Πώς να ρυθμίσετε το Cloudways Managed WordPress Cloud Hosting

Οδηγός εγκατάστασης Cloudways Managed WordPress Cloud Hosting

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες επιλογές φιλοξενίας στον Ιστό, καθεμία με τόνους διαφορετικών επιλογών φιλοξενίας. Κοινή φιλοξενία. Διαχείριση φιλοξενίας WordPress. VPS. Αφιερωμένος διακομιστής. Και φυσικά υπάρχει cloud hosting. Όταν ψάχνετε για διαχειριζόμενο cloud hosting, το Cloudways είναι ένα από τα πρώτα που εμφανίστηκαν και με καλό λόγο. Από την ίδρυσή τους το 2011, η Cloudways παρείχε μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud και σήμερα θέλαμε να σας δείξουμε τι έχουν να κάνουν.


Μια επισκόπηση του Cloudways Hosting

Το Cloudways είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας cloud. Τι είναι το cloud hosting; Είναι ακριβώς ακριβώς όπως ακούγεται – φιλοξενία μέσω του “cloud”. Βασικά, ένας τεράστιος αριθμός διακομιστών πραγματικού κόσμου συνεργάζονται ως ένα σύστημα για την παροχή σταθερής και ασφαλούς φιλοξενίας για εικονικούς διακομιστές. Αυτό σημαίνει υψηλότερη απόδοση με μικρότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας με χαμηλότερο κόστος και ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τι κάνει το Cloudways διαφορετικό

Το Cloud hosting διατίθεται από διάφορες γνωστές εταιρείες φιλοξενίας, αλλά η Cloudways το έχει φτάσει στο επόμενο επίπεδο. Έχουν βελτιωθεί στο παραδοσιακό cloud για να σας προσφέρουν αρκετές επιλογές διαχείρισης φιλοξενίας cloud με ξεχωριστές λειτουργίες.

Πρώτα από που χρησιμοποιούν τους πιο πρόσφατους διακομιστές και συστήματα (Nginx, Redis, MySQL, Varnish, Memcached και Apache να είναι συγκεκριμένοι) ως μέρος της στοίβας απόδοσης. Επιπλέον, προεγκαθιστούν το χρήσιμο Πρόσθετο Breeze Cache που περιλαμβάνει δυνατότητες αποκλεισμού αρχείων, ομαδοποίησης και ελαχιστοποίησης, καθώς και συμπίεση Gzip για βελτιστοποιημένα μεγέθη αρχείων. Αυτό το απίστευτο συνδυασμό είναι αυτό που κάνει τη φιλοξενία Cloudways γρήγορη και αξιόπιστη.

Το άλλο μεγάλο μέρος για το Cloudways σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές τους είναι ότι παρέχουν διαχείριση ασφάλειας διακομιστή με όλα τα σχέδιά τους. Χρησιμοποιούν πολλαπλά επίπεδα προστασίας (όπως τείχη προστασίας, έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων και λίστα επιτρεπόμενων IP) μαζί με αυτόματες ενημερώσεις για να διατηρούν ενημερωμένους όλους τους διακομιστές στην πλατφόρμα τους.

Επιπλέον, θα πιέσετε σκληρά για να βρείτε έναν άλλο οικοδεσπότη που σας επιτρέπει την ποικιλία των επιλογών πλατφόρμας (την επιλογή σας DigitalOcean, linode, VULTR, Amazon, Google), απεριόριστες εγκαταστάσεις, ομαδική συνεργασία, εύκολη κλιμάκωση διακομιστή και μια εξαιρετικά εύκολη στη χρήση κονσόλα λογαριασμού (την οποία θα δείτε πολλά στιγμιότυπα αργότερα) και δωρεάν SSL πιστοποιητικά μέσω Ας κρυπτογραφήσουμε.

Cloudways Managed Cloud Hosting Σχέδια

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Cloudways, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα σχέδιά τους. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Cloudways είναι ότι προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών φιλοξενίας για να προσαρμόσουν τον προϋπολογισμό ή τις ανάγκες δεδομένων οποιουδήποτε ιστότοπου.

Cloudways Managed Cloud Hosting Σχέδια

Μπορείτε να επιλέξετε από διακομιστές νέφους που ξεκινούν από 10 $ ανά μήνα, να επικοινωνήσετε μαζί τους για ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα ή να επιλέξετε ένα από τα άλλα σχέδια διακομιστών στη μέση. Όλα τα mange cloud hosting σχέδια σας επιτρέπουν να προσθέσετε όσες εγκαταστάσεις ιστότοπου θέλετε, οπότε αν είστε προγραμματιστής, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν αριθμό ιστότοπων σταδιοποίησης για πελάτες χωρίς κανένα πρόβλημα. Και αν δεν είστε προγραμματιστής και θέλετε απλώς να μετακινήσετε το ιστολόγιό σας στο Cloudways, θα χαρείτε να μάθετε ότι θα σας βοηθήσουν ακόμη και να μεταφέρετε έναν ιστότοπο στον νέο σας διακομιστή για Ελεύθερος.

