Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπο WordPress Cryptocurrency

Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπο WordPress Cryptocurrency

Πολλοί άνθρωποι λαχταρούν να φορτώσουν το κύμα δημιουργίας ιστότοπων κρυπτογράφησης. Με τόσους πολλούς ανθρώπους που θέλουν να μάθουν για τα διάφορα νομίσματα και να επενδύσουν, είναι η κατάλληλη στιγμή να τραβήξετε ένα από τα αγαπημένα σας θέματα WordPress κρυπτογράφησης και να δημιουργήσετε το δικό σας ιστολόγιο. Αλλά ένας εκπληκτικός αριθμός εκείνων που έχουν ήδη δημιουργήσει έναν ιστότοπο ή ιστολόγιο αφιερωμένο σε κρυπτονομίσματα δεν έχουν ιδέα πώς ή γιατί να κερδίσουν έσοδα από τον ιστότοπό σας κρυπτογράφησης WordPress.


Εδώ θα μοιραστώ μαζί σας μερικές ιδέες για τη δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας κρυπτογράφησης WordPress. Παρακαλώ σημειώστε! Εάν δεν διαθέτετε ιστότοπο κρυπτογράφησης, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν χρησιμοποιώντας το θέμα Crypton WordPress. Έχει όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Θέμα Crypton WordPress

Αυτό το πρότυπο έρχεται γεμάτο με μια σειρά από δέρματα για blog κρυπτογράφησης, περιοδικό, προπονητή και ένα κατάστημα. Κάθε δέρμα έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια ώστε να χωράει μια θέση μικροφώνου, οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλές πρόσθετες ρυθμίσεις σχεδιασμού ή λειτουργιών για να κάνετε το θέμα να λειτουργεί για εσάς.

Ποιες είναι οι επιλογές σας;?

Ενώ υπάρχουν σίγουρα ένας άπειρος αριθμός τρόπων για να κερδίσετε χρήματα με το WordPress, θα επικεντρωθούμε σε βασικές στρατηγικές δημιουργίας εσόδων ειδικά για όσους ενδιαφέρονται για τα κρυπτονομίσματα. Μην ανησυχείτε ότι αυτή η λίστα έχει μόνο τέσσερα αντικείμενα, όταν καταφέρετε να πατήσετε τους σωστούς μοχλούς, θα είστε σε θέση να επιτύχετε σημαντικό εισόδημα και ίσως ακόμη και να εγκαταλείψετε αυτήν την εργασία 9 έως 5.

Εδώ λοιπόν οι ευκολότεροι τρόποι δημιουργίας εσόδων από τον ιστότοπο WordPress κρυπτογράφησης:

 • προγράμματα θυγατρικών
 • πρόσθετα εξόρυξης
 • ιστότοπους και διαφημίσεις για κινητά
 • θέσεις επισκεπτών

Αυτοί είναι οι τέσσερις πυλώνες δημιουργίας εσόδων που πρέπει να θυμάται και να βασίζεται ο κάτοχος του ιστότοπου κρυπτογράφησης.

Προγράμματα συνεργατών

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπου οι άνθρωποι μπορούν να μετατρέψουν μετρητά σε κρυπτογράφηση και κάθε μία από αυτές τις ανταλλαγές έχει ένα πρόγραμμα συνεργατών όπου μπορείτε να εγγραφείτε και να παραδώσετε δυνητικούς πελάτες στο χρηματιστήριο που σας ενδιαφέρει.

Ακολουθούν 25 κοινές ανταλλαγές που χρησιμοποιούν οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη:

 1. etoro.com
 2. cryptogo.com
 3. www.binance.com
 4. 24option.com
 5. localbitcoins.com
 6. coinbase.com
 7. xcoins.io
 8. cex.io
 9. changelly.com
 10. paxful.com
 11. coinmama.com
 12. kraken.com
 13. poloniex.com
 14. gemini.com
 15. blockchain.info
 16. coinexchange.io
 17. bitcoin.de
 18. bithumb.com
 19. coinatmradar.com
 20. bit-z.com
 21. bitso.com
 22. bitpanda.com
 23. quadrigacx.com
 24. gate.io
 25. coincheck.com
 26. και ούτω καθεξής…

Είναι αστείο, αλλά αυτή είναι μια μικρή λίστα ανταλλαγών που δημιουργήθηκαν πρόσφατα, αλλά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Να διαβάζετε πάντα τους όρους εκτύπωσης και σύμβασης για να βρείτε προγράμματα που εμπιστεύεστε.

