Οδηγός για αρχάριους στο MailChimp με το WordPress

Η συνδρομή μέσω email ή ενημερωτικού δελτίου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την ανάπτυξη της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας. Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξουμε πώς να ρυθμίσετε και να ενσωματώσετε το MailChimp για WordPress.


Το MailChimp είναι δωρεάν για έως και 12.000 email ανά μήνα, ή 2000 συνδρομητές ενημερωτικών δελτίων.

Το MailChimp είναι ένα από τα το καλύτερο και εύχρηστες υπηρεσίες ενημερωτικών δελτίων email. Επιλέξαμε ειδικά το MailChimp λόγω της απλότητάς του και το πιο σημαντικό – δεν κοστίζει δεκάρα για αρχάριους.

Οι λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πραγματικά καταπληκτικές?

Γιατι ναι! Οι λίστες ενημερωτικών δελτίων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε την αξιοπιστία του ιστότοπού σας και να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα μακροπρόθεσμα. Χρησιμοποιώ τη φράση «μακροπρόθεσμα“Γιατί όπως ακριβώς οι σωστές τεχνικές SEO με λευκό καπέλο, η δημιουργία μιας λίστας email απαιτεί χρόνο και εξαρτάται από την ποιότητα του περιεχομένου σας, το στυλ παρουσίασης, τη διάταξη και πολλούς άλλους παράγοντες.

Βήμα 1 – Εγγραφή στο MailChimp

Η διαδικασία εγγραφής δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Η διαδικασία εγγραφής δεν απαιτεί στοιχεία πιστωτικής κάρτας, επομένως μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν αμέσως!

Η φόρμα εγγραφής MailChimp

Η φόρμα εγγραφής MailChimp

Θα σας αποσταλεί ένα email ενεργοποίησης λογαριασμού. Κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, θα πρέπει να ρυθμίσετε το προφίλ σας – κάτι που είναι κάπως σημαντικό. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης που παραθέτει τα διάφορα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο MailChimp.

Διαμόρφωση λογαριασμού MailChimp

Διαμόρφωση λογαριασμού MailChimp

Μόλις διαμορφώσετε τον λογαριασμό, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δημιουργία της λίστας email σας με το MailChimp.

Ξεκινώντας με τον Οδηγό πόρων του MailChimp

Ξεκινώντας με τον Οδηγό πόρων του MailChimp

Θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι πολύ χρήσιμο να διαβάσετε το επίσημο MailChimp Οδηγός έναρξης. Ο οδηγός δεν είναι διαθέσιμος μόνο σε μια διαδικτυακή έκδοση, αλλά και σε μορφή PDF, ePub και Kindle που μπορείτε να διαβάσετε εν κινήσει. Οι άνθρωποι στο MailChimp σίγουρα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια σε αυτόν τον οδηγό και νομίζω ότι είναι καλύτερο να του δώσω μια ματιά, τουλάχιστον!

Ξεκινώντας με το MailChimp στο WordPress

Εντάξει, οπότε περάσαμε από την αρχική μας διαμόρφωση MailChimp και τώρα είμαστε έτοιμοι να βρώσουμε τα χέρια μας!

Ο πίνακας ελέγχου MailChimp

Ο πίνακας ελέγχου MailChimp

Όπως μπορείτε να δείτε από τον πίνακα ελέγχου, ξεκινάτε με πολλούς τρόπους.

 • Εάν κάνετε εναλλαγή από άλλη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πιθανότατα έχετε μια λίστα διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ονομάζεται λίστα) έτοιμος. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να εισαγάγετε όλες τις επαφές σας στη λίστα.
 • Ωστόσο, εάν ξεκινάτε σαν κι εμένα σε αυτό το σεμινάριο, θα προχωρήσουμε απλά και Δημιουργήστε μια καμπάνια

Θα επισημάνω κάθε βήμα με ένα στιγμιότυπο οθόνης, ώστε να είναι πιο εύκολο να ακολουθήσουμε!

