Πώς να προσθέσετε ειδοποιήσεις push στον ιστότοπό σας στο WordPress

Πώς να προσθέσετε ειδοποιήσεις push στον ιστότοπό σας στο WordPress

Κάθε webpreneur που έχω συναντήσει όνειρα για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό τους. Όπως και εσείς, είναι συνήθως έτοιμοι να κάνουν ό, τι χρειάζεται για να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αρχάριοι καταφεύγουν σε τεχνικές SEO blackhat που παράγουν βραχυπρόθεσμα οφέλη, αλλά οδηγούν σε κυρώσεις της Google, πράγμα που είναι λυπηρό.


Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλοί νόμιμοι τρόποι για να οδηγήσετε σχετική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Για να σας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, οι συμβατικές μέθοδοι για την απόκτηση περισσότερων αναγνωστών και πελατών περιλαμβάνουν μάρκετινγκ μέσω email, SMS, SEM, whitehat SEO, PPC, μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και – σχετικά νέα στην αγορά – ειδοποιήσεις push.

Εάν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας ειδοποιήσεις push, θα λατρέψετε αυτήν την ανάρτηση. Στη σημερινή υπηρεσία, σας δείχνουμε ακριβώς πώς να προσθέσετε ειδοποιήσεις push στον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας το δημοφιλές OneSignal υπηρεσία. Με άλλα λόγια, δημιουργήσαμε το δωρεάν Πρόσθετο OneSignal WordPress και διαμορφώστε το όλο πράγμα για να στείλετε μια ειδοποίηση push test, ξέρετε, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στο έδαφος τρέχοντας.

Εάν αυτό ακούγεται σαν κάτι που θα θέλατε να κάνετε, γεμίστε την κούπα σας, επειδή υπάρχουν πολλά να μάθετε. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, τις καλύτερες συμβουλές μάρκετινγκ και τις γενικές σκέψεις στα σχόλια.

Τι είναι οι ειδοποιήσεις προώθησης?

Προεπισκόπηση ειδοποιήσεων push

Οι ειδοποιήσεις push είναι ειδοποιήσεις με δυνατότητα κλικ που στέλνει ο ιστότοπός σας σε υπολογιστή ή κινητή συσκευή. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο κανάλι μάρκετινγκ, το οποίο σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα μάρκετινγκ στους επισκέπτες του ιστότοπού σας πολύ μετά την έξοδο από τον ιστότοπό σας ή το κλείσιμο των προγραμμάτων περιήγησής τους.

Το μάρκετινγκ Push notification αυξάνεται σε δημοτικότητα, καθώς δεν απαιτεί από τον επισκέπτη να παρέχει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας για να εγγραφεί. Είναι μια νέα μορφή διακόψτε το μάρκετινγκ με υψηλότερες τιμές opt-in και click-through σε σύγκριση με άλλες μορφές μάρκετινγκ, όπως email.

Αυτό είναι σωστό, οι ειδοποιήσεις push είναι πολύ δημοφιλείς, καθώς οι μεγάλες επωνυμίες όπως το Facebook και το Pinterest χρησιμοποιούν μεταξύ άλλων την τακτική για να κάνουν τους χρήστες να επιστρέφουν για περισσότερο περιεχόμενο. Η παρακάτω εικόνα σάς δείχνει τις ειδοποιήσεις push Facebook σε δράση.

push notifications facebook παράδειγμα

Αλλά μην πάρετε τα λόγια μου για αυτό, εδώ είναι μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τις ειδοποιήσεις push σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο SendX.

  • Οι ειδοποιήσεις push έχουν μέσο ποσοστό συμμετοχής 7 – 10%
  • Η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων των ειδοποιήσεων push είναι 4 έως 8 φορές μεγαλύτερη από το CTR email
  • Το Push έχει μέσο ποσοστό διαγραφής 10%
  • Οι ιστότοποι του ηλεκτρονικού εμπορίου καθοδηγούν το πακέτο ως προς την υιοθέτηση των ειδοποιήσεων push που ακολουθούνται από ιστότοπους μέσων και εταιρείες SaaS
  • Για ιστότοπους χρηματοδότησης, το web push έχει ποσοστό συμμετοχής 15% και CTR 30%. Το ποσοστό συμμετοχής και το CTR για ιστότοπους τζόγου είναι 20% και 15% αντίστοιχα. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν ποσοστό συμμετοχής και CTR 10%.

