Τρόπος λήψης εγγράφων με το WordPress

Πώς να υπογράψετε έγγραφα με WordPress

Έχουμε στείλει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να υπογράψουμε ένα έγγραφο σε περισσότερες από μία περιπτώσεις – και συνήθως τελειώνει με κάποιον που πρέπει να εκτυπώσει, να υπογράψει και να σαρώσει το έγγραφο πριν το στείλει πίσω. Παρά τα σαφή οφέλη της ηλεκτρονικής προσέγγισης, το χαρτί φαίνεται να αποτελεί ουσιαστικό μέρος του κόσμου μας.


Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πρόσθετα WordPress που βοηθούν τους πελάτες να υπογράψουν ένα έγγραφο ηλεκτρονικά, χωρίς να απαιτείται εκτύπωση. Με λίγα τσιμπήματα, μπορείτε να στείλετε στον πελάτη σας μια επαγγελματική φόρμα ή έγγραφο και να πάρετε την υπογραφή του απευθείας από τον ιστότοπό σας στο WordPress. Καλώς ήλθατε στο μέλλον! Αν όμως δεν είστε εξοικειωμένοι με την ιδέα, ίσως θέλετε να μάθετε περισσότερα ηλεκτρονική υπογραφή πριν μπείτε στη λίστα εργαλείων E-signature WordPress.

Αυτό το άρθρο θα εξετάσει επτά χρήσιμα πρόσθετα για να σας βοηθήσουν να υπογράψετε έγγραφα, εξοικονομώντας σας και τους πελάτες σας τεράστιο χρόνο. Ας αρχίσουμε!

1. WP E-Signature από το ApproveMe

Πρόσθετο WP E-Signature από το Approveme
Εάν θέλετε να υπογράψετε έγγραφα στο διαδίκτυο με το WordPress, Εγγραφή WP E-Signature είναι ο πρωτοπόρος. Αυτό το premium πρόσθετο έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να υπογράφετε νόμιμα έγγραφα χρησιμοποιώντας τον δικό σας ιστότοπο WordPress.

Παρόμοια με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής υπογραφής, όπως το DocuSign και το HelloSign, το WP E-Signature σας επιτρέπει να ανεβάζετε έγγραφα και να τα στέλνετε στους πελάτες σας για υπογραφή. Μπορείτε να έχετε απεριόριστα έγγραφα και απεριόριστες υπογραφές που διαχειρίζονται όλοι μέσω του δικού σας ιστότοπου. Το WP E-Signature είναι UETA και ΕΚΔΟΣΗ συμβατές, οπότε οι υπογραφές είναι νομικά δεσμευτικές και μπορούν να επιβληθούν στο δικαστήριο.

Εάν χρειάζεστε μια νομικά δεσμευτική λύση για την υπογραφή εγγράφων στο WordPress, το WP E-Signature είναι η προφανής επιλογή. Αν και ακριβός, ο χρόνος που εξοικονομείται και η ηρεμία του μυαλού αξίζει αναμφισβήτητα το κόστος.

2. Διαδικτυακή σύμβαση WP

Πρόσθετο WP Online Contract

Το WP Online Contract είναι ένα πρόσθετο διαχείρισης συμβολαίων με πλήρη χαρακτηριστικά. Με πάνω από 1.000 πωλήσεις και βαθμολογία 4,4 αστέρων, χαράζει μια θέση για τον εαυτό της. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να αποθηκεύσετε συμβόλαια στο διαδίκτυο και να υπογράψετε τους πελάτες σας από οποιαδήποτε συσκευή.

Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα συμβολαίου χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή WordPress, το WP Online Contract αποθηκεύει τη διεύθυνση IP και τα χρονικά σήματα κατά την υπογραφή μιας σύμβασης, παρέχοντας σας ένα ίχνος ελέγχου. Το πρόσθετο ενσωματώνεται επίσης με αρκετές πύλες πληρωμής μέσω πρόσθετων.

Το WP Online Contract είναι μια εξαιρετική λύση αν ψάχνετε για μια πλατφόρμα διαχείρισης συμβολαίων all-in-one στο WordPress. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να διερευνήσετε μια άλλη επιλογή εάν χρειάζεστε συμβάσεις που επιβάλλονται από το δικαστήριο.

