Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συνεργατών Amazon με το WordPress

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συνεργατών Amazon με το WordPress

Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να κερδίσετε εισόδημα στο διαδίκτυο, πιθανώς εξοικειωθείτε με το μάρκετινγκ συνεργατών. Υπάρχουν τόσα πολλά προγράμματα και πόροι θυγατρικών εκεί έξω, ωστόσο, ότι η έναρξη μπορεί να είναι μια συντριπτική προοπτική.


Ευτυχώς, το Πρόγραμμα συνεργατών Amazon Associates είναι ένας εύκολος τρόπος για να εισαγάγετε το μάρκετινγκ θυγατρικών στη ρουτίνα του blogging σας. Είναι επίσης ένα σημείο εκκίνησης χαμηλού άγχους εάν μόλις ξεκινήσατε να δημιουργείτε μια νέα ροή εσόδων στο διαδίκτυο.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξηγήσουμε το σύστημα μάρκετινγκ θυγατρικών της Amazon και τα οφέλη του. Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε προσθήκες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε εύκολα αυτό το πρόγραμμα στο ιστολόγιό σας στο WordPress. Ας αρχίσουμε!

Τι είναι το μάρκετινγκ συνεργατών Amazon (και πώς σας ωφελεί)

Η σελίδα Amazon Associates.

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένα πρόγραμμα παραπομπής βάσει προμήθειας. Συνεργάζεστε με μια εταιρεία και κερδίζετε ένα μικρό ποσοστό των κερδών της παραπέμποντας τους επισκέπτες σας στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Εάν είστε νέοι στο μάρκετινγκ συνεργατών, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με ένα αξιόπιστο πρόγραμμα, όπως το Amazon.

Το να γίνετε συνεργάτης της Amazon είναι δωρεάν και προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Εδώ είναι μερικά οφέλη για να γίνετε συνεργάτης του Amazon:

 • Το πρόγραμμα ενσωματώνεται ομαλά στο WordPress. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τους συνδέσμους θυγατρικών σας στο περιεχόμενό σας όπου κι αν έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.
 • Προσφέρει πολλαπλάσια εργαλεία σύνδεσης για τον ιστότοπό σας. Έχετε πρόσβαση σε πανό, κουμπιά, εικόνες και συνδέσμους για τη βελτίωση των προσπαθειών μάρκετινγκ.
 • Μπορείς παρακολουθήστε τα κέρδη σας όποτε θέλεις. Μαζί με την παρακολούθηση τάσεων, παραγγελιών και παραπομπών, μπορείτε να παρακολουθείτε τα κέρδη σας με καθημερινές διαδικτυακές αναφορές.

Το πρόγραμμα της Amazon είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ συνεργατών, ειδικά όταν συνεργάζεται με το WordPress. Δεδομένου ότι το WordPress είναι εύκολο στη χρήση και φορτωμένο με δυνατότητες SEO, είναι το τέλειο εργαλείο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συνεργατών και να ξεκινήσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ. Υπάρχουν επίσης πολλά πρόσθετα διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε τους συνδέσμους συνεργατών σας με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Για να ξεκινήσετε με το πρόγραμμα συνεργατών της Amazon, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο Amazon. Από εκεί, θα πρέπει να συνδεθείτε και να επιλέξετε τα στοιχεία που θέλετε να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Κάθε στοιχείο έχει έναν μοναδικό σύνδεσμο που περιέχει το αναγνωριστικό συνεργάτη σας. Μετά από αυτό, θα προσθέσετε απλά τους συνδέσμους στον ιστότοπό σας!

Το WordPress είναι ατελείωτα ευέλικτο, χάρη στη χρήση των πρόσθετων. Όταν ξεκινάτε έναν ιστότοπο συνεργατών με το πρόγραμμα της Amazon, θα θελήσετε να ερευνήσετε τις επιλογές προσθηκών σας για να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή για τον ιστότοπό σας. Για να σας βοηθήσουμε, εδώ είναι μερικά πρόσθετα της Amazon Associates που είναι ιδανικά για την ενσωμάτωση του ιστότοπού σας στο WordPress με τον λογαριασμό σας στο Amazon.