Εάν είστε νέοι σε προγράμματα θυγατρικών, λειτουργούν ως εξής: κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας όπου βρίσκει χρήσιμες πληροφορίες κρυπτογράφησης ή μια κριτική ανταλλαγής από την παραπάνω λίστα, συμπεριλαμβάνετε τον ειδικό σύνδεσμο παραπομπής (περιέχει το αναγνωριστικό συνεργάτη σας) στο άρθρο, εάν το άτομο που διαβάζει κάνει κλικ στον σύνδεσμό σας και ξοδέψει κάποια μετρητά, θα λάβετε μια ανταμοιβή χρημάτων (ή μια «προμήθεια συνεργατών»). Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για γενικά παθητικά έσοδα από τον ιστότοπό σας. Απλώς φροντίστε να ακολουθήσετε τους νόμους της χώρας / της πόλης σας και να αποκαλύψετε ότι χρησιμοποιείτε αντίστοιχους συνδέσμους στο περιεχόμενό σας.

Μεταλλευτικά πρόσθετα

Ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπο WordPress κρυπτογράφησης είναι με τα πρόσθετα εξόρυξης που χρησιμοποιούν πόρους υπολογιστών από τους επισκέπτες του ιστότοπού σας Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια φοβερή επιλογή για τη δημιουργία επιπλέον νομίσματος, είναι αρκετά ολισθηρός δρόμος. Δεν θα συμφωνήσουν όλα τα άτομα να μοιραστούν τους πόρους τους μαζί σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο ποσοστό εγκατάλειψης.

Παρακαλώ σημειώστε! ΠΡΕΠΕΙ να προειδοποιήσετε τους επισκέπτες σας ότι ο ιστότοπός σας διαθέτει λογισμικό εξόρυξης στο παρασκήνιο. Τοποθετήστε ένα πανό σε ολόκληρο τον ιστότοπο (όπως αυτά που προειδοποιούν τους χρήστες για τη χρήση των cookies), ενημερώνοντάς τους ότι πρόκειται να εξορύξετε κάποια νομίσματα χρησιμοποιώντας το υλικό τους και δώστε τους την επιλογή είτε να συμφωνήσουν είτε να σας απαγορεύσουν να χρησιμοποιήσετε τους πόρους τους.

Υπήρξαν αρκετά σκάνδαλα που σχετίζονται με τα σενάρια εξόρυξης του προγράμματος περιήγησης που τους δίνουν κάπως κακό όνομα. Μόλις πέρυσι ανακαλύφθηκε ότι κάποιος είχε εγκαταστήσει ένα σενάριο για να εξορύξει νομίσματα Monero στο Ιστοσελίδα CBS Showtime.

Επομένως, εάν είστε 100% σίγουροι ότι θέλετε ή χρειάζεστε τέτοια προσθήκη στον ιστότοπό σας στο WordPress, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά τα στοιχεία.

Simple Monero Miner – Κυψέλη νομισμάτων

Simple Monero Miner - Κυψέλη νομισμάτων

Το Simple Monero σάς επιτρέπει να κερδίζετε χρήματα εξορύσσοντας το monero χρησιμοποιώντας CPU επισκεπτών. Το πλεονέκτημα αυτής της προσθήκης είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε (ή “να πετάξετε”) την CPU των χρηστών σας, καθώς και να συμπεριλάβετε ένα widget στον ιστότοπό σας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν ή να απενεργοποιήσουν την εξόρυξη εάν το επιθυμούν. Τα κύρια χαρακτηριστικά του πρόσθετου Simple Miner είναι:

 • Mine on Users CPU
 • Widget για αύξηση, μείωση ή διακοπή της εξόρυξης
 • Πάνω / κάτω γραμμή και αναδυόμενες επιλογές ειδοποιήσεων
 • Επιλογές οπτικού ελέγχου για κείμενο, χρώμα κ.λπ.
 • Στατιστικά στοιχεία για συνολικούς κατακερματισμούς, κατακερματισμούς που εκτελούνται ανά δευτερόλεπτο, συνολικά εκκρεμείς μονομερές προς πληρωμή

WP Monero Miner χρησιμοποιώντας Coin Hive

WP Monero Miner χρησιμοποιώντας Coin Hive

Με το δωρεάν πρόσθετο WP Monero Miner μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με την εξόρυξη monero μέσω του Coin Hive. Η προσθήκη περιλαμβάνει ένα χρήσιμο widget, ώστε οι επισκέπτες του ιστότοπού σας να μπορούν να ξεκινήσουν / σταματήσουν την εξόρυξη. Και αν προχωρήσετε στην επαγγελματική έκδοση της προσθήκης, θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό προστατευμένο σύντομο κωδικό περιεχομένου που θα ξεκλειδώνει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας μετά την εξόρυξη ενός συγκεκριμένου ποσού. Περισσότερες λειτουργίες plugin του WP Monero Miner περιλαμβάνουν:

 • Φόρμα σύνδεσης PoW (“Απόδειξη εργασίας”) captchas
 • Miner widget για έναρξη / διακοπή και έλεγχο της ταχύτητας εξόρυξης
 • Pro αναβάθμιση για προσαρμοσμένους σύντομους κωδικούς, πρότυπα, προστασία adblock και άλλα

SpareChange Miner

SpareChange Miner

Το SpareChange είναι ένας εύκολος τρόπος για να εκτελέσετε έναν miner που βασίζεται σε JavaScript στον ιστότοπό σας με τη βοήθεια ενός εύχρηστου plugin WordPress. Υπάρχει ένα ενσωματωμένο αναδυόμενο παράθυρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ειδοποιήσετε τους αναγνώστες σας ότι κάνετε εξόρυξη, ώστε να μπορούν να το επιλέξουν ή να το απενεργοποιήσουν. Αλλά ένα πραγματικά δροσερό χαρακτηριστικό του SpareChange είναι ότι περιλαμβάνεται η ανίχνευση μπλοκ διαφημίσεων (ακόμη και με το δωρεάν πρόσθετο). Τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε είναι:

 • GUI έλεγχος των επιλογών ανθρακωρύχου
 • Χαμηλότερο όριο πληρωμής SpareChange.io (0,05XMR
 • Έλεγχος API
 • Ρυθμίστε την ταχύτητα εξόρυξης
 • Αυτόματη ανίχνευση για μείωση του αντίκτυπου της CPU
 • Αναδυόμενο widget συναίνεσης
 • Ανίχνευση αποκλεισμού διαφημίσεων

Moonify – Monero (XMR) Miner

Moonify - Monero (XMR) Miner

Το Moonero Minero Miner θα σας βοηθήσει να κερδίσετε ένα επιπλέον εισόδημα από τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τη CPU του επισκέπτη του ιστότοπού σας (με τη συγκατάθεσή τους φυσικά). Αυτό το πρόσθετο δεν είναι ανθρακωρύχος – η ενσωματωμένη μπάρα ειδοποιήσεων διευκολύνει τους επισκέπτες σας να επιλέξουν ή να αποσυρθούν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Όμως, με τους ελέγχους ταχύτητας και το αναλυτικό που περιλαμβάνονται, το καθιστά πολύ εύκολο και χρήσιμο στη χρήση. Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Εξόρυξη CPU
 • Περιλαμβάνεται ρυθμιστικό ταχύτητας εξόρυξης
 • Κάτω γραμμή ειδοποίησης για συναίνεση
 • Analytics για κατακερματισμούς, περιόδους σύνδεσης, συσκευές κ.λπ.

Ιστότοπος και διαφημίσεις για κινητά

Οι διαφημίσεις ιστότοπου μπορούν να διαχωριστούν σε διάφορους τύπους. Μπορείτε είτε να προσθέσετε κώδικα στον ιστότοπό σας για να προβάλλετε διαφημίσεις βάσει του δικτύου που χρησιμοποιείτε και της διαδικτυακής εμπειρίας του χρήστη, είτε να πουλήσετε διαφημιστικό χώρο στον ιστότοπό σας όπου οι κάτοχοι ιστότοπων και προϊόντων μπορούν να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις τους (με την έγκρισή σας).

