Οδηγός εργαλειοθήκης Envato WordPress για αυτόματες ενημερώσεις θέματος

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το Envato Toolkit έχει αντικατασταθεί από την προσθήκη Envato Market. Ανατρέξτε στον ολοκαίνουργιο οδηγό αυτόματων ενημερώσεων του Envato Market για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και ρύθμισης της νέας προσθήκης.


Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν θέματα WordPress και πολλοί χρήστες και προγραμματιστές επιλέγουν να αγοράσουν premium θέματα από το Themeforest. Είναι ένα αξιόπιστο κατάστημα θεμάτων που μπορεί να εμπιστευτεί ότι είναι γνωστό για ποιοτικά θέματα WordPress και φοβερούς συγγραφείς θεμάτων (όπως το WPExplorer, φυσικά). Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Themeforest είναι η προσθήκη Envato WordPress Toolkit για αυτόματες ενημερώσεις θεμάτων WordPress. Η Envato δημιούργησε αυτό το πρόσθετο, έτσι ώστε οι συγγραφείς της Themeforest να παρέχουν στους αγοραστές γρήγορες, αποτελεσματικές ενημερώσεις για να διατηρούν τα θέματα τους δωρεάν και συμβατά με την τελευταία έκδοση του WordPress. Αυτός ο γρήγορος οδηγός θα σας δείξει πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε την προσθήκη Envato WordPress Toolkit (δημιουργήσαμε επίσης έναν Οδηγό βίντεο Envato WordPress Toolkit εάν προτιμάτε να παρακολουθείτε παρά να διαβάζετε).

Αποκτήστε το κλειδί API Envato

Πριν εγκαταστήσετε την προσθήκη, θα πρέπει να ζητήσετε το κλειδί API Envato, καθώς μπορεί να χρειαστούν από μερικά λεπτά έως μερικές ώρες για να αναγνωριστεί το κλειδί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο Themeforest και να επισκεφθείτε τη σελίδα προφίλ χρήστη. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις. Πρέπει να δείτε ένα Κλειδιά API παρακάτω καρτέλα. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί για να δημιουργήσετε το κλειδί API σας.

δημιουργία-envato-api-κλειδί

Το Envato θα δημιουργήσει ένα τυχαίο κλειδί API 32 χαρακτήρων για να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά κλειδιά, εάν χρειάζεται (ορισμένοι χρήστες προτιμούν να το κάνουν εάν εγκαθιστούν κάθε αγορά θέματος σε διαφορετικό τομέα).

envato-api-κλειδί

Λήψη, εγκατάσταση και ενεργοποίηση της προσθήκης Envato WordPress ToolKit

Τώρα που έχετε το κλειδί API, θα πρέπει να λάβετε την προσθήκη. Επισκεφθείτε το Σελίδα Envato WordPress Toolkit Github για να κατεβάσετε το αρχείο zip προσθήκης.

λήψη-εργαλειοθήκη-zip

Εγκαθιστάτε το Envato WordPress Toolkit όπως και κάθε άλλη προσθήκη. Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και μεταβείτε στην ενότητα προσθηκών. Κάντε κλικ Προσθεσε νεο, και μετά επιλέξτε το Μεταφόρτωση μέθοδος. Αναζητήστε το αρχείο προσθηκών που κατεβάσατε από το Github (θα πρέπει να ονομάζεται “envato-wordpress-toolkit-master.zip” ή κάτι παρόμοιο). Κάντε κλικ Εγκατάσταση τώρα, τότε Θέτω εις ενέργειαν το πρόσθετο.

install-envato-toolkit-plugin

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να δείτε ένα στοιχείο μενού Envato Toolkit στον πίνακα ελέγχου σας.

Ρύθμιση της εργαλειοθήκης Envato WordPress

Η ρύθμιση της προσθήκης είναι εξαιρετικά εύκολη αφού έχετε ήδη το κλειδί API Envato. Απλώς κάντε κλικ στο Εργαλειοθήκη Envato στοιχείο μενού στον πίνακα ελέγχου και εισαγάγετε το όνομα χρήστη και το κλειδί API του Envato. Τότε Σώσει τις ρυθμίσεις σας.

add-your-api-κλειδί

Μόλις αποθηκευτεί, η εργαλειοθήκη θα αναγνωρίσει το κλειδί API σας και θα εμφανίσει όλες τις αγορές Themeforest. Εάν η προσθήκη δεν αναγνωρίζει το κλειδί API σας, είναι πιθανό το κλειδί σας να είναι πολύ νέο. Θυμάμαι ότι ανέφερα ότι μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά ή μερικές ώρες; Δοκιμάστε να εκκαθαρίσετε την κρυφή μνήμη ή να ανανεώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, και αν αυτό δεν λειτουργεί, περιμένετε μας διαβάζοντας το ιστολόγιο WordPress για μια ώρα και δοκιμάστε ξανά σε μια ώρα.

δείτε-όλες-αγορές

Έτσι, μόλις εμφανιστεί η λίστα αγορών σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε τα θέματα Themeforest απευθείας από τον πίνακα ελέγχου σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στο Themeforest για να ελέγξετε για ενημερώσεις θεμάτων – μπορείτε να ενημερώσετε τα θέματα σας γρήγορα, εύκολα και αυτόματα.

Αυτόματη ενημέρωση των θεμάτων σας

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ενημερώσετε ένα θέμα είναι να κάνετε κλικ στο Αυτόματη ενημέρωση σύνδεσμος για αυτό το θέμα στην εργαλειοθήκη σας. Η προσθήκη θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την ενημέρωσή σας. Αυτό σας υπενθυμίζει ότι εάν έχετε επεξεργαστεί το φύλλο στυλ ή άλλα βασικά αρχεία χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα θυγατρικό θέμα, θα χάσετε τις αλλαγές σας. Μην ανησυχείτε για τις επιλογές στυλ που έχετε ορίσει στο WordPress Theme Customizer ή στον Πίνακα επιλογών θέματος – αυτές οι επιλογές δεν θα επηρεαστούν ενημερώνοντας το θέμα σας.

επιβεβαίωση-ενημέρωση

Εφόσον ακολουθείτε πάντα τις βέλτιστες πρακτικές και έχετε χρησιμοποιήσει ένα θυγατρικό θέμα για τυχόν αλλαγές στον κώδικα του θέματος, κάντε κλικ στο Εντάξει για να ενημερώσετε το θέμα σας. Στη συνέχεια θα δείτε μια οθόνη ενημέρωσης στην οποία συνηθίζατε.

ενημέρωση-θέμα

Μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση, αν επιστρέψετε στην καρτέλα Envato Toolkit, θα δείτε ότι το θέμα σας είναι πλέον ενημερωμένο.

εργαλειοθήκη-ενημερωμένο

Αυτό είναι. Εύκολο, σωστά; Απλώς ελέγξτε το Σελίδα Envato WordPress Toolkit Github από καιρό σε καιρό για να δείτε εάν υπάρχει ενημέρωση προσθήκης. Προς το παρόν δεν διαθέτει αυτόματη ενημέρωση, οπότε δεν θα εμφανίζεται ειδοποίηση ενημέρωσης στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Είναι πάντα καλή ιδέα να ενημερώνετε πλήρως τα θέματα σας, καθώς οι συγγραφείς συχνά διορθώνουν σφάλματα, ενημερώνουν για την τελευταία έκδοση του WordPress και προσθέτουν νέες λειτουργίες. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το γρήγορο σεμινάριο θα σας βοηθήσει να κάνετε ακόμη πιο εύκολη την ενημέρωση των θεμάτων Themeforest!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map