1. AzonPress

Πρόσθετο AzonPress WordPress για Συνεργάτες Amazon

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Με το AzonPress από το WPManageNinja μπορείτε να έχετε τη δική σας εγκατάσταση ιστότοπου συνεργατών και να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Amazon Associates σε 2 λεπτά. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να προσθέσετε νέα προϊόντα με ένα κλικ. Στη συνέχεια, δημιουργήστε τους δικούς σας πίνακες προϊόντων ή πλέγματα, πίνακες σύγκρισης και λίστες πωλητών για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να χρησιμοποιούν το διαδραστικό εργαλείο δημιουργίας πινάκων μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας widget προϊόντων. Προσαρμόστε την βιτρίνα σας με στυλ βιβλιοθήκες, έγχρωμα δέρματα, στυλ τραπεζιού (περιγράμματα, ριγέ σειρές, μικρά κ.λπ.) και άλλα. Όταν τελειώσετε, απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τον σύντομο κώδικα σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα WordPress. Εύκολο, σωστά?

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το AzonPress προσφέρει ισχυρές δυνατότητες που δεν θα βρείτε σε συγκρίσιμα πρόσθετα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να διαμορφώσετε τη γεωγραφική στόχευση για να κατευθύνετε επισκέπτες από συγκεκριμένες χώρες σε σχετικές σελίδες προορισμού ή υποτομείς. Πρόκειται για μια υπέροχη παραβίαση εντοπισμού για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα. Εναλλακτικά, επωφεληθείτε από το ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης συνεργατών της AzonPress για τη διαχείριση των συνδέσμων, των παραπομπών και των κερδών σας.

Το AzonPress προσφέρει 3 τύπους αδειών, αλλά μας αρέσει η άδεια απεριόριστης χρήσης καλύτερα. Αυτή η προσθήκη θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα εάν δημιουργείτε ένα δίκτυο στοχευμένων ιστότοπων με μικρο-εξειδικευμένες τοποθεσίες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ενσωματώσετε το Amazon Affiliates στο WordPress.
 • Δεν απαιτείται πρόσθετο πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου – απλώς εγκαταστήστε και δημιουργήστε τους πίνακες προϊόντων σας!
 • Εύκολη ενσωματωμένη επιλογή στυλ.
 • Προσφέρει μια επιλογή άδειας χρήσης απεριόριστης χρήσης.

Τιμή: AzonPress είναι μόνο 39 $ ετησίως για μια άδεια μίας τοποθεσίας, 79 $ για μια Άδεια Επιχειρήσεων και 199 $ για μια Απεριόριστη Άδεια.

2. WooCommerce

Πρόσθετο WooCommerce Δωρεάν WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το WooCommerce είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου. Σας βοηθά να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα και είναι εκπληκτικά ευέλικτος λόγω του αριθμού των διαθέσιμων επεκτάσεων. Με τη βοήθεια μίας από αυτές τις επεκτάσεις, το WooCommerce σάς επιτρέπει να αναφέρετε τα προϊόντα θυγατρικών σας στο Amazon στον ιστότοπό σας.

Για να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία το WooCommerce με το Amazon, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια επέκταση όπως WP-Lister Lite για το Amazon. Αυτό θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε τον κατάλογό σας στο WooCommerce με το απόθεμά σας στο Amazon (αν και η επαγγελματική έκδοση της επέκτασης θα σας επιτρέψει να προσθέσετε συγχρονισμό πωλήσεων και αυτόματη τιμολόγηση).

WooCommerce θα μπορούσε να είστε υπερβολικοί εάν ξεκινήσετε με συνδέσμους συνεργατών. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να επεκταθείτε σε μια πλήρη διαδικτυακή βιτρίνα, είναι μια έξυπνη επένδυση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει πολλές δωρεάν και premium επεκτάσεις για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε μια βιτρίνα.
 • Λειτουργεί με προϊόντα από οποιαδήποτε κατηγορία Amazon.
 • Προσφέρει τόνους υποστήριξης από τους προγραμματιστές και την κοινότητά του.

Τιμή: Η βασική έκδοση του WooCommerce είναι δωρεάν, όπως και το WP-Lister Lite. Η επέκταση WP-Lister Pro θα σας κοστίσει 149 $ ανά ιστότοπο.

3. WooZone

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η ενσωμάτωση προϊόντων Amazon στο δικό σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Για παράδειγμα, το WooCommerce Amazon Affiliates WordPress Plugin περιλαμβάνει ενσωματωμένες ενότητες για εύκολη εισαγωγή προϊόντων με τους μοναδικούς συνδέσμους θυγατρικών Amazon στο WooCommerce. Ακόμα καλύτερα, η προσθήκη περιλαμβάνει ακόμη και την επιλογή αυτόματης αναζήτησης, εύρεσης και εισαγωγής προϊόντων για εσάς με βάση μια καθορισμένη λέξη-κλειδί ή φράση.

