Δημιουργήστε προχωρημένες φόρμες δωρεάν με το Visual Form Builder WordPress Plugin

Το Visual Form Builder είναι ένα πρόσθετο WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες φόρμες τις οποίες οι επισκέπτες σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να επικοινωνήσουν μαζί σας και να σας στείλουν πληροφορίες. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τυπικές φόρμες επικοινωνίας για τον ιστότοπό σας, το Visual Form Builder διαθέτει μια ολόκληρη σειρά δυνατοτήτων που το καθιστούν εύκολο δημιουργήστε πολύ πιο προηγμένες φόρμες για μια σειρά σκοπών. Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με το Visual Form Builder και πώς μπορείτε να το προσθέσετε σε αυτήν τη φόρμα WordPress για να δημιουργήσετε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο φόρμας για τον ιστότοπό σας.


Τι μπορείτε να κάνετε με το Visual Form Builder

Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλετε να προσθέσετε μια φόρμα στον ιστότοπό σας περιλαμβάνουν τη διευκόλυνση των επισκεπτών σας να σας στέλνουν ένα μήνυμα, να κλείνουν ραντεβού, να σας στέλνουν αρχεία, να υποβάλλουν ερωτήσεις και ακόμη και να σας προσλαμβάνουν.

Η προσθήκη Visual Form Builder διατίθεται σε δύο ποικιλίες: Ελεύθερος και premium. Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε τι μπορείτε να κάνετε με τη δωρεάν έκδοση και πώς εσείς μπορεί γρήγορα να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη φόρμα για να λάβετε τον σωστό τύπο μηνυμάτων και πληροφοριών από τους επισκέπτες σας Με τη δωρεάν έκδοση του Visual Form Builder μπορείτε να επιλέξετε από μια εντυπωσιακή επιλογή τύπων πεδίων για προσθήκη στις φόρμες σας, όπως:

 • Κείμενο: ιδανικό για εισαγωγή μίας γραμμής κειμένου
 • Περιοχή κειμένου: χρησιμοποιείται για την εισαγωγή μεγαλύτερου μηνύματος
 • Πλαίσιο ελέγχου: επιλέξτε πολλές επιλογές από μια λίστα
 • Κουμπί επιλογής: επιλέξτε μία μόνο επιλογή από μια λίστα
 • Επιλογή λίστας: επιλέξτε στοιχεία από μια λίστα
 • Διεύθυνση: φυσική τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένων οδών, πόλεων κ.λπ..
 • Ημερομηνία: με τον επιλογέα ημερομηνίας
 • Email: διεύθυνση email αποστολέα
 • URL: διεύθυνση ιστότοπου
 • Νόμισμα: νομισματική αξία
 • Αριθμός
 • Χρόνος: 12 ή 24 ώρες
 • Τηλέφωνο: ΗΠΑ και διεθνείς μορφές
 • HTML
 • Ανέβασμα αρχείου
 • Οδηγίες: απλό κείμενο ή μορφοποίηση HTML

Το Visual Form Builder καθιστά επίσης εύκολο να διασφαλίσετε ότι οι επισκέπτες σας εισάγουν τις σωστές πληροφορίες σε κάθε πεδίο φόρμας έως την επικύρωση αυτόματα.

Επικυρωτής πεδίου

Ένα άλλο πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό αυτού του πρόσθετου δημιουργού φόρμας WordPress είναι ότι είναι προσθέτει επαλήθευση anti-spam στις φόρμες σας. Αυτό το πεδίο ζητά από τους χρήστες σας να εκτελέσουν ένα απλό το οποίο πρέπει να συμπληρώσουν σωστά προτού μπορέσουν να υποβάλουν τη φόρμα.

