Ιστό. Μπορείτε να εξαγάγετε όλα τα δεδομένα που δημιουργούνται από την προσθήκη μέσω αρχείου CSV για κάθε μέλος ή για κάθε πληρωμή ή και για τα δύο. Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε τα δεδομένα σε δημοφιλείς προσθήκες ενημερωτικών δελτίων όπως το aWeber ή το MailChimp. Το έντυπο εγγραφής είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και πολύ απλό.

RegFormPip

Αποκτήστε περιεχόμενο περιορισμού Pro

Πρόσθετο Περιεχόμενο WordPress

Μπορείτε να προστατέψετε σχεδόν οποιοδήποτε είδος περιεχομένου στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων δοχείων, σελίδων, μενού και ολόκληρων κατηγοριών. Υπάρχει ακόμη και ένα κλείδωμα ιστότοπου με ένα κλικ που εμποδίζει την πρόσβαση σε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.

Η / Υ

Η προσθήκη βοηθά στην οργάνωση των χρηστών σας και την ταξινόμησή τους με εσωτερικές αναζητήσεις και φίλτρα κατηγοριών. Ένας ενσωματωμένος σύντομος οδηγός κάνει τη δουλειά σας να κρύβετε τα περιεχόμενα πολύ πιο εύκολα.

Ρυθμίσεις υπολογιστή

Η δυνατότητα περιορισμού σε αυτό το πρόσθετο ισχύει για κάθε μέρος του ιστότοπού σας στο WordPress, συμπεριλαμβανομένων των μενού. Μπορείτε να αποκλείσετε προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και ταξινομίες. Έχετε μερικά προκαθορισμένα πρότυπα, αλλά το προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας δέρματος βοηθά στην προσαρμογή του αποκλεισμένου προτύπου περιεχομένου.

Η φόρμα εγγραφής με δύο επιλογές διάταξης έχει σκληρυνθεί για προστασία έναντι ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αυτή η προσθήκη έχει δημιουργηθεί όπως το Contents Restrict Pro plugin, με κύριο σκοπό τον περιορισμό της πρόσβασης σε περιεχόμενο σε ιστότοπους WordPress.

Κατεβάστε το ιδιωτικό περιεχόμενο εδώ

Αν ψάχνετε για ένα πρόσθετο με περισσότερες δυνατότητες συνδρομής με περιορισμό περιεχομένου ως μέρος του οπλοστάσιου του, τότε θα συνιστούσα δύο πρόσθετα.

Υπηρεσία WordPress του MemberMouse

Το MemberMouse είναι ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης ιδιότητας μέλους για ιστότοπους WordPress. Αυτό το σύστημα διαχείρισης συνδρομών βοηθά στην πώληση ψηφιακών προϊόντων, λογισμικού ως υπηρεσίας, ενεργεί ως πύλη για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής και λειτουργεί επίσης καλά κατά την πώληση περιεχομένου συνδρομής.

Μέλος

Έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από χρονοβόρες διαδικασίες μη προστιθέμενης αξίας. Παρόλο που παρέχει αυτοματοποίηση υποστήριξης, διαχείριση πελατών και αναφορές και αναλυτικά στοιχεία για την επιχείρησή σας, ενδιαφερόμαστε για την ικανότητά της να προστατεύει περιεχόμενο.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε περιοχές μόνο για μέλη στον ιστότοπό σας, σελίδες προστασίας με κωδικό πρόσβασης και άλλο περιεχόμενο. Το πρόσθετο φιλοξενεί επίσης τη δημιουργία δοκιμαστικών προσφορών, εκπτώσεων και κουπονιών. Λειτουργεί με 8 δίκτυα πληρωμών, πράγμα που σημαίνει ότι καλύπτεται σχεδόν κάθε υποψήφιος πελάτης.

Το MemberMouse μπορεί να είναι λίγο ακριβό στα 19,95 $ / μήνα για το πιο βασικό τους σχέδιο, αλλά παραμένει μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ειδικό ιστότοπο συνδρομής στην πλατφόρμα WordPress.

Δείτε το MemberMouse εδώ!