Οδηγός φιλοξενίας Cloudways WordPress

Εάν το Cloudways ακούγεται σαν ο σωστός οικοδεσπότης για τον ιστότοπό σας (ή αν θέλετε απλώς να ρίξετε μια ματιά στο τι έχει να προσφέρει η φιλοξενία τους), τότε ο οδηγός εγκατάστασης είναι το τέλειο επόμενο βήμα. θα σας καθοδηγήσει στα βήματα για την εγκατάσταση του διακομιστή cloud με το Cloudways. Είσαι έτοιμος?

Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Cloudways

Για να ξεκινήσετε μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Cloudways, κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να ξεκινήσετε δωρεάν. Θα μεταφερθείτε στην κύρια σελίδα εγγραφής Cloudways. Μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο LinkedIn ή στο Github, αλλά προτιμάμε να συνδεθείτε με τον παλιομοδίτικο τρόπο μέσω email.

Εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Cloudways

Απλώς εισάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email ενεργοποίησης σε λίγα λεπτά.

Email επαλήθευσης λογαριασμού Cloudways

Μόλις λάβετε το email ενεργοποίησης, κάντε κλικ στο μεγάλο πράσινο κουμπί για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας τώρα.

Σημείωση: Εάν δείτε κάποιο σφάλμα κατά την εγγραφή ή εάν δεν λάβετε αμέσως το μήνυμα επαλήθευσης μην ανησυχείτε. Απλώς ανοίξτε το πλαίσιο συνομιλίας υποστήριξης πελατών 24/7 στην κάτω δεξιά γωνία οποιασδήποτε σελίδας Cloudways. Μια τεχνολογία υποστήριξης Cloudways πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσει.

Ρύθμιση του διακομιστή φιλοξενίας Cloudways

Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη ρύθμιση του διακομιστή σας ώστε να φιλοξενεί τον ιστότοπό σας (ή ιστότοπους). Αφού κάνετε κλικ στο σύνδεσμο “Ενεργοποίηση λογαριασμού” στο email σας, θα πρέπει να δείτε την ακόλουθη οθόνη.

Ρύθμιση του διακομιστή φιλοξενίας Cloudways

Πρώτα θα επιλέξετε την αίτησή σας. Η Cloudways γνωρίζει ότι το WordPress είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ιστού, οπότε το έβαλαν βολικά στην κορυφή. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές για να διαλέξετε:

 • Τυπικό WordPress
 • WordPress Plus WooCommerce
 • Multisite WordPress
 • Clean WordPress (χωρίς βελτιστοποιήσεις Cloudways)

Ορίστε την επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, απλώς ακολουθήστε την πρώτη επιλογή για τυπικό WordPress. Είναι αρκετά εύκολο να προσθέσετε το WooCommerce αργότερα ή ακόμα και να ενεργοποιήσετε το multisite αργότερα (έχουμε έναν οδηγό για την ενεργοποίηση του WordPress πολλαπλών ιστότοπων εάν χρειάζεστε βοήθεια). Επιπλέον, πιστεύουμε ότι οι βελτιστοποιήσεις Cloudways είναι πολύ βολικές.

Στη συνέχεια, προσθέστε τα δικά σας προσαρμοσμένα ονόματα για την εφαρμογή, το διακομιστή και το έργο σας. Αυτό είναι μόνο για τα μάτια σας, οπότε διαλέξτε κάτι που θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε σε ποιον ιστότοπο δημιουργείτε αυτό.

Στη συνέχεια, αφού κάνετε την επιλογή της εφαρμογής σας, θα δείτε τις διαθέσιμες επιλογές για τον πάροχο cloud, το μέγεθος του διακομιστή και τις τοποθεσίες κέντρου δεδομένων. Όλα τα σχέδια προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή 3 ημερών για να σας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη φιλοξενία τους. Προς το παρόν, οι διαθέσιμες επιλογές παρόχου περιλαμβάνουν:

 • Ψηφιακός Ωκεανός: Αποθηκευτικός χώρος SSD με 7 κέντρα δεδομένων σε 3 χώρες
 • linode: παροχέας cloud με 8 κέντρα δεδομένων σε 3 περιοχές
 • ΠΟΛΥ: Αποθηκευτικός χώρος SSD με 13 κέντρα δεδομένων παγκοσμίως
 • Amazon EC2: διαμορφώσιμο μέγεθος δίσκου, 8 κέντρα δεδομένων σε 6 χώρες
 • Google Cloud: 4 τοποθεσίες σε 3 ηπείρους, σχεδιασμένες ειδικά για μεγάλες επιχειρήσεις ή ιστότοπους υψηλής έντασης πόρων

Όλες οι πλατφόρμες cloud της Cloudways προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες με τη μεγαλύτερη διαφορά να είναι η τιμή και η αξιοπιστία. Το Digital Ocean και το VULTR προσφέρουν σχεδόν απεριόριστο εύρος ζώνης για τους ιστότοπούς σας με χαμηλότερο κόστος, καθιστώντας τους εξαιρετικές επιλογές για προγραμματιστές με προϋπολογισμό. Η Amazon & η Google, από την άλλη πλευρά, παρέχουν εύρος ζώνης με βάση την πληρωμή ως προς τη μετάβαση, που σημαίνει ότι οι μηνιαίες χρεώσεις σας πιθανότατα θα είναι υψηλότερες, αλλά έχετε το μυαλό ότι ο ιστότοπός σας δεν θα ξεπεραστεί ποτέ, καθώς πληρώνετε για κάθε πόρο εσυ χρησιμοποιεις.