Επαλήθευση κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Αυτό θα βοηθήσει στην αποτροπή της κατάχρησης της φόρμας σας από ανεπιθύμητους χρήστες που ελπίζουν να πλημμυρίσουν τα εισερχόμενά σας με ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία θα συμβούν γρήγορα εάν δεν συμπεριλάβετε κάποια μορφή επαλήθευσης από τον άνθρωπο. Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά της δωρεάν έκδοσης του Visual Form Builder περιλαμβάνουν:

 • Αποθηκεύστε τις υποβολές στη βάση δεδομένων του WordPress
 • Εξαγωγή υποβολών ως αρχείο CSV
 • Αποστολή υποβολών σε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Ανακατεύθυνση των χρηστών σε μια σελίδα ή διεύθυνση URL κατά την υποβολή
 • Στείλτε αποδείξεις επιβεβαίωσης στους χρήστες
 • Διπλότυπες φόρμες για εξοικονόμηση χρόνου
 • Τακτοποίηση πεδίων σε στήλες
 • Προσαρμόστε τη φόρμα με CSS

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε με το Visual Form Builder πέρα ​​από τα τυπικά χαρακτηριστικά μιας βασικής προσθήκης φόρμας επαφής.

Οδηγός για τη χρήση του Visual Form Builder

Καθώς εξετάζουμε τη δωρεάν έκδοση του Visual Form Builder, μπορεί να εγκατασταθεί στον ιστότοπό σας απευθείας μέσω της περιοχής διαχείρισης WordPress. Απλώς συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου σας και μεταβείτε στην ενότητα Πρόσθετα> Προσθήκη νέου.

Προσθήκη προσθήκης

Μόλις φτάσετε εκεί, αναζητήστε το Visual Form Builder και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση τώρα, ακολουθούμενο από το σύνδεσμο Ενεργοποίηση τώρα για να το προσθέσετε στον ιστότοπό σας. Μετά την ενεργοποίηση θα δείτε ένα νέο στοιχείο στο μενού πλευρικής γραμμής με τίτλο Visual Form Builder. Από εκεί μπορείτε να διαμορφώσετε την προσθήκη, να εξαγάγετε τις φόρμες σας, να δείτε τις υποβολές φόρμας και να προσθέσετε μια νέα φόρμα. Καθώς το Visual Form Builder δεν συνοδεύεται από προ-ενσωματωμένες φόρμες, το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε ένα νέο κάνοντας κλικ στο στοιχείο μενού Προσθήκη νέας φόρμας.

Δημιουργία νέας φόρμας

Το πρώτο στάδιο της δημιουργίας μιας νέας φόρμας είναι να του δώσετε ένα όνομα, να εισαγάγετε το όνομά σας, να ορίσετε την απάντηση στο email, το θέμα του email που θα σταλεί και σε ποια διεύθυνση email θα στείλετε την υποβολή της φόρμας.

Προσθήκη νέας φόρμας

Μόλις εισαχθούν τα βασικά, μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία της φόρμας. Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί ρυθμίσεων στο επάνω μέρος της σελίδας δημιουργού φόρμας.

Ρυθμίσεις δημιουργίας οπτικής φόρμας

Από εδώ μπορείτε να καθορίσετε ποιος θα λάβει ένα αντίγραφο της υποβολής, τι θα συμβεί στον χρήστη αφού υποβάλει τη φόρμα του, καθώς και αν θα στείλτε ένα email ειδοποίησης στον χρήστη επιβεβαιώνοντας την υποβολή τους.

Βήμα 1

Μόλις ρυθμιστεί η φόρμα, τα πεδία μπορούν να προστεθούν. Η προσθήκη των διαφόρων τύπων πεδίων στη φόρμα σας είναι τόσο εύκολη όσο κάνοντας κλικ σε μία από τις διαθέσιμες επιλογές στα αριστερά. Μόλις προστεθεί ένα πεδίο στη φόρμα μπορεί να είναι σύρθηκε και έπεσε στη θέση του. Τα πεδία φόρμας μπορούν επίσης να εξατομικευτούν για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο επέκτασης.

