Επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας του WordPress για προσθήκη προσωπικής αφής (The Sequel)

Ξέρεις τι λένε, έχετε μόνο μία ευκαιρία να κάνετε μια (διαρκή) πρώτη εντύπωση. Έχετε επίσης περίπου τέσσερα (4) δευτερόλεπτα για να τραβήξετε και να διατηρήσετε την προσοχή του δυνητικού πελάτη σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε λιγότερα από τέσσερα (4) δευτερόλεπτα για να δημιουργήσετε μια μνήμη που θα παραμείνει με τον πελάτη σας πολύ μετά την έξοδο από τον ιστότοπό σας.


Με το συνολικός αριθμός ιστότοπων στο Διαδίκτυο που πλησιάζει γρήγορα ένα (1) δισεκατομμύριο (ω, ο διαγωνισμός), η λήψη της προσοχής της προοπτικής σας μέσα σε τέσσερα δευτερόλεπτα μπορεί να φαίνεται σαν ένα αδύνατο επίτευγμα. Μην ανησυχείτε όμως. Αυτή η συνέχεια του επανασχεδιασμού του ιστότοπού σας στο WordPress (για να προσθέσετε ένα προσωπικό άγγιγμα) σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε έναν συναρπαστικό και ευχάριστο ιστότοπο WordPress που θα προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό πιθανών πελατών σας. Διαχωρίσαμε την ανάρτηση σε δύο κύρια μέρη:

 1. Επανασχεδιασμός θέματος WordPress (ή τεχνικού) – Θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας σελίδες προορισμού, προσαρμοσμένες κεφαλίδες, λογότυπα, φόντο, θέματα, ελεύθερα γραφικά κ.λπ..
 2. Επανασχεδιασμός περιεχομένου ιστού WordPress – Θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο περιεχόμενο ιστού σας για να μετατρέψετε περισσότερους από τους αναγνώστες σας σε πελάτες.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ξεκινήσουμε με τα εύκολα πράγματα και να το πάρουμε από εκεί.

Επανασχεδιασμός θέματος WordPress (ή τεχνικού)

Σε αυτήν την ενότητα, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε διάφορα τεχνικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο WordPress για να προσθέσετε προσωπικότητα και ταυτότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Προσαρμοσμένες κεφαλίδες

Το masthead σας (ενότητα κεφαλίδας) παίζει τεράστιο ρόλο στην πρώτη εντύπωση του ιστότοπού σας. Είναι η ενότητα κεφαλίδας στον ιστότοπό σας στο WordPress που εισάγει άτομα στην επιχείρησή σας, επομένως δεν μπορείτε να το κάνετε λάθος. Το masthead σας πρέπει να είναι πραγματικά εντυπωσιακό – ακόμη πιο εντυπωσιακό από τον υπόλοιπο ιστότοπό σας. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με την ενότητα κεφαλίδας:

 • Μην αφήνετε την κεφαλίδα σας να φαίνεται άθλια ή κενή. Χρησιμοποιήστε μια ελκυστική εικόνα για να υποστηρίξετε τον σκοπό σας
 • Μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε μια παρότρυνση για δράση (CTA) στην ενότητα κεφαλίδας για να αυξήσετε τις μετατροπές
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρυθμιστικά και βίντεο στην ενότητα κεφαλίδας ανάλογα με το θέμα του WordPress για να ενθαρρύνετε την αλληλεπίδραση των χρηστών

Πολλά premium θέματα WordPress θα σας επιτρέψουν να επεξεργαστείτε την ενότητα κεφαλίδας μέσω ενός εύχρηστου πίνακα διαχείρισης. Εάν το τρέχον θέμα σας δεν περιλαμβάνει επιλογές για την επεξεργασία της κεφαλίδας σας, μπορείτε να αλλάξετε θέματα ή να προσλάβετε έναν προγραμματιστή WordPress για να σας βοηθήσει. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η κεφαλίδα που διακατέχετε για συγχαρητήρια στον υπόλοιπο ιστότοπό σας.