Όταν πρόκειται για την επιλογή μεγέθους διακομιστή, κάντε το καλύτερο δυνατό για να επιλέξετε το σχέδιο που εκτιμάτε ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι ποια να επιλέξετε, πηγαίνετε με ένα μικρότερο σχέδιο – μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερους πόρους στον διακομιστή σας αργότερα, όπως απαιτείται. Το Cloudways διευκολύνει την αναβάθμιση του προγράμματος διακομιστή σας ανά πάσα στιγμή απευθείας από την κονσόλα διακομιστή σας (την οποία θα σας δείξουμε αργότερα).

Μόλις ορίσετε το μέγεθος του παροχέα και του διακομιστή, το τελευταίο βήμα είναι να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε έναν διακομιστή κοντά στο κύριο κοινό σας. Έτσι, εάν το μεγαλύτερο μέρος της κίνησής σας προέρχεται από τις ΗΠΑ, τότε επιλέξτε μια τοποθεσία διακομιστή σε αυτήν τη χώρα.

Διαμόρφωση διακομιστή CLoudways

Με αυτόν τον τρόπο είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον διακομιστή σας! Θα πρέπει να μεταβείτε στην κονσόλα σας, όπου θα δείτε έναν εκτιμώμενο χρόνο αναμονής για την εγκατάσταση του διακομιστή σας (η εκτίμησή μας ήταν 7 λεπτά και για εμάς η εγκατάσταση χρειάστηκε περίπου 8 λεπτά – τόσο κοντά!). Ενώ περιμένετε, μπορείτε να συμπληρώσετε το προφίλ του λογαριασμού σας με πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του διακομιστή σας, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαχείριση. Κάντε κλικ στον αρχικό διακομιστή σας για να ανοίξετε την κονσόλα.

Διαχείριση του διακομιστή σας Cloudways

Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε την κονσόλα διακομιστή Cloudways, θα ανοίξει ένας οδηγός για να σας διδάξει για τη σύνοψη του διακομιστή, τη γραμμή πλοήγησης, τις διαθέσιμες ενέργειες και τις λεπτομέρειες.

Ο διακομιστής σας Cloudways

Από προεπιλογή, η κονσόλα σας θα είναι ανοιχτή στη δική σας Κύρια διαπιστευτήρια. Από εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, να διαχειριστείτε τα κλειδιά SSH και να δείτε τη διεύθυνση IP σας.

Παρακολούθηση διακομιστή Cloudways

Επόμενο είναι το Παρακολούθηση αυτί. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά γραφήματα και επιλογές για την παρακολούθηση του διακομιστή και των εφαρμογών σας, ωστόσο υπάρχουν δύο βασικές επιλογές διακομιστή που πρέπει να παρακολουθείτε. Το πρώτο είναι το δικό σας Αδράνεια CPU. Μπορείτε να δείτε στο γράφημα μας ότι ο διακομιστής βρίσκεται κυρίως στο εύρος του δωρεάν επεξεργαστή 95-100%, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετός χώρος για τη λειτουργία του ιστότοπού μας αυτήν τη στιγμή. Εάν το γράφημα αντιστράφηκε και υπήρχε ένας σημαντικός αριθμός περιπτώσεων όπου η δωρεάν CPU μας ήταν στο 0%, τότε θα ήταν καιρός να κλιμακώσουμε ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα διακομιστή.

Το άλλο γράφημα παρακολούθησης που πρέπει να ελέγξετε είναι το δικό σας Ελεύθερη μνήμη. Τα μικρά πακέτα διακομιστών μπορούν να λειτουργήσουν απόλυτα καλά με μόλις 15-50MB δωρεάν μνήμης, αλλά εάν η επιχείρησή σας έχει αγοράσει ένα πακέτο με 4GB ή περισσότερο, η ελεύθερη μνήμη σας θα πρέπει να είναι σταθερά πάνω από 100MB. Εάν δεν είναι αυτό, θα μπορούσε να είναι ένα άλλο σημάδι ότι ήρθε η ώρα να κλιμακώσετε το σχέδιό σας.

Υπηρεσίες διαχείρισης διακομιστών Cloudways

Μετά την παρακολούθηση θα δείτε ένα Διαχείριση υπηρεσιών καρτέλα όπου μπορείτε να δείτε τις διάφορες βασικές υπηρεσίες Cloudways που διατηρούν τον διακομιστή σας σε λειτουργία. Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες Apache, caching, βάσης δεδομένων και προαιρετικής παρακολούθησης εφαρμογών (μέσω New Relic). Από εδώ μπορείτε να επανεκκινήσετε τις διάφορες υπηρεσίες σας, καθώς και να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη.

