Πώς να ενσωματώσετε το AWeber στο WordPress για να μεγαλώσετε το ενημερωτικό δελτίο σας

Πώς να ενσωματώσετε το AWeber στο WordPress (Οδηγός για αρχάριους)

Κάθε ιδιοκτήτης μιας διαδικτυακής επιχείρησης αναζητά έναν τρόπο να προσελκύσει χρήστες και να αυξήσει τις πωλήσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε και τα δύο αυτά πράγματα είναι συχνά να δημιουργήσετε μια ισχυρή σχέση με το κοινό σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει όταν μόλις ξεκινήσετε.


Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια εξαιρετική στρατηγική, αν και θα χρειαστείτε το κατάλληλο εργαλείο για να σας βοηθήσουμε. Ωραία, για παράδειγμα, μπορεί να είναι μόνο η λύση που αναζητάτε. Αυτή η πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρει πολλές δυνατότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τις καμπάνιες σας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε τα οφέλη του μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο πώς το AWeber μπορεί να διευκολύνει την εργασία. Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε πώς να ενσωματώσουμε το AWeber στην εγκατάσταση του WordPress και να ολοκληρώσουμε με μερικές συμβουλές για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σας. Ας βουτήξουμε!

Γιατί το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κρίσιμο για την επιχείρησή σας

Το μάρκετινγκ μέσω email για το WordPress περιλαμβάνει τη χρήση μιας λίστας συνδρομών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συνήθως υποστηρίζεται από την εγκατάσταση του WordPress ή τρίτου μέρους) για την ανάπτυξη ισχυρότερων σχέσεων με τους αναγνώστες ή τους πελάτες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καμπάνιες email σας για να μοιραστείτε ποιοτικό περιεχόμενο, να διαφημίσετε ειδικές προσφορές και εκδηλώσεις ή να ενημερώσετε το κοινό σας με ένα περιοδικό ενημερωτικό δελτίο.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως:

 • Χαμηλό κόστος: Σε σύγκριση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ μέσω email είναι σχετικά φθηνό.
 • Αυξημένη αναγνωρισιμότητα επωνυμίας: Το κοινό-στόχος σας θα εξοικειωθεί περισσότερο με την επωνυμία σας μέσω των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και μπορεί εύκολα να μοιραστεί το περιεχόμενό σας.
 • Η ικανότητα στόχευσης δυνητικών πελατών υψηλής ποιότητας: Εάν η λίστα email σας βασίζεται σε συνδρομές, γνωρίζετε ότι οι αναγνώστες της ενδιαφέρονται ήδη.

Ίσως να αναρωτιέστε πώς να προχωρήσετε στην εφαρμογή μιας καμπάνιας μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδικά εάν έχετε προϋπολογισμό. Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια λίστα email με μη αυτόματο τρόπο, αλλά θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο αφιερωμένο στη διαδικασία.

Παρουσιάζουμε το AWeber

Ενημερωτικά δελτία AWeber

Το AWeber είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να διαχειρίζεστε και να αναλύετε καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Είναι απλό στη χρήση και φιλικό προς τους αρχάριους, καθιστώντας το μια σταθερή επιλογή για κάθε χρήστη. Θα επωφεληθείτε από ευέλικτες λειτουργίες που είναι εύκολο να εφαρμοστούν και αξιόπιστη υποστήριξη που θα σας βοηθήσει όταν κολλήσετε.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε εύκολα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης.
 • Δημιουργήστε προσαρμοσμένες φόρμες εγγραφής για να συλλέξετε σημαντικές πληροφορίες χρήστη.
 • Στοχεύστε συγκεκριμένους συνδρομητές email με βάση τις προτιμήσεις τους.
 • Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας αναλυτικά στοιχεία.

Τιμή: Οι επιλογές τιμολόγησης της AWeber κυμαίνονται από 19 $ έως 149 $ + ανά μήνα.