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι η ενσωματωμένη WooZone Reporting, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις προβολές των προϊόντων, τις ενημερώσεις και τις τιμές αγοράς. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε το κατάστημα σας και να ενημερώσετε συνδέσμους σε σχετικά προϊόντα.

Θέλουν περισσότερα? Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο WooZone – Amazon Associates Bundle Pack που περιλαμβάνει το βασικό πρόσθετο και το WooZone Contextual Amazon Advertising Plugin, το Amazon Discount Finder για WordPress και Kingdom (το θέμα premium WooCommerce Amazon Affiliates). Αυτό το πακέτο προσθηκών είναι ένα εξαιρετικό σύνολο εργαλείων για τη δημιουργία και την προώθηση του καταστήματος συνεργατών σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορος και εύκολος οδηγός εγκατάστασης για τη διαμόρφωση της προσθήκης με τον λογαριασμό σας στο Amazon Affiliate.
 • Σύνθετη αναζήτηση προϊόντων, προτεινόμενα προϊόντα και επιλογές μαζικής εισαγωγής.
 • Συγχρονισμός με σελίδες προϊόντων Amazon για αυτόματη ενημέρωση για αλλαγές τιμών, ενημερώσεις περιγραφής και νέες κριτικές.
 • Επιλογές για κουπόνια, cross-sale και στόχευση GEO για παροχή περιεχομένου σχετικού με τους πελάτες σας.
 • Συντομεύσεις προϊόντων για εύκολη εισαγωγή συγκεκριμένων στοιχείων σε αναρτήσεις ή σελίδες.

Τιμή: Η προσθήκη WooCommerce Amazon Affiliates κοστίζει σήμερα 49 $ και το πακέτο Bundle κοστίζει 70 $.

4. EasyAzon

EasyAzon - Πρόσθετο συνεργατών Amazon Associates

Το EasyAzon είναι ένας άλλος κατασκευαστής συνδέσμων Amazon Associates από τον επίσημο κατάλογο plugin του WordPress. Σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε προϊόντα και να δημιουργήσετε συνδέσμους στις αναρτήσεις σας σε σελίδες προϊόντων Amazon σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η προσθήκη έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με οποιονδήποτε ιστότοπο συνεργατών μεγέθους και η διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο το καθιστά ιδανικό για την ενημέρωση των συνδέσμων σας.

Η δωρεάν προσθήκη βοηθά μόνο στη δημιουργία συνδέσμων, αλλά μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση για πρόσθετες λειτουργίες. Η επαγγελματική έκδοση προσθέτει περισσότερες επιλογές για συνδέσμους θυγατρικών εικόνων, μπλοκ προϊόντων, παροτρύνσεις για δράση, αυτόματη απόκρυψη συνδέσμων, αναδυόμενα παράθυρα, επιλογή “προσθήκη στο καλάθι”, αναγνωριστικά παρακολούθησης και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει απλή ενσωμάτωση συνδέσμων Amazon.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συνδέσμους κειμένου για τις αναρτήσεις σας.
 • Λειτουργεί με όλες τις τοποθεσίες προγράμματος Amazon Associates (ΗΠΑ, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία κ.λπ.).

Τιμή: Το EasyAzon είναι δωρεάν, αν και προσφέρουν μια έκδοση Pro για 47 $.

5. Συνεργάτες του Amazon eStore

Πρόσθετο WordPress eStore Affiliates WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Amazon eStore Affiliates WordPress Plugin λειτουργεί αυστηρά εκτός της αυτόματης εισαγωγής. Ορίστε τη λέξη-κλειδί και τον αριθμό των σελίδων που θέλετε να προσθέσετε και, στη συνέχεια, αφήστε την προσθήκη στην ουρά για προϊόντα. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια επανάληψη για να προσθέτετε περιοδικά στο κατάστημά σας βάσει νέων προϊόντων που σχετίζονται με την καθορισμένη λέξη-κλειδί σας.