Ρυθμίσεις και πακέτα διακομιστή Cloudways

Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε το WordPress, ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε ορισμένες από τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας για να μπορείτε να ανεβάσετε ένα συγκεκριμένο αρχείο ή να εγκαταστήσετε μια μεγάλη προσθήκη ή θέμα. Μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις ρυθμίσεις διακομιστή και πολλά άλλα στην κονσόλα Ρύθμιση & πακέτα αυτί. Απλά φροντίστε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Ασφάλεια διακομιστή Cloudways

Η ασφάλεια, εάν είναι ύψιστης σημασίας για οποιονδήποτε ιστότοπο και η βοήθεια του Cloudways διευκολύνει την ασφάλεια του διακομιστή. Το Cloudways διατηρεί τείχη προστασίας και εφαρμόζει τακτικά ενημερώσεις κώδικα διακομιστή για να διατηρεί ασφαλείς τις εγκαταστάσεις σας. Παρακολουθούν επίσης ύποπτη δραστηριότητα στον διακομιστή σας. Επομένως, εάν έχετε πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης επειδή ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα μπορούσατε να κλειδωθείτε από τον λογαριασμό σας. Ένας τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να επεξεργαστείτε το Ασφάλεια ρυθμίσεις στο διαχειριστή του διακομιστή σας για να επιτρέψετε τη δική σας διεύθυνση IP στη λίστα επιτρεπόμενων. Αυτό είναι εντελώς προαιρετικό και οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να παραλείψουν αυτήν την ενότητα.

Κάθετη κλιμάκωση διακομιστή Cloudways

Εάν διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χώρο διακομιστή, μπορείτε εύκολα να αυξήσετε το πρόγραμμα Cloudways ανά πάσα στιγμή από το Κάθετη κλιμάκωση Ενότητα. Επιλέξτε το αυξημένο μέγεθος διακομιστή που χρειάζεστε και κάντε κλικ για να εφαρμόσετε τις αλλαγές σας (οι οποίες θα αντικατοπτρίζονται στην επόμενη μηνιαία χρέωση).

Αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή Cloudways

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενσωματώνονται επίσης στις επιλογές διακομιστή Cloudways και λαμβάνονται καθημερινά από προεπιλογή. Από αυτήν την καρτέλα μπορείτε να επιτρέψετε τη λήψη αντιγράφων ασφαλείας όσο συχνά κάθε ώρα ή μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε Τοπικά αντίγραφα ασφαλείας το οποίο καθιστά διαθέσιμο ένα αντίγραφο του πιο πρόσφατου αντιγράφου ασφαλείας για λήψη μέσω SFTP / SSH, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας.

Παρόλο που τα συμπεριλαμβανόμενα αντίγραφα ασφαλείας είναι υπέροχα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως VaultPress για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα ένα πλήρες αντίγραφο του ιστότοπού σας στις άκρες των δακτύλων σας.

Cloudways Server SMTP

SMTP είναι η τελευταία ενότητα στο διαχειριστή του διακομιστή σας. Αυτή είναι μια ενσωματωμένη δυνατότητα για να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία email τρίτου μέρους ως πύλη για την παράδοση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον διακομιστή σας. Απλώς κάντε κλικ για να επιλέξετε το δικό σας SMTP και, στη συνέχεια, προσθέστε και διαμορφώστε τον πάροχο email σας ή ενεργοποιήστε το ελαστικό email από τα πρόσθετά σας (στο οποίο θα φτάσουμε στη συνέχεια).

Πρόσθετα Cloudways

Το Cloudways προσφέρει μια χούφτα χρήσιμη Πρόσθετα που μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω του διαχειριστή διακομιστή. Για να ενεργοποιήσετε τα πρόσθετα, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο πλέγματος στο κύριο μενού.

Πρόσθετα Cloudways

Υπάρχουν έξι πρόσθετα αυτήν τη στιγμή διαθέσιμα, με τις τρεις τελευταίες επιλογές να προσθέτουν επιλογές διαμόρφωσης στον διακομιστή σας μετά την ενεργοποίηση:

 • Το DNS είναι εύκολο: Η Cloudways δεν προσφέρει σύστημα ονομάτων τομέα (DNS) για τη διαχείριση των ονομάτων τομέα σας από προεπιλογή, αλλά σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το δικό σας DNS τρίτου μέρους (όπως το GoDaddy) ή μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία DNS Made Easy. Αυτό το πρόσθετο ξεκινά στις 2,50 $ / μήνα για έως και 5 τομείς. Αυτό το πρόσθετο απαιτεί μη αυτόματη ενεργοποίηση από το Cloudways, οπότε μόλις ενεργοποιηθεί το πρόσθετο θα ρυθμιστεί σε εκκρεμότητα έως ότου ένα μέλος υποστήριξης μπορεί να εγκρίνει την αλλαγή σας.
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Rackspace: Για να προσθέσετε μια υπηρεσία email στον ιστότοπό σας, έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο Cloudways Rackspace. Αυτή η υπηρεσία είναι δίκαιη 1 $ / μήνα ανά email. Αυτό το πρόσθετο απαιτεί επίσης μη αυτόματη ενεργοποίηση από την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του Cloudways, οπότε όταν ενεργοποιείτε το πρόσθετο θα εκκρεμεί έως ότου ένα μέλος υποστήριξης επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσει τη ρύθμιση του γραμματοκιβωτίου σας.
 • Ελαστικό email: Για την αποστολή μεγάλου όγκου μηνιαίων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το πρόσθετο Elastic Email, καθώς παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο επικοινωνίας με τη λίστα αλληλογραφίας σας. Τα σχέδια ξεκινούν από 0,10 $ / μήνα για 1000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (με εκπτώσεις που ισχύουν για μεγαλύτερους όγκους) και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο και να περιμένετε να επιβεβαιώσει η ομάδα υποστήριξης του Cloudways ότι η συνδρομή σας έχει ενεργοποιηθεί. Η διαχείριση αυτού του πρόσθετου γίνεται επίσης μέσω της ενότητας Πρόσθετα διαχείρισης διακομιστή.
 • Μετεγκατάσταση εφαρμογής: Εάν θέλετε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας WordPress από άλλο κεντρικό υπολογιστή, αυτό το πρόσθετο είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μετεγκατάσταση σας στο Cloudways. Η πρώτη μετεγκατάσταση είναι δωρεάν, με τυχόν επιπλέον κινήσεις να κοστίζουν 25 $ (ή 49 $ αν είναι πολλαπλές τοποθεσίες)
 • Αναβάθμιση εφαρμογής: Θέλετε να εγκαταστήσετε μια συγκεκριμένη έκδοση του WordPress; Χρησιμοποιήστε αυτήν την premium υπηρεσία (ξεκινώντας από $ 50) για να διαχειριστείτε την αναβάθμισή σας από το Cloudways pro.
 • Cloudway CDN: Εάν το σχέδιό σας περιλαμβάνει το CloudwaysCDN, εδώ μπορείτε να ελέγξετε ποιες από τις εγκαταστάσεις σας στο WordPress είναι συνδεδεμένες με αυτό. Τα CDN είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress – οπότε αν έχετε το CloudwaysCDN στο σχέδιό σας, σας συνιστούμε να το χρησιμοποιήσετε.

Μόλις εξερευνήσετε πλήρως τις ρυθμίσεις διακομιστή και τις υπηρεσίες σας, μπορείτε να μεταβείτε σε εσάς Ρυθμίσεις εφαρμογής!

Διαχείριση των εγκαταστάσεων WordPress

Εάν κάνετε κλικ στις Εφαρμογές στο κύριο μενού, θα μεταβείτε στον διαχειριστή της εφαρμογής σας. Από εδώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις του διακομιστή σας (WordPress καθώς και σε ό, τι άλλο έχετε).

Εφαρμογές λογαριασμού Cloudways

Απλώς κάντε κλικ σε μία από τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας και δείτε τις σχετικές λεπτομέρειες και ρυθμίσεις.

Λεπτομέρειες εφαρμογής Cloudways

Αφού κάνετε κλικ σε μία από τις εγκαταστάσεις σας, θα μεταβείτε στην οθόνη Access Detail. Αυτό παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες σχετικά με την εγκατάστασή σας, όπως τη διεύθυνση URL temp, τα διαπιστευτήρια σύνδεσης διαχειριστή για τον ιστότοπό σας και τις πληροφορίες MySQL.

Διαχείριση τομέα εφαρμογής Cloudways

Όταν ξεκινήσετε για πρώτη φορά με το διακομιστή Cloudways, οι εγκαταστάσεις σας θα ρυθμιστούν ως ιστότοποι σταδιοποίησης στον κύριο ιστότοπο cloudwaysapps. Όταν είστε έτοιμοι να μεταβείτε σε έναν ζωντανό ιστότοπο, θα πρέπει να μεταβείτε στο Διαχείριση τομέα για να προσθέσετε τη διεύθυνση URL σας (απλώς θυμηθείτε να τοποθετήσετε τον τομέα σας).

Cloudways Application SSL

Το SSL καθίσταται απαραίτητη λειτουργία για ιστολόγια και ιστότοπους. Αυτό το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας ενημερώνει τους επισκέπτες ότι η πρόσβαση που έχει το πρόγραμμα περιήγησής τους στον διακομιστή σας είναι κρυπτογραφημένη, οπότε τυχόν πληροφορίες ή δεδομένα που διαβιβάζονται μεταξύ τους και εσείς είναι ασφαλείς. Για να προσθέσετε αυτήν την ασφάλεια στον ιστότοπο που φιλοξενείται στο Cloudways, απλώς μεταβείτε στο Πιστοποιητικό SSL ενότητα του Διαχειριστή εφαρμογών σας και χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο εργαλείο για να δημιουργήσετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL χρησιμοποιώντας Ας κρυπτογραφήσουμε. Απλώς προσθέστε τις ζητούμενες πληροφορίες και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή SSL για να ανεβάσετε το δικό σας προσαρμοσμένο πιστοποιητικό. Για αυτήν την επιλογή θα πρέπει να δημιουργήσετε και να κατεβάσετε ένα αίτημα υπογραφής πιστοποιητικού, να δημιουργήσετε και να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό SSL μέσω υπηρεσίας τρίτου μέρους και, στη συνέχεια, να το εγκαταστήσετε στον διακομιστή σας.