Δημιουργήστε μια καμπάνια

Δημιουργήστε μια καμπάνια

Βήμα 1: Επειδή δεν έχουμε ρύθμιση λίστας email, μπορώ απλώς να στείλω το email στον εαυτό μου. (Αυτό είναι απλό και λειτουργεί.) Θα το συνιστούσα να το κάνετε την πρώτη φορά, ακόμα και όταν έχετε έτοιμη μια λίστα αλληλογραφίας. Αυτό αποφεύγει τα λάθη και διατηρεί τα πράγματα καθαρά.

Προσθήκη πληροφοριών καμπάνιας

Προσθήκη πληροφοριών καμπάνιας

Βήμα 2: Η σελίδα διαμόρφωσης καμπάνιας περιέχει τόνους εκπληκτικές διαισθητικές επιλογές (Πραγματικά!). Είναι πολύ απλό να διαμορφώσετε – kudos στο MailChimp για μια τόσο λαμπρή διαδικασία ροής εργασίας!

Βασικές διατάξεις προτύπων MailChimp

Βασικές διατάξεις προτύπων MailChimp

Θέματα προτύπων MailChimp

Θέματα προτύπων MailChimp

Βήμα 3: Εδώ επιλέγετε το πρότυπο για το ενημερωτικό δελτίο email σας. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πρότυπα που κυμαίνονται από βασικές διατάξεις, έως έτοιμα, εξαιρετικά σχεδιασμένα θέματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον προσαρμοσμένο κωδικό σας για να σχεδιάσετε το πρότυπο email. Ή μπορείτε να αγοράσετε ένα εκπληκτικό πρότυπο από αγορές όπως το Themeforest ή το Creative Market. Επιλέξτε όποιον θέλετε να κοιτάξετε.

PS: Για αυτόν τον οδηγό επιλέξαμε το Νεωτεριστής θέμα κάτω Επιλεγμένο πρότυπο.

Σχεδιαστής προτύπων μεταφοράς και απόθεσης MailChimp

Σχεδιαστής προτύπων μεταφοράς και απόθεσης MailChimp

MailChimp Email Template Designer Live Editor

MailChimp Email Template Designer Live Editor

Βήμα # 4: Σχεδιάστε το πρότυπο email στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε επόμενο.

Σελίδα ελέγχου καμπάνιας

Σελίδα ελέγχου καμπάνιας

Βήμα # 5: Στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να έχετε κάτι τέτοιο αφού σχεδιάσετε τη φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Τώρα που η φόρμα είναι έτοιμη, μπορείτε να την στείλετε στη λίστα αλληλογραφίας σας. Για το σεμινάριό μας, έχουμε μόνο έναν συνδρομητή αυτήν τη στιγμή (το email μου). Θα στείλουμε το email για να ελέγξουμε αν όλα λειτουργούν.

Το τελικό κουμπί Αποστολή τώρα

Το τελικό κουμπί Αποστολή τώρα

Ενημερωτικό δελτίο τέλειο με εικόνα που παραδόθηκε στα εισερχόμενά μου

Ενημερωτικό δελτίο τέλειο με εικόνα που παραδόθηκε στα εισερχόμενά μου!

Ακολουθεί μια προβολή του MailChimp Email Analytics (δωρεάν έκδοση)

Ακολουθεί μια προβολή του MailChimp Email Analytics (δωρεάν έκδοση)

Ενσωμάτωση του MailChimp με το WordPress

Τώρα που γνωρίζουμε πώς να ρυθμίσουμε και να ρυθμίσουμε το MailChimp, μπορούμε να προχωρήσουμε και να αρχίσουμε να εξερευνούμε τις συγκεκριμένες λειτουργίες του WordPress. Μπορείτε να ενσωματώσετε απευθείας τη φόρμα εγγραφής MailChimp (μερικές φορές καλείται κουτί συνδρομής) κωδικοποιήστε στην πλαϊνή γραμμή του WordPress χρησιμοποιώντας ένα widget. Αυτό καθιστά δυνατή την ενσωμάτωση μιας φόρμας εγγραφής οπουδήποτε στο θέμα με μια περιοχή με widget. Οι κοινές περιοχές με widget περιλαμβάνουν την κεφαλίδα, ανάμεσα στις αναρτήσεις, μετά την ανάρτηση, το υποσέλιδο και την πλευρική γραμμή.

