Ξεκινήστε το δικό σας blog ομορφιάς με το WordPress σήμερα

Πώς να ξεκινήσετε ένα blog ομορφιάς με WordPress

Αν είστε γοητευμένοι με την ομορφιά ή ζητάτε πάντα συμβουλές για τα μαλλιά, το δέρμα και το μακιγιάζ, ίσως έχετε σκεφτεί να παίξετε αυτή την εμπειρία για να ξεκινήσετε ένα blog ομορφιάς. Ωστόσο, μπορεί να είστε συγκλονισμένοι με τη σκέψη μιας σύνθετης διαδικασίας εγκατάστασης σε μια πλατφόρμα που δεν καταλαβαίνετε.


Το WordPress είναι η τέλεια λύση για τους bloggers ομορφιάς. Είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα από τα πολλά διαθέσιμα θέματα που σχετίζονται με την ομορφιά. Ομοίως με τον τρόπο με τον οποίο τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση ενός ατόμου, η επιλογή ενός κατάλληλου θέματος μπορεί επίσης να κάνει το ιστολόγιό σας υπέροχο.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πρώτα δύο παραδείγματα εξαιρετικών ιστολογίων ομορφιάς του WordPress και, στη συνέχεια, θα σας καθοδηγήσουμε στον τρόπο δημιουργίας του δικού σας ιστολογίου στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα εκδόσεων στον κόσμο. Ας αρχίσουμε!

Δημοφιλή ιστολόγια ομορφιάς που εκτελούνται στο WordPress

Το blogging ομορφιάς είναι πολύ δημοφιλές και λόγω του μεγάλου αριθμού των διαθέσιμων ιστολογίων, είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα αγαπημένο. Ωστόσο, όλα τα κορυφαία ιστολόγια ομορφιάς είναι πλούσια σε περιεχόμενο και όμορφα να τα κοιτάξετε (φυσικά!). Ακολουθούν μερικοί δημοφιλείς ιστότοποι ομορφιάς που έχουν δημιουργηθεί στο WordPress και πιστεύουμε ότι αξίζει να δείτε.

Μάσκαρα

Μάσκα ομορφιάς Maskcara

Διευθύνεται από τον καλλιτέχνη μακιγιάζ Cara Brook, Μάσκαρα είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος στον εορτασμό της φυσικής ομορφιάς. Εδώ θα βρείτε χρήσιμα σεμινάρια, πληροφορίες προϊόντος, μαθήματα ζωής και φυσικά μακιγιάζ για όλους τους τύπους γυναικών. Αυτός ο ιστότοπος είναι βαρύς, χρησιμοποιώντας τόσο φωτογραφίες αποθεμάτων όσο και φωτογραφίες που τραβήξατε. Διαθέτει επίσης μια εξέχουσα ροή Instagram στο κάτω μέρος κάθε σελίδας, προβάλλοντας περαιτέρω τους ιστότοπους πολλά μαθήματα.

Μόδα

Fashionlush Beauty Blog

Μην αφήσετε το όνομα να σας παραπλανήσει. Μόδα διαθέτει περισσότερα από απλά ρούχα – θα βρείτε επίσης φανταστικά DIY, συμβουλές υγείας και ομορφιάς και ημερολόγια ταξιδιού. Αυτό το κομψό blog έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει και να καλλιεργεί τη δημιουργικότητα των αναγνωστών του. Οι επαγγελματικά φωτογραφημένες φωτογραφίες κάνουν αυτόν τον ιστότοπο να αισθάνεται σαν ένα περιοδικό απευθείας από το ράφι – ένα στυλ που μπορεί να λειτουργήσει καλά για τα blogs ομορφιάς.

Skinny Εμπιστευτικό

Skinny Εμπιστευτικό Blog ομορφιάς

ο Skinny Εμπιστευτικό είναι το προσωπικό blog της επιρροής ομορφιάς και φυσικής κατάστασης, Lauryn Evarts. Εδώ μπορείτε να βρείτε την προσωπική της συμβουλή για να ζήσετε μια πιο όμορφη ζωή – μέσα και έξω. Οι συμβουλές κυμαίνονται από χτενίσματα και πρωινές ρουτίνες, έως το καλύτερο φαγητό σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Ενώ οι περισσότερες φωτογραφίες είναι επαγγελματικές ή καραμέλες, οι βαριές εικόνες προϊόντων βοηθούν έξυπνα να τροφοδοτήσουν τη δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπο (a-la εδώ είναι μια εικόνα αυτού που χρησιμοποιώ, ακολουθούμενη από συνδέσμους συνεργατών στο κείμενο).

