Πώς να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα που συνδυάζονται ως τεχνική μάρκετινγκ για το WordPress Store σας

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα που συνδυάζονται ως τεχνική μάρκετινγκ για το WordPress Store σας

Οι στρατηγικές μάρκετινγκ για το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι σαν τις τάσεις της μόδας. Μετά από λίγο καιρό, απλά καταλήγετε να βάφετε το ύφασμα με διαφορετικό χρώμα και να το αποκαλείτε επαναστατικό. Ωστόσο, όπως η προαναφερθείσα αναλογία, η δημιουργικότητά σας είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στον τρόπο παρουσίασης του προϊόντος σας. Μεταξύ των αποθεμάτων αυτών των αξιόπιστων στρατηγικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση των πωλήσεων, είναι η χρήση ομαδοποιημένων προϊόντων.


Ο συνδυασμός προϊόντων χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό από ψηφιακούς και φυσικούς ιδιοκτήτες καταστημάτων. Στην ουσία, η ιδέα αξιοποιεί την ανθρώπινη τάση να επιλέγει μια δέσμη προϊόντων σε μειωμένη τιμή αντί να αγοράζει καθένα από αυτά τα προϊόντα ξεχωριστά. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνολικές εξοικονομήσεις που κάνουν, όπως αντιλαμβάνεται ο πελάτης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τους ελιχτεί ώστε να κάνουν μια μεγαλύτερη αγορά από την αρχική.

Παρόλο που τα ομαδοποιημένα προϊόντα υποτίθεται ότι αποτελούν κίνητρο για τους πελάτες, αυτές τις μέρες δεν το ορκίζονται. Γιατί; Δύο λόγοι.

  1. Τη στιγμή που ένας πελάτης σκέφτεται ότι προσπαθείτε να τους παρακινήσετε να αγοράσουν κάτι που δεν αντιλαμβάνονται όπως απαιτείται, βλέπουν την αγορά ως έξοδο και αποσύρονται εντελώς.
  2. Η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου πλησιάζει στον κορεσμό. Δεδομένου του τεράστιου αριθμού των ηλεκτρονικών καταστημάτων που εξυπηρετούν το ίδιο εξειδικευμένο κοινό, οι πελάτες είναι πιθανό να μεταβούν σε έναν άλλο ιστότοπο για να πάρουν ό, τι χρειάζονται, εάν βλέπουν ότι είστε πολύ πιεστικοί για την αγορά.

Περίμενε όμως! Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ομαδοποιημένα προϊόντα είναι μια αδιέξοδο στρατηγική. Αντίθετα, υπάρχουν μερικές υπέροχες εφαρμογές όπου τα πακέτα προϊόντων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως η κύρια μέθοδος μάρκετινγκ, με την προϋπόθεση ότι το κάνετε έξυπνα.

Κλασικές στρατηγικές για την πώληση περισσότερων με τη χρήση προϊόντων

Όταν δημιουργείτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με το WordPress, μπορείτε να αγοράσετε το κατάστημά σας, να αυξήσετε τα έσοδα και να προσφέρετε περισσότερη αξία στους πελάτες με αυτές τις συνδυασμένες μεθόδους προϊόντων.

Δημιουργία αξίας για πελάτες με δεμένες δέσμες

Το δέσιμο αλυσίδων αναφέρεται στη μέθοδο που χρησιμοποιείται όταν τα σχετικά προϊόντα προσφέρονται στον πελάτη, είτε δωρεάν είτε με πολύ μειωμένη τιμή, ως ευχαριστώ για την αγορά του κύριου ομαδικού προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι δεμένες αλυσίδες λειτουργούν καλύτερα από τις απλές δέσμες προϊόντων λόγω του διπλού τους πλεονεκτήματος. αναβαθμίζουν το κύριο πακέτο προϊόντων καθώς έχει αυτά τα δωρεάν προϊόντα που σχετίζονται με αυτό και ενεργούν ως προωθητικά κίνητρα για παρόμοια ή σχετικά προϊόντα που μπορούν να παρακινηθούν οι πελάτες να αγοράσουν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ωστόσο, ίσως το πιο σημαντικό έργο που κάνουν είναι να δημιουργήσουν αξία για τους πελάτες. Οι αγοραστές στο κατάστημα θεωρούν τα πρόσθετα προϊόντα ως ανταμοιβή για τη μεγαλύτερη αγορά τους, γεγονός που τους ενθαρρύνει να επιστρέφουν πιο συχνά στο κατάστημά σας, δημιουργώντας πιστούς πελάτες.