Μέθοδος # 1 – Χρήση του κώδικα ενσωμάτωσης HTML MailChimp

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα δημιουργήσουμε τον κωδικό πλαισίου συνδρομής στο ενημερωτικό δελτίο χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη γεννήτρια κώδικα του MailChimp.

 • Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα. Για να το κάνετε αυτό, απλώς επισκεφθείτε τον πίνακα ελέγχου MailChimp και κάντε κλικ στο Κονίστρα.
Λίστες στο Mailchimp

Λίστες στο Mailchimp

 • Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα έχετε δημιουργήσει λίστα. Μην ανησυχείτε, η δημιουργία μιας λίστας είναι πολύ απλή. Θα χρειαστεί να προσθέσετε μόνο μερικές παραμέτρους για να δημιουργήσετε τη λίστα. Για το σεμινάριό μας, δημιουργούμε μια λίστα με την ονομασία Ενημερωτικό δελτίο δείγματος Copyroll.
 • Μόλις δημιουργήσετε μια λίστα, θα είναι διαθέσιμη στο Πίνακας ελέγχου MailChimp> Λίστες> [Όνομα λίστας]
Δημιουργήστε μια φόρμα εγγραφής λίστας

Δημιουργήστε μια φόρμα εγγραφής λίστας

 • Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε ένα Φόρμα εγγραφής για αυτήν τη λίστα. Μπορείτε να σχεδιάσετε τη φόρμα εγγραφής ή να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη. Κάθε λίστα έχει ένα ξεχωριστό σχεδιασμό φόρμας εγγραφής.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη φόρμα εγγραφής για μια λίστα ανοίγοντας τον πίνακα ελέγχου της λίστας, ακολουθούμενο από την εγγραφή από. Τελικά, πρέπει να μεταβείτε στην ακόλουθη σελίδα:
Τύποι εντύπων εγγραφής MailChimp

Τύποι εντύπων εγγραφής MailChimp

Για τους σκοπούς μας, θα χρησιμοποιούμε το Ενσωματωμένες φόρμες επιλογή. Οι ενσωματωμένες φόρμες μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε τη φόρμα και ο κώδικας HTML δημιουργείται αυτόματα, έτσι ώστε να μπορούμε να το ενσωματώσουμε στους ιστότοπους, τα ιστολόγιά μας κ.λπ..

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το Κλασική διάταξη των ενσωματωμένων εντύπων.

Ενσωματωμένες φόρμες στο MailChimp

Ενσωματωμένες φόρμες στο MailChimp

Μόλις σχεδιάσετε τη φόρμα εγγραφής σας, αντιγράψτε-επικολλήστε τον κώδικα σε ένα widget στο WordPress.

Ακολουθία βημάτων για την ενσωμάτωση της φόρμας εγγραφής MailChimp σε ένα widget στο WordPress

Ακολουθία βημάτων για την ενσωμάτωση της φόρμας εγγραφής MailChimp σε ένα widget στο WordPress

 1. Παω σε Πίνακας ελέγχου WordPress> Εμφάνιση> Widgets
 2. Σύρετε και αποθέστε το Γραφικό στοιχείο κειμένου στην πρώτη διαθέσιμη πλευρική γραμμή. (Χρησιμοποιούμε το θέμα Twenty Fifteen, οπότε έχουμε μόνο μία πλευρική γραμμή)
 3. Δώστε έναν τίτλο στο widget σας (προαιρετικό)
 4. Επικολλήστε τον κωδικό και πατήστε Σώσει.

Η αλλαγή θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται αμέσως στον ιστότοπό σας.

Μια πολύ βασική (προεπιλεγμένη) ενσωματωμένη φόρμα εγγραφής MailChimp χρησιμοποιώντας widget WordPress

Μια πολύ βασική (προεπιλεγμένη) ενσωματωμένη φόρμα εγγραφής MailChimp χρησιμοποιώντας widget WordPress

Η ομορφιά αυτής της μεθόδου είναι ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο HTML. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το WordPress ή οποιοδήποτε συγκεκριμένο CMS. Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε μια άλλη μέθοδο που επικεντρώνεται στο WordPress.

