Εύκολος ψηφιακός οδηγός για αρχάριους λήψεις και προτεινόμενα πρόσθετα

Έτσι θέλετε να πουλήσετε ένα προϊόν στο διαδίκτυο. Πιστεύουμε ότι είναι φοβερό! Τώρα το μόνο που μένει είναι να αποφασίσουμε πώς. Το τυχερό για εσάς το WordPress διευκολύνει την εκκίνηση του δικού σας διαδικτυακού καταστήματος και αν πουλάτε ένα ψηφιακό αγαθό δεν μπορείτε να κάνετε καλύτερα από Εύκολη ψηφιακή λήψη – το δωρεάν πρόσθετο WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου που κάνει εύκολη την πώληση ψηφιακών αγαθών.


Εύκολα χαρακτηριστικά ψηφιακών λήψεων

Είμαι σίγουρος ότι θέλετε να μάθετε τι κάνει το Easy Digital Downloads (EDD για συντομία) μια τόσο καλή επιλογή για το WordPress και γιατί πρέπει να το επιλέξετε σε σχέση με άλλες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το ατομικό σας κατάστημα μπορεί να θέλει να χρησιμοποιήσει το EDD, αλλά υπάρχουν μερικοί λόγοι που ισχύουν για όλους.

Ελεύθερος

Πρώτα απ ‘όλα είναι δωρεάν, που σημαίνει ότι η βασική προσθήκη ταιριάζει σίγουρα στον προϋπολογισμό όλων. Μην αφήσετε την ανύπαρκτη τιμή να σας ρίξει, το EDD είναι μια καλά συντηρημένη προσθήκη με τακτικές ενημερώσεις και ενημερώσεις ασφαλείας για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή εμπειρία αγορών. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά δωρεάν πρόσθετα και επεκτάσεις διαθέσιμα απευθείας από το EDD καθώς και από τρίτα μέρη στο WordPress.org.

Γρήγορη και εύκολη

Το πρόσθετο είναι επίσης εύκολο στη χρήση. Ακόμα κι αν παραλείψετε την τεκμηρίωση (παρόλο που σας συνιστούμε να τη χρησιμοποιήσετε για βοήθεια εάν / όταν τη χρειάζεστε), μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε το κατάστημα Easy Easy Downloads και να λειτουργεί αρκετά γρήγορα. Η διεπαφή και οι επιλογές είναι πολύ διαισθητικές και οι ρυθμίσεις για την προσθήκη είναι όλες σαφείς.

Απλό & επεκτάσιμο

Τέλος, το EDD κρατά τα πράγματα απλά. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές προϊόντων ενσωματωμένες όπως άλλες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό καθιστά το EDD μια πολύ λιγότερο συντριπτική επιλογή όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά με το κατάστημά σας, αλλά σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες για προγραμματιστές που επιθυμούν να επεκτείνουν την προσθήκη. Με λιγότερες επιλογές, οι προγραμματιστές στυλ μπορούν να εστιάσουν την προσοχή τους στις δυνατότητες που θέλουν να προσθέσουν ή να επισημάνουν για να δημιουργήσουν πραγματικά προσαρμοσμένα καταστήματα.

Οδηγός ρύθμισης Easy Digital Downloads

Οδηγός ρύθμισης Easy Digital Downloads

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με τις Εύκολες ψηφιακές λήψεις και να ξεκινήσετε να πουλάτε τα δικά σας ψηφιακά προϊόντα; Η διαδικασία είναι απλή και δεν θα σας πάρει περισσότερο από ένα απόγευμα. Απαιτούνται μόνο λίγες πηγές, οπότε χωρίς να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο ας ξεκινήσουμε.

Προ: Απαιτήσεις για δημιουργία διαδικτυακού καταστήματος με εύκολη ψηφιακή λήψη

Περιμένετε μόλις ένα δευτερόλεπτο! Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να έχετε μια αυτο-φιλοξενούμενη εγκατάσταση WordPress. Το Self-host WordPress διαχειρίζεται στον δικό σας τομέα και φιλοξενείται με το δικό σας πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων (για να μην συγχέεται με τα δωρεάν ιστολόγια που προσφέρει το WordPress.com, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές μεταξύ WordPress.org και WordPress.com στο ιστολόγιο).

