Προσθέστε έναν πίνακα συζητήσεων Q&A στον ιστότοπό σας με την προσθήκη CM Answers WordPress

Η συμμετοχή σε κοινωνικές συζητήσεις είναι τόσο σημαντικό μέρος της σύνδεσης στο Διαδίκτυο στις μέρες μας. Είναι πρακτικά υποχρεωτικό. Με αυτό κατά νου, εάν εσείς Πραγματικά Θέλετε να προωθήσετε τη συζήτηση για τη βιομηχανία ή την επωνυμία σας, γιατί να μην συμπεριλάβετε ένα φόρουμ συζήτησης απευθείας στον ιστότοπό σας; Χάρη στην προσθήκη CM Answers από τα CM Plugins, μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό.


Αυτή η προσθήκη WordPress επιτρέπει στους επισκέπτες να δημοσιεύουν ερωτήσεις και απαντήσεις στο Υπερχείλιση στοίβας στυλ και σύνδεση χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων (Facebook, Google+ ή LinkedIn) για μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Τι κάνει το πρόσθετο CM Answers?

Αυτή η προσθήκη WordPress προσφέρει έναν ελαφρύ τρόπο προσθήκης φόρουμ συζήτησης στον ιστότοπό σας. Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό σύστημα σχολιασμού, το CM Answers ενθαρρύνει πραγματικά τη δημιουργία κοινότητας γύρω από οποιοδήποτε θέμα της επιλογής σας. Μπορείτε να ζητήσετε συγκεκριμένες ερωτήσεις για να ζητήσετε σχόλια από τους επισκέπτες σας ή μπορείτε να επιτρέψετε στους επισκέπτες να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις και να ξεκινήσουν τις δικές τους συζητήσεις. Από σένα εξαρτάται.

Ένα φόρουμ συζήτησης μπορεί να εξυπηρετήσει ένα ευρύ φάσμα σκοπών, από την παραδοσιακή συζήτηση, στην Ε & Α, στην υποστήριξη χρηστών ή πελατών. Είναι πραγματικά ευέλικτο και δεν θα καταργήσει τον ιστότοπό σας σε αντίθεση με κάποιες άλλες προσθήκες συζήτησης.

Υπάρχει μια δωρεάν και δωρεάν έκδοση αυτής της προσθήκης. Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να ελέγξουμε τις διαθέσιμες λειτουργίες σε κάθε μία.

Ελεύθερος

ο Δωρεάν έκδοση αυτής της προσθήκης σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα βασικό φόρουμ συζήτησης. Μπορείτε να εποπτεύετε ερωτήσεις και απαντήσεις και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email όταν δημοσιεύονται νέες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν (και να εξαιρεθούν) να λαμβάνουν ειδοποιήσεις. Μπορείτε επίσης να δείτε έναν αριθμό προβολών και έναν αριθμό απαντήσεων. Υπάρχουν επίσης αρκετές επιλογές προσαρμογής για την τροποποίηση του προτύπου για να ταιριάζει στις ανάγκες του χρήστη σας. Οι ερωτήσεις μπορούν να ψηφιστούν για να αλλάξουν την κατάταξή τους στη λίστα επίσης. Η προσθήκη είναι προσβάσιμη στο μενού του πίνακα ελέγχου:

Πίνακας ελέγχου απαντήσεων CM

Είναι εύκολο να μετριαστεί. Προσθέστε ερωτήσεις και απαντήσεις ή / και μετριάστε αυτές που προστέθηκαν από τους χρήστες. Σημείωση: Η παρακάτω εικόνα δείχνει την έκδοση Pro.

CM απαντά σε ερωτήσεις

Υπέρ

Η έκδοση Pro Answers με άδεια χρήσης Pro είναι η έκδοση με την οποία είχα λίγο χρόνο, γι ‘αυτό θα μιλήσω περισσότερο σήμερα. Η έκδοση Pro κοστίζει $ 29 και περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα στην δωρεάν έκδοση, καθώς και πολλές επιπλέον δυνατότητες. Το First up είναι μια ολοκαίνουργια δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης που επιτρέπει στους διαχειριστές να ορίσουν ποιοι μπορούν να κάνουν και να απαντούν σε ερωτήσεις. Οι επιλογές περιλαμβάνουν Ολοι, Συνδεδεμένοι χρήστες, και Κατά ρόλο:

Έλεγχος πρόσβασης απαντήσεων CM

Περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία σύντομων κωδικών που σας επιτρέπει να εισαγάγετε μια λίστα ερωτήσεων με τον σύντομο κωδικό cma-ερωτήσεις. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε παραμέτρους σε αυτήν, ώστε η λίστα να εμφανίζει ένα συγκεκριμένο σύνολο ερωτήσεων από έναν συγκεκριμένο συγγραφέα, που είναι οι πιο δημοφιλείς και ούτω καθεξής..