Ένα βασικό χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η ενότητα Αυτοματοποιημένου περιεχομένου Amazon Spinner. Απλώς επιλέξτε τον αριθμό των λέξεων που θέλετε να αντικαταστήσετε και το spinner περιεχομένου θα χρησιμοποιήσει τις καταχωρίσεις θησαυρού για να ενημερώσει τις εισαγόμενες σελίδες προϊόντων. Αυτό αποτρέπει το διπλό περιεχόμενο και μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων με βάση καθορισμένη λέξη-κλειδί (και ρύθμιση επαναλαμβανόμενων εισαγωγών).
 • Αυτόματο περιστρεφόμενο περιεχόμενο για τη διασφάλιση μοναδικού περιεχομένου στον ιστότοπό σας.
 • Ενότητα στατιστικών προϊόντων για παρακολούθηση των προβολών, προσθήκη σε καροτσάκια και εγκατάλειψη καλαθιού αγορών.
 • Περιλαμβάνει ένα δωρεάν θέμα WordPress με Visual Composer για την κατασκευή του καταστήματός σας

Τιμή: Το premium πρόσθετο Amazon eStore Affiliates έχει τιμή 39 $.

6. Μηχανή συνδέσμων Amazon

Πρόσθετο Amazon LinkEngine

Το Amazon Link Engine είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, επειδή επιτρέπει στους διεθνείς επισκέπτες του ιστότοπού σας να έχουν πρόσβαση στις τοπικές βιτρίνες τους από τους συνδέσμους θυγατρικών σας. Εντοπίζει άμεσα τους συνδέσμους θυγατρικών σας κάθε φορά που ένας επισκέπτης φορτώνει τη σελίδα.

Αυτή η προσθήκη προσφέρει έναν άμεσο τρόπο για να αυξήσετε τις πιθανές μετατροπές, δημιουργώντας μια καλύτερη εμπειρία χρήστη για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Εάν σκοπεύετε να συμπεριλάβετε ένα διεθνές κοινό ως μέρος των προσπαθειών μάρκετινγκ συνεργατών σας, αυτό το πρόσθετο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Εάν συνεργαστείτε την προσθήκη με ένα Λογαριασμός Geniuslink (που ξεκινά από $ 5 το μήνα) μπορείτε ακόμη και να κερδίσετε διεθνείς προμήθειες. Φυσικά, δεν χρειάζεστε αυτόν τον λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το Amazon Link Engine. Ωστόσο, εάν είστε περίεργοι για τα οφέλη, αυτό κάνει Προσφέρετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εντοπίζει αμέσως τους συνδέσμους θυγατρικών του Amazon άμεσα.
 • Μετατρέπει τους συνδέσμους αυτόματα, χωρίς να απαιτείται επιπλέον εργασία.
 • Αναζητά συνδέσμους συνεργατών σε συνεχή βάση.

Τιμή: Το Amazon Link Engine είναι ένα δωρεάν πρόσθετο.

7. Εισαγωγή διαφημίσεων

Πρόσθετο δημιουργίας διαφημίσεων δημιουργίας διαφημίσεων Ad Inserter

Το Ad Inserter είναι ένα πρόσθετο διαχείρισης διαφημίσεων, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε Εγγενείς διαφημίσεις αγορών οπουδήποτε κι αν επιλέξετε στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αντί να προβάλλετε τυχαία διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να κάνετε σχετικές προτάσεις αγορών στους επισκέπτες σας με βάση το περιεχόμενο.

Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να τοποθετείτε σχετικές διαφημίσεις πριν, μετά ή ακόμα και στο περιεχόμενο της ανάρτησής σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε τεκμηρίωση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βέλτιστη τοποθέτηση για τις προτάσεις αγορών σας.

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο ενοποίησης των εγγενών διαφημίσεων αγορών της Amazon με τον ιστότοπο μάρκετινγκ θυγατρικών σας, το Ad Inserter προσφέρει πολλές δυνατότητες. Είναι κατασκευασμένο για προσαρμογή και ενσωματώνεται με άλλα εργαλεία όπως το Google Analytics. Αυτή η προσθήκη είναι ιδανική αν θέλετε να προβάλλετε περισσότερες διαφημίσεις που σχετίζονται με το Amazon στον ιστότοπό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση διαφημίσεων πριν από τη δημοσίευση.
 • Παρέχει πλήρη έλεγχο της τοποθέτησης διαφημίσεων.
 • Ενσωματώνεται με το Google Analytics

Τιμή: Το Ad Inserter είναι δωρεάν.

