Προσαρμόστε το σχεδιασμό θέματος WordPress με κίτρινο μολύβι

Πώς να προσαρμόσετε το σχεδιασμό θέματος WordPress

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε τον σχεδιασμό θεμάτων WordPress με τον εύκολο τρόπο, τότε το Πρόσθετο Yellow Pencil WordPress μπορεί να είναι μόνο το πρόσθετο που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας. Αυτός ο επεξεργαστής οπτικού στυλ θα σας επιτρέψει να αλλάξετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα.


Χρησιμοποιώντας το κίτρινο μολύβι θα σας διδάξει τη χαρά του σχεδιασμού ιστοσελίδων, δημιουργώντας ταυτόχρονα έναν όμορφο ιστότοπο που θα σας ενθουσιάσει. Επεξεργαστείτε οποιοδήποτε στοιχείο του ιστότοπού σας, όλα στη διεπαφή και σε πραγματικό χρόνο. Τα μόνα όρια στο σχεδιασμό του ιστότοπού σας θα είναι η δική σας φαντασία.

Αυτός ο σε βάθος οδηγός για τη χρήση της premium έκδοσης του Yellow Pencil θα καλύψει τις κύριες δυνατότητές του, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων επεξεργασίας σημείου και κλικ σε ζωντανό CSS και τη συμβατότητά του με οποιοδήποτε θέμα WordPress. Στη συνέχεια, θα ρίξουμε μια ματιά στην εμπειρία χρήστη που προσφέρεται, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε και να σχεδιάσετε καθόλου χρόνο.

Για ποιον είναι κίτρινο μολύβι?

Κίτρινο μολύβι Ποιος

Είτε αναζητάτε έναν γρηγορότερο τρόπο προσαρμογής του ιστότοπού σας, είτε δεν είστε εξοικειωμένοι με το CSS, το Yellow Pencil μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτή η προσθήκη περιλαμβάνει προηγμένα εργαλεία και επιλογές προσαρμογής, ιδανικές για επαγγελματίες που θέλουν να δημιουργήσουν νέους ιστότοπους για πελάτες.

Ωστόσο, η έλλειψη κωδικοποίησης που απαιτείται, η ευκολία χρήσης, η διαισθητική διεπαφή και η λεπτομερής τεκμηρίωση υποστήριξης, σημαίνει ότι ακόμη και εκείνοι με περιορισμένη εμπειρία σχεδίασης μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο. Εν ολίγοις, εάν θέλετε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας στο WordPress, το Yellow Pencil είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας οπτικού στυλ για εσάς.

Εν ολίγοις, εάν θέλετε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας στο WordPress, το Yellow Pencil είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας οπτικού στυλ για εσάς.

Βασικά χαρακτηριστικά του κίτρινου μολυβιού

Κίτρινα χαρακτηριστικά μολυβιού

Το κίτρινο μολύβι είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό εργαλείο σχεδίασης. Οι διαθέσιμες δυνατότητες και εργαλεία επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης του ιστότοπού σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε θέμα ή προσθήκη WordPress και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε κομψές και ανταποκρινόμενες ιστοσελίδες.

Το Element Inspector σάς επιτρέπει να επιλέξετε και να προσαρμόσετε κάθε οπτικό στοιχείο στον ιστότοπό σας στο WordPress. Επεξεργαστείτε χρώματα, φόντο, περιγράμματα και πολλά άλλα. Όλα αυτά γίνονται σε πραγματικό χρόνο, στο μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τις αλλαγές καθώς τις κάνετε. Το κίτρινο μολύβι θα δημιουργήσει κώδικα στο παρασκήνιο, οπότε αν δεν θέλετε, δεν θα χρειαστεί να κοιτάξετε κανέναν κωδικό μόνοι σας. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Μεταφορά και απόθεση για επανατοποθέτηση στοιχείων
 • Αλλαγή μεγέθους στοιχείων με το πάτημα του ποντικιού σας
 • Επιλέξτε από 600+ γραμματοσειρές, 300+ μοτίβα φόντου, 50+ κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα
 • Διατίθενται απεριόριστα χρώματα ή επιλέξτε από τις μοντέρνες παλέτες χρωμάτων του Yellow Pencil
 • Χρησιμοποιήστε έναν ζωντανό επεξεργαστή CSS

Εκτεταμένη τεκμηρίωση και υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον επεξεργαστή οπτικού στυλ WordPress.

Έτσι, τώρα ξέρουμε τι έχει να προσφέρει το Yellow Pencil. Αλλά πώς ξεκινάμε και είναι η εμπειρία του χρήστη τόσο εντυπωσιακή όσο οι δυνατότητες που παρέχει?