Σκεφτείτε ένα μανάβικο που σας προσφέρει ένα δωρεάν προϊόν με το πακέτο Α και τρία δωρεάν προϊόντα με ένα πακέτο υψηλότερης αξίας Β.?

Προσφέρετε εξατομικεύσιμα κιτ προϊόντων

Ποιος δεν αρέσει να έχει επιλογές; Στην πραγματικότητα, όταν πρόκειται για online αγορές, «όσο περισσότερο, το καλύτερο» είναι σίγουρα το μάντρα. Προσφέροντας στους πελάτες σας την επιλογή να δημιουργήσουν τα δικά τους πακέτα προϊόντων, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επαναλήψεις της στρατηγικής των προϊόντων.

Αυτό διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι έχουν πλήρη ελευθερία στην επιλογή των προϊόντων που αναζητούν και τη συσκευασία τους όπως απαιτείται.

Σε περίπτωση που ανησυχείτε για τα προβλήματα συλλογής που μπορεί να προκαλέσουν στους πωλητές, μπορείτε πάντα να προσφέρετε μια προκαθορισμένη ομάδα προϊόντων για να επιλέξουν οι πελάτες. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε αποτελεσματικά τη δέσμη προϊόντων, αλλά δεν περιορίζετε τους πελάτες να αγοράζουν προϊόντα που περιλαμβάνονται σε μια προσυσκευασμένη δέσμη.

Εξετάστε την περίπτωση ενός διαδικτυακού καταστήματος που πωλεί αξεσουάρ μόδας και μακιγιάζ. Λαμβάνοντας υπόψη το φάσμα των τόνων του δέρματος, τις επιλογές μάρκας, τις παλέτες χρωμάτων και τις προσωπικές προτιμήσεις, είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργήσετε δέσμες προϊόντων για κάθε αγοραστή. Αντ ‘αυτού, εδώ θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια προσαρμόσιμη τσάντα κιτ, όπου ο αγοραστής θα μπορούσε να επιλέξει από τα προϊόντα που προσφέρονται, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.

Προσφέρετε εξατομικεύσιμα κιτ προϊόντων

Η σύνθετη εναλλακτική λύση

Τα σύνθετα πακέτα προϊόντων χρησιμοποιούνται όποτε κάποια σημαντική προσαρμογή έρχεται στην εικόνα. Αυτός είναι ένας συνδυασμός της δημιουργίας αξίας και των προσαρμοσμένων μεθόδων ομαδοποίησης. Εδώ, το βασικό προϊόν ή το πακέτο προϊόντων σας θα παραμείνει σταθερό, αλλά τα περιφερειακά μπορούν να προσαρμοστούν όπως απαιτείται. Εάν διαθέτετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλά κάμερες και εξοπλισμό φωτογραφίας ή έπιπλα ή ακόμη και προσαρμοσμένα κοσμήματα DIY, αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αύξηση της δημοτικότητας των πακέτων προϊόντων σας.

Εξετάστε το παράδειγμα ενός καταστήματος που πωλεί κάμερες στο διαδίκτυο. Έχετε τη δέσμη φακών DSLR +, αλλά προσφέρετε έναν πρόσθετο φακό, μια τσάντα κιτ, μια κάρτα μνήμης και ένα τρίποδο ως ένα επιπλέον πακέτο που μπορείτε να αγοράσετε με το πακέτο βάσης. Εάν υπάρχει μια κατάσταση όπου ένας πελάτης δεν χρειάζεται, ας πούμε το τρίποδο, έχει την ελευθερία να προσαρμόσει αυτό το πακέτο, όπως απαιτείται.

Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύνθετα πακέτα. Μπορείτε ακόμη και να ενθαρρύνετε αγορές μεταξύ πλατφορμών, κάνοντας πιο περίπλοκα πακέτα.

Προσθήκη εναλλακτικών τιμών και προσφοράς

Ανακάτεψέ το

Πρόκειται για μια κλασική περίπτωση προϊόντων που συνδυάζονται και μιμείται τη ζωντανή εμπειρία αγορών στο μέγιστο. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα χύμα σε μειωμένες τιμές, με προαιρετικές παραλλαγές στο ίδιο πακέτο. Εδώ, ορίζετε έναν σταθερό αριθμό στοιχείων που μπορούν να προστεθούν στο πακέτο και τα άτομα μπορούν να προσθέσουν μεμονωμένα / πολλαπλά στοιχεία σύμφωνα με την επιλογή τους.

Εξετάστε την περίπτωση ενός διαδικτυακού καταστήματος ζαχαροπλαστικής, όπου οι άνθρωποι επιλέγουν από μια σειρά από σοκολάτες και αρτοσκευάσματα. Έχετε κουτιά προϊόντων μεγέθους 4, 6, 8, 12 κ.λπ. Οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν διαφορετικές ποικιλίες σοκολατών ή πολλαπλών μονάδων του ίδιου προϊόντος και να αγοράσουν με την αγορά τους.

Προσφέρετε προαιρετικές παραλλαγές πακέτων

Διαβάστε για το εμπειρία του Πάτρικ Ποπτάσι, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικτές δέσμες προϊόντων σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ζαχαροπλαστικής.

Οι ομάδες είναι καλές

Η πώληση ομαδοποιημένων προϊόντων είναι μια βασική στρατηγική για καταστήματα που πωλούν είδη πρώτης ανάγκης για τα οποία οι άνθρωποι τείνουν να μην ξοδεύουν χρόνο για περιήγηση. Παραθέτοντας ξανά το παράδειγμα του μανάβικου, βλέπουμε πώς μπορεί να είναι επωφελές αν έχετε ένα έτοιμο πακέτο προϊόντων που θα χρειαζόταν για μια εβδομάδα ή μήνα. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα πάντα, από λάδι έως ψωμί έως λαχανικά έως στιγμιαίο φαγητό, για παράδειγμα 2 άτομα.

Θα μπορούσατε ακόμη και να επεκτείνετε την ιδέα και να προετοιμάσετε ομαδοποιημένα πακέτα ανά κατηγορία. χορτοφάγοι, χορτοφάγοι, λάτρεις του κρέατος, υγεία και καλή φυσική κατάσταση, και πολλά άλλα, ή για ποικίλες χρονικές περιόδους, εβδομάδα, δεκαπενθήμερο, δύο μήνες, κ.λπ..

Ολόκληρο το πακέτο μπορεί να έχει μια σταθερή τιμή, η οποία είναι μικρότερη από το συνολικό κόστος καθενός από τα μεμονωμένα στοιχεία, αλλά εντός του περιθωρίου κέρδους σας. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι αγοραστές είναι να επιλέξουν το πακέτο προϊόντων τους και να το ελέγξουν! Πραγματοποιούνται μερικά κλικ και τα μηνιαία ψώνια σας!

Σημειώστε

Τα ομαδοποιημένα προϊόντα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος ενθάρρυνσης μαζικών αγορών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα ποικιλία εφαρμογών. Μπορεί να είναι μία από τις παλαιότερες στρατηγικές του βιβλίου, αλλά λειτουργεί ωστόσο άψογα.

Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με τη χρήση ομαδοποιημένων προϊόντων για την αύξηση των ποσοστών μετατροπής; Οποιοσδήποτε άλλος καινοτόμος τρόπος που θέλετε να μοιραστείτε; Αφήστε ένα σχόλιο για να μας ενημερώσετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map