Πώς να μοιράζεστε αυτόματα δημοσιεύσεις WordPress με Buffer

Μοιραστείτε αυτόματα τις αναρτήσεις του WordPress με το Buffer

Με δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες να συμμετέχουν σε διάφορες πλατφόρμες, τα κοινωνικά μέσα έχουν γίνει μια προφανής επιλογή για εταιρείες και νεοσύστατες επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν τις διαδικτυακές τους επιχειρήσεις.


Ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διευκολύνουν την προβολή της επωνυμίας, των προϊόντων, των υπηρεσιών ή των πληροφοριών σας μπροστά σε ένα βιώσιμο κοινό, εξαρτάται τελικά από εσάς πώς επιλέγετε να επωφεληθείτε από τα οφέλη των διαθέσιμων εφαρμογών. Μία από τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες εφαρμογές κοινωνικών μέσων είναι το Buffer. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη χρήση του Buffer για τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων, πώς συμπεριφέρεται ως ισχυρός ενισχυτής κοινωνικών μέσων και πώς να το ενσωματώσετε στο WordPress.

Γιατί Buffer?

Το Buffer είναι μια ισχυρή εφαρμογή κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Συμπληρώνει την ικανότητά σας να συμμετέχετε ζωντανά στα Social Media χωρίς να βομβαρδίζετε τους οπαδούς σας με ενημερώσεις ταυτόχρονα! Έχουμε μιλήσει για τον προγραμματισμό δημοσιεύσεων για το ιστολόγιό σας στο παρελθόν και ο Buffer ουσιαστικά είναι προγραμματισμός μετά για κοινωνικά μέσα.

Εάν δεν θέλετε να πλημμυρίσετε τους οπαδούς σας με ταυτόχρονες αναρτήσεις στο Twitter, το Facebook, το Linkedin ή άλλες σελίδες κοινωνικών μέσων, τότε η εφαρμογή Buffer είναι το τέλειο σύστημα για να σας βοηθήσει. Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε και να προσθέσετε σελιδοδείκτη για ενημερώσεις στο Facebook, να προετοιμάσετε τις καρφίτσες του Pinterest εκ των προτέρων, να προγραμματίσετε tweets από οποιονδήποτε υπολογιστή στον κόσμο (υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτετε λειτουργική σύνδεση στο Διαδίκτυο) και πολλά άλλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προεπιλέξετε τις ενημερώσεις και να τις προσθέσετε στο Buffer. Η εφαρμογή θα κάνει τα υπόλοιπα.

Όχι μόνο το περιεχόμενό σας ενημερώνεται έγκαιρα, αλλά αυτό διατηρεί τους πελάτες σας αφοσιωμένους στην πλατφόρμα σας όλη την ημέρα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στατιστικά στοιχεία Buffer για να δείτε τον αριθμό των ατόμων που έκαναν κλικ στο περιεχόμενό σας, ποιες αναρτήσεις κοινοποιήθηκαν εκ νέου κ.λπ..

Πώς να ρυθμίσετε το Buffer

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με το Buffer; Είναι τόσο εύκολο όσο 1, 2,3. Θα σας δείξουμε βήμα-βήμα πώς να ρυθμίσετε αυτήν την εκπληκτική εφαρμογή προγραμματισμού κοινωνικών μέσων.

1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Buffer

Εγγραφή για Buffer

Πρώτα εγγραφείτε για λογαριασμό Buffer χρησιμοποιώντας λογαριασμούς Facebook, Twitter, Linkedin ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Buffer για εγγραφή στο email σας.

Αποθήκευση δικαιωμάτων κοινωνικής δικτύωσης

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να επιλέξετε από: λογαριασμό Twitter, σελίδα Facebook ή προφίλ ή ομάδα, προφίλ ή σελίδα LinkedIn, σελίδα Google+, Pinterest και Instagram. Ανάλογα με το δίκτυο που συνδέετε, ο Buffer θα ζητήσει άδεια πρόσβασης σε ορισμένες πτυχές των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – αυτό είναι απαραίτητο για να προγραμματίσετε και να δημοσιεύσετε περιεχόμενο μέσω του Buffer.

Επιλογές προγραμματισμού buffer

Μόλις ολοκληρώσετε τον καθορισμό των επιλογών για το buffer του λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης, θα ρωτήσετε εάν θέλετε να ορίσετε μη αυτόματα χρόνους δημοσίευσης ή αν θέλετε ο Buffer να τους υπολογίσει για εσάς.