Για την αυτόματη εγκατάσταση του WordPress θα χρειαστείτε τα ακόλουθα (φυσικά, οι επωνυμίες και οι εταιρείες που αναφέρονται είναι απλώς οι προτάσεις μας, αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε καθένα από αυτά ανεξάρτητα από το πού επιλέξατε να τα αγοράσετε)

 • Σχέδιο φιλοξενίας
  Δεδομένου ότι θα δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αγοράσετε ένα καλό, διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας που μπορεί να υποστηρίξει την κίνηση που λαμβάνει ο ιστότοπός σας. Η διαχειριζόμενη φιλοξενία έρχεται με το WordPress ήδη εγκατεστημένο, οπότε μόλις επιλέξετε το σχέδιό σας, το WordPress είναι ήδη στον διακομιστή σας έτοιμο να ξεκινήσει. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το WP Engine – είναι αυτό που χρησιμοποιούμε και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Φροντίζουν τους διακομιστές σας για εσάς και αν περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας ή σε κάποια από τις θεματικές επιδείξεις του WordPress, θα δείτε ότι είναι πολύ γρήγορο. Τα σχέδια ξεκινούν από 29 $ / μήνα και προσφέρουν πολλούς πόρους για ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα.
 • Ονομα τομέα
  Αυτή είναι η πραγματική σας διεύθυνση URL και αν δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας, θα πρέπει να την αγοράσετε από ένα μητρώο τομέα (σας προτείνουμε επίσης να προσθέσετε απόρρητο, ειδικά για να αποφύγετε όλα τα ενοχλητικά ανεπιθύμητα μηνύματα εάν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι δημόσια). Χρησιμοποιούμε το GoDaddy για τα ονόματά μας (όπου μπορείτε να αποκτήσετε τον τομέα σας με μόλις 4,99 $ για το πρώτο έτος), αλλά άλλα δημοφιλή μητρώα περιλαμβάνουν το Domain.com και το NameCheap. Μόλις αποκτήσετε ένα όνομα τομέα, θα πρέπει να το τοποθετήσετε στον διακομιστή σας. Παραπομπή στα έγγραφα βοήθειας του μητρώου τομέα σας με τις οδηγίες της εταιρείας φιλοξενίας σας για οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε αυτό.
 • Πιστοποιητικό SSL
  Εάν πουλάτε κάτι που θα χρειαστεί να χρεώσετε προσωπικά στοιχεία από πελάτες. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας πρέπει απολύτως να διαθέτει πιστοποιητικό SSL. Μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν SSL από Ας κρυπτογραφήσουμε, Ωστόσο, αυτά πρέπει να ανανεώνονται κάθε λίγους μήνες και να μην προσφέρουν τις ίδιες προστασίες με τα αντίστοιχα premium. Εξοικονομήστε το άγχος και απλώς αγοράστε ένα πιστοποιητικό ταυτόχρονα με τον τομέα σας. Τα πιστοποιητικά SSL της προσφοράς GoDaddy σε λογική τιμή (και με αυτό το κουπόνι GoDaddy SSL μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 28%, με κόστος 49,99 $ ετησίως) και εάν ακολουθήσετε οδηγός είναι αρκετά εύκολο στη ρύθμιση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν οδηγό SSL εάν χρησιμοποιείτε έναν κεντρικό υπολογιστή που δεν υποστηρίζει ακόμη το Let’s Encrypt.

Μόλις έχετε το όνομα τομέα σας, SSL και φιλοξενία όλα έτοιμα, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας και το κατάστημά σας με EDD.