Εκτός αυτού, πώς χρησιμοποιείτε τις ειδοποιήσεις push για να προωθήσετε την επιχειρηματική σας ατζέντα?

Τρόπος χρήσης των ειδοποιήσεων Push

Οι ειδοποιήσεις προώθησης είναι χρήσιμες σε διάφορα σενάρια. Άγνωστο σε πολλούς αρχάριους, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις χρήσης για ειδοποιήσεις push, όπως.

  • Αποστολή ειδοποιήσεων ευαίσθητων στο χρόνο, που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις πώλησης, ειδοποιήσεις πτήσεων, έκτακτες ειδήσεις, ενημερώσεις αθλητικών αποτελεσμάτων κ.λπ..
  • Δημιουργία αφοσίωσης στέλνοντας στους χρήστες ειδοποιήσεις για νέο περιεχόμενο ιστού, αναρτήσεις ιστολογίου, μελέτες περιπτώσεων, λευκές βίβλους κ.ο.κ.
  • Εκ νέου στόχευση στέλνοντας ενημερώσεις σε απόθεμα καθώς και ειδοποιήσεις εγκατάλειψης καλαθιού αγορών
  • Διατήρηση πελατών στέλνοντας ειδοποιήσεις push σχετικά με στοχευμένες εκπτώσεις και καμπάνιες επανάληψης

TL; DR: Το μάρκετινγκ Push notification συνοδεύεται από πολλά οφέλη, όπως υψηλά ποσοστά συμμετοχής, χαμηλά ποσοστά εγγραφής, περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων, καλύτερη παράδοση, αυξημένη αφοσίωση και – όπως αναφέραμε προηγουμένως – υψηλότερο CTR από πολλές άλλες μορφές μάρκετινγκ.

Τώρα που το push notification marketing δεν ακούγεται σαν εξωγήινη τεχνολογία, ας δημιουργήσουμε και διαμορφώσουμε την υπηρεσία ειδοποιήσεων push OneSignal στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Τρόπος εγκατάστασης ειδοποιήσεων push OneSignal

Πρόσθετο OneSignal Free Web Push Notifications

Για να ρυθμίσουμε την υπηρεσία ειδοποιήσεων push OneSignal, χρησιμοποιούμε την ωραία προσθήκη OneSignal WordPress. Η προσθήκη είναι διαθέσιμη στο αποθετήριο plugin WordPress.org που σημαίνει ότι μπορείτε να την εγκαταστήσετε από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress.

Χρησιμοποιούμε επίσης ένα όνομα τομέα έτοιμο για SSL και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε το ίδιο. Εκτός αυτού, το SSL ενισχύει την ασφάλεια του ιστότοπού σας στο WordPress και σημαίνει καλά πράγματα για τις προσπάθειές σας στο SEO.

Αλλά πώς ρυθμίζετε τις ειδοποιήσεις push OneSignal? Μην ανησυχείτε, είναι τόσο εύκολο όσο η πίτα – τα πράγματα της τέταρτης τάξης, και δεν θα χρειαστεί να μασάτε το πληκτρολόγιό σας, όπως το μάγκα στην παραπάνω εικόνα. Ή τρυπήστε το φορητό υπολογιστή σας, όποιο από τα δύο είναι πρώτο first

Προχωράω.

Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου όπως φαίνεται παρακάτω.

εγκατάσταση ενός νέου πρόσθετου wordpress

Κάτι τέτοιο σας οδηγεί στο Προσθήκη προσθηκών σελίδα όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε προσθήκες από τον υπολογιστή σας ή απευθείας από το repo WordPress.org plugin. Σε αυτήν την οθόνη, πληκτρολογήστε “OneSignal” στο πλαίσιο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και μόλις βρείτε την προσθήκη, πατήστε το Εγκατάσταση τώρα κουμπί όπως περιγράφουμε λεπτομερώς στην παρακάτω εικόνα.

εγκαθιστώντας το πρόσθετο wordign

Περιμένετε την εγκατάσταση και, τέλος, πατήστε το Θέτω εις ενέργειαν κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

ενεργοποιώντας το plugin wordign

Η ενεργοποίηση της προσθήκης προσθέτει ένα νέο OneSignal Push στοιχείο στο μενού διαχειριστή του WordPress.