8. AAPro

Πρόσθετο AAPro - Amazon Affiliate Pro WordPress

Το AAPro είναι μια ελαφριά επιλογή για ενσωμάτωση προϊόντων Amazon στον ιστότοπό σας στο WordPress. Χρησιμοποιήστε την προσθήκη για άμεση εισαγωγή από το Amazon (μονή ή πολλαπλή), καθώς και αυτόματη εισαγωγή καθώς είναι διαθέσιμα νέα στοιχεία. Εμφάνιση προϊόντων με κριτικές, πολλαπλές μεθόδους αναζήτησης, ετικέτες / σήματα και άλλα. Εμφάνιση προϊόντων στο πλέγμα του καταστήματός σας – ή χρησιμοποιήστε τον σύντομο κωδικό για να προσθέσετε ένα μεμονωμένο προϊόν σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα. Η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης αναλυτικά στοιχεία, ώστε να μπορείτε να δείτε την απόδοση των συνδέσμων σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συμβατό με το WooCommerce και οποιοδήποτε συμβατό με το WooCommerce θέμα.
 • Εισαγάγετε προϊόντα απευθείας από την Amazon σε δευτερόλεπτα.
 • Σύνθετες επιλογές αναζήτησης με φίλτρα και παραμέτρους ταξινόμησης.

Τιμή: Το πρόσθετο Amazon Affiliate Pro (AAPro) για WordPress είναι 39 $.

9. Amazon Auto Links

Αυτόματοι σύνδεσμοι Amazon

Προσθέστε προϊόντα σε αναρτήσεις με το δωρεάν πρόσθετο Amazon Auto Links. Προσθέστε το Amazon Associate ID σας και ξεκινήστε! Υπάρχουν ρυθμίσεις για τη σειρά ταξινόμησης, τον αριθμό των αντικειμένων, το μέγεθος της εικόνας, το μήκος του τίτλου, τον πιστωτικό σύνδεσμο και άλλα. Και ως πρόσθετο μπόνους – το Amazon Auto Links έχει μια ενσωματωμένη επιλογή για όσους χρησιμοποιούσαν προηγουμένως το Amazon Associates Link Builder (τώρα σταμάτησε). Απλώς επιλέξτε το πλαίσιο και δεν θα χρειαστεί να επιστρέψετε και να αντικαταστήσετε παλιούς κωδικούς.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσθέστε προϊόντα μέσω widget, shortcode ή PHP.
 • Μετεγκαταστήστε από την προστιθέμενη προσθήκη Amazon Associates Link Builder.

Τιμή: Η προσθήκη Amazon Auto Links είναι δωρεάν.

10. Azonberg

Azonberg - Gutenberg Amazon Affiliates Embed

Με το Azonberg είναι εύκολο να προσθέσετε προϊόντα Amazon Affiliates στις αναρτήσεις σας που έχουν δημιουργηθεί με το Gutenberg. Για συνεργάτες, αυτό μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα του Gutenberg, καθώς καθιστά πολύ πιο εύκολη τη δημιουργία εσόδων από το ιστολόγιό σας. Με την προσθήκη εγκατεστημένη θα έχετε ένα νέο μπλοκ “Amazon Affiliates Embed” που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την εισαγωγή προϊόντων. Απλώς προσθέστε τον κωδικό ASIN Amazon (ή μια ολόκληρη λίστα από αυτούς!) Για να προσθέσετε γρήγορα προϊόντα Amazon με πλήρη εικόνα, τιμή, βαθμολογία και κουμπί Αγορά τώρα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσθέτει εύκολο μπλοκ Gutenberg “Amazon Affiliates Embed”.
 • Επιλογή για άμεση ολοκλήρωση αγοράς ή προσθήκη στο καλάθι.
 • Συμβατό με το WooCommerce.

Τιμή: Το πρόσθετο Azonberg Amazon Affiliate Gutenberg είναι μόλις 15 $.

συμπέρασμα

Το μάρκετινγκ θυγατρικών απαιτεί έρευνα και υπομονή, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας προσοδοφόρος και διασκεδαστικός τρόπος για να κερδίσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα. Ξεκινώντας με ένα δοκιμασμένο και αληθινό πρόγραμμα όπως το Amazon μπορεί να σας δώσει ένα σταθερό σημείο εισόδου και να σας οδηγήσει στην πορεία προς την επιτυχία.

Σε αυτήν την ανάρτηση, παρουσιάσαμε ορισμένα πρόσθετα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε με επιτυχία το σύστημα του Amazon στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αλλά αν έχετε απορίες σχετικά με το πώς να συνδυάσετε το πρόγραμμα συνεργατών της Amazon με τον ιστότοπό σας στο WordPress ή άλλες προσθήκες, θα συνιστούσατε να μας ενημερώσετε? Απλώς αφήστε μας μια σημείωση στα παρακάτω σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map