Η έκδοση Pro επιτρέπει την ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων με αρκετούς δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Twitter, το Facebook, το Google+, το LinkedIn και το Microsoft Live. Σε κάθε επισκέπτη παρέχεται επίσης πρόσβαση σε έναν μεμονωμένο πίνακα ελέγχου που παραθέτει τις «Ερωτήσεις μου» και «Οι απαντήσεις μου». Αυτά μπορούν να προστεθούν σε σελίδες προφίλ χρήστη χρησιμοποιώντας συντομεύσεις.

Η ενσωμάτωση Widget σάς επιτρέπει να εμφανίζετε μόνο τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που θέλετε σε οποιαδήποτε περιοχή εντός του επιλεγμένου θέματος που υποστηρίζει widget, όπως η πλευρική γραμμή. Υπάρχουν ρυθμίσεις για την πλαϊνή μπάρα προσβάσιμη στο μενού προσθηκών:

CM Απαντήσεις Sidebar

Μπορείτε επίσης να ορίσετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις εποπτείας στην έκδοση Pro. Αυτές οι ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να καθορίσετε μια λίστα ατόμων που μπορούν να δημοσιεύσουν ερωτήσεις ή / και απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από τη διαδικασία εποπτείας. Αυτό μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τη συζήτηση στον ιστότοπό σας. Φυσικά, βεβαιωθείτε ότι παρέχετε αυτές τις εξαιρέσεις μόνο σε όσους έχουν αποδειχθεί αξιόπιστοι και ικανοί:

Παρακολούθηση απαντήσεων CM

Ακολουθούν μερικές ακόμη προδιαγραφές σχετικά με την άδεια Pro που πρέπει να γνωρίζετε:

 • Υποστήριξη πολλαπλών ιστότοπων
 • Η δυνατότητα εμφάνισης ή απόκρυψης προβολών για συγκεκριμένες ερωτήσεις
 • Κάθε χρήστης λαμβάνει μια σελίδα δημόσιου προφίλ που δημιουργείται αυτόματα με τη δυνατότητα να προσθέσει έναν σύνδεσμο σε ένα προφίλ κοινωνικών μέσων.
 • Ενσωμάτωση Gravatar
 • Επιτρέπει συνημμένα
 • Η δυνατότητα αλλαγής της σειράς με την οποία παρουσιάζονται οι απαντήσεις.
 • Υποστήριξη Ajax
 • Υποστήριξη ετικετών
 • Η δυνατότητα προσθήκης “κολλώδους” ερωτήσεων που εμφανίζονται στην κορυφή όλων των ερωτήσεων ή / και απαντήσεων και επισημαίνονται με ένα χρώμα φόντου που καθορίζετε.
 • Υποστήριξη για αποσπάσματα κώδικα.
 • Προσαρμογή μόνιμων συνδέσμων
 • Η δυνατότητα να κάνετε CM Answers ως αρχική σελίδα για τον ιστότοπό σας.
 • Widget κοινωνικής κοινοποίησης για σελίδες ερωτήσεων.
 • Το μήνυμα ευχαριστίας CM Answers αφαιρείται από το υποσέλιδο
 • Η δυνατότητα επεξεργασίας ερωτήσεων και απαντήσεων μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπο.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια δήλωση αποποίησης που θα βλέπουν οι χρήστες του ιστότοπού σας για πρώτη φορά. Κάθε χρήστης μπορεί να κληθεί να αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπού σας:

CM Απαντήσεις Αποποίηση ευθύνης

Δημιουργία πίνακα συζητήσεων

Αφού εξοικειώθηκα με τα χαρακτηριστικά των CM Answers, η διαδικασία ρύθμισης ήταν εξαιρετικά απλή. Οι ρυθμίσεις του ταμπλό είναι διαισθητικές και εύκολες στην παρακολούθηση. Απλώς κάντε κλικ σε κάθε καρτέλα για να προχωρήσετε στην επόμενη οθόνη επιλογών προσαρμογής:

Ρυθμίσεις απαντήσεων CM

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την εμφάνιση των ερωτήσεων και των απαντήσεων για τον τελικό χρήστη. Απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα “Εμφάνιση”:

Εμφάνιση CM απαντήσεων

Θα σας παρουσιαστούν πολλές επιλογές, από την τροποποίηση του τρόπου αναγνώρισης των ερωτήσεων, τον αριθμό των ερωτήσεων που εμφανίζονται σε κάθε σελίδα, έως την εμφάνιση του αριθμού προβολών και άλλων.