Πώς να εγκαταστήσετε το κίτρινο μολύβι

Το κίτρινο μολύβι είναι εξαιρετικά γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση. Μόλις αγοράσετε την προσθήκη από το CodeCanyon (ή αγοράσετε ένα premium θέμα όπως η Νέα Υόρκη που περιλαμβάνει την προσθήκη δωρεάν), πραγματοποιήστε λήψη του “Μόνο αρχείο με δυνατότητα εγκατάστασης WordPress” από τη σελίδα λήψεων του Envato (ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν έκδοση που διατίθεται στο WordPress.org).

Στη συνέχεια, ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Επιλέξτε “Πρόσθετα”> “Προσθήκη νέου”.

Κίτρινο μολύβι Προσθήκη νέου

Στη σελίδα Προσθήκη προσθηκών, κάντε κλικ στην επιλογή «Μεταφόρτωση προσθήκης»> «Επιλογή αρχείου».

Μεταφόρτωση με κίτρινο μολύβι

Από το σημείο όπου το κατεβάσατε, επιλέξτε «waspthemes-yellow-pencil.zip». Κάντε κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση τώρα”.

Εγκατάσταση κίτρινου μολυβιού

Μόλις εγκατασταθεί η προσθήκη, κάντε κλικ στο «Ενεργοποίηση». Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης που σας δόθηκε όταν αγοράσατε την προσθήκη. Αυτό θα σας παρέχει πρόσβαση σε ενημερώσεις προσθηκών καθώς κυκλοφορούν.

Μετά την ενεργοποίηση, η κίτρινη σελίδα καλωσορίσματος θα εμφανιστεί στον πίνακα ελέγχου σας. Στην ενότητα “Πόροι” θα βρείτε την τεκμηρίωση της προσθήκης, τα σεμινάρια και άλλη βοήθεια και υποστήριξη που ενδέχεται να χρειαστείτε για να ξεκινήσετε.

Καλώς ορίσατε κίτρινο μολύβι

Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στην επιλογή “Ας ξεκινήσουμε”. Αυτό θα σας οδηγήσει απευθείας σε λειτουργία επεξεργασίας.

Κατανόηση της διεπαφής κίτρινου μολυβιού

Η διεπαφή Yellow Pencil είναι πολύ καθαρή και διαισθητική στη χρήση. Η γραμμή που τρέχει κάτω από την αριστερή πλευρά της σελίδας εμφανίζει τα διαθέσιμα εργαλεία.

Κίτρινο αριστερό μπαρ μολυβιών

Το πλαίσιο που αιωρείται στη δεξιά πλευρά της σελίδας είναι το Panel Editor. Όταν δεν έχει επιλεγεί κανένα στοιχείο στη σελίδα, θα εμφανιστούν οι τρεις τύποι προσαρμογής στους οποίους μπορείτε να επεξεργαστείτε.

Κίτρινος πίνακας επεξεργασίας μολυβιών

Όταν κάνετε κλικ σε ένα στοιχείο της σελίδας, ο Πίνακας Επεξεργασίας θα αλλάξει ώστε να περιέχει τις ιδιότητες στυλ.

Επιλέχθηκε κίτρινο στοιχείο μολυβιού

Θα εμφανιστεί ένα μπλε πλαίσιο γύρω από ένα επιλεγμένο στοιχείο, που θα εμφανίζει πρόσθετες επιλογές προσαρμογής.

Επιλέχθηκε κίτρινο στοιχείο μολυβιού

Σημαντικά εργαλεία που θα χρειαστείτε

Η γραμμή εργαλείων, στην αριστερή πλευρά, εμφανίζει πολλά εργαλεία, αλλά μερικά είναι άμεσα σημαντικά για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε…

Εργαλεία γραμμής εργαλείων με κίτρινο μολύβι

 • Element Inspector – Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε στοιχείο στη σελίδα για προσαρμογή.
 • Αναίρεση και επανάληψη – Δοκιμάστε διαφορετικά σχέδια στη σελίδα σας με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να αναιρέσετε ή να επαναλάβετε τις τροποποιήσεις σας.
 • Πλήρης οθόνη – Εργασία σε πλήρη οθόνη, δίνοντάς σας μια σαφή εικόνα των προσαρμογών σας καθώς τις κάνετε.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας περιλαμβάνει τρία κρίσιμα κουμπιά…

Κίτρινα κουμπιά πίνακα επεξεργασίας μολυβιών

 • Ζωντανή προεπισκόπηση – Προεπισκόπηση των αλλαγών σας χωρίς να εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας το κίτρινο μολύβι.
 • Επαναφορά αλλαγών – Δεν σας αρέσουν οι τροποποιήσεις σας; Απλώς επαναφέρετε τις αλλαγές που κάνατε.
 • Αποθήκευση – Μόλις κάνετε προεπισκόπηση της εργασίας σας και είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, απλώς πατήστε το κουμπί αποθήκευσης.