3. Φόρμα επικοινωνίας 7 Υπογραφή Addon (δωρεάν)

Επικοινωνία Φόρμα 7 Υπογραφή Addon
Φόρμα επικοινωνίας 7 είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο δημοφιλή πρόσθετα δημιουργίας δωρεάν μορφών, με πάνω από 1.000.000 ενεργές εγκαταστάσεις. Αν και αρχικά δημιουργήθηκε για φόρμες επικοινωνίας, έχει επεκταθεί πέρα ​​από αυτό, ειδικά με τη βοήθεια πρόσθετων όπως αυτό δωρεάν πρόσθετο υπογραφής, που έχει 1.000 ενεργές εγκαταστάσεις και βαθμολογία ικανοποίησης 4,2 αστέρων.

Το πεδίο υπογραφής προστίθεται στη φόρμα σας μέσω σύντομων ετικετών όπως οποιοδήποτε άλλο πεδίο και μπορεί να προσαρμοστεί χρησιμοποιώντας CSS.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη τη φόρμα επικοινωνίας 7 και είστε άνετοι με τη διεπαφή του, αυτό το πρόσθετο θα είναι ιδανικό για να προσθέσετε υπογραφές στις ηλεκτρονικές φόρμες σας. Αυτή δεν είναι μια νομικά δεσμευτική λύση, αλλά μπορεί να λειτουργήσει για λιγότερο αυστηρές εφαρμογές.

4. Υπογραφή εντυπωσιακών εντύπων

Υπέροχη υπογραφή Addon

Μπορείτε να προσθέσετε ένα προσαρμόσιμο πεδίο υπογραφής στις φόρμες σας με αυτό το πρόσθετο Formidable Forms.

Στον κόσμο των δημιουργών ελεύθερης μορφής, Έντυπες μορφές είναι ένας ισχυρός διεκδικητής, με πάνω από 300.000 ενεργές εγκαταστάσεις. Η χρησιμότητα του δημιουργού φόρμας επεκτείνεται μέσω πρόσθετων premium, όπως το πρόσθετο υπογραφής τους. Ξεκινά από 19 $ για έναν ιστότοπο και μπορεί επίσης να συνδυαστεί με τις άδειες υψηλής ποιότητας.

Το πεδίο υπογραφής προστίθεται σε μια φόρμα όπως οποιοδήποτε άλλο πεδίο και έχει μερικές επιλογές για προσαρμογή. Μόλις υποβληθεί η υπογραφή, μετατρέπεται σε εικόνα και αποθηκεύεται με τα δεδομένα της φόρμας.

Εάν είστε θαυμαστής Formidable Forms, αυτό το πρόσθετο θα διευκολύνει τη συλλογή υπογραφών. Ωστόσο, δεν είναι μια ιδιαίτερα ασφαλής λύση, ούτε είναι πραγματικά σχεδιασμένη για νομικά δεσμευτικές καταστάσεις.

5. Υπογραφή Super Forms

Πρόσθετο Super Forms Signature

Το Super Forms είναι ένα σχετικά νέο εργαλείο δημιουργίας φόρτωσης μεταφοράς και απόθεσης που έχει λάβει υψηλές βαθμολογίες τους λίγους μήνες από την κυκλοφορία του. Οι δημιουργοί των Super Forms παρείχαν ένα πρόσθετο premium υπογραφής που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα πεδίο υπογραφής στις φόρμες σας.

Κατά την προσθήκη του πεδίου υπογραφής, μπορείτε να προσαρμόσετε το πάχος γραμμής και τις ρυθμίσεις εικόνας φόντου. Δεν θα απαιτούνται προσθήκες προγράμματος περιήγησης για να προσθέσουν οι χρήστες σας την υπογραφή τους, η οποία θα μετατραπεί σε εικόνα και θα αποθηκευτεί με τα δεδομένα υποβολής φόρμας.