Προσθήκη του λογοτύπου σας

Το λογότυπό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε την προσωπικότητα και την αυθεντικότητα. Επιπλέον, ένα λογότυπο είναι η ταυτότητά σας στο Διαδίκτυο. Οι άνθρωποι σχετίζονται με λογότυπα. Οι άνθρωποι δεν ξεχνούν τα λογότυπα. Πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογότυπο που θα παραμείνει στο μυαλό των επισκεπτών σας στο Διαδίκτυο για πολύ. Για παράδειγμα, εάν δείτε κάποιο από τα παρακάτω λογότυπα εκεί έξω, μια λάμπα θα σβήσει αμέσως στο κεφάλι σας:

feature-logo-wordpress-website-redesign-wpexplorer

Εάν δεν έχετε τις δεξιότητες, το χρόνο ή χρειάζεστε κάποια έμπνευση για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογότυπο, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις επιλογές σχεδίασης λογότυπου ιστοτόπου WordPress.

Ελεύθερα γραφικά

Σε αντίθεση με τα ψηφιακά γραφικά, οι ελεύθερες εικόνες έχουν χαρακτήρα.

Μέσα από το άγγιγμα της ανθρώπινης ατέλειας, αποκτούν μια συγκεκριμένη ένταση που είναι δύσκολο να αναδημιουργηθεί ψηφιακά. Αυτή η ειδική αφή προσελκύει την προσοχή και επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν παύση για να εκτιμήσουν και να επεξεργαστούν το χέρι περιεχόμενο, περισσότερο από ό, τι θα εκτιμούσαν οποιαδήποτε παλιά τέλεια εικονογραφημένη εικόνα. – Sabina Idler

Δεν μπορούσα να το βάλω καλύτερα. Ευχαριστώ Sabina.

Τα ελεύθερα σχέδια ξεχωρίζουν την προσωπικότητα και θα βοηθήσουν τους επισκέπτες του διαδικτύου σας να συνδεθούν με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Η πλειονότητα των προγραμματιστών ιστού αναζητούν εικόνες αποθεμάτων όποτε θέλουν να προσθέσουν εικόνες σε οποιοδήποτε από τα έργα τους. Παρακάμψτε και ακολουθήστε λιγότερο δρόμο – δημιουργήστε ελεύθερες εικόνες για τον ιστότοπό σας. Εδώ είναι μερικοί άνθρωποι που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με ελεύθερα σχέδια:

Χρησιμοποιήστε σελίδες προορισμού

χρησιμοποιήστε-wordpress-landing-pages

Υπέροχη σχεδίαση πωλείται και αν σχεδιάσετε σχολαστικά τις σελίδες προορισμού σας, μπορείτε να προσθέσετε προσωπική αφή στον ιστότοπό σας και να αυξήσετε τις μετατροπές σε χρόνο μηδέν. Πολλοί κάτοχοι ιστότοπων WordPress κατευθύνουν όλη την κυκλοφορία τους σε μια σελίδα γεμάτη αναρτήσεις ιστολογίου. Ενώ αυτή η προσέγγιση θα κάνει τους ανθρώπους να διαβάζουν το περιεχόμενό σας, το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητάς σας διασκορπίζεται αδιάκριτα. Τώρα δεν το θέλετε.

Μια έξυπνα σχεδιασμένη σελίδα προορισμού θα διοχετεύσει τους πελάτες σας μέσω της διοχέτευσης πωλήσεων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τραβήξετε την προσοχή στις αναρτήσεις ιστολογίου σας μόλις μεταφέρετε τον αναγνώστη στον ιστότοπό σας, αλλά εάν (οι αναρτήσεις) δεν είναι τα κύρια προϊόντα σας, μην στέλνετε όλη την επισκεψιμότητά σας με αυτόν τον τρόπο.