Βελτιστοποιημένος προγραμματισμός μετά τον προγραμματισμό

Εάν επιλέξετε αφήστε τον Buffer να κάνει τον προγραμματισμό για εσάς (το οποίο συνιστούμε ανεπιφύλακτα) απλώς προσθέστε τον αριθμό των δημοσιεύσεων την ημέρα που θέλετε και θα υπολογίσει πότε θα πρέπει να δημοσιεύσετε με βάση τους υψηλότερους χρόνους κυκλοφορίας. Με αυτό τελειώσατε, ολοκληρώσατε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας!

2. Προγραμματισμός αναρτήσεων κοινωνικών μέσων με buffer

Προγραμματισμός δημοσίευσης Buffer Social Media

Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό αναρτήσεων και ενημερώσεων για τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Συνδεθείτε στο Buffer. Από την καρτέλα “Περιεχόμενο” μπορείτε να προσθέσετε τις προτιμώμενες αναρτήσεις, άρθρα, αποσπάσματα ή συμβουλές (ακόμη και εικόνες και βίντεο). Εάν χρησιμοποιήσατε το Buffer για να δημιουργήσετε το βέλτιστο πρόγραμμα δημοσίευσης, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στην ουρά” και ότι η ανάρτηση είναι έτοιμη να σταλεί στον επόμενο διαθέσιμο χρόνο δημοσίευσης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε “Κοινή χρήση τώρα” ή το “Προγραμματισμός δημοσίευσης” για να ορίσετε μια προσαρμοσμένη μη αυτόματη ώρα δημοσίευσης.

Buffer Post ουρά

Μόλις προγραμματίσετε τις αναρτήσεις και τις ενημερώσεις σας, θα μεταβούν αυτόματα στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας στις προκαθορισμένες ώρες της ημέρας. Έτσι μπορείτε να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας εστιάζοντας στην επιχείρησή σας και όχι στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων.

3. Ενσωματώστε το WordPress με το Buffer για ομοιόμορφη κοινή χρήση

WordPress to Buffer Free Plugin

Το Buffer είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο από μόνο του, αλλά όταν συνδυάζεται με το WordPress είναι ένας σίγουρος τρόπος για να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα και την αφοσίωση των αναγνωστών σας στα κοινωνικά μέσα. Για να προσθέσετε το Buffer στον ιστότοπό σας στο WordPress, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη, όπως WordPress to Buffer. Δεδομένου ότι βρίσκεται στο αποθετήριο προσθηκών του WordPress.org, μπορείτε να το εγκαταστήσετε απευθείας από τον πίνακα ελέγχου στην ενότητα Πρόσθετα> Προσθήκη νέου.

WordPress to Buffer Authentication

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα διακριτικό πρόσβασης στο Buffer, ώστε το πρόσθετο να έχει πρόσβαση σε αυτό. Για να το κάνετε αυτό πηγαίνετε στο Σελίδα εφαρμογής Buffer και καταχωρίστε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση URL επιστροφής κλήσης που παρέχεται στη σελίδα ρύθμισης της προσθήκης (δείτε παραπάνω).

Κουπόνι πρόσβασης buffer

Αφού καταχωρίσετε τον ιστότοπό σας, αντιγράψτε το “Διακριτικό πρόσβασης” και επικολλήστε το στη σελίδα ρυθμίσεων προσθήκης. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε με τις ρυθμίσεις για κοινή χρήση του περιεχομένου σας!

Προγραμματίστε το WordPress Post & Sharing

Το WordPress to Buffer περιλαμβάνει επιλογές για να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας για κοινή χρήση όταν δημοσιεύονται και ενημερώνονται. Επιλέξτε το πλαίσιο (ή και τα δύο) και, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε τη νέα μορφή ανάρτησης χρησιμοποιώντας τις ετικέτες της προσθήκης, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του ιστολογίου σας, της δημοσίευσης ή του τίτλου της σελίδας, απόσπασμα, κατηγορία δημοσίευσης, ημερομηνία δημοσίευσης, διεύθυνση URL και συγγραφέα. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο για το οποίο συνδέονται οι Buffer κοινωνικοί λογαριασμοί στους οποίους θέλετε να μοιράζεστε αυτόματα το περιεχόμενό σας.