Κέιτ Λα Βι

Kate La Vie Beauty Blog

Καλύπτει διάφορες πτυχές της ζωής, Κέιτ Λα Βι προσφέρουν συμβουλές για ομορφιά, εσωτερική διακόσμηση και γενικό τρόπο ζωής. Η φρέσκια, καθαρή σχεδίαση διατηρεί το περιεχόμενο μπροστά και στο κέντρο. Επιπλέον, το εύκολο να περιηγηθείτε στο κατάστημα του ξενοδοχείου διευκολύνει τους οπαδούς να αγοράζουν τις κορυφαίες επιλογές της Kate.

Πώς να ξεκινήσετε το δικό σας blog ομορφιάς με το WordPress

Τώρα που έχετε εμπνευστεί, ας δούμε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας blog ομορφιάς χρησιμοποιώντας το WordPress. Υπάρχουν τέσσερα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε:

 1. Επιλέξτε έναν υπέροχο οικοδεσπότη WordPress
 2. Επιλέξτε ένα όνομα τομέα

1. Επιλέξτε έναν υπέροχο κεντρικό υπολογιστή WordPress

Πρώτα θα χρειαστείτε κάπου για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του WPEngine (ξεκινώντας από $ 35 το μήνα) καθώς χειρίζονται εγκαταστάσεις, αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις για εσάς. Το Flywheel είναι μια άλλη επιλογή που προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, είναι φθηνότερη από το WPEngine (προσφέροντας ένα συγκρίσιμο ποσό στα 28 $ ή ένα μικρό πακέτο με μόλις 14 $ ανά μήνα) – οπότε θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο αν έχετε έναν προϋπολογισμό. Εάν έχετε πραγματικά χαμηλά μετρητά και θέλετε να ξεκινήσετε τα μικρά, μπορείτε να δείτε το Bluehost, το οποίο ξεκινά από 2,95 $ το μήνα, το οποίο συνιστά φιλοξενία WordPress.

Υπάρχουν πολλές κορυφαίες επιλογές φιλοξενίας WordPress για να διαλέξετε. Ό, τι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν κεντρικό υπολογιστή που σας παρέχει είτε διαχειριζόμενο WordPress είτε εγκατάσταση με ένα κλικ στο WordPress.

Επιλέξτε ένα όνομα τομέα (η διεύθυνση URL για το ιστολόγιό σας)

Θα χρειαστείτε επίσης ένα όνομα τομέα. Ορισμένα πακέτα φιλοξενίας περιλαμβάνουν το όνομα τομέα σας δωρεάν για το πρώτο έτος (όπως το Bluehost). Αλλά αν η φιλοξενία σας δεν περιλαμβάνει αυτήν τη λειτουργία, είναι αρκετά εύκολο να το αγοράσετε ξεχωριστά. Μας αρέσει το GoDaddy, αλλά οι περισσότεροι καταχωρητές λειτουργούν το ίδιο. Αναζητήστε το url που θέλετε, αγοράστε το (προτείνουμε επίσης να προσθέσετε το απόρρητο και ένα πιστοποιητικό SSL) και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τον νέο σας τομέα στον κεντρικό υπολογιστή σας. Μετά από αυτό είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το blogging

Σημείωση: Δεν μπορούμε να σας πούμε ακριβώς πώς να το κάνετε αυτό, καθώς διαφέρει ανάλογα με το μητρώο και τον κεντρικό υπολογιστή που χρησιμοποιείτε. Ευτυχώς, κάθε μητρώο και εταιρεία φιλοξενίας έχει οδηγίες στον ιστότοπό της για το πώς να το κάνει αυτό … και αν έχετε αμφιβολίες ζητήστε βοήθεια από την υποστήριξη πελατών τους.