Εάν οι χρήστες επιλέξουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν έχουν αναρτηθεί νέες ερωτήσεις ή απαντήσεις στον ιστότοπό σας, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης αντικατοπτρίζει σωστά την επωνυμία σας:

Ειδοποιήσεις απαντήσεων CM

Αυτό που βρήκα ότι λειτουργεί καλύτερα είναι να κάνω κλικ σε κάθε μια από τις καρτέλες και να δω ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες. Η πρακτική προσέγγιση θα σας επιτρέψει να βρείτε μια καλύτερη ιδέα για το τι μπορείτε να πετύχετε με αυτήν την προσθήκη και πώς μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες του ιστότοπού σας.

Όσον αφορά την προσθήκη περιεχομένου, δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό. Ο σύνδεσμος Ερωτήσεις για την προσθήκη που είναι ορατή στην αριστερή πλευρά του πίνακα ελέγχου του WordPress σας μεταφέρει στην ακόλουθη οθόνη:

CM απαντά σε ερωτήσεις

Από εδώ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο «Προσθήκη ερώτησης» και μπορείτε να εισαγάγετε την ερώτησή σας, να την κατηγοριοποιήσετε και να προσθέσετε ετικέτες. Το τελικό αποτέλεσμα θα μοιάζει κάπως έτσι. Σημειώστε το διαφορετικό χρώμα φόντου στην “κολλώδη” ερώτηση στην κορυφή:

Ερώτηση_ εικόνα

Το μενού Answers προσφέρει μια παρόμοια διεπαφή. Η σελίδα απαντήσεων θα μοιάζει με αυτήν για τους τελικούς χρήστες, όπου καλούνται να συνεισφέρουν:

firstQ_image

Επιστροφή στις Ρυθμίσεις, στην καρτέλα “Νήμα” μπορείτε να τροποποιήσετε τον τρόπο εμφάνισης των ερωτήσεων και των απαντήσεων:

Νήμα απαντήσεων CM

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα συνημμένα, να ορίσετε ένα μέγιστο μέγεθος αρχείου, να ενεργοποιήσετε τις βαθμολογίες και ούτω καθεξής.

Η προσαρμογή του τρόπου εμφάνισης και λειτουργίας των ερωτήσεων και απαντήσεων, του φόρουμ συζήτησης ή του φόρουμ υποστήριξης είναι απλή και απλή με αυτήν την προσθήκη.


Αν και υπάρχουν πολλά πρόσθετα συζήτησης, το πρόσθετο CM Answers ενσωματώνεται καλά με το WordPress και δίνει στους διαχειριστές και στους χρήστες έναν απλό τρόπο αλληλεπίδρασης. Οι διαχειριστές θα βρουν την προσαρμογή του φόρουμ μια απλή διαδικασία που μπορεί να τροποποιηθεί με ιδιοτροπία. Οι χρήστες θα βρουν την τελική εμπειρία να είναι ευχάριστη και απλή στη συμβολή τους. Δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος της διαδικτυακής αφοσίωσης σήμερα ενθαρρύνει τη συμμετοχή των επισκεπτών σας, αυτή η προσθήκη φαίνεται ένας βολικός τρόπος για να ενθαρρύνετε τη συζήτηση, ακόμα και όταν δεν είστε άμεσα για να ελέγξετε άμεσα.

Αυτό το πρόσθετο συνδυάζεται καλά με το πρόσθετο CM Tooltips Γλωσσάρι για το οποίο μιλήσαμε λίγο πριν. Και οι δύο είναι εύχρηστες και το καθιστούν ένα σημείο να καταστήσουν τους ιστότοπους WordPress πιο λειτουργικούς χωρίς να προσθέσουν bloat.

Έχετε δοκιμάσει τις απαντήσεις CM; Τι σκέφτηκες? Ενημερώστε μας πώς λειτουργεί για εσάς στα σχόλια.

Λήψη απαντήσεων CM Ελεύθερος ή επαγγελματίας τώρα!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me