Πώς να ενσωματώσετε το AWeber στο WordPress

Πρώτα, θα συνιστούσαμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε check out Πλήρης τεκμηρίωση του AWeber, για να αποκτήσετε μια αίσθηση για το πώς λειτουργεί η πλατφόρμα. Μετά από αυτό, ακολουθούν μερικά απλά βήματα για να λειτουργήσει με το WordPress

Βήμα 1: Δημοσιεύστε μια φόρμα εγγραφής στον ιστότοπό σας

Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στον λογαριασμό σας AWeber και κάντε κλικ στο Έντυπα εγγραφής:

AWeber Επιλέξτε Φόρμες Εγγραφής

Επιλέξτε το πράσινο Δημιουργήστε μια φόρμα εγγραφής κουμπί για να μεταβείτε σε μια οθόνη επιλογής προτύπου. Εδώ, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση προτύπων και να επιλέξετε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη φόρμα σας:

AWeber Επιλέξτε πρότυπο

Αφού επιλέξετε ένα πρότυπο, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε ένα χρώμα. Μόλις κάνετε την επιλογή σας, κάντε κλικ στο Φόρτωση προτύπου. Αυτό θα σας προετοιμάσει και θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις του προτύπου.

Το πρώτο πράγμα που θα σας ζητηθεί να προσθέσετε μερικές βασικές πληροφορίες, όπως κείμενο κεφαλίδας και ένα όνομα για τη φόρμα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε πού θα σταλούν οι συνδρομητές σας μετά την ολοκλήρωσή του. Αυτή μπορεί να είναι μια απλή σελίδα που δημιουργήθηκε από την AWeber ή τον δικό σας ιστότοπο:

AWeber Επιλέξτε προορισμό μετά την υποβολή της φόρμαςΗ επιλογή που κάνετε εδώ εξαρτάται από εσάς. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την απόφασή σας, αποθηκεύστε τη φόρμα σας και κάντε κλικ στο Πηγαίνετε στο βήμα 3.

Ήρθε η ώρα να προσθέσετε τη φόρμα σας στον ιστότοπό σας στο WordPress. Για να το δημοσιεύσετε μόνοι σας, επιλέξτε Θα εγκαταστήσω τη φόρμα μου:

AWeber Εγκαταστήστε τη φόρμα μόνοι σαςΘα σας δοθεί ένα απόσπασμα Javascript – αντιγράψτε το τώρα. Στη συνέχεια, πλοηγηθείτε στο Σελίδες στον πίνακα ελέγχου του WordPress και ανοίξτε τη σελίδα όπου θέλετε να τοποθετήσετε τη φόρμα σας. Στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, επικολλήστε το απόσπασμα Javascript όπου θέλετε να εμφανίζεται η φόρμα στη σελίδα σας:

Εισαγάγετε το javascript AWeber στη σελίδα

Τέλος, αποθηκεύστε ή ενημερώστε τη σελίδα. Εάν το κάνετε προεπισκόπηση από τη διεπαφή, θα πρέπει τώρα να δείτε τη φόρμα σας!

Βήμα 2: Ρυθμίστε τη λειτουργία εκπομπής ιστολογίου AWeber

Τώρα που η φόρμα σας έχει τεθεί σε λειτουργία, επιστρέψτε στον λογαριασμό σας AWeber. Υπό Μηνύματα, επιλέγω Μεταδόσεις ιστολογίου και κάντε κλικ στο Δημιουργία εκπομπής ιστολογίου:

Δημιουργήστε μια εκπομπή ιστολογίου με το AWeberΠροσθέστε τη διεύθυνση URL ροής RSS του ιστολογίου σας στο αντίστοιχο πεδίο και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα πρότυπο ροής από την αναπτυσσόμενη λίστα στη δεξιά πλευρά της περιοχής μηνυμάτων:

Επιλέξτε το πρότυπο μετάδοσης AWeberΜετά από αυτό, θα μπορείτε να καθορίσετε ορισμένες βασικές ρυθμίσεις για τις εκπομπές σας. Μπορείτε να ορίσετε ένα πρόγραμμα για το πότε θα σταλούν και να επιλέξετε μια σκανδάλη. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε εκπομπές μετά τη δημοσίευση ενός συγκεκριμένου αριθμού νέων δημοσιεύσεων ή σε συγκεκριμένες ημέρες του μήνα:

Πόσο συχνά πρέπει να αποστέλλεται μια εκπομπή;

Εάν θέλετε να στέλνετε εκπομπές αυτόματα με βάση την επιλεγμένη σκανδάλη, επιλέξτε Αποστολή αυτόματα. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας και είστε έτοιμοι! Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη μετάδοσή σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν όπως αναμένεται.