Οδηγός βίντεο WPCrafter Easy Digital Downloads

Αδάμ του WPCrafter.com έχει δημιουργήσει αυτό το υπέροχο εκπαιδευτικό βίντεο για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ρύθμισης των λήψεων Easy Digital για πρώτη φορά. Καλύπτει όλα τα βήματα για τα οποία μιλάμε παρακάτω. Σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε το βίντεο και να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό μας για να ακολουθήσετε μαζί με βασικά σημεία. Μέχρι τότε θα είστε επαγγελματίας EDD! Επίσης, φροντίστε να δείτε όλα τα άλλα του Adam Βίντεο φροντιστηρίου WordPress επίσης – καλύπτει τόνους χρήσιμων συμβουλών, τεχνών και τροποποιήσεων του WordPress με νέα βίντεο κάθε εβδομάδα (οπότε εγγραφείτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ποτέ!).

Βήμα 1: Λήψη και εγκατάσταση εύκολων ψηφιακών λήψεων

Το WordPress κάνει τα πάντα εύκολα και η εγκατάσταση του EDD είναι εξίσου απλή με την εγκατάσταση οποιασδήποτε άλλης προσθήκης. Πρώτα, συνδεθείτε στην εγκατάσταση του WordPress. Από τον κύριο πίνακα ελέγχου, μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου.

Εύκολη ψηφιακή λήψη WordPress Plugin

Από εδώ αναζητήστε “εύκολες ψηφιακές λήψεις”. Το πρώτο αποτέλεσμα πρέπει να είναι Easy Digital Downloads από τον Pippin Williamson. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα κουμπί και μετά Θέτω εις ενέργειαν.

Εγκατεστημένο το Easy Digital Downloads WordPress Plugin

Θα πρέπει να δείτε μια σελίδα επιβεβαίωσης παρόμοια με την παραπάνω. Αυτό προσθέτει μια νέα επιλογή πίνακα ελέγχου που ονομάζεται Λήψεις. Εδώ θα μπορείτε να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και όλα τα ψηφιακά προϊόντα που προσθέτετε προς πώληση.

Βήμα 2: Ρυθμίσεις καταστήματος Easy Digital Downloads

Πριν προσθέσουμε προϊόντα, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να έχουμε τις βασικές επιλογές του καταστήματός σας. Υπάρχουν φυσικά πολλοί εκπληκτικοί επιλογές ενσωματωμένοι, ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το κατάστημά σας όπως θέλετε. Απλώς πρόκειται να αγγίξουμε τις επιλογές που πιστεύουμε ότι είναι οι πιο σημαντικές, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει να ελέγξετε πλήρως όλες τις ρυθμίσεις για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Εύκολες ψηφιακές λήψεις Γενικές ρυθμίσεις

Για να ξεκινήσετε κάντε κλικ στο Λήψεις> Ρυθμίσεις. Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα γενικών ρυθμίσεων. Όταν εγκαθιστάτε το EDD, οι σελίδες αγοράς, επιτυχίας, αποτυχίας συναλλαγών και ιστορικού αγορών δημιουργούνται και εκχωρούνται αυτόματα για εσάς (εύκολο, σωστά;). Σε αυτή τη σελίδα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το δικό σας Τοποθεσία καταστήματος: Χώρα και πολιτεία. Στη συνέχεια, κάντε κλικ για αποθήκευση.

Εύκολη ψηφιακή λήψη νομισμάτων

Στη συνέχεια κάντε κλικ στο μπλε Ρυθμίσεις νομίσματος σύνδεσμος στην καρτέλα Γενικά. Από προεπιλογή, το EDD θα χρησιμοποιεί τις τυπικές ρυθμίσεις δολαρίου ΗΠΑ για το νόμισμά σας. Αν αυτό είναι που χρησιμοποιείτε, δεν θα πρέπει να απαιτούνται αλλαγές, αλλά για οποιοδήποτε άλλο νόμισμα επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις για το νόμισμά σας, τη θέση του νομίσματος, τα διαχωριστικά χιλιάδων και δεκαδικών. Και πάλι, θυμηθείτε να αποθηκεύσετε.