Στη συνέχεια, απλώς αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις σας. Τώρα καθώς δημιουργείτε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, θα κοινοποιείται αυτόματα σε όλους τους οπαδούς σας μέσω του Buffer! Υπάρχει ένα Υπέρ Διαθέσιμη έκδοση που περιλαμβάνει δυνατότητες όπως η δυνατότητα αυτόματης καρφιτσώματος περιεχομένου στο Pinterest, προσαρμοσμένες ετικέτες για κοινή χρήση του περιεχομένου σας, υποστήριξη για επιλεγμένες εικόνες, μεμονωμένες ρυθμίσεις ανάρτησης κ.λπ. Έτσι, εάν θέλετε περισσότερες επιλογές, μπορείτε να αναβαθμίσετε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Buffer για το WordPress

Εκτός από τη χρήση του Buffer για την προώθηση του ιστότοπού σας στο WordPress, ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο που μοιράζεστε για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:

1) Ο πρώτος κανόνας του καλού κοινωνικού μάρκετινγκ είναι να είσαι αληθινός με τους πελάτες σας. Προσπαθήστε να μην προγραμματίσετε πάρα πολλές αναρτήσεις σε μια ημέρα – ο αυτοματισμός είναι καλός, αλλά πάρα πολύ κάνει τους λογαριασμούς σας να φαίνονται λιγότερο ανθρώπινοι και περισσότερο, καλά, αυτοματοποιημένοι.

2) Δημιουργήστε το δικό σας περιεχόμενο για την πηγή μέσω Buffer. Εάν επιμένετε περιεχόμενο από άλλες πηγές, φροντίστε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο απόσπασμα για να το μοιραστείτε για να το διατηρήσετε φρέσκο ​​για τους αναγνώστες σας.

3) Προσπαθήστε να αποφεύγετε να δημοσιεύετε συχνά στο Facebook. Κυκλοφορούν αντικείμενα που μοιράζονται χρησιμοποιώντας εφαρμογές ή υπηρεσίες τρίτων, ώστε το περιεχόμενό σας να μην φτάνει στους πελάτες σας (ωστόσο, μην ανησυχείτε – όλοι οι άλλοι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων που υποστηρίζει το Buffer δεν έχουν πρόβλημα με την αυτόματη κοινή χρήση).

4) Γίνετε κοινωνικοί online με τους αναγνώστες σας. Κάντε εκ νέου tweet και απαντήστε σε σχόλια. Θα αυξήσει την αφοσίωση του αναγνώστη σας και έχοντας νέα σχόλια στον ιστότοπό σας δημιουργεί νέο περιεχόμενο που είναι καλό για SEO.

5) Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν Buffer, οπότε γιατί να μην προσθέσετε ένα Κουμπί “Προσθήκη στο buffer” στην κορυφή του ιστότοπού σας. Με αυτόν τον τρόπο οι ακόλουθοί σας μπορούν να προσθέσουν το κοινόχρηστο περιεχόμενό σας στον λογαριασμό Buffer.

6) Επωφεληθείτε από το Buffer’s Βέλτιστος προγραμματισμός επιλογή. Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι μετοχές σας θα φτάσουν τον υψηλότερο αριθμό οπαδών.

7) Χρησιμοποιήστε το Επέκταση προγράμματος περιήγησης buffer για να κάνετε ακόμη πιο εύκολη την κοινή χρήση ενημερώσεων και επιμελημένου περιεχομένου. Με αυτό, μπορείτε επίσης να συντομεύσετε τη διεύθυνση URL, να προσθέσετε φωτογραφίες και άλλα.

Τυλίγοντας

Υπάρχουν και άλλες επιλογές προγραμματισμού κοινωνικών μέσων, αλλά ο Buffer κατά πολύ ξεπερνά κάθε έναν από το να είναι εύκολο και αποτελεσματικό. Με εύχρηστες λειτουργίες, όπως προσαρμοσμένο προγραμματισμό, διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών και παρακολούθηση buffer είναι ο πιο βολικός τρόπος για να ενημερώνετε τακτικά το περιεχόμενο για τους χρήστες σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον Buffer μη διστάσετε να ρωτήσετε. Και αν χρησιμοποιείτε ήδη το Buffer, θα θέλαμε να μοιραστείτε την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map