Google AdSense

Google Adsense

Η πιο δημοφιλής και αξιόπιστη επιλογή είναι το δίκτυο διαφημίσεων του Google AdSense. Η χρήση του είναι πολύ εύκολη αν ακολουθήσετε τον οδηγό Google Adsense για WordPress. Αλλά βασικά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι:

 • Εγγραφή λογαριασμού
 • Λάβετε έγκριση
 • Προσθέστε κώδικα banner σε ορισμένες περιοχές widget στον ιστότοπό σας

Το σύστημα θα εμφανίζει στους χρήστες εξατομικευμένες διαφημίσεις βάσει της διαδικτυακής τους εμπειρίας και κάθε φορά που κάποιος χτυπά μια διαφήμιση banner, θα λάβετε χρηματική ανταμοιβή για αυτό. Μερικοί άνθρωποι καταφέρνουν να λαμβάνουν περισσότερα από χιλιάδες το μήνα μόνο από το AdSense.

BuySellAds

BuySellAds

BuySellAds είναι μια ψηφιακή αγορά διαφημιστικού χώρου. Εκεί μπορείτε είτε να αγοράσετε είτε να πουλήσετε διαφημιστικό χώρο σε ιστολόγια και ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας. Εάν ο πόρος σας έχει αρκετή κίνηση, μπορείτε να εγγραφείτε ως πηγή και να πουλήσετε χώρους banner στον ιστότοπό σας (Κοιντέσκ Για παράδειγμα, χρεώνεται 30 CPM $, τα οποία με τις εκτιμώμενες 13 εκατομμύρια μηνιαίες εμφανίσεις τους θα μπορούσαν να αποφέρουν πάνω από 100.000 $ κάθε μήνα).

Εάν δεν σας αρέσει το BuySellAds για κάποιο λόγο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές διαφήμισης και προγράμματα συνεργατών για ιστότοπους WordPress για χρήση.

Δημοσιεύσεις επισκεπτών

Και τέλος, φτάσαμε στο τελευταίο σημείο αυτού του κομματιού: οι αναρτήσεις των επισκεπτών. Αυτός είναι ο ευκολότερος τύπος δημιουργίας εσόδων, αλλά εξαρτάται 100% από την επισκεψιμότητα που λαμβάνει ο ιστότοπός σας. Όσο μεγαλύτερο είναι το μηνιαίο ποσό των περιόδων σύνδεσης, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή που μπορείτε να χρεώσετε για μία μόνο ανάρτηση.

Τα ιστολόγια με 30K συνεδρίες ανά μήνα μπορούν να χρεώνουν τουλάχιστον $ 100 ανά ανάρτηση ιστολογίου, πιθανώς περισσότερο ανάλογα με την εξουσία τους στη θέση τους. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια σταθερή ροή εισοδήματος επισκεπτών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή κίνηση για να προσελκύσετε bloggers και ιδιοκτήτες ιστότοπων. Να είστε επιμελής για τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου και βεβαιωθείτε ότι είστε ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μια σελίδα και να την προσθέσετε είτε στο υποσέλιδο είτε στο κύριο, ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν εύκολα να ανακαλύψουν την ετοιμότητά σας να δεχτούν αναρτήσεις επισκεπτών.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε έσοδα από τον ιστότοπο WordPress Cryptocurrency σας σήμερα

Τώρα που ξέρετε πώς να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπο WordPress κρυπτογράφησης, κάντε το! Τι περιμένεις? Πρέπει να κερδίσετε πολλά νομίσματα εάν εφαρμόσετε μία (ή όλες) από τις στρατηγικές που αναφέρονται παραπάνω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μη διστάσετε να κάνετε παρακάτω. Ή αν έχετε άλλες στρατηγικές για τη δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπο WordPress κρυπτογράφησης, μοιραστείτε τα στα σχόλια – απλώς θα μπορούσαμε να τα προσθέσουμε σε αυτήν την ανάρτηση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me