Εύκολες ψηφιακές λήψεις Πύλες πληρωμής

Τώρα επιλέξτε το Πύλες πληρωμής αυτί. Αυτή η ενότητα είναι όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους τρόπους πληρωμής που θέλετε να αποδεχτείτε. Από προεπιλογή, το EDD περιλαμβάνει Paypal και Amazon, αλλά υποστηρίζει αρκετές άλλες πύλες, όπως Stripe, BitPay, Braintree, NETbilling, Authorize.net και άλλα. Αυτές οι πύλες είναι όλες διαθέσιμες ως πρόσθετα πύλης premium για EDD για 49 $ ετησίως.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εδώ μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία δοκιμής. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμαστική λειτουργία κατά την πρώτη ρύθμιση του καταστήματός σας, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει σωστά τις πύλες σας.

Εύκολες ψηφιακές λήψεις Τυπικές ρυθμίσεις Paypal

Εάν χρησιμοποιείτε PayPal, κάντε κλικ στο Πρότυπο PayPal στην καρτέλα Payment Gateways. Για πολλά καταστήματα, το PayPal είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος αποδοχής πληρωμών. Η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή. Θα πρέπει να προσθέσετε το email σας στο PayPal, Πιστοποιητικά υπογραφής API και μετά αποθηκεύστε.

Εάν έχετε προσθέσει πρόσθετα πρόσθετα πύλης, τώρα είναι η ώρα να διαμορφώσετε και αυτά. Κάθε πύλη θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις, γι ‘αυτό ανατρέξτε στην τεκμηρίωση κάθε πρόσθετου για βοήθεια.

Εύκολη ψηφιακή λήψη ρυθμίσεων email

Η επόμενη ενότητα για αναθεώρηση είναι η Ρυθμίσεις email. Το EDD περιλαμβάνει ένα προεπιλεγμένο πρότυπο email, οπότε αν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, προσθέστε το προσαρμοσμένο λογότυπό σας και αποθηκεύστε το. Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας προσαρμοσμένο πρότυπο ή να χρησιμοποιήσετε το Πρόσθετο προτύπων email (το οποίο περιλαμβάνει 12 πρότυπα email με μόλις 15 $).

Εύκολο παράδειγμα ψηφιακών λήψεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο Απόδειξη αγοράς από προεπισκόπηση για να δείτε το email που στάλθηκε στους πελάτες σας. Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές χρησιμοποιήστε τις επιλογές κάτω από τον μπλε σύνδεσμο Παραλαβές αγορών στην καρτέλα “Ηλεκτρονικά ταχυδρομεία”.

Εύκολα στυλ ψηφιακών λήψεων

Με τα email σας έτοιμα, κάντε κλικ στο Στυλ για να επιλέξετε ένα προεπιλεγμένο στυλ και χρώμα κουμπιού. Εάν χρησιμοποιείτε ένα θέμα WordPress χωρίς επιλογές στυλ, αυτός είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το κατάστημά σας ταιριάζει τουλάχιστον με το συνδυασμό χρωμάτων για την επιχείρησή σας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε πραγματικά τον τρόπο εμφάνισης του καταστήματός σας EDD, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα WordPress ειδικά σχεδιασμένο και ενσωματωμένο με το EDD. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα συμβατότητας και θα μπορείτε να διαμορφώσετε το κατάστημά σας χωρίς πολλή προσπάθεια εκ μέρους σας.

Εάν προτιμάτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας κάποιο προσαρμοσμένο CSS, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα κουμπιά Απενεργοποίηση στυλ σε αυτήν την καρτέλα και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις οδηγίες στο έγγραφο βοήθειας EDD για προσαρμογή της προσθήκης για να ξεκινήσετε με το δικό σας προσαρμοσμένο CSS.

Ρυθμίσεις φόρου Easy Digital Downloads

Η καρτέλα Φόροι είναι πολύ σημαντική και όσο θα θέλαμε να σας δώσουμε δωρεάν συμβουλές για αυτό δεν είμαστε λογιστές. Πως εσύ ρύθμιση φόρων EDD θα εξαρτηθεί από τους κανονισμούς και τους κανόνες που ισχύουν για τη δική σας τοποθεσία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας, ενεργοποιήστε τις απαιτούμενες ρυθμίσεις φόρου και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τις αλλαγές σας.