Επιλογή ενός τύπου προσαρμογής

Κίτρινος τύπος προσαρμογής μολυβιού

Προτού επιλέξετε ένα στοιχείο στη σελίδα σας και αρχίσετε να το επεξεργάζεστε, πρέπει πρώτα να επιλέξετε έναν τύπο προσαρμογής. Αυτά εμφανίζονται στον Πίνακα επεξεργασίας, όταν δεν έχει επιλεγεί κανένα στοιχείο. Υπάρχουν τρεις τύποι για να διαλέξετε: Καθολική προσαρμογή, προσαρμογή μίας σελίδας και προσαρμογή προτύπων.

Κάθε ένας από τους τύπους είναι σχετικά αυτονόητος. Επιλέγοντας «Καθολική προσαρμογή» σημαίνει ότι οι αλλαγές που κάνετε θα ισχύουν για κάθε σελίδα του ιστότοπού σας. Εάν επιλέξετε “Προσαρμογή μίας σελίδας”, όλες οι τροποποιήσεις θα επηρεάσουν μόνο τη σελίδα στην οποία εργάζεστε. Η «Προσαρμογή προτύπων» ισχύει για τον τρέχοντα τύπο ανάρτησης, μια καλή επιλογή εάν θέλετε να διαμορφώσετε όλες τις σελίδες προϊόντων ή ιστολογίων.

Ο τύπος προσαρμογής που έχετε επιλέξει θα εμφανίζεται στο επάνω μέρος του Πίνακα επεξεργασίας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ότι επεξεργάζεστε με τον σωστό τύπο πριν αποθηκεύσετε την εργασία σας.

Τι μπορείτε να κάνετε με κίτρινο μολύβι?

Μόλις εξοικειωθείτε με τη διεπαφή, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε. Ακολουθεί ένα δείγμα μερικών από τα πολυάριθμα εργαλεία προσαρμογής και δυνατότητες που προσφέρει αυτή η προσθήκη. Αυτά θα σας βοηθήσουν στο δρόμο για τη δημιουργία μιας όμορφης και επαγγελματικής ιστοσελίδας.

Αλλαγή της τυπογραφίας

Τυπογραφία με κίτρινο μολύβι

Η επιλογή μιας γραμματοσειράς που είναι κατάλληλη για τον ιστότοπό σας είναι μια σημαντική εργασία. Το κίτρινο μολύβι παρέχει ποικιλία επιλογών για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το κείμενό σας με τρόπο που ταιριάζει με το σχεδιασμό του ιστότοπού σας και προσελκύει την προσοχή του αναγνώστη σας.

Κάντε κλικ σε μια ενότητα κειμένου που θέλετε να επεξεργαστείτε και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Κείμενο» από τον Πίνακα επεξεργασίας. Αυτό θα εμφανίσει τις επιλογές προσαρμογής για την τυπογραφία. Επιλέξτε από 600+ τύπους γραμματοσειρών, αλλάξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς, αλλάξτε το ύψος γραμμής, ελέγξτε το διάστημα των γραμμάτων και των λέξεων, καθώς και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου σας επιλέγοντας μία από τις μοντέρνες παλέτες χρωμάτων του Yellow Pencil ή επιλέγοντας τη δική σας επιλογή χρώματος.

Προσθήκη περιγράμματος

Κίτρινο περίγραμμα μολυβιού

Η προσθήκη περιγράμματος σε ορισμένα στοιχεία μιας σελίδας μπορεί να βοηθήσει στην επισήμανση σημαντικών πληροφοριών και στη δημιουργία αποτελεσματικών οπτικών στοιχείων. Αφού επιλέξετε την εικόνα ή το κείμενο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε ένα περίγραμμα, επιλέξτε «Περίγραμμα» από τον Πίνακα επεξεργασίας. Υπάρχουν τέσσερα στυλ

Αφού επιλέξετε την εικόνα ή το κείμενο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε ένα περίγραμμα, επιλέξτε «Περίγραμμα» από τον Πίνακα επεξεργασίας. Υπάρχουν τέσσερα στυλ περιγράμματος για να διαλέξετε. συμπαγές, διάστικτο, διακεκομμένο ή κρυφό. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το πλάτος του περιγράμματος για να το κάνετε πιο καθορισμένο και να αλλάξετε το χρώμα.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε ξεχωριστά κάθε πλευρά του περιγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μία από τις τέσσερις πλευρές μπορεί να έχει διαφορετικό χρώμα, στυλ και πάχος, με αποτέλεσμα μια μοναδική και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αλλάξτε το φόντο

Κίτρινο φόντο μολύβι

Ένα εντυπωσιακό φόντο μπορεί να συμβάλει στην εμφάνιση ενός στοιχείου. Το κίτρινο μολύβι σάς επιτρέπει να αλλάξετε το φόντο κάθε στοιχείου στον ιστότοπό σας.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο επιλεγμένο στοιχείο και επιλέξτε «Φόντο» από τον Πίνακα επεξεργασίας.

Εδώ μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του φόντου, να επιλέξετε από ένα από τα μοτίβα Yellow Pencils 300+ ή να επιλέξετε μια κλίση CSS. Έχετε επίσης την επιλογή να ανεβάσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες εικόνες. Μόλις αποφασίσετε για ένα φόντο, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος, τη θέση και, εάν έχετε προσθέσει μια εικόνα, επιλέξτε αν είναι στατική ή μετακινηθεί με την υπόλοιπη σελίδα.

Χρησιμοποιήστε κινούμενα σχέδια

Κίτρινο κινούμενο σχέδιο μολυβιών

Η χρήση κινούμενων εικόνων είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε το περιεχόμενό σας να επηρεάσει. Στην ενότητα “Κινούμενα σχέδια” στον Πίνακα επεξεργασίας, μπορείτε να προσθέσετε ένα εφέ κίνησης στο στοιχείο που έχετε επιλέξει.

Επιλέξτε μία από τις 50+ κινούμενες εικόνες στη διαχείριση ζωντανών κινούμενων εικόνων, από μεγέθυνση ή σβήσιμο, αναπήδηση, περιστροφή και πολλά άλλα. Μπορείτε να ελέγξετε τη διάρκεια και την καθυστέρηση, καθώς και να εκτελείτε πολλές κινούμενες εικόνες ταυτόχρονα, εάν το επιθυμείτε. Αυτό θα δώσει την πρωτοτυπία του ιστότοπού σας, καθώς και την προσοχή στις σημαντικές πτυχές της σελίδας σας. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια επιλέγοντας το Animation Generator στη γραμμή εργαλείων.

Αλλαγή μεγέθους και επανατοποθέτηση οποιουδήποτε στοιχείου

Η αλλαγή μεγέθους και η επανατοποθέτηση οποιουδήποτε στοιχείου είναι πολύ απλή με το κίτρινο μολύβι.

Για να αλλάξετε το μέγεθος, κάντε κλικ σε ένα αντικείμενο απευθείας, ώστε να εμφανίζεται γύρω από αυτό το μπλε επισημασμένο πλαίσιο. Στη συνέχεια, απλώς σύρετε τις οριζόντιες και κάθετες γραμμές του μπλε κουτιού για να αλλάξετε το μέγεθος.

Μέγεθος κίτρινου μολυβιού

Για να επανατοποθετήσετε ένα στοιχείο, κάντε κλικ πάνω του και στη συνέχεια κρατήστε πατημένο το κουμπί του ποντικιού σας. Σύρετε και αποθέστε το στην κατάλληλη θέση στη σελίδα.

Κίτρινο σταγόνα μολυβιού

Το μειονέκτημα αυτής της δυνατότητας μεταφοράς και απόθεσης είναι ότι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην προβολή σε κινητά. Χρησιμοποιήστε το Responsive Tool, που βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων, για να δείτε πώς θα φαίνεται η ιστοσελίδα σας σε όλα τα μεγέθη οθόνης. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ανάλογα το σχέδιό σας.

Τιμολόγηση

Κίτρινη τιμή μολυβιού

Η προσθήκη Yellow Pencil WordPress είναι διαθέσιμη από το CodeCanyon για $ 26. Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη 6 μηνών, αλλά έχετε την επιλογή να πληρώσετε επιπλέον 7,88 $ για να επεκτείνετε την υποστήριξη έως και 12 μήνες.

Τελικές σκέψεις

Το κίτρινο μολύβι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για χρήση εάν θέλετε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας στο WordPress. Οι δυνατότητες και η ευκολία χρήσης σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο WordPress. Για καλύτερα αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκάθαρο όραμα για το πώς θέλετε να εμφανίζεται ο ιστότοπός σας.

Το Yellow Pencil διαθέτει τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me