Επαναφορά εφαρμογής Cloudways

Οι άλλες δύο ενότητες που οι περισσότεροι χρήστες θα θέλουν να σημειώσουν είναι οι Εργαλεία μετεγκατάστασης και το Επαναφέρω αυτί. Και τα δύο είναι αρκετά αυτονόητα. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά με το Cloudways, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν προσθήκη μετεγκατάστασης για να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας από τον παλιό σας κεντρικό υπολογιστή στον νέο σας διακομιστή Cloudways (παρόλο που η πρώτη υποβοηθούμενη μετεγκατάσταση είναι δωρεάν, οπότε αν μετακινείτε μόνο έναν ιστότοπο, θα μπορούσατε επίσης Αφήστε το Cloudways να το χειριστεί). Αργότερα στο δρόμο, αν κάτι συμβεί ποτέ στον ιστότοπό σας και θέλετε να το επαναφέρετε στον τρόπο που ήταν απλά μεταβείτε στην καρτέλα Επαναφορά. Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε ένα αντίγραφο ασφαλείας από το αναπτυσσόμενο μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί για μεταφόρτωση.

Εάν είστε προγραμματιστής, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει μερικά ακόμη από τα ενσωματωμένα εργαλεία που η Cloudways έχει βάλει στις άκρες των δακτύλων σας. ο Διευθυντής εργασίας Cron διευκολύνει την προσθήκη προγραμματισμένων εργασιών (όπως διαγραφή αρχείων temp ή αποστολή ειδοποιήσεων email) στην εγκατάσταση σας. Υπάρχει επίσης μια καρτέλα για Ανάπτυξη μέσω Git που καθιστά εύκολη τη δημιουργία του κλειδιού SSH που απαιτείται για τη σύνδεση στο αποθετήριο σας και ένα Ρυθμίσεις εφαρμογής καρτέλα με επιλογές για απενεργοποίηση της προσωρινής αποθήκευσης βερνικιών κατά τη δοκιμή / στάση.

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση του WordPress, υπάρχουν μόνο μερικές άλλες επιλογές στην κύρια κονσόλα λογαριασμού Cloudways που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Προσθήκη μελών ομάδας σε διακομιστή Cloudways

Προσθήκη μελών ομάδας σε διακομιστή Cloudways

Εάν εργάζεστε με μια ομάδα και σε πολλά έργα, τότε σίγουρα θα θέλετε να επωφεληθείτε από όλες τις επιλογές που προσφέρει η ενότητα ομάδας. Από εδώ μπορείτε να προσθέσετε την ομάδα σας, να επεξεργαστείτε την πρόσβασή τους σε συγκεκριμένους διακομιστές ή εφαρμογές και να περιορίσετε τις λειτουργίες με διακομιστές στους οποίους έχουν πρόσβαση (για παράδειγμα, είναι καλύτερο να έχει μόνο ο κύριος διαχειριστής πρόσβαση σε κλίμακες ή διαγραφή διακομιστών).

Διαχείριση έργων με Cloudways

Διαχείριση έργων με Cloudways

Η τελευταία ενότητα κονσόλας για να δείτε είναι η σελίδα διαχείρισης έργων. από εδώ μπορείτε να δείτε ένα γρήγορο στιγμιότυπο όλων των ζωντανών έργων σας. Απλώς κάντε κλικ σε ένα έργο για να δείτε τις σχετικές εφαρμογές ή για να αλλάξετε το όνομα του έργου. Αυτή η λειτουργία είναι κυρίως για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε όλες τις εγκαταστάσεις σας οργανωμένες, ώστε να μπορείτε να δείτε με μια ματιά τι ανήκει σε ποιον πελάτη κ.λπ..

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης WordPress

Τώρα που έχετε δει τις πιο σημαντικές επιλογές στην κονσόλα Cloudways, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στον πραγματικό ιστότοπό σας στο WordPress. Πλοηγηθείτε πίσω στη Διαχείριση εφαρμογών σας, κάντε κλικ στην εγκατάσταση του WordPress στην οποία θέλετε να εργαστείτε και αντιγράψτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Διαχειριστή. Τώρα κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να μεταβείτε στον διαχειριστή του WordPress.

Cloudways: Πίνακας ελέγχου WordPress

Όταν συνδέεστε για πρώτη φορά με τα διαπιστευτήριά σας, ο πίνακας ελέγχου θα πρέπει να μοιάζει με την παραπάνω εικόνα. Το Cloudways εγκαθιστά την τελευταία έκδοση του WordPress καθώς και την προσθήκη Breeze Cache για εσάς (Σημείωση: εάν υπάρχει άλλη προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης που προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε, φροντίστε να απενεργοποιήσετε και να διαγράψετε το Breeze για να αποφύγετε τυχόν διενέξεις προσθηκών).

Η πρώτη σας προτεραιότητα πρέπει να είναι να καθαρίσετε την εγκατάστασή σας και να την προετοιμάσετε για ένα θέμα και το περιεχόμενό σας. Εδώ είναι τα πρώτα βήματα που προτείνουμε.

 • Πηγαίνετε στο δικό σας Δημοσιεύσεις και Σελίδες για να διαγράψετε το δείγμα ανάρτησης και της σελίδας που υπάρχει ήδη στον ιστότοπό σας.
 • Μεταβείτε στο Ρυθμίσεις για να επεξεργαστείτε το δικό σας Γενικός Τίτλος ιστότοπου και ετικέτα, καθώς και το δικό σας Μόνιμοι σύνδεσμοι (συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το όνομα δημοσίευσης επιλογή).

Με την εκκαθάριση του ιστότοπού σας τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε το θέμα του WordPress και τυχόν πρόσθετα πρόσθετα που ίσως θέλετε.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα θέμα WordPress

Η εγκατάσταση ενός θέματος είναι πολύ εύκολη με το WordPress. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλοηγηθείτε στο Εμφάνιση> Θέματα και κάντε κλικ στο κουμπί για να Προσθεσε νεο. Από εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε στα δωρεάν θέματα που διατίθενται από το WordPress.org ή μπορείτε να κάνετε κλικ στο Μεταφόρτωση θέματος κουμπί για να προσθέσετε το δικό σας θέμα WordPress.

Cloudways: Εγκατάσταση θέματος

Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών επιλογών θέματος WordPress στον Ιστό και μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό όταν επιλέγετε ένα θέμα WordPress. Για ιδέες για το θέμα που θέλετε να ξεκινήσετε με αυτήν τη συλλογή μερικών από τα καλύτερα θέματα WordPress ή δοκιμάστε μερικά από τα δωρεάν θέματα WordPress.

Μόλις βρείτε ένα θέμα που είναι κατάλληλο για τον ιστότοπό σας (για παράδειγμα, λατρεύουμε προσωπικά το θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων προσωπικά), μπορείτε να το εγκαταστήσετε. Όταν ανεβάζετε το θέμα σας, το εγκατεστημένο αρχείο WordPress θα πρέπει να είναι σε μορφή .zip.

Cloudways: Μεταφόρτωση αρχείου zip θέματος WordPress

Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί για να Επιλέξτε το αρχείο και πρόγραμμα περιήγησης για το θέμα zip και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα.

413 Σφάλμα αιτήματος

Ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το αρχείο θεμάτων σας, ενδέχεται να δείτε ένα σφάλμα 413 όπως το παραπάνω. Μην ανησυχείτε! Αυτό σημαίνει απλώς ότι το αρχείο που προσπαθήσατε να ανεβάσετε είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο μέγεθος μεταφόρτωσης που έχει οριστεί ο διακομιστής σας.

Αύξηση μεγέθους μεταφόρτωσης αρχείου διακομιστή Cloudways

Για να το διορθώσετε απλώς συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας Cloudways, κάντε κλικ στην ενότητα διακομιστές, επιλέξτε τον διακομιστή που χρησιμοποιείτε και κάντε κλικ Ρυθμίσεις & πακέτα. Στη συνέχεια, απλώς αυξήστε το μέγεθος μεταφόρτωσης του αρχείου σας στα 20 MB και κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης.

Cloudways: Επιβεβαίωση εγκατάστασης θέματος

Τώρα επιστρέψτε στην εγκατάσταση του WordPress, ανεβάστε ξανά το αρχείο zip θέματος και κάντε κλικ Εγκατάσταση τώρα. Όλα θα πρέπει να πάνε ομαλά και θα πρέπει να δείτε τη σελίδα επιβεβαίωσης θέματος όπως αυτή παραπάνω. Απλώς κάντε κλικ στο θέτω εις ενέργειαν το θέμα! Με ένα νέο θέμα, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε περιεχόμενο ή να εγκαταστήσετε μερικές εύχρηστες προσθήκες WordPress.

Πώς να εγκαταστήσετε τις προσθήκες WordPress

Τα πρόσθετα WordPress εγκαθίστανται όπως τα θέματα του WordPress και μπορούν να προσθέσουν έναν τόνο εξαιρετικών λειτουργιών και λειτουργιών στον ιστότοπό σας.

Cloudways: Εγκατάσταση πρόσθετων WordPress

Από τον πίνακα ελέγχου, μεταβείτε στη διεύθυνση Προσθήκες> Προσθήκη νέου για να περιηγηθείτε σε όλες τις δωρεάν προσθήκες από το WordPress.org. Ακριβώς όπως τα θέματα, υπάρχουν πολλά δωρεάν και premium πρόσθετα διαθέσιμα στον Ιστό. Ακολουθούν μερικές προτάσεις από τους συντάκτες μας για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε:

 • 50+ από τις καλύτερες προσθήκες WordPress
 • 15 πρόσθετα για να υπερφορτώσετε τα σχόλιά σας στο WordPress
 • Καλύτερες προσθήκες μετάφρασης για να κάνετε τον ιστότοπό σας WordPress πολύγλωσσο
 • Κορυφαίες 9 καλύτερες δωρεάν προσθήκες Slider WordPress
 • 10+ καλύτερες προσθήκες Anti-Spam για WordPress
 • Καλύτερες προσθήκες WordPress συμμόρφωσης GDPR

Εγκαταστήστε τις προτεινόμενες προσθήκες WordPress

Και φυσικά αν το premium θέμα σας συνοδεύεται από premium plugins (όπως το πώς το Total περιλαμβάνει το ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων WPBakey), θα θέλατε να ακολουθήσετε τυχόν προτροπές ή μηνύματα στην οθόνη για την εγκατάσταση αυτών των προσθηκών.

Δημιουργία του ιστότοπού σας στο WordPress

Με το θέμα και τα πρόσθετα εγκατεστημένα και ενεργοποιημένα, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας. Εάν το θέμα σας συνοδεύτηκε από δείγματα δεδομένων, ίσως θέλετε να το ανεβάσετε (απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση Εργαλεία> Εισαγωγή> WordPress για να ανεβάσετε το δείγμα αρχείου .xml που συνοδεύει το θέμα σας).

Σύνολο δειγμάτων δείγματος θεμάτων

Εναλλακτικά, εάν χρησιμοποιείτε ένα θέμα όπως το Σύνολο με πάνω από 40+ δείγματα επιδείξεων διαθέσιμα μέσω του ενσωματωμένου εισαγωγέα επίδειξης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές του θέματος για να εισαγάγετε την αγαπημένη σας επίδειξη. Συνολικά, αυτό βρίσκεται κάτω από το Theme Panel> Demo Importer.

Το Cloudways αυξάνει το μέγιστο όριο εκτέλεσης

Κατά τη μεταφόρτωση δειγμάτων δεδομένων, ο διακομιστής σας ενδέχεται να έχει λήξει πριν τελειώσει. Για να το αποφύγετε αυτό απλά αυξήστε το μέγιστος χρόνος εκτέλεσης για τον διακομιστή σας. Για να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας Cloudways, μεταβείτε στον διακομιστή σας και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις & πακέτα για να προσαρμόσετε το όριο εκτέλεσης στα 300 δευτερόλεπτα (μόνο για να είστε ασφαλείς).

Ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε τις επιλογές στυλ για το θέμα και τις προσθήκες σας Εμφάνιση> Προσαρμογή καθώς και οποιεσδήποτε άλλες επιλογές μέσω ενός προσαρμοσμένου πίνακα στον πίνακα ελέγχου σας. Μόλις ο ιστότοπός σας φαίνεται καλός, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε το περιεχόμενό σας.

Συμβουλές για το blogging

Ανάλογα με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές συμβουλές στο Διαδίκτυο για blogging, για να βρείτε το δικό σας στυλ γραφής, να δημιουργήσετε έσοδα από το blog σας και άλλα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές από τους συντάκτες μας για να ξεκινήσετε – αλλά μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα εμφανίσει χιλιάδες άλλα εξαιρετικά άρθρα:

 • Συμβουλές Blogging WordPress για να κάνετε το Blog σας επιτυχημένο
 • 10+ συμβουλές για την αύξηση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας του ιστολογίου WordPress
 • Πώς να κερδίσετε χρήματα με ένα WordPress Blog
 • Συμβουλές μάρκετινγκ περιεχομένου για μικρές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν WordPress
 • Πώς να γίνετε επιτυχημένος Blogpreneur και να κερδίσετε χρήματα με το WordPress

Τυλίγοντας

Ας ελπίσουμε ότι αφού διαβάσετε όλες τις παραπάνω πληροφορίες, έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι έχει να προσφέρει η Cloudways στους χρήστες του WordPress και πώς να ξεκινήσετε πραγματικά με το WordPress χρησιμοποιώντας το Cloudways διαχειριζόμενο cloud hosting.

Εντυπωσιάστηκα πολύ με την εύχρηστη κονσόλα διακομιστή και τη γρήγορη εγκατάσταση του WordPress. Προσωπικά τους δίνω ένα συμπαγές 5/5 ως οικοδεσπότης. Με τόνους εξαιρετικών ενσωματωμένων λειτουργιών για κλιμάκωση διακομιστή, το SSL, οι ομάδες και άλλα Cloudways έχουν τοποθετηθεί ως μια εξαιρετική επιλογή για ολοκαίνουργιους χρήστες ή μικρές επιχειρήσεις, καθώς και για έμπειρους σχεδιαστές που θα μπορούσαν να διαχειρίζονται εκατοντάδες ιστότοπους πελατών.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Cloudways. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δική σας δοκιμή 3 ημερών απλώς με την εγγραφή με email (δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα).

Δωρεάν δοκιμή Cloudways

Και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία cloud του Cloudways WordPress, τις δυνατότητές τους ή την εμπειρία μας από τη χρήση του, αφήστε μας μια ερώτηση στα παρακάτω σχόλια. Ή μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία στο Cloudways – θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map