Λόγω της απαιτούμενης δέσμευσης, ενδέχεται να μην είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα στην ηλεκτρονική φιλοξενία και αυτό είναι εντάξει. Έχετε επίσης την επιλογή να εγκαταστήσετε το WordPress στον δικό σας υπολογιστή. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκηθείτε ή να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας εκτός σύνδεσης. Παρόλο που φαίνεται περίπλοκο, δεν είναι τόσο δύσκολο. Ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα, ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία:

 1. Εγκατάσταση του WordPress σε Mac τοπικά με MAMP, WAMP ή Ubuntu
 2. Τοπικό από το Flywheel για να δημιουργήσετε εύκολα τον ιστότοπό σας τοπικά
 3. Χρησιμοποιήστε το DesktopServer για να δημιουργήσετε πολλούς τοπικούς ιστότοπους

Ωστόσο, μόλις είστε έτοιμοι να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο, σίγουρα θα χρειαστεί να επισκεφτείτε ξανά τις συμβουλές μας παραπάνω για έναν κατάλληλο οικοδεσπότη – δεν υπάρχει τρόπος για τον κόσμο να δει το ιστολόγιό σας, εκτός αν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο! Με το WordPress εγκατεστημένο (τοπικά ή στο νέο σας πρόγραμμα φιλοξενίας), ήρθε η ώρα να εξετάσετε θέματα.

2. Επιλέξτε ένα θέμα

Με απλά λόγια, τα θέματα διέπουν την εμφάνιση του ιστότοπού σας στο WordPress. Υπάρχει μια πληθώρα θεμάτων διαθέσιμων (με πολλά δωρεάν επιλογές επισης). Αλλά για το ιστολόγιο ομορφιάς σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα θέμα που αξιοποιεί στο έπακρο το περιεχόμενό σας. Το σωστό θέμα θα πρέπει να έχει μια υπέροχη διάταξη που δίνει το προσκήνιο στο περιεχόμενό σας και καλή ενσωμάτωση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ας ρίξουμε μια ματιά σε τρία καλά παραδείγματα.

Chic Lifestyle & Beauty WordPress Θέμα

Chic Lifestyle & Beauty WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Chic είναι ένα premium θέμα WordPress που δημιουργήθηκε για ιστότοπους μακιγιάζ, μαλλιών, μόδας και τρόπου ζωής. Λαμβάνοντας στοιχεία σχεδιασμού από εμπιστευτικά μέσα του κλάδου, αυτό το θέμα έχει μια πολύ επαγγελματική εμφάνιση και αίσθηση που θα ανεβάσει το blog ομορφιάς σας σε άλλο επίπεδο.

Επιπλέον, το θέμα περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη για το WooCommerce. Έτσι, εάν θέλετε να ανεβάσετε το blog ομορφιάς σας στο επόμενο επίπεδο και να αρχίσετε να πουλάτε τα δικά σας προϊόντα (όπως η Maskcara με το μακιγιάζ IIID της) μπορείτε! Αν είστε κάποιος που του αρέσει να σκέφτεται μεγάλο και ψάχνει μια premium επιλογή, το Chic θα μπορούσε να είναι ιδανικό.

Θέμα δωρεάν WordPress Savona Fame

Θέμα δωρεάν WordPress Savona Fame

Το θέμα Savona Fame διαθέτει μια απλή διάταξη ιστολογίου με δύο μενού κεφαλίδας (μια κορυφαία γραμμή με κοινωνικούς συνδέσμους και ένα κεντρικό κεντρικό μενού κάτω από το λογότυπο) και στυλ widget. Η ελάχιστη παλέτα ροζ, λευκού και μαύρου χρώματος είναι η τέλεια αρχή για οποιοδήποτε blog ομορφιάς.

Θέμα WordPress Olivie Beauty Blog

Θέμα WordPress Olivie Beauty Blog

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Olivie είναι ένα πολύ θηλυκό θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για blogs μόδας, ομορφιάς και τρόπου ζωής. Διαθέτει πολλές διατάξεις αρχικής σελίδας, ενότητες έτοιμες για τοποθετήσεις διαφημίσεων και μια ενσωματωμένη φόρμα εγγραφής ενημερωτικού δελτίου για τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναγνωστών.

Αυτό το θέμα θα είναι ιδανικό για ρυθμίσεις ενός ατόμου που έχουν φιλοδοξίες να κερδίσουν χρήματα από το ιστολόγιό τους στο μέλλον. Με την επιλογή του σωστού θέματος, ήρθε η ώρα να εξετάσετε μερικές κατάλληλες προσθήκες.

Αναβιώστε δωρεάν θέμα WordPress

Αναβιώστε το δωρεάν θέμα Blogging

Το Revive είναι ένα δωρεάν θέμα με όμορφη διάταξη σε στυλ περιοδικού. Υπάρχουν πολλές επιλογές σχεδίασης (συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης συνδέσμων κοινωνικών μέσων στην κεφαλίδα), μαζί με την εξέχουσα χρήση των επιλεγμένων εικόνων και των κομψών κινούμενων εικόνων σε όλη τη διάρκεια. Αυτό είναι ένα υπέροχο θέμα για αρχάριους bloggers που χρειάζονται έναν απλό αλλά κομψό σχεδιασμό.

3. Εγκαταστήστε μερικές χρήσιμες προσθήκες

Ένας λόγος για τη δημοτικότητα του WordPress είναι το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων προσθηκών. Αυτά είναι πρόσθετα που ενισχύουν τη βασική λειτουργικότητα της πλατφόρμας. Παρόλο που η επιλογή προσθηκών είναι μια προσωπική απόφαση βάσει της πρόσθετης λειτουργικότητας που επιθυμείτε, μερικές είναι εντελώς απαραίτητες – και στην πραγματικότητα, έχουμε παρουσιάσει έναν αριθμό από αυτά στο προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο έναρξης του ιστολογίου.

Ανεξάρτητα από τη θέση του ιστολογίου σας, εδώ είναι μερικές από τις βασικές προσθήκες που προτείνουμε. Παρακαλώ σημειώστε – χρειάζεστε μόνο ένα πρόσθετο για κάθε σκοπό. Για παράδειγμα, χρειάζεστε μόνο ένα κοινωνικό πρόσθετο (δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε όλα αυτά).

 • SEO: Το ιστολόγιό σας δεν μπορεί να γίνει δημοφιλές εάν οι χρήστες δεν μπορούν να σας βρουν στις μηχανές αναζήτησης. Εκεί μπαίνει το Yoast SEO. Αυτή η προσθήκη θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε το SEO του ιστότοπού σας, βοηθώντας σας να αυξήσετε την επισκεψιμότητα.
 • Ασφάλεια: Ενώ μπορείτε να ορίσετε μια πλήρη επιλογή όπως το iThemes Security Pro, μας αρέσει (και χρησιμοποιούμε) VaultPress. Αυτή η προσθήκη λαμβάνει ολοκληρωμένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων για εσάς. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας θα παρέχουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας, αλλά το VaultPress δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων (δημοσιεύσεις, εικόνες κ.λπ.) και περιλαμβάνει τα ισχυρά Ακίσμετ αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων για εκκίνηση. Μόνο για $ 39 / έτος που είναι η ηρεμία που δεν θέλετε να χάσετε.
 • Ενημερωτικό δελτίο: Μας αρέσει το MailChimp – είναι δωρεάν για έως 2.000 συνδρομητές. Μόλις εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό MailChimp, απλώς εγκαταστήστε ένα απλό πρόσθετο όπως MailChimp για WP για να εισαγάγετε εύκολα τις φόρμες ενημερωτικών δελτίων σας. Αυτό είναι υπέροχο για την προώθηση νέου περιεχομένου (Σημείωση: Ορισμένα θέματα όπως το Chic περιλαμβάνουν ήδη ενσωματωμένη υποστήριξη ενημερωτικών δελτίων, οπότε μπορείτε να παραλείψετε αυτό το πρόσθετο).
 • Κοινωνικός: Πολλά θέματα περιλαμβάνουν ενσωματωμένα κοινωνικά widget, τα οποία μπορεί να είναι αρκετά. Αλλά για όσους θέλουν περισσότερο έλεγχο στην τοποθέτηση και στυλ plugins όπως Πρόσθεσε αυτό και ο Monarch είναι εξαιρετικές επιλογές.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Για κάθε επιχειρηματία που θέλει να προσθέσει ένα κατάστημα στον ιστότοπό του WordPress, αυτό έρχεται σχεδόν είτε στο WooCommerce (μια απλή και απλή επιλογή για δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος) είτε σε Easy Digital Downloads (λίγο περισσότερο από μια καμπύλη μάθησης, αλλά πολύ πιο προσαρμόσιμη). Και οι δύο είναι εξαιρετικές επιλογές για δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό σας.

Φυσικά υπάρχουν πολλά άλλα πρόσθετα για την προσαρμογή του θέματος σας, προσθέτοντας προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων,

4. Τραβήξτε υπέροχες φωτογραφίες

Κανένα blog ομορφιάς δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς εντυπωσιακές εικόνες. Εάν δεν είστε άνετοι με μια κάμερα, μην ανησυχείτε. Είναι εύκολο να μάθετε τα βασικά. Υπάρχουν τόνοι δωρεάν συμβουλών και οδηγών στο διαδίκτυο (και στο Instagram). Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει χρησιμοποιώντας δωρεάν φωτογραφίες αποθεμάτων – αν και για ένα blog ομορφιάς υποστηρίζουμε ότι είναι καλύτερο να πάρετε το δικό σας.

Δυστυχώς, ορισμένες εικόνες μπορεί να καταλαμβάνουν πολύ χώρο και να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας. Ευτυχώς, υπάρχουν εύκολοι τρόποι βελτιστοποίησης των εικόνων για να διασφαλιστεί ότι διατηρείτε την ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα συμπιέζετε αρχεία εικόνων για να καταλαμβάνετε όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.

Συμβουλές μπόνους για Blogger μόδας και ομορφιάς

Αφού ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε να κάνετε περισσότερα για να βοηθήσετε την ανάπτυξη του ιστολογίου σας. Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να βγείτε εκεί και δίκτυο! Αφήστε σχόλια σε άλλα ιστολόγια ομορφιάς με τον σύνδεσμό σας (βεβαιωθείτε ότι το σχόλιό σας είναι σκόπιμο και σχετικό – μην ανεβάζετε μηνύματα spam σε άλλους bloggers!). Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τον ιστότοπό σας στο Bloglovin ’και σκέφτεστε να προσθέσετε τον ιστότοπό σας ακολουθήστε widget widget στην πλαϊνή γραμμή ή το υποσέλιδο του ιστολογίου σας.

Ανάλογα με το ιστολόγιό σας, μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για συμμετοχή σε ένα υιοθετώ δίκτυο όπως Στυλ ανταμοιβής ή Shop Style Συλλεκτικό. Αυτά τα δίκτυα σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια συλλογή “κατάστημα αυτής της ανάρτησης” ή ένα καρουσέλ στο τέλος των άρθρων σας, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε λίγα χρήματα όταν οι αναγνώστες σας κάνουν κλικ στους συνδέσμους συνεργατών σας (απλώς φροντίστε να αποκαλύψετε σωστά ότι υπάρχουν σύνδεσμοι συνεργατών η σελίδα ανά FTC απαιτήσεις). Φυσικά, μπορείτε να εγγραφείτε σε προγράμματα θυγατρικών ξεχωριστά και να προσθέσετε μόνοι σας συνδέσμους, αλλά τα δίκτυα το καθιστούν λίγο πιο εύκολο και εξορθολογισμένο και γι ‘αυτό ίσως θέλετε να τα ελέγξετε.

συμπέρασμα

Παρά την πιθανότητα να είναι συντριπτική – ειδικά αν δεν είστε τυχαία με τη διαδικασία – η δημιουργία του ιστολογίου ομορφιάς σας με το WordPress είναι εύκολη. Επιπλέον, εάν επιλέξετε ένα υπέροχο θέμα και μερικά κατάλληλα πρόσθετα, ολόκληρη η διαδικασία μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Έχετε απορίες σχετικά με τη δημιουργία ενός blog ομορφιάς; Ή μήπως άλλες συμβουλές για κοινή χρήση με επίδοξους bloggers; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων – Θα θέλαμε να ακούσουμε τι έχετε να πείτε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map