Συμβουλές για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων μάρκετινγκ μέσω email

Πρόσθετο παραγωγής μολύβδου OptinMonster

Η ενσωμάτωση του AWeber με το OptinMonster σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες και των δύο εργαλείων.

Τώρα που γνωρίζετε πώς να ενσωματώσετε το AWeber στο WordPress, ας μιλήσουμε για μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας. Πρώτον, υπάρχουν μερικές βασικές στρατηγικές που μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε:

 • Ακολουθήστε μια ενεργή προσέγγιση για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων σας. Οι δυνατότητες ανάλυσης του AWeber παρέχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες, όπως τον αριθμό των ανοιγμάτων, τα ποσοστά κλικ και την κατάργηση της εγγραφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λεπτομέρειες για να προσδιορίσετε ποιο περιεχόμενο είναι πιο αποτελεσματικό.
 • Τμηματοποιήστε τις λίστες σας. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες από τα αποτελέσματα των αναλυτικών στοιχείων, μπορείτε να δημιουργήσετε τμηματοποιημένες λίστες για να στοχεύσετε διαφορετικούς τύπους συνδρομητών με το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει περισσότερο.
 • Συνδέστε το AWeber στον πάροχο της σελίδας προορισμού σας. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή έναν πάροχο σελίδας προορισμού, μπορείτε να τον συνδέσετε στο AWeber απρόσκοπτα.
 • Δείτε τις ενσωματώσεις εφαρμογών του AWeber. Μπορείς συνδέστε το AWeber σε πολλά προγράμματα που χρησιμοποιείτε ήδη, όπως MailOptin ή εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

Τέλος, μπορεί επίσης να θέλετε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα εργαλεία που θα βελτιώσουν την εγκατάσταση του AWeber:

 • OptinMonster είναι ένα πρόσθετο WordPress πλούσιο σε χαρακτηριστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε φόρμες συμμετοχής υψηλής μετατροπής για τον ιστότοπό σας. Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τη λίστα συνδρομητών AWeber με τις φόρμες OptinMonster για να αυξήσετε τη δημιουργία δυνητικών πελατών.
 • Γεια σου είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σελίδες καμπάνιας που είναι βελτιστοποιημένες για κοινωνικά μέσα και κινητές συσκευές. Η σύνδεσή του με το AWeber μπορεί να αυξήσει τους δυνητικούς πελάτες σας και να προωθήσει την καλύτερη αφοσίωση.
 • Digioh σας επιτρέπει να στέλνετε ασφαλείς λήψεις αρχείων στα άτομα που βρίσκονται στις λίστες αλληλογραφίας σας. Έτσι, εάν έχετε μια κληρονομιά ή δώρο και πρέπει να στείλετε αρχεία στους νικητές, για παράδειγμα, το Digioh παρέχει έναν ιδιωτικό τρόπο να το κάνει ακριβώς αυτό.

Κάθε μία από αυτές τις στρατηγικές και τα εργαλεία μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για τη νέα σας ενοποίηση του AWeber, επομένως σας συνιστούμε να τα ελέγξετε!


Μία από τις πιο ικανοποιητικές πτυχές του μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ο τρόπος που σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια σχέση με το κοινό σας μετά την έξοδο από τον ιστότοπό σας. Οι συνδρομητές σας έχουν εγγραφεί στη λίστα αλληλογραφίας σας, κάτι που δείχνει ότι θέλουν τις πληροφορίες που παρέχετε.

Τώρα πρέπει απλώς να στοχεύσετε αυτό το κοινό με πολύτιμο περιεχόμενο. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές μας για να αναπτύξετε τη λίστα email σας και, στη συνέχεια, αντλήστε χρήσιμο περιεχόμενο και αναρτήσεις για αποστολή στο κοινό σας.

Έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο βελτιστοποίησης της στρατηγικής μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το AWeber; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me