Τρόπος ρύθμισης των ειδοποιήσεων Push OneSignal

Ενώ η υπηρεσία ειδοποιήσεων push OneSignal διαθέτει πολλές δυνατότητες, είναι πολύ εύκολο να διαμορφώσετε και να χρησιμοποιήσετε. Για να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις push OneSignal, κάντε κλικ στο OneSignal Push στο μενού διαχειριστή του WordPress, όπως τονίζουμε στο screengrab παρακάτω.

Στοιχείο μενού wordpress ειδοποιήσεις oneignal push

Αυτό θα σας οδηγήσει στη σελίδα ρυθμίσεων του OneSignal που φαίνεται στο στιγμιότυπο παρακάτω.

σελίδα ρυθμίσεων oneignal στο wordpress admin

Παρατηρήστε την ειδοποίηση στην κορυφή της σελίδας; Λοιπόν, σας ενημερώνει τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, ακριβώς όπως οι οδηγίες που εμφανίζονται στο Ρύθμιση καρτέλα όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. ο Διαμόρφωση Η καρτέλα που εμφανίζεται δίπλα σας επιτρέπει να συνδέσετε την υπηρεσία ειδοποιήσεων push OneSignal με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Η παρακάτω εικόνα σας δείχνει τις διαθέσιμες επιλογές στο Διαμόρφωση αυτί; επιλογές που χρησιμοποιείτε για τη διαμόρφωση, τον έλεγχο και την προσαρμογή των ειδοποιήσεων push.

σελίδα διαμόρφωσης plugin wordign notifications

Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό OneSignal

Κάνεις μια χαρά, μέχρι τώρα τόσο καλά. Τώρα, ας ξεκινήσουμε να δουλεύουμε και να δημιουργήσουμε πραγματικά μια εφαρμογή push web που λειτουργεί. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμός OneSignal.

Πως?

Στο Ρύθμιση καρτέλα, κάντε κλικ στο OneSignal σύνδεσμος όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

σύνδεσμος δημιουργίας λογαριασμού oneignal στο wordpress

Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να κατευθύνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο onesignal.com. Ωστόσο, κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο ανοίγει ο επίσημος ιστότοπος OneSignal σε μια νέα καρτέλα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε κουμπί όπως επισημαίνουμε στην παρακάτω εικόνα.

επίσημος ιστότοπος oneignal

Κάτι τέτοιο οδηγεί σε μια απλή και σύντομη φόρμα εγγραφής. Συμπληρώστε τη φόρμα με το email, τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα της εταιρείας σας και μετά πατήστε το Δημιουργήστε λογαριασμό κουμπί. Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το GitHub, το Google ή το Facebook, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

φόρμα δημιουργίας λογαριασμού

Με την επιτυχή εγγραφή, το OneSignal θα σας ζητήσει να ελέγξετε το email σας για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Συνδεθείτε στο γραμματοκιβώτιό σας και κάντε κλικ στο Κάντε κλικ εδώ για να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας κουμπί όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

ενεργοποίηση email λογαριασμού oneignal

Κάνοντας κλικ στο παραπάνω κουμπί επιβεβαιώνεται ο λογαριασμός σας και ανοίγει το ταμπλό του OneSignal σε μια νέα καρτέλα. Το OneSignal σας καλωσορίζει με μια περιοδεία επιβίβασης που μπορείτε να κάνετε ή να παραλείψετε όπως φαίνεται παρακάτω.

Έναρξη περιήγησης ταμπλό

Αλλά αν κάνετε την περιήγηση ή όχι, θα καταλήξετε τελικά στον απλό πίνακα ελέγχου OneSignal που εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα.

ταμπλό

Δημιουργήστε μια εφαρμογή Web Push

Τώρα που έχετε έναν ενεργό λογαριασμό OneSignal, ας δημιουργήσουμε την πρώτη σας εφαρμογή web push. Κάντε κλικ στο Προσθήκη εφαρμογής κουμπί στον πίνακα ελέγχου OneSignal, όπως τονίζουμε στην παρακάτω εικόνα.

Προσθέστε ένα όνομα εφαρμογής, ώστε να μπορείτε να το βρείτε εύκολα την επόμενη φορά μέσω του αναδυόμενου παραθύρου που εμφανίζεται και πατήστε το Προσθήκη εφαρμογής κουμπί όπως περιγράφεται παρακάτω.