Βήμα 2

Αυτό σας επιτρέπει προσθήκη προσαρμοσμένων ετικετών να καθοδηγήσει τους χρήστες τι να εισέλθουν σε κάθε πεδίο. Εάν σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε να δείτε πώς θα εμφανίζεται η φόρμα σας όταν δημοσιεύεται στον ιστότοπό σας, πρέπει πρώτα να αποθηκεύσετε και μετά να συμπληρώσετε τη φόρμα και στη συνέχεια να εισαγάγετε σε μια ανάρτηση ή σελίδα.

Δημοσίευση των εντύπων

Το Visual Form Builder καθιστά όσο το δυνατόν πιο εύκολο να εισαγάγετε μια φόρμα σε μια ανάρτηση ή σελίδα χάρη στο κουμπί που προστίθεται στον επεξεργαστή αναρτήσεων WordPress.

Βήμα 3

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη φόρμας μπορείτε, στη συνέχεια, να επιλέξετε από όλες τις υπάρχουσες φόρμες που έχουν δημιουργηθεί και, στη συνέχεια, να εισαγάγετε τη φόρμα στην ανάρτηση ή τη σελίδα σας. Εάν πρέπει να αλλάξετε τη θέση της φόρμας, μπορείτε απλά κόψτε και επικολλήστε τον σύντομο κωδικό. Για να δείτε τη νέα σας φόρμα, κάντε κλικ στο κουμπί Προεπισκόπηση ανάρτησης για να τη δείτε σε δράση.

Φόρμα παραδείγματος

Εάν η φόρμα δεν φαίνεται αρκετά σωστή, μπορείτε να επιστρέψετε το εργαλείο δημιουργίας φόρμας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Προβολή υποβολών φόρμας

Εκτός από την αποστολή των υποβολών φόρμας σε μια επιλογή διευθύνσεων email της επιλογής σας, το Visual Form Builder επίσης αποθηκεύει υποβολές στη βάση δεδομένων του WordPress. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε και να δείτε όλες τις καταχωρήσεις φόρμας σε ένα μέρος εντός της περιοχής διαχείρισης WordPress, αντί να κάνετε αναζήτηση μέσω των εισερχομένων σας. Κατά την προβολή μεμονωμένων υποβολών, έχετε επίσης την επιλογή εκτύπωσης.

Προβολή αποθηκευμένων υποβολών

Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τις αποθηκευμένες καταχωρήσεις φόρμας ως αρχείο CSV για προβολή σε εφαρμογή όπως το Excel. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να φιλτράρετε τις υποβολές, να τις μοιραστείτε με συναδέλφους ή να τις δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για φύλαξη.

Εξαγωγή υποβολών φόρμας

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για ελεύθερους επαγγελματίες και παρόχους υπηρεσιών ποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει γρήγορα μια λίστα ιστορικών ερευνών από πιθανούς πελάτες με τους οποίους μπορούν στη συνέχεια να επικοινωνήσουν για να δημιουργήσουν περισσότερες επιχειρήσεις.

συμπέρασμα

Το Visual Form Builder είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν πιο προηγμένες φόρμες από μια βασική φόρμα επικοινωνίας για τον ιστότοπό τους. Ωστόσο, όπως είναι τόσο εύκολο στη χρήση, Ακόμα και εκείνοι που αναζητούν μια απλή λύση φόρμας επικοινωνίας θα το βρουν μια κατάλληλη επιλογή που τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πιο περίπλοκες φόρμες καθώς αυξάνονται οι ανάγκες τους.

Για όσους χρειάζονται ακόμη περισσότερες δυνατότητες, η επαγγελματική έκδοση και τα πρόσθετά της κάνουν ένα ήδη χρήσιμο πρόσθετο ακόμη πιο χρήσιμο και αξίζει τον κόπο να το ελέγξετε.

Λάβετε το Visual Form Builder Δωρεάν WordPress Plugin

Για τι σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια προηγμένη φόρμα; Σας παρακαλούμε μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me