Πώς να γίνετε επιτυχημένος Blogpreneur και να κερδίσετε χρήματα με το WordPress

Το να γίνεις μπλόγκερ δεν είναι πια κάτι το σαββατοκύριακο. Είναι ένας τρόπος ζωής και όλο και περισσότεροι μπλόγκερ γίνονται δημιουργοί ιστολογίων αξιοποιώντας τις δημοφιλείς αναρτήσεις τους για τη δημιουργία διαδικτυακών επιχειρήσεων. Τι είναι λοιπόν ένας blogpreneur; Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το ποιος ρωτάτε, αλλά αυτός είναι ανεπίσημα ο επίσημος ορισμός του λεξικού WPExplorer:


Blogpreneur
/ bläɡprəˈnər /

ουσιαστικό; ένα άτομο που λειτουργεί ένα blog ως επιχείρηση, μετατρέποντας τα ενδιαφέροντα και το πάθος του σε μια καριέρα πλήρους απασχόλησης, συχνά αναλαμβάνοντας οικονομικό κίνδυνο να το πράξει

Οι blogpreneurs βρίσκονται σε όλο τον ιστό και είναι πολύ πιθανό να επισκέπτεστε καθημερινά έναν αριθμό από τους ιστότοπούς τους είτε κατά την έρευνα επιχειρηματικών συμβουλών είτε κατά τη διάρκεια της χαλαρής περιήγησης στον ιστό. Και όλοι τους έχουν βρει έναν τρόπο να κερδίσουν χρήματα με το WordPress.

Παραδείγματα Blogpreneurs

Εάν εξακολουθείτε να είστε λίγο ασαφείς σχετικά με το τι είναι ένας δημιουργός ιστολογίου, ακολουθούν μερικά παραδείγματα που μπορείτε να δείτε. Το πρώτο είναι το WPExplorer – αυτό είναι σωστό. Ξεκινήσαμε ως ένα απλό blog που μοιράζεται συμβουλές και νέα για το WordPress. Από τότε έχουμε εξελιχθεί σε μια πλήρη μάρκα με δικά μας προϊόντα WordPress.

Ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα (το οποίο μπορούμε να φιλοδοξούμε μόνο) είναι Επιχειρηματίας στην πυρκαγιά. Αρχικά ένα έργο πάθους του John Lee Dumas, το EOF έχει μεταβεί από ένα μικρό καθημερινό podcast σε ένα τεράστιο δίκτυο με κορυφαία podcast, webinars, εργαστήρια και άλλα. Είναι εκπληκτικό τι μπορείτε να κάνετε με ένα blog και λίγη εστίαση!

Πώς μπορείτε να γίνετε Blogpreneur

Παρόλο που δεν μπορώ να εγγυηθώ την επιτυχία, μπορώ να σας δώσω τα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε. Υπάρχουν τρία βασικά βήματα που περιλαμβάνουν την απομάκρυνση του δικού σας ιστολογίου, την καλλιέργεια της κυκλοφορίας και φυσικά την εύρεση τρόπων δημιουργίας ταμειακών ροών από το ιστολόγιό σας. Ας σκάψουμε!

Βήμα 1: Δημιουργήστε το ιστολόγιό σας

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τη δημιουργία ιστολογίου, αλλά εδώ είναι η συνοπτική έκδοση. Πρώτα, πάρτε τον εαυτό σας λίγο υπέροχη φιλοξενία WordPress. Χρησιμοποιούμε και συνιστούμε ανεπιφύλακτα το WPEngine, καθώς παρέχουν διαχειριζόμενη φιλοξενία που ασχολούνται με τον διακομιστή σας για εσάς, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Επιπλέον, προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων, ιστότοπους σταδιοποίησης και πραγματικά φοβερή υποστήριξη για 29 $ το μήνα. Εάν διαθέτετε προϋπολογισμό, το Flywheel είναι ένας άλλος μεγάλος διαχειριστής WordPress που προσφέρει παρόμοια προνόμια για 15 $ το μήνα. Και αν είστε πραγματικά σε μια βόλτα, το Bluehost έχει μια εξαιρετική προσφορά για τον πρώτο χρόνο με μόλις 3,49 $ το μήνα.

noir-θέμα

Φιλοξενία στην άκρη, χρειάζεστε ένα υπέροχο θέμα blogging με υπέροχα χαρακτηριστικά. Συνιστούμε το Θέμα Blog & Shop του Noir Responsive WordPress. Το Noir έρχεται γεμάτο με λειτουργίες όπως επιλογές διάταξης σελίδας, προσαρμοσμένα widget (σχετικά με, κοινωνικά, Instagram, σελίδα Facebook, ενημερωτικό δελτίο κ.λπ.), μορφές αναρτήσεων ιστολογίου βίντεο και ήχου, 700+ προσαρμοσμένες επιλογές γραμματοσειράς Google, προσαρμοσμένες επιλογές χρώματος για τόνους θέματος στοιχεία για τη δημιουργία προσαρμοσμένου συνδυασμού χρωμάτων, συμβατότητα WooCommerce, υποστήριξη για γλώσσες RTL, προσαρμοσμένα κουτιά συγγραφέων με κοινωνικούς συνδέσμους και πολλά άλλα. Εχει τα παντα μια φιλοδοξία blogpreneur ανάγκες.

Μόλις έχετε το θέμα σας, ξεκινήστε το blogging. Δημιουργήστε τόνους μοναδικού, ποιοτικού περιεχομένου. Γράψτε κριτικές. Δημιουργήστε πώς να οδηγείτε. Μοιραστείτε συμβουλές ομορφιάς. Σχολιάστε τα νέα. Αλλά παρακαλώ, ό, τι κι αν κάνετε, γράψτε για ό, τι γνωρίζετε και τι σας ενδιαφέρει. Αν προσπαθήσετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο για κάτι που δεν σας ενδιαφέρει, πιθανότατα θα χάσετε τη δυναμική σας αρκετά γρήγορα.

Βήμα 2: Δημιουργήστε ένα ακόλουθο

Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι του να γίνετε blogpreneur. Χρειάζεστε επισκεψιμότητα και θα χρειαστεί να καταβάλλετε χρόνο και προσπάθεια για να το αποκτήσετε (εκτός αν το BFF σας είναι ο Kim Kardashian, σε αυτήν την περίπτωση απλώς το tweet της έχει ένα σύνδεσμο για το ιστολόγιό σας… και ένα στο δικό μας πολύ εντάξει;). Υποθέτοντας ότι δεν πραγματοποιείτε δίκτυα με τους A-listers τα σαββατοκύριακα, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε στη δημιουργία των ακόλουθών σας.

κοινωνική ανταλλαγή

Γίνετε κοινωνικοί
Πρέπει να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων, μέσω των δικών σας λογαριασμών και με την παροχή οργανικών επισκεπτών στον ιστότοπό σας που μοιράζονται το περιεχόμενό σας. Ο Νόιρ έχει ενσωματωμένο κοινωνικό κοινή χρήση σε αναρτήσεις, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ελκυστικούς τίτλους δημοσιεύσεων που θα ενδιαφέρουν άλλα άτομα στο Twitter, το Facebook ή το Google+.

ενημερωτικό δελτίο-widget

Ξεκινήστε ένα ενημερωτικό δελτίο
Όσο πιο γρήγορα ρυθμίσετε το ενημερωτικό δελτίο σας τόσο το καλύτερο. Οι χρήστες θα εγγραφούν και οι περισσότεροι χρήστες δεν θα διαγραφούν ποτέ (απλώς ρίξτε μια ματιά στα δικά σας εισερχόμενα, σωστά;). Προτείνουμε το MailChimp, καθώς αυτό που χρησιμοποιούμε και αγαπάμε, καθώς και έχουμε έναν καταπληκτικό οδηγό για αρχάριους για το MailChimp για να ξεκινήσετε. Η έναρξη είναι δωρεάν, κάτι που είναι ιδανικό για έναν νέο blogger με χαμηλό προϋπολογισμό και εάν χρησιμοποιείτε το θέμα Noir υπάρχει ενσωματωμένο widget ενημερωτικών δελτίων για το MailChimp. Απλώς επικολλήστε το API ενημερωτικών δελτίων σας και οι αναγνώστες μπορούν να αρχίσουν να εγγραφούν!

Βήμα 3: Πουλήστε κάτι

Με το τμήμα “blog” που καλύπτεται στο πρώτο βήμα, τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε το “preneur”. Για να είστε μια επιχείρηση πρέπει να δημιουργήσετε μια ταμειακή ροή από το ιστολόγιό σας. Υπάρχουν δύο τρόποι για να προσεγγίσετε αυτό το τελευταίο κομμάτι.

διαφημίσεις

Διαφήμιση
Εάν χρησιμοποιείτε ένα θέμα όπως το Noir μπορείτε να πουλήσετε και, στη συνέχεια, να το προσθέσετε  διαφημίσεις στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη αρχική σελίδα, αναρτήσεις ιστολογίου και περιοχές widget. Απλώς μεταβείτε στο θέμα προσαρμογής θέματος (από τον πίνακα ελέγχου του WordPress κάντε κλικ στο Εμφάνιση> Προσαρμογή> Γενικές ρυθμίσεις θέματος> Διαφημίσεις) και επικολλήστε τον κώδικα του banner σας από τη θυγατρική σας, το Adsense ή δημιουργήστε τη δική σας εικόνα με έναν σύνδεσμο.

Πωλήσεις θυγατρικών
Μπορείτε επίσης να προωθήσετε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες στον Ιστό για να δημιουργήσετε εισόδημα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η πλειοψηφία των YouTubers, των bloggers ομορφιάς και ακόμη και των γκουρού του WordPress ζουν. Εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα συνεργατών και, στη συνέχεια, προσθέστε σας μοναδικό σύνδεσμοι συνεργατών κατά την υποβολή συστάσεων. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόσθετο Pretty Link για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους συνδέσμους με τη δική σας διεύθυνση URL.

κατάστημα woocommerce

Πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών
Το μόνο πράγμα καλύτερο από την προώθηση προϊόντων άλλων ανθρώπων είναι να προωθήσετε τα δικά σας δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δημιουργήστε τα δικά σας ebook, ψηφιακά προϊόντα, μπλουζάκια, πακέτα διαδικτυακών σεμιναρίων ή οτιδήποτε άλλο. Δημιουργήστε κάτι που γνωρίζετε ότι θα θέλουν οι αναγνώστες. Εάν είστε ένας τρόπος ζωής blogger, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα προπόνησης ή ένα βιβλίο συνταγών για πώληση. Εάν γράφετε για το χρηματιστήριο, συγκεντρώστε μια premium συλλογή από τις καλύτερες επενδυτικές σας συμβουλές. Ό, τι θέλετε να πουλήσετε, το θέμα Noir WordPress έρχεται με πλήρη υποστήριξη και προσαρμοσμένο στυλ για WooCommerce έτσι μπορείτε να φτάσετε εκεί και να πουλήσετε, να πουλήσετε, να πουλήσετε!

Τυλίγοντας

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για να ξεκινήσετε! Επιλέξτε το πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress, αποκτήστε ένα εκπληκτικό θέμα όπως το Θέμα Noir WordPress, προωθήστε τον ιστότοπό σας και δημιουργήστε ή μοιραστείτε προϊόντα με άλλους. Φυσικά, υπάρχουν συνεχείς προσπάθειες για να γίνετε blogpreneur. Θα πρέπει να δημιουργείτε τακτικά φρέσκο ​​περιεχόμενο, να αλλάζετε τις προσφορές προϊόντων σας, να δημιουργείτε εποχιακές προσφορές, δίκτυα με άλλους προμηθευτές ιστολογίων στην αγορά σας κ.λπ. σωστή κατεύθυνση της επιτυχίας!

Είστε και εσείς blogpreneur; Έχετε χρήσιμες συμβουλές για τους άλλους αναγνώστες μας; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις συμβουλές ή τις εμπειρίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map