ονομασία oneignal web push app

Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε Web Push και κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί όπως επισημαίνουμε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Προσθήκη WordPress ή Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και στη συνέχεια το WordPress καρτέλα όπως φαίνεται παρακάτω.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, συμπληρώστε τη φόρμα, ανεβάστε το εικονίδιο και πατήστε το Σώσει κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε την εφαρμογή push web και εκτίθεται η Αναγνωριστικό εφαρμογής και ΚΛΕΙΔΙ API πρέπει να προσθέσετε ειδοποιήσεις push OneSignal στον ιστότοπό σας στο WordPress. Δείτε την εικόνα παρακάτω για λεπτομέρειες.

Πρέπει να αντιγράψετε-επικολλήσετε το αναγνωριστικό APP και το κλειδί API στα αντίστοιχα πεδία του Διαμόρφωση αυτί. Απλώς πλοηγηθείτε στο OneSignal Push> Διαμόρφωση και αντιγράψτε-επικολλήστε το αναγνωριστικό APP και το κλειδί API όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

Μετά από αυτό, επιλέξτε τις επιθυμητές ρυθμίσεις στην ίδια σελίδα. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το Σώσει κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

Και αυτό είναι! Τώρα, ο ιστότοπός σας προωθεί ειδοποιήσεις σε όλα τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης εκτός από το Safari. Δοκιμάστε τη νέα δυνατότητα ειδοποιήσεων push, μεταβαίνοντας στον ιστότοπό σας σε ένα νέο παράθυρο προγράμματος περιήγησης ανώνυμης περιήγησης. Δοκίμασα ακόμη και το πρόγραμμα περιήγησης Opera, και εδώ είναι αυτό που έχω.

Δεν είναι κακό για περίπου 10 λεπτά διαμόρφωσης της υπηρεσίας ειδοποιήσεων push OneSignal. Τι νομίζετε?

Διαμόρφωση ειδοποιήσεων push OneSignal για το πρόγραμμα περιήγησης Safari

Για να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις push για το πρόγραμμα περιήγησης Safari, πρέπει να δημιουργήσετε το Safari Web ID. Πως? Ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου OneSignal και κάντε κλικ στην εφαρμογή web push όπως φαίνεται παρακάτω.

επεξεργασία μιας συγκεκριμένης εφαρμογής push web

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Apple Safari όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

Στη συνέχεια, συμπληρώστε το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται και πατήστε το Σώσει κουμπί όπως περιγράφουμε παρακάτω.

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Apple Safari καρτέλα ξανά όπως φαίνεται παρακάτω (παρατηρήστε ότι έχει επισημανθεί ΕΝΕΡΓΟΣ).

Με αυτόν τον τρόπο εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο με το αναγνωριστικό Web Safari, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Πρέπει να αντιγράψετε-επικολλήσετε το παραπάνω αναγνωριστικό ιστού στο Διαμόρφωση καρτέλα όπως κάναμε με το αναγνωριστικό APP και το κλειδί API όπως φαίνεται παρακάτω.

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της παραπάνω σελίδας και πατήστε το Σώσει κουμπί. Τώρα, οι ειδοποιήσεις push OneSignal είναι ενεργές και υποστηρίζονται σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης. Το καλύτερο μέρος είναι ο δωρεάν λογαριασμός OneSignal που υποστηρίζει έως και 30.000 συνδρομητές ιστού. Ο δωρεάν λογαριασμός υποστηρίζει απεριόριστο αριθμό συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας.

Εάν χρειάζεστε περισσότερη ισχύ, μπορείτε πάντα να πηγαίνετε για ένα πακέτο premium, ξεκινώντας από 99 δολάρια το μήνα. Σας ενθαρρύνουμε πάντα να ακολουθήσετε την επιλογή που λειτουργεί για την επιχείρησή σας.


Οι ειδοποιήσεις push είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μείνετε σε επαφή με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Και δεδομένου ότι οι επισκέπτες δίνουν εκ των προτέρων ειδοποιήσεις push, είστε βέβαιοι ότι τα άτομα που εγγράφονται ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτό που προσφέρετε.

Τα πλεονεκτήματα των ειδοποιήσεων push καθιστούν αυτό το κανάλι μάρκετινγκ προσοδοφόρο και αρκετά αποτελεσματικό. Η ρύθμιση των ειδοποιήσεων push χρησιμοποιώντας την προσθήκη και την υπηρεσία OneSignal WordPress είναι απίστευτα εύκολη, θα πρέπει να είστε σε λειτουργία σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Έχετε απορία σχετικά με τις ειδοποιήσεις push; Γενικά σχόλια σχετικά με αυτήν την ανάρτηση; Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me