Εύκολες ψηφιακές λήψεις Ρυθμίσεις αγοράς

Μεταβαίνοντας στην καρτέλα Διάφορα, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις αγοράς. Η πιο σημαντική επιλογή είναι η επιβολή SSL στο Checkout. Αυτό κρυπτογραφεί δεδομένα ιστότοπου που αποστέλλονται μεταξύ του προγράμματος περιήγησης του πελάτη και του διακομιστή σας. Ως διαδικτυακός έμπορος που δέχεται ευαίσθητες πληροφορίες χρέωσης, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε εύλογα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων των πελατών σας και αυτό σημαίνει τη χρήση SSL για τη σελίδα πληρωμής σας.

Εύκολες ρυθμίσεις λήψης αρχείων για ψηφιακές λήψεις

Εάν θέλετε να ορίσετε περιορισμούς για πόσες φορές μπορείτε να κατεβάσετε τα προϊόντα σας μεταβείτε στο Λήψεις αρχείων ενότητα για να ενεργοποιήσετε την επιλογή Όριο λήψης αρχείων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καθορίσετε εάν ένα στοιχείο μπορεί να ληφθεί μόνο μία φορά, δύο φορές, απεριόριστο κ.λπ..

Εύκολη ψηφιακή λήψη λογιστικών ρυθμίσεων

Για την αγάπη του λογιστή σας, ενεργοποιήστε την επιλογή Διαδοχικοί αριθμοί παραγγελίας στην ενότητα Ρυθμίσεις λογιστικής στην καρτέλα Διάφορα. Αυτό θα διευκολύνει την παρακολούθηση των οικονομικών σας και των αναφορών που σχετίζονται με αυτά για τον αριθμό σας.

Όροι Συμφωνίας Easy Digital Downloads

Τέλος, πηγαίνετε στο Όροι Συμφωνίας ενότητα για να δημιουργήσετε τους όρους σας στους οποίους θα πρέπει να συμφωνήσουν οι πελάτες πριν από το check out. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία των όρων σας, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google. Ένας πόρος που βρήκαμε είναι ο ΌροςFeed που έχει ένα υπέροχο άρθρο νομικές συμφωνίες για ψηφιακά προϊόντα. Ρίξτε μια ματιά για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες πολιτικές, τους όρους και τις προϋποθέσεις που πρέπει να δημιουργήσετε κατά την πώληση ψηφιακών αγαθών.

Woohoo – οι ρυθμίσεις σας είναι όλες έτοιμες και μπορείτε πλέον να προχωρήσετε στην προσθήκη λήψεων προϊόντων στο κατάστημά σας.

Βήμα 3: Προσθήκη προϊόντων Easy Digital Downloads

Με την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του EDD, μπορείτε να προσθέσετε τις λήψεις σας. Το πρώτο βήμα είναι να κάνετε κλικ Λήψεις> Προσθήκη νέου. Αυτό θα ανοίξει μια ολοκαίνουργια σελίδα προϊόντος για να προσθέσετε όλες τις πληροφορίες λήψης.

Εύκολο ψηφιακό προϊόν λήψεων

Μπορείτε να δείτε το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης για να δείτε πώς θα μοιάζει το προϊόν σας όταν ολοκληρώσετε την προσθήκη στο περιεχόμενό σας. Θα θέλατε να συμπληρώσετε τις περισσότερες ενότητες.

Ξεκινώντας από την κορυφή θα πρέπει να προσθέσετε ένα προϊόν Τίτλος και ένα Περιγραφή, καθώς επίσης και επιλέξτε ό, τι ισχύει Κατηγορίες ή Ετικέτες αν τα χρησιμοποιείτε για το κατάστημά σας.

Μεταβαίνοντας στη σελίδα θα πρέπει να δείτε ένα μετα-πλαίσιο για την προσθήκη του Λήψη τιμών. Εδώ εισάγετε την τιμή σας ή ενεργοποιείτε μεταβλητή τιμολόγηση εάν θέλετε να προσφέρετε περισσότερες από μία μορφές λήψης (όπως διαφορές άδειες προϊόντων, διαφορετικά μεγέθη αρχείων κ.λπ.).