Ο υπέροχος σχεδιασμός σελίδας προορισμού πηγαίνει καλά με μια υπέροχη ιστορία (κάτι που θα συζητήσουμε στο δεύτερο μέρος αυτής της ανάρτησης). Μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσωπική σύνδεση εύκολα μέσω της αφήγησης, ειδικά αν σας πω προσωπικές ιστορίες. Όταν λέτε ιστορίες, συναντάτε ως ένα προσωπικό πρόσωπο σε αντίθεση με ένα μηχάνημα μάρκετινγκ που αναπαράγει μηνύματα γεμάτα υπερβολή. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα καλοσχεδιασμένων σελίδων προορισμού:

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού για τον ιστότοπό σας στο WordPress, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το καταπληκτικό άρθρο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας σελίδας προορισμού.

Δυναμικά φόντα και κύλιση παράλλαξης

add-parallax-κύλιση

Το υπόβαθρο μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε μεγάλη προσωπικότητα, ταυτότητα και στυλ στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η ανάπτυξη του WordPress έχει ενηλικιωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα είδη φόντου χωρίς να χάνετε ιδρώτα. Αυτό εννοώ:

 • Μπορείτε να προσθέσετε στατικές εικόνες φόντου μέσω Εμφάνιση -> Ιστορικό
 • Μπορείτε εύκολα να ορίσετε τυχαίες (ή δυναμικές) εικόνες φόντου χρησιμοποιώντας ένα απλό plugin όπως Καλύτερα υπόβαθρα από τον Dave T. Coleman
 • Μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά φόντα σε διαφορετικές σελίδες και αναρτήσεις του WordPress
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε φόντα παράλλαξης εύκολα
 • Ή απλώς αγοράστε ένα θέμα WordPress με ενσωματωμένο parallax

Δείτε αυτούς τους άλλους πόρους:

Το Parallax scrolling είναι μια εντυπωσιακή τεχνική σχεδιασμού ιστοσελίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του 3D. Απλώς σκεφτείτε τι μπορείτε να επιτύχετε με την τρισδιάστατη σχεδίαση όσον αφορά την προσθήκη προσωπικής πινελιάς. Με μερικά κόλπα, σίγουρα θα ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Προτού προχωρήσουμε στην αλλαγή θεμάτων, θα σας ζητήσω να εξερευνήσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές στο τρέχον θέμα σας για να ανακαλύψετε όσα μπορείτε να επιτύχετε χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το θέμα. Ωστόσο, εάν η προσθήκη φόντων και η χρήση των συμβουλών που συζητήσαμε παραπάνω δεν βοηθούν, ίσως είναι καιρός για μια συνολική αναθεώρηση, η οποία περιλαμβάνει την αλλαγή ολόκληρου του θέματος.

Αλλαγή του θέματος του WordPress

get-total-wordpress-θέμα

Η αλλαγή θεμάτων είναι εύκολη δουλειά. Απλώς πλοηγηθείτε στο Εμφάνιση -> Θέματα και επιλέξτε το νέο σας θέμα. Απλό όπως το ABC. Το προκλητικό μέρος, ωστόσο, είναι η επιλογή του σωστού (ή καλύτερου) θέματος για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ένα θέμα που θα συμπληρώσει την επωνυμία σας και θα σας βοηθήσει να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στην διαδικτυακή σας επιχείρηση. Πρόβλημα numero uno Υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες δωρεάν και premium θέματα WordPress εκεί έξω που η επιλογή του καλύτερου είναι μια δύσκολη εργασία. Πρόβλημα νούμερο δύο, αφού επιλέξετε το θέμα σας, δεν ξέρετε πώς να το μετατρέψετε σε κάτι μοναδικό. Ακολουθούν μερικές λύσεις:

 • Αγοράστε ένα premium θέμα σε αντίθεση με τη λήψη ενός δωρεάν θέματος. Οι πιθανότητες είναι πολύ υψηλές που ένα εκατομμύριο άλλοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το δωρεάν θέμα που μόλις παρακολουθήσατε. Είναι διαφορετικό με τα premium θέματα (καθώς λαμβάνετε VIP θεραπεία και premium υποστήριξη)
 • Εάν δεν μπορείτε να κωδικοποιήσετε για να σώσετε τη ζωή σας, προσλάβετε έναν προγραμματιστή WordPress για να δημιουργήσετε το σχέδιο που θέλετε
 • Δημιουργήστε το δικό σας γονικό θέμα εάν έχετε τις δεξιότητες και το χρόνο
 • Δημιουργήστε παιδικά θέματα

Το θέμα που επιλέξατε θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του ιστότοπού σας στο WordPress. Γνωρίστε τις προσδοκίες των προοπτικών σας. Εάν έχετε ιστότοπο σχεδιασμού, πρέπει να αισθάνεται σαν ιστότοπος σχεδιασμού. Ένας ιστότοπος φροντιστηρίων πρέπει να αισθάνεται σαν ιστότοπος φροντιστηρίου και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Προσδοκίες, προσδοκίες. Πρέπει να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες.

Χρήση παιδικών θεμάτων

Σύμφωνα με το WordPress Child Themes: A What You Must Know Guide, “Τα παιδικά θέματα είναι πολύ ισχυρά όσο η προσαρμογή και η επεκτασιμότητα”. Τώρα, χρειάζεστε πολλή δύναμη προσαρμογής και μεγάλη δυνατότητα επέκτασης εάν θέλετε να προσθέσετε προσωπική πινελιά στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Τα παιδικά θέματα WordPress σας δίνουν τη δύναμη να διαμορφώσετε τον ιστότοπο των ονείρων σας χωρίς να γράψετε ένα θέμα από το μηδέν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε όλο το περιθώριο να προσθέσετε την προσωπικότητά σας και την ταυτότητά σας στον ιστότοπό σας στο WordPress. Επιπλέον, εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Για να αποκτήσετε ένα υπέροχο θέμα WordPress και να μάθετε πώς να δημιουργείτε και να χρησιμοποιείτε παιδικά θέματα WordPress, δείτε τους παρακάτω πόρους:

 • Σύνολο – Θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που ανταποκρίνεται
 • Θέματα Premium WordPress – WPExplorer
 • 30 Πρέπει να έχετε θέματα WordPress που μοιάζουν με Pinterest
 • Θέματα παιδικών WordPress: Ένας οδηγός τι πρέπει να γνωρίζετε
 • Κομψά θέματα WordPress
 • Themify – Μεταφορά και απόθεση θεμάτων WordPress
 • Πλαίσιο θέματος Genesis WordPress
 • Δωρεάν θέματα WordPress – WordPress.org

Προχωράω…

Τώρα που έχουμε φροντίσει για τεχνικές πτυχές του επανασχεδιασμού του ιστότοπου WordPress, πώς να μεταβούμε στο δεύτερο μέρος, ο επανασχεδιασμός του περιεχομένου ιστού WordPress.

Επανασχεδιασμός περιεχομένου ιστού WordPress

Ομάδα φίλων που μιλούν

Ένας βελτιστοποιημένος σχεδιασμός ιστότοπου WordPress θα προσελκύσει την προσοχή των δυνητικών πελατών σας τα πρώτα τέσσερα (4) δευτερόλεπτα, αλλά το περιεχόμενο του ιστού σας θα τους κάνει να θέλουν να παραμείνουν. Θέλετε οι δυνητικοί πελάτες σας να κολλήσουν (για όσο το δυνατόν περισσότερο) εάν θέλετε να πουλήσετε κάτι. Η προσθήκη προσωπικής πινελιάς στο περιεχόμενο του ιστού σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τις προοπτικές σας στον ιστότοπό σας WordPress για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ανεξάρτητα από το τι είναι ο ιστότοπός σας στο WordPress, οι άνθρωποι αρέσει να συνεργάζονται με άλλα άτομα. Οπότε, αν η επιχείρησή σας είναι επιχείρηση B2B, B2C ή C2C, πρέπει να συναντήσετε ένα φιλικό άτομο (ή ομάδα) πρόθυμο να βοηθήσει. Το περιεχόμενο του ιστού σας περιλαμβάνει κάθε κομμάτι περιεχομένου στον ιστότοπό σας, από άρθρα ιστολογίου έως σελίδες και σχόλια μεταξύ άλλων. Λοιπόν, πώς προσθέτετε μια προσωπική πινελιά στο περιεχόμενο του WordPress; Εδώ είναι ο χυμός:

 • Δοκιμάστε όσο το δυνατόν περισσότερο για να συνδεθείτε με τους αναγνώστες σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατανοήσετε πρώτα το κοινό-στόχο σας. Στη συνέχεια, να είστε έτοιμοι να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους, να απαντήσετε σε σχόλια – γενικά να είναι χρήσιμο.
 • Καθορίστε τον εαυτό σας ως ειδικός στον τομέα σας. Αυτό θα κάνει τους αναγνώστες σας να σας εμπιστεύονται. Δημιουργήστε περιεχόμενο που κοινοποιεί την εμπιστοσύνη στις δεξιότητες και τις ικανότητές σας χωρίς να καυχηθείτε.
 • Πείτε προσωπικές ιστορίες μόνο εάν προωθούν τον σκοπό σας. Συνδέστε τις περιπτωσιολογικές μελέτες με τις προσωπικές σας ιστορίες και ολοκληρώστε με ισχυρή παρότρυνση για δράση (CTA)
 • Δώστε στους αναγνώστες σας έναν λόγο να μιλήσουν για εσάς. Χρησιμοποιήστε δωρεάν, δώρα, διαγωνισμούς, εκπτώσεις κ.λπ..
 • Κάντε κάτι διαφορετικό. Δείτε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας και κερδίστε τους στο δικό τους παιχνίδι παίζοντας λίγο διαφορετικά.
 • Χρησιμοποιήστε βίντεο. Δημιουργούν γρήγορα προσωπική σύνδεση και μπορούν να κοινοποιηθούν στο YouTube, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε τη μαζική πηγή κυκλοφορίας που είναι το YouTube
 • Κατά τη σύνταξη του περιεχομένου ιστού σας, εστιάστε πρώτα στα οφέλη και μετά στις δυνατότητες.
 • Και πάλι, να είστε ευπαρουσίαστοι:

Η αντιγραφή δεν είναι επίσημη, ακαδημαϊκού τύπου. πωλείται μέσω της γραπτής λέξης. Μάθετε να γράφετε με ένα ανεπίσημο, “συνομιλητικό” στυλ που θα απολαμβάνουν οι αναγνώστες. – Fernando Florez

Κρατήστε τη γλώσσα σας προσωπική, φιλική και (για τις περισσότερες αγορές) ανεπίσημη. Ακούγεται σαν άτομο, όχι μηχανήματα προώθησης. – Σόνια Σιμόνε

συμπέρασμα

Η προσθήκη προσωπικής πινελιάς στον ιστότοπό σας στο WordPress έχει να κάνει με την προσθήκη της προσωπικότητάς σας και της ταυτότητάς σας στον ιστότοπό σας. Δεν μπορείτε να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στην τεχνική σας σχεδίαση και να ξεχάσετε να προσθέσετε κάποια προσωπική πινελιά στο περιεχόμενο ιστού WordPress. οι δύο πρέπει να συμβαδίζουν για να σας δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Με αυτές τις συμβουλές, έχετε αρκετό χυμό για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στον ιστότοπό σας στο WordPress. Τώρα προχωρήστε και δημιουργήστε την ηλεκτρονική σας ταυτότητα. Ευχαριστώ για την επιτυχία σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map