Μέθοδος # 2 – Χρήση προσθηκών δημιουργίας λίστας

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα δημιουργίας λιστών email διαθέσιμα στο αποθετήριο WordPress. Έχω επίσης διαβάσει τον επίσημο MailChimp Κατάλογος ενοποίησης WordPress σε αναζήτηση προσθηκών. Εδώ βρήκα:

 • Το MailChimp συνιστά το Integral MailChimp για WordPress πρόσθετο για το οποίο έχουν ένα ειδικό φροντιστήριο. Ωστόσο, αυτό είναι ένα premium πρόσθετο που ξεκινά από 99 $ για μία άδεια ιστότοπου.
 • Το MailChimp προτείνει επίσης μερικά άλλα πρόσθετα όπως το MailOptin, το Coming Soon Pro και το Στόχος WP.
 • Έχετε επίσης το πρόσθετο MailChimp Widget που δημιουργεί ένα έτοιμο widget για εσάς. Χρησιμοποιήσαμε μια παρόμοια τεχνική στο Μέθοδος 1, αλλά αυτό διευκολύνει τη δουλειά μας.
 • Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα δημοφιλή πρόσθετα πρόσθετα δημιουργίας λιστών όπως το OptinMonster και SumoMe List Builder που θα αξιοποιήσει κάθε γωνιά της ιστοσελίδας σας για να συμπιέσει σε μια φόρμα εγγραφής μέσω email, διασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση εγγραφής. Χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές όπως διπλή επιλογή, τεχνολογία εξόδου εξόδου, πολλαπλά διακριτικά αναδυόμενα παράθυρα και πολλά άλλα.

Μέθοδος # 2 – Παράδειγμα – MailChimp για WordPress

mailchip για προσθήκη wordpress

Δοκίμασα το πρόσθετο MailChimp για WordPress για να δω πώς λειτουργεί. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή:

 • Εγγραφή για λογαριασμό MailChimp (duh!)
 • Λήψη και εγκαταστήστε την προσθήκη
 • Δημιουργήστε ένα κλειδί API (διαθέσιμος σύνδεσμος στις ρυθμίσεις της προσθήκης)
 • Ενσωματώστε το – και ολοκληρώθηκε!

Στιγμιότυπα οθόνης:

MailChimp για WordPress - σελίδα επιλογών πλαισίων ελέγχου

MailChimp για WordPress – σελίδα επιλογών πλαισίων ελέγχου

MailChimp για WordPress - σελίδα επιλογών Forms (builder)

MailChimp για WordPress – σελίδα επιλογών Forms (builder)

Αυτή η προσθήκη δημιουργεί ένα widget το οποίο μπορείτε να προσθέσετε απευθείας στην πλευρική γραμμή σας. Επιπλέον, μπορείτε να σχεδιάσετε φόρμες χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του MailChimp και να παίξετε με σύνθετες επιλογές, όπως τα πλαίσια ελέγχου κ.λπ..

συμπέρασμα

Οι λίστες email σάς παρέχουν μια πηγή κίνησης κατ ‘απαίτηση στα χέρια σας. Σκεφτείτε το – όλοι οι άνθρωποι που εγγράφονται στη λίστα σας, το κάνουν εθελοντικά. Οι συνδρομητές email σας θέλουν να ακούσουν τι εσείς Εχω να πω. Επομένως, είναι δική σας ευθύνη να τους παρουσιάσετε με κορυφαίο περιεχόμενο και να μην κάνετε κατάχρηση της λίστας email τους. Θυμηθείτε ότι εάν ανεβάζετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στους συνδρομητές σας, πιθανότατα θα καταργήσουν την εγγραφή τους αρκετά γρήγορα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με το σεμινάριο, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω ενότητα σχολίων ή να μου tweet στο @souravify. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και την ευτυχή δημιουργία λιστών!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map