Πρόσθετο WordPress Press Member

Το MemberPress είναι ένα ακόμη ισχυρό plugin Management Membership για ιστότοπους WordPress. Εύκολη εγκατάσταση και εκκίνηση, το MemberPress έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλό έλεγχο της πρόσβασης σε περιεχόμενο με βάση το επίπεδο συμμετοχής. Με το MemberPress, μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε σελίδες, αναρτήσεις, θυγατρικές σελίδες, προσαρμοσμένες αναρτήσεις, ετικέτες, κατηγορίες και κάθε άλλο αρχείο ή περιεχόμενο που φιλοξενείται στον ιστότοπό σας.

Μέλος Τύπου

Μπορείτε να δημιουργήσετε κουπόνια και ένα premium φόρουμ για τα μέλη της κοινότητάς σας. Είναι πολύ φθηνότερο από το MemberMouse στα 99 $ ετησίως για το Επιχειρηματικό Σχέδιο.

Λήψη του Τύπου Μέλους στον ιστότοπό σας

Συνδρομές πληρωμένων μελών

Λήψη Περιορισμός ιδιότητας μέλους και περιεχομένου - Συνδρομές μελών επί πληρωμή

Προσθέστε πληρωμένες, επαναλαμβανόμενες συνδρομές γρήγορα με Συνδρομές επί πληρωμή. Αυτή η προσθήκη περιλαμβάνει εύκολες επιλογές για τη ρύθμιση της σελίδας εγγραφής, των προγραμμάτων εγγραφής, της προσαρμοσμένης σύνδεσης, του περιορισμένου περιεχομένου και άλλων. Ενσωματώνεται ακόμη και με το WooCommerce για να προσφέρει στα μέλη σας αποκλειστικά προϊόντα ή εκπτώσεις.

Λήψη συνδρομών μελών επί πληρωμή

Περιορισμένη πρόσβαση ιστότοπου Δωρεάν προσθήκη WordPress

RestrictedSiteAccess

Μια απλή προσθήκη που περιορίζει την πρόσβαση στον ιστότοπό σας σε επισκέπτες που έχουν συνδεθεί ή έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο ιστότοπου από ένα καθορισμένο εύρος διευθύνσεων IP. Οι επισκέπτες που δεν έχουν πρόσβαση μπορούν να ανακατευθυνθούν σε διαφορετική σελίδα συμπεριλαμβανομένης μιας σελίδας σύνδεσης ή εναλλακτικά μπορείτε να εμφανίσετε ένα μήνυμα.

Λήψη περιορισμένης πρόσβασης ιστότοπου

Πρόσθετο μέλος δωρεάν Ultimate WordPress

Τελικά Μέλη

Το Ultimate Member είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό πρόσθετο που επιτρέπει τη δημιουργία μιας εύκολης φόρμας εγγραφής και τη δημιουργία νέων κοινοτήτων στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους ρόλους χρήστη και επίσης να εμπλακείτε σε περιορισμούς περιεχομένου σε παγκόσμια κλίμακα και ανά δημοσίευση / σελίδα. Διακρίνει τρεις κατηγορίες – συνδεδεμένους χρήστες, αποσυνδεδεμένους χρήστες και όλους.

Λήψη Ultimate Member

Χρήστες Ultra Member Free WordPress Plugin

Μέλη Ultra χρήστες

Και πάλι, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη δημιουργία προηγμένων διαδικτυακών κοινοτήτων, αυτό το πρόσθετο έχει πολλά περισσότερα στον τρόπο των λειτουργιών κοινωνικής ενσωμάτωσης. Η προσθήκη υποστηρίζει μερικό περιορισμό περιεχομένου και διαφοροποιεί μεταξύ συνδεδεμένων χρηστών και χρηστών με συγκεκριμένα πακέτα μελών.

Λήψη χρηστών Ultra Member

συμπέρασμα

Ελπίζω ότι το άρθρο ήταν χρήσιμο και βρήκατε μια προσθήκη περιορισμού περιεχομένου βάσει συνδρομών που λειτουργεί καλύτερα για τον ιστότοπό σας στο WordPress �� Παρακαλώ εγγραφείτε στο blog WPExplorer για περισσότερες ειδήσεις, σεμινάρια και πολλά άλλα από τον κόσμο του WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map