Εάν είστε ήδη χρήστης Super Forms και θέλετε έναν εύκολο τρόπο συλλογής υπογραφών στο διαδίκτυο, αυτό το πρόσθετο μπορεί να αξίζει να εξεταστεί, αλλά σημειώστε ότι δεν είναι μια νομικά δεσμευτική λύση.

6. Υπογραφή Addon για το ARForms WordPress Plugin

Arforms Signature Addon

Εάν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι με αυτό, το ARForms είναι ένα καλά βαθμολογημένο πρόσθετο δημιουργίας φόρμας premium με περισσότερες από 3.000 πωλήσεις. Έχουν δημιουργήσει ένα premium πρόσθετο υπογραφής που σας επιτρέπει να καταγράφετε ηλεκτρονικές υπογραφές απλά προσθέτοντας ένα πεδίο στη φόρμα σας.

Η εύχρηστη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης καθιστά απλή την προσθήκη του πεδίου υπογραφής στις φόρμες σας. Οι χρήστες του ιστότοπού σας δεν θα χρειαστούν ειδικά πρόσθετα του προγράμματος περιήγησης για να προσθέσουν την υπογραφή τους, η οποία θα μετατραπεί και θα αποθηκευτεί ως αρχείο PNG με την υποβολή της φόρμας.

Εάν χρειάζεστε μια νομικά δεσμευτική λύση, αυτή μπορεί να μην είναι η προσέγγιση για εσάς. Ωστόσο, εάν είστε ήδη χρήστης του ARForms και θέλετε έναν εύκολο τρόπο συλλογής υπογραφών, ελέγξτε το.

7. Swift Signature Δωρεάν WordPress Plugin

Πρόσθετο Swift Signature
Swift υπογραφή είναι ένας ανερχόμενος συμμετέχων στον online κόσμο υπογραφών. Αυτή η δωρεάν προσθήκη αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής σουίτας SwiftCloud και έχει σχεδιαστεί για να κάνει οποιαδήποτε σελίδα WordPress υπογραφή. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό SwiftCloud για να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη και μια προνομιακή επιλογή έρχεται στο μέλλον – οπότε δοκιμάστε τη δωρεάν τώρα, ενώ μπορείτε.

Το Swift Signature μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεμονωμένες σελίδες ή ως μέρος ροής πολλαπλών βημάτων – και ενσωματώνεται σε όλες τις υπάρχουσες υπηρεσίες SwiftCloud. Όλα τα υπογεγραμμένα έγγραφα αρχειοθετούνται και αποθηκεύονται με νομικά δεσμευτικές χρονικές σφραγίδες για ένα ίχνος ελέγχου. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια χρήσιμη λύση εάν αναζητάτε ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών.


Η υπογραφή εγγράφων μπορεί συχνά να είναι μια επώδυνη και χρονοβόρα διαδικασία, ειδικά αν δεν μπορείτε να καθίσετε αυτοπροσώπως με τον πελάτη σας. Τα μηνύματα που αποστέλλονται μπρος-πίσω τελειώνουν με την ανάγκη εκτύπωσης, υπογραφής και σάρωσης ενός εγγράφου προτού το στείλετε ξανά για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Το WordPress προσφέρει πολλές λύσεις για να σας βοηθήσει να υπογράψετε αυτά τα έγγραφα ηλεκτρονικά, οπότε ας ανακεφαλαιώσουμε τις επτά προσθήκες που εμφανίζονται σε αυτό το άρθρο:

  1. WP E-Signature από το ApproveMe
  2. Διαδικτυακό συμβόλαιο WP
  3. Επικοινωνία Φόρμα 7 Υπογραφή Προσθήκη
  4. Υπογραφή τρομερών εντύπων
  5. Υπογραφή Super Forms
  6. Υπογραφή Addon για ARForms
  7. Swift υπογραφή

Είμαστε σίγουροι ότι ένα από αυτά θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, αν και σίγουρα προτείνουμε το WP E-Signature ως μια ολοκληρωμένη λύση.

Είναι σημαντική η υπογραφή ηλεκτρονικού εγγράφου για την επιχείρησή σας και, εάν όχι, θα μπορούσατε να υιοθετήσετε την πρακτική στο μέλλον; Μοιραστείτε τις πληροφορίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me