Στη συνέχεια, επιλέξτε το δικό σας Τύπος Προϊόντος (προεπιλογή ή δέσμη) και, στη συνέχεια, ανεβάστε τα αρχεία σας στο Λήψεις αρχείων Ενότητα.

Τέλος, έχετε την επιλογή να παρακάμψετε τις καθολικές ρυθμίσεις λήψεων που εφαρμόσατε νωρίτερα, όπως όρια λήψης και επιλογές κουμπιών. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ένα χαρακτηριστικό Λήψη εικόνας εάν έχει νόημα για τα προϊόντα σας.

Όταν τελειώσετε, δημοσιεύστε τη λήψη και, στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα άλλα προϊόντα σας!

Βήμα 4: Δημιουργία της κύριας σελίδας καταστήματός σας

Έχετε σχεδόν ολοκληρώσει τη δημιουργία του καταστήματός σας! Το τελευταίο βήμα είναι να δημιουργήσετε την κύρια σελίδα καταστήματός σας που θα εμφανίζει όλα τα προϊόντα σας. Το EDD χρησιμοποιεί σύντομους κωδικούς για να διευκολύνει την εισαγωγή των προϊόντων σας σε οποιαδήποτε σελίδα.

Εύκολη ψηφιακή σελίδα καταστημάτων λήψεων

Απλώς δημιουργήστε μια νέα σελίδα και εισαγάγετε τον σύντομο κωδικό EDD «λήψεις». Μπορείτε να δείτε τι χρησιμοποιήσαμε στην παραπάνω εικόνα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σύντομες παράμετροι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης των λήψεων όταν εισάγετε θέμα (επιλογές για απόκρυψη του κουμπιού αγοράς, αριθμός στηλών, εμφάνιση της πλήρους περιγραφής στοιχείων και πολλά άλλα). Χρησιμοποιήσαμε τις επιλογές για τον αριθμό των λήψεων ανά σελίδα, τον αριθμό των στηλών και για την προσθήκη σελιδοποίησης.

Εύκολη ψηφιακή λήψη Shop Front End

Και αυτό είναι το κατάστημά μας στο μπροστινό μέρος. Σημείωση, αυτό ισχύει με την προεπιλογή Θέμα WordPress 2015. Οι μόνες τροποποιήσεις που κάναμε ήταν η μεταφόρτωση ενός προσαρμοσμένου λογότυπου για το Cool Store μας (το οποίο μπορεί να προστεθεί από το WordPress Customizer στο Εμφάνιση> Προσαρμογή> Ταυτότητα ιστότοπου) καθώς και την αλλαγή της προεπιλεγμένης περικοπής μικρογραφιών (η οποία μπορεί να αλλάξει από τον πίνακα ελέγχου WordPress κάτω Ρυθμίσεις> Πολυμέσα).

Προσαρμογή του καταστήματος Easy Digital Downloads

Θέλετε ένα καταπληκτικό κατάστημα EDD χωρίς να χρειάζεται να κωδικοποιήσετε μια δέσμη προσαρμοσμένων CSS μόνοι σας; Εύκολο – για αυτό ακριβώς είναι τα θέματα και τα πρόσθετα. Με ένα καλό θέμα και μερικές χρήσιμες προσθήκες μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καταπληκτικό ηλεκτρονικό κατάστημα με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

Εύκολη ψηφιακή λήψη θεμάτων WordPress

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνιση του καταστήματός σας EDD με ένα θέμα. Οι προγραμματιστές θεμάτων έχουν αφιερώσει χρόνο για να στοχεύσουν όλα τα στοιχεία CSS σε όλο το πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να έχετε ένα όμορφο κατάστημα. Παρόλο που υπάρχουν πολλά υπέροχα θέματα EDD στον Ιστό και αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

Vendd Δωρεάν Εύκολη Ψηφιακή Λήψη Θέμα WordPress

ο Θέμα Vendd WordPress από το Easy Digital Downloads δεν είναι μόνο δωρεάν, αλλά έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την ίδια ομάδα πίσω από το EDD. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν προβλήματα συμβατότητας, καθώς κάθε πτυχή του θέματος λειτουργεί άψογα με το EDD. Υπάρχουν πολλές ενσωματωμένες επιλογές για χρώματα, φόντο, πρότυπα σελίδων για υποβολές διεπαφής, διάταξη 3 σελίδων και πολλά άλλα.

Checkout Premium Easy Digital Downloads Θέμα WordPress

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι το Checkout WordPress Theme από το Array, το οποίο περιλαμβάνει κομψά διακοσμημένες επιλογές για τη δημιουργία ψηφιακού καταστήματος ή αγοράς. Προστέθηκαν λειτουργίες θέματος για μια σελίδα ομάδας, πίνακες τιμολόγησης, μαρτυρίες, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Typekit, προσαρμοσμένα χρώματα και άλλα καθιστούν εύκολη τη δημιουργία ενός μοναδικού σχεδιασμού βιτρίνας.

Olam Premium Easy Digital Downloads Θέμα WordPress

Αν ψάχνετε για ένα ευέλικτο premium θέμα, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Olam WordPress Theme από το webNesters. Το Olam είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος με το WordPress καθώς υποστηρίζει πολλαπλές προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του EDD. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Unyson για να μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες εκτός από το ισχυρό σας κατάστημα EDD.

Θέμα WordPress Easy Squarecode Premium Easy Digital

Τέλος, εάν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε τη δική σας αγορά, τότε το Squarecode Marketplace WordPress Theme από το Cr3ativThemes είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το θέμα είναι πλήρως συμβατό με όλα τα πρόσθετα της αγοράς EDD και περιλαμβάνει εύκολες επιλογές για προσαρμοσμένα χρώματα, φόντο, λογότυπο, favicon, διαμορφώσεις σε ολόκληρη τη σελίδα, προσωπικό, χαρτοφυλάκιο, καριέρα και πολλά άλλα.

Εύκολα πρόσθετα ψηφιακών λήψεων

Ανάλογα με το τι πουλάτε, αν θέλετε να έχετε συνεργάτες ή εάν θέλετε να μπορείτε να πουλήσετε συνδρομές, υπάρχουν πολλά υπέροχα πρόσθετα premium στην αγορά EDD για να σας βοηθήσουν να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες στο ψηφιακό σας κατάστημα. Προς το παρόν υπάρχουν περισσότερα από 150+ δωρεάν και premium πρόσθετα για να διαλέξετε. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας.

Κριτικές προϊόντων Εύκολη ψηφιακή λήψη πρόσθετων

ο Πρόσθετα Κριτικές για Easy Digital Downloads επιτρέπει στους πελάτες σας να αφήνουν αξιολογήσεις και κριτικές για τις λήψεις σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε την απόδειξη ότι δημιουργείτε υπέροχα προϊόντα και το πρόσθετο περιλαμβάνει ακόμη και την επιλογή να στείλετε στους αναθεωρητές σας έναν κωδικό κουπονιού ως ευχαριστώ που αφήσατε τη γνώμη τους.

Πρόσθετο PayPal Pro / Express Easy Digital Downloads

Για μια πιο επαγγελματική εμπειρία αγοράς, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας Πρόσθετο PayPal Pro & Express για EDD. Με τους χρήστες του PayPal Pro κάντε μια αγορά πιστωτικής κάρτας χωρίς να φύγετε από τον ιστότοπό σας και το PayPal Express προσφέρει επιπλέον επίπεδα ασφάλειας, ώστε οι πληροφορίες των πελατών σας να παραμένουν ασφαλείς.

Κοινωνικές εκπτώσεις Εύκολη ψηφιακή λήψη πρόσθετων

Δώστε στους πελάτες σας μια ανταμοιβή με το Πρόσθετο κοινωνικών εκπτώσεων για εύκολη ψηφιακή λήψη. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να προσφέρετε εκπτώσεις όταν οι χρήστες μοιράζονται τα προϊόντα σας σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Αλλά μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα έκπτωσης και να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο ως έναν εύκολο τρόπο για να προσθέσετε κουμπιά κοινής χρήσης στις σελίδες των προϊόντων σας.

Πρόσθετο Dropbox Easy Digital Downloads

ο Πρόσθετο Dropbox για το Easy Digital Downloads σας επιτρέπει να φιλοξενείτε τα αρχεία με δυνατότητα λήψης στο Dropbox αντί στον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί να επιταχύνει τις διαδικασίες λήψης καθώς και να αποβάλει ένα τεράστιο φορτίο από τον διακομιστή σας, εξοικονομώντας χρήματα για φιλοξενία ή μεταφορά χρεώσεων.

Επαναλαμβανόμενες πληρωμές Easy Digital Downloads Add-On

Θέλετε να προσφέρετε τις λήψεις σας ως μέρος μιας premium συνδρομής; ο Πρόσθετο επαναλαμβανόμενων πληρωμών Το EDD σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε επαναλαμβανόμενες πληρωμές που χρεώνονται στους πελάτες σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία, ετήσια, κλπ. Συνδυάστε το με το Πρόσθετο περιορισμού περιεχομένου για να δημιουργήσετε περιοχές μόνο για μέλη για τους συνδρομητές σας.

Δημιουργήστε το δικό σας πακέτο Starter πακέτο Easy Digital Downloads

Για πολλά νέα καταστήματα το Easy Digital Downloads Πακέτο πακέτων εκκίνησης είναι τέλειο. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε όλα τα πρόσθετα που θέλετε ταυτόχρονα. Και όταν αγοράζετε 5 ή περισσότερα πρόσθετα, θα εξοικονομήσετε άμεσα 30% στην αγορά σας. Δεν μπορείτε να νικήσετε αυτήν τη συμφωνία!

Δέσμη πρόσθετων ψηφιακών λήψεων Marketplace

Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε τη δική σας αγορά, τότε το Easy Digital Downloads Πακέτο Marketplace επιβάλλεται. Αυτό το πακέτο με 8 premium επεκτάσεις περιλαμβάνει όλα τα πρόσθετα που θα χρειαστείτε σε όλα τα μέλη για να υποβάλετε αντικείμενα προς πώληση, να διαχειριστείτε προμήθειες, να συλλέξετε κριτικές πελατών, να προσφέρετε ανταμοιβές και πολλά άλλα. Επιπλέον, θα εξοικονομήσετε 170 $ αγοράζοντας και τα 8 πρόσθετα ως πακέτο.

Core Extensions Εύκολη ψηφιακή δέσμη πρόσθετων λήψεων

Τέλος, εάν θέλετε απλώς όλα τα πρόσθετα, αποκτήστε το Easy Digital Downloads Πακέτο βασικών επεκτάσεων. Αυτό περιλαμβάνει και απεριόριστη άδεια χρήσης για κάθε ένα από τα premium πρόσθετα που διατίθενται επί του παρόντος από το EDD. Αυτό το πακέτο είναι το πιο ακριβό, οι τιμές στα 495 $, αλλά αν ένας προγραμματιστής ιστού που θα χρησιμοποιεί πολλά πρόσθετα πολλές φορές είναι πολύ (θα εξοικονομήσετε σχεδόν 80%).

Τυλίγοντας

Εκεί το έχετε – ο πλήρης, σε βάθος οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των Easy Digital Downloads για πρώτη φορά, καθώς και μια συλλογή από τα αγαπημένα μας θέματα WordPress και πρόσθετα EDD. Ας ελπίσουμε ότι σας βοηθήσαμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο EDD, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να πουλάτε τα δικά σας ψηφιακά προϊόντα στο διαδίκτυο.

Έχετε μια ερώτηση που δεν καλύψαμε σε αυτό το άρθρο; Ή περισσότερες συμβουλές για νέους χρήστες Easy Digital Downloads; Αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω – θα